تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 755 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه تو این PDF این جاها گفته روان سازی بشن:

Wiper Blade ---> Preferred Lubricant
    PCR ---> PCR Cleaner
    Black holder Side of the PCR shaft ---> Conductive Grease
    Metal Drum Axle ---> Conductive Grease

کجا گفته پودر؟! همون PCR cleaner رو میگین دیگه؟

پس ما دوتا چیز می خوایم که تو ایران نیست و باید از جایگزینش استفاده کرد:
    PCR Cleaner
    Conductive Grease

حالا این رو باید بررسی کرد که:

تو آمریکا و جاهای دیگه دنیا به کنار.مراکز ماشینهای اداری که 20 سال یا بیشتره دارن کار میکنن، از زمان ماشین تایپ های دستی و استنسیل تا الان، که کم هم نیستن، تو مشهد ما هم چندتا هست، مثل ماشینهای اداری حسن پور، hasanpourco.com و hsoon.ir ، و این ها در روز از دستگاههای 100 تومنی من گرفته تا دستگاههای خفن چند میلیونی تکثیر رو شارژ و سرویس میکنن، بجای این دوتا از چی استفاده میکنن ؟ سوال اینه.

ضمنا کی گفته Electrically Conductive Grease شاید منظور مثلا Thermally Conductive Grease باشه؟! یا چیز دیگه!
    ضمنا تو صنعت برق برای ساخت تابلوهای فشار متوسط به بالا از گریس هادی برای اتصال شمشهایی که جریان بالا ازشون میگذره استفاده میشه و تو ایران موجوده!

ضمنا در مورد BLOWER کسی کمک نمیکنه؟
    lol، آقا من نميدونم شما ميخواي منو متقاعد كني كه شارژم اشتباهه (كه 1006 رو طوري شارژ ميكنم كه پرينتشو از فابريكش نميتوني تشخيص بدي) يا من مشكل شما رو حل كنم
    اگه نظر منو ميخواي بدوني، نبايد كارتريج رو ميشستي، گريس هاشو از بين بردي (البته هنوز به اون مرحله نرسيدي كه مشكل گريس داشته باشي) و چون Blade زيادي تميز و خشك شده، روي درام نميچرخه. حالا شما ميخواي پودر جانسون بچه بزن به درامت، پين درام هم با روغن دوچرخه چرب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه.
    اون PDF رو بنداز دور، البته براي شروع خوبن ها، ولي نكاتي رو كه توش بايد بگن رو نميگن (البته طبيعيه!) PDF ناطق منم، نه اوني كه تو داري از روش ميخوني
    دمنده يا همون Blower هم اگه نداشته باشي، شارژت بدرد نميخوره.

2. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعلی منظور هادی حرارتی هست نه هادی الکتریمی.اگر قرار بود هادی الکتریکی باشه،کل مجموعه درام و حتی شاید کل کارتریج رو تحت تاپیر قرار می داد.پودر به جای چسبیدن به درام جذب گریس میشد یا مثلا میدان الکتریکی گریس باعث تخلخل در عملکرد درام می شد.
    اصلا برای همین هم از چرخدنده پلاستیکی استفاده شده به جای چرخدنده فلزی(هزینه تولید این نوع چرخدنده مارپیچ به روش تزریق پلاستیک بیشتر از تولید اون از فلز به روش های معمول است.)

Blower های موجود در ایران همگی چینی و یکبار مصرف هستند.شاید اگر بتونین یک کمپرسور سایز کوچک خوب(دقت کنین،خوب) پیدا کنین خوبه.وگرنه از همون بدنه خودکار بیک و نیروی انسانی برای تولید باد استفاده کنین.(فوت کنین)
    جسارته ها، ولي توصيه نميكنم تو كارتريج فوت كني، چون بعدش بايد تا 1 هفته از دماغت تونر در بياري loooool
    بازم يه جسارت ديگه، من از Blower هاي چيني 10 تومني استفاده ميكنم و هر روز هم ازشون استفاده ميكنم، سالي هم يكي ميسوزونم. به نظر من اشكالي نداره 10 تومن براي يه سال پول بدم، بجاي اينكه برم يه مثلا اصلش رو پيدا كنم 50 تومن، باهاش دو سال كار كنم! (تو بهترين حالتش رو ميگم)

4. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا دم همتون گرم عجب تاپیک فعالی شده به قیمت ... شدن خواهر کارتریج من! می بینین تو رو خدا.

من تحقیق کردم!
    1 - مشکل کار من اسمبل اشتباه نیست قضیه همون روغن کاریه هستش که باعث میشه قطعات متحرک راحت نچرخن همین و بس.
    2 - اگه بشه مشکل lubrication رو حل کرد شستن با آب ولرم بلا مانع هستش فقط باید مواظب بود توی toner hopper رو که تمیز میکنی آب با فشار ( نکه بزنه اون فیلم جاروب کننده رو ... ) باشه و دقت شه توی مخزن تونرهای باقی مانده درده درده ( dordeh dordeh ) نمونه بچسبه درو دیوار ولی در حالت کلی BLOWER عاقلانه ترین انتخابه.
    3 - اون گریس مخصوص رو پیدا کردم! خیلی چیز فضایی نیست.قیمت رو فردا که رفتم بگیرم میگم.
    4 - ایده پودر بچه هم درسته! بهترین جاها همین کار رو میکنن.
    5- بلوئر Blower های چینی موجود حدود 20 تومن مارک COLT ( یا Cult ) میگن خوب در اومده و گسترده استفاده میشه ازشون ولی ظاهرش گریه میکرد. خوبش LG کره هستش 80 تومن!!! و البته یک مدل BOSCH اصل با گارانتی 130 تومن تنوع وحشتناکی تو بازار blower هستش عمده چین. بین 30 تومن تا 70 80 تومن یک گپ قیمت دیدم و یه جهش قیمت وجود داره و بینش چیزی نیست البته خیلی نگشتم ها. من 50 تومنی میخواستم ندیدم چیزی.

ضمنا یه نکته جالب: اگه پرینتر رو باز کردین و چند روزی به هر دلیل قراره قطعات باز بمونن، درام رو دور از نور (شدید) نگهداری کنین!
    Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 21:20.

6. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا دم همتون گرم عجب تاپیک فعالی شده به قیمت ... شدن خواهر کارتریج من! می بینین تو رو خدا.

من تحقیق کردم!
    1 - مشکل کار من اسمبل اشتباه نیست قضیه همون روغن کاریه هستش که باعث میشه قطعات متحرک راحت نچرخن همین و بس.
    2 - اگه بشه مشکل lubrication رو حل کرد شستن با آب ولرم بلا مانع هستش فقط باید مواظب بود توی toner hopper رو که تمیز میکنی آب با فشار ( نکه بزنه اون فیلم جاروب کننده رو ... ) باشه و دقت شه توی مخزن تونرهای باقی مانده درده درده ( dordeh dordeh ) نمونه بچسبه درو دیوار ولی در حالت کلی blower عاقلانه ترین انتخابه.
    3 - اون گریس مخصوص رو پیدا کردم! خیلی چیز فضایی نیست.قیمت رو فردا که رفتم بگیرم میگم.
    4 - ایده پودر بچه هم درسته! بهترین جاها همین کار رو میکنن.
    5- بلوئر blower های چینی موجود حدود 20 تومن مارک colt ( یا cult ) میگن خوب در اومده و گسترده استفاده میشه ازشون ولی ظاهرش گریه میکرد. خوبش lg کره هستش 80 تومن!!! و البته یک مدل bosch اصل با گارانتی 130 تومن تنوع وحشتناکی تو بازار blower هستش عمده چین. بین 30 تومن تا 70 80 تومن یک گپ قیمت دیدم و یه جهش قیمت وجود داره و بینش چیزی نیست البته خیلی نگشتم ها. من 50 تومنی میخواستم ندیدم چیزی.

ضمنا یه نکته جالب: اگه پرینتر رو باز کردین و چند روزی به هر دلیل قراره قطعات باز بمونن، درام رو دور از نور (شدید) نگهداری کنین!
    آقا بزنم به تخته، يكدفعه كننده شارژ 1006 شديا، نه به اون كارتريج شستنت، نه به اين اطلاعاتي كه يهو پيدا كردي.
    ايشالا پست بعديت راه افتادت كارتريج 1006 ت باشه

8. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

نه واقعا شارژ کار شد !؟
    اقا منم میخوام یه 2015 بگیرم شارژ میکنی !؟ چند میگیری (ولی به شرط اینکه نشوریش)

10. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا بزنم به تخته، يكدفعه كننده شارژ 1006 شديا، نه به اون كارتريج شستنت، نه به اين اطلاعاتي كه يهو پيدا كردي.
    ايشالا پست بعديت راه افتادت كارتريج 1006 ت باشه
    نه واقعا شارژ کار شد !؟
    اقا منم میخوام یه 2015 بگیرم شارژ میکنی !؟ چند میگیری (ولی به شرط اینکه نشوریش)

مسعود کوچولوی ما رو اذیت نکنین دیگه!
    مسعود جان واقعا اطلاعات خوبی بدست آوردی.امیدوارم توی هر کاری که انجام میدی اینجوری پر تلاش باشی.دنیا مال افراد سخت کوشه.از اطلاعاتت ما رو هم بی نصیب نذار.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ضمنا در مورد BLOWER کسی کمک نمیکنه؟
    من پارسال بلک اند دکر گرفتم خیلی خوبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون همتونم. ولی هنوز برای جشن گرفتن زوده!

اینقدر بهم اعتماد به نفس میدین یدفعه میرم یه بدبختی رو جراحی میکنم ها!

با آب هم امعاء و احشاء ش رو حسابی تمیز میکنم!

ضمنا واقعا هنوز از دماغم تونر در میاد!
    Last edited by Masoud.Neshat; 08-02-2009 at 10:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان مي خواستم در مورد زير من را راهنمايي كنند

من حدود 5-6 سال پيش يك پرينتر جوهرافشان اپسون مدل stylus 480 'گرفتم

1)ايا براي اين پرينتر هنوز كارتريج پيدا مي شه ؟
    2)چون هدش تقريبا مرخصه . ايا ميشه اون را تعويض كرد ؟
    قیمتش که خوبه
    نمایندگی یا جایی برای فروش نداره که اگه هم خواستیم بگیریم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. دوستان و اساتید عزیز.
    در مورد گریس هادی، خیابان سنایی مشهد، فروشگاه سعید ، یک کیلویی شو با سفارش از تهران میداد 100000 تومن یعنی 100 گرم 10000 تومن که قیمت معقولیه! چون با 100 گرمش چند سالی میشه کار شارژ انجام داد. ضمنا این گریس سفید رنگ هستش و آمریکاییه! فقط مشکل اینجاست که 100 گرم بهت نمی دن باید همون یک کیلو رو بخری که شرمندم.

بلوئر رفتم چهار راه ابوطالب مرکز فروش ابزار آلات مشهد. با توجه به اینکه مشهد صرفا یک ده بزرگ هستش! بجز مارکهای چینی مثل COLT به 15000 تومن، Crown به 35000 تومن و A.S.T به 20000 تومن، تنها مارکی که دیدم BOSCH بود که 120000 قیمت داشت روایت بود که Makita و A.E.G هم یافت میشه ولی من زیر و رو کردم پیدا نکردم. فقط یکجا مارک RYOBI داشت 65000 تومن که ظاهرش چنگی به دل نمی زد.

خلاصه بگم دو مارک ایرانی هم هست که درواقع ساخت چین هستش با گارانتی و مارک ایرانی. یکی مارک "محک" یکی هم مارک "توسن" که این TOSAN تو بازار خیلی گل کرده و همه دارن و همه هم تعریف میکنن. از پیچ گوشتی داره تا بلوئر و فرز و ... . خلاصه از همین گرفتم! توسن الیت به 30000 تومن:

کنترل دور هم داره

خلاصه به دلم نمیشینه ولی چاره ای نبود. مشهد یک ده بزرگ بیشتر نیست

Last edited by Masoud.Neshat; 08-02-2009 at 14:19.

18. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •