تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 168 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اینم از ماجرای واگذاری تیم همه چیز کشکی ودروغی بود یک ملتو چند وقت سر کار گذاشتن و تمام !به همین راحتی. امروز رسما اعلام شد دیگه
    مزایده ای در کارنخواهد بود خیلی ممنونیم از دولت خدمتگذار.
    هنوز فصل شروع نشده یکی رفت کنار یکی دیگه اومد بشمارید تا اخر فصل چند نفر قراره بره وبیاد.
    پرسپولیس ابزاری شده دست دولت جهت پرت کردن حواس مردم وبه سایه بردن اخبار دیگه.
    و این قضیه با بحرانی کردن شرایط پرسپولیس عملی میشه و همش تو ذهن هوادار و رسانه ها این باشه که اینده تیم چه خواهد شد مدیر عامل اینده کیه؟ چه کسی جذب میشه؟ مربی اینده کیه؟ و برو تا اخر . با این کار بقیه اخبار تو سایه قرار میگیره ولی دودش میره به چشم تیم وهوادار.
    همینه که میگن نباید سیاست قاطی ورزش بشه چون در سیاست مجبوری محبوب ترین چیزها وبهترین ها رو قربانی کنی.

بازم دنیا به کام سپاهان و امثال سپاهانی هاست. با این شرایطی که درست کردن سپاهانی ها واقعا حق دارن بگن حالا حالا ها قهرمانیم.

2. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

برانکو به دوستاش گفته توی هفت پست به بازیکن احتیاج داره:

1. دروازه بان
    2. دفاع وسط
    3. دفاع راست
    4. دفاع چپ
    5. هافبک دفاعی
    6. هافبک هجومی
    7. مهاجم

چون خودش هم شناخت درستی از بازیکنان لیگ نداره به چند نفر ایرانی مورد اعتماد (مثل کریم باقری، پیروانی و 3 نفر دیگه) گفته که لیست بدن و نقاط مشترک اون لیست ها رو انتخاب می کنه.

البته شنیده میشه گزینه (دفاع وسط: سید جلال)؛ (دفاع راست: رامین رضائیان) و (دفاع چپ: مهرداد جماعتی) بیشترین تکرار رو بین لیست ها داره.

احتمال زیاد، دروازه بان و هافبک بازیساز خارجی جذب میشه!

4. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من که هیچ امیدی ندارم بازیکن خوب جذب بشه با وجود مهندس طاهری و گرشاسبی و ...

امسال هم میشیم مثل پارسال به صدقه سر آقای گودرزی و خادم و سجادی و ...

تازه خیلی کم مشکل داریم ، پرسپولیس 55 هزار دلار جریمه شد،88 هزار تا هم اونور جریمه شدیم، شاید باز هم جریمه بشیم و خطر کسر امتیاز قوت بگیره و هزاران مشکل دیگه........

+

من خیلی شنیدم که میگن آقا این پیام صادقیان رو حفظ کنید،توبه کرده دلش با پرسپولیسه و جون میده برا این پیرهن و ...

ولی میگن :
    آزموده را آزمودن خطاست !!

و کمی امیدواری

محتوای مخفی: 0 

مهرداد جماعتی از فولاد جدا می‌شود

مهرداد جماعتی با مسولان این تیم به توافق اولیه نرسیده است.

به گزارش "ورزش سه" از اهواز، مهرداد جماعتی، کاپیتان فصل قبل فولاد خوزستان امروز در جلسه ای که با مسئولان این تیم داشت به توافق نرسیده است و به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.جماعتی چند پیشنهاد جدی لیگ برتری از تیم های خوب لیگ برتر دارد.

مهرداد جماعتی ضمن تایید این خبر به "ورزش سه" درباره وضعیت آینده اش گفت: چند پیشنهاد خوب دارم و امیدوارم بتوانم بهترین تصمیم را بگیرم.

*****----------------------------------------------------------------------------------****

یه خبر خوب

محتوای مخفی: 001 

جدایی مهدی جعفرپور از پرسپولیس قطعی شد

هافبک سرخپوشان پایتخت که در زمان حمید درخشان به این تیم اضافه شد از امروز به بعد بازیکن آزاد محسوب می‌ شود.

به گزارش "ورزش سه"، مهدی جعفرپور که در زمان درخشان به پرسپولیس آمد و 9 بازی نیز برای این تیم انجام داد، بازیکن آزاد است.

او که با چند تیم در حال مذاکره است هنوز مقصد نهایی اش را مشخص نکرده است.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

محتوای مخفی: 002 
    دو بازیکن از لهستان و کرواسی در لیست برانکو

در لیست خریدی که سرمربی پرسپولیس به مسئولان این باشگاه ارائه داده دو بازیکن خارجی دیده می‌شود.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، در لیست خریدی که برانکو ایوانکوویچ به مسئولان باشگاه پرسپولیس ارائه داده یک بازیکن از کرواسی و یک بازیکن از لهستان دیده می‌شوند که برای پست‌های دفاع و خط حمله در نظر گرفته شده‌اند.

برانکو در نشست‌های اخیر خود با مسئولان باشگاه بر اینکه نکته تاکید داشته که گابریل، اومانیا و تادو بازیکنان خارجی فصل پیش تیمش را نمی‌خواهد و به دنبال جانشین برای این نفرات است. در لیست برانکو یک دروازه‌بان داخلی هم دیده می‌شود که برانکو روی او به عنوان یک دروازه‌بان مطمئن حساب کرده است.

پست‌های دفاع چپ و راست، هافبک دفاعی و هافبک طراح نیز مدنظر برانکو قرار دارند و قرار است این پست‌ها نیز با جذب بازیکن داخلی تقویت شوند.

قرار شده مسئولان باشگاه پرسپولیس از فردا (یکشنبه) برای جذب بازیکنان مدنظر برانکو اقدام کنند.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 20-06-2015 at 16:01.

6. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کارنامه دو بازیکن مد نظر برانکو:

ایوان کرستانوویچ:
    آقای گل فصل 11-2010 لیگ کرواسی، 32 ساله، قیمت بر اساس سایت transfermarkt.com برابر 352 هزار یورو (1.3 میلیارد تومان)
    در فصل 15-2014 مجموعا 23 بازی و 8 گل زده، میانگین هر 218 دقیقه یک گل که عملکردش نسبت به فصل قبلترش که مجموعا 14 گل زده و میانگینش 87.5 دقیقه برای هر گل بوده افت کرده.
    توی سال 2011 که به تیم دینامو زاگرب منتقل شده، هزینه ی انتقالش 4.8 میلیارد تومن شده.

لوکا ماریچ:
    سابقه ی نایب قهرمانی در لیگ کرواسی و قهرمانی در جام حذفی کرواسی رو داره. 28 ساله، قیمت 650 هزار یورو (2.4 میلیارد تومان)
    این فصل رو در لیگ لهستان سپری کرده و 17 بازی این فصل انجام داده.

چون هر دو نفر قبلا شاگرد برانکو بودن، احتمالا تخفیف بدن

8. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امیدوارم مسئولان به این نتیجه برسن که میشه به جای هزینه زیاد و آووردن بازیکن های تقریبا سن بالا و مصدوم !

محتوای مخفی: 1 
    مهاجم کروات به خاطر مصدومیت قیمتش را پایین آورد

مدیر برنامه‌های دو بازین کروات مدنظر پرسپولیس گفت: به توافق با پرسپولیس خوشبین هستیم.تومیسلاو گاجا در مورد اینکه مذاکره دو بازیکن کروات با پرسپولیس به کجا انجامید گفت: صحبت های امروز بیشتر برای آشنایی بود اما مذاکرات تا رسیدن به توافق ادامه دارد هر چند که در هر مذاکره دو طرف وجود دارد.وی با بیان اینکه هنوز تفاوت‌ها در این مذاکره وجود دارد افزود: زمان داریم و امیدواریم ظرف روزهای آینده با رضایت دو طرف توافق انجام شود و بنده به همه چیز خوشبین هستم.گاجا در مورد اینکه سایت بین المللی ترانسفر مارکت قیمت ایوان کرسانویچ را ۶۵۰ هزار یورو اعلام کرده است گفت: این قیمت یک میلیون و ۲۵۰ هزار یورو بود که به خاطر مصدومیت دو ماه اخیر این بازیکن قیمت را پایین آوردیم. وی گفت: قیمتی که ترانسفر مارکت تعیین کرده ارتباطی با قیمت واقعی بازیکن ندارد.مدیر برنامه‌های این دو بازیکن در مورد اینکه آیا کرسانویچ در لیگ کرواسی آقای گل بوده است گفت: درست است او ۵ فصل پیش آقای گل لیگ کرواسی شد و در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ یوفا نیز بازی کرده و موفق ظاهر شده است.وی در پایان در مورد اینکه این دو بازیکن چه زمانی در تمرینات پرسپولیس حاضر خواهند شد گفت: هر زمانی که قرارداد امضا شد.

بازیکنان جوان و آینده داری رو به تیم ملحق کنن که هزینه زیادی هم نداره .

این مهاجم یعنی آقای ایوان کرستانوویچ آمار گلزنی ضعیفی داشته و اینکه 5 سال پیش آقای گل شده دلیل بر این نیست که مهاجم خوبی هست.

امیدوارم باشگاه پول بی خودی خرج نکنه و هر چه صلاحه پیش بیاد.

اینکه وحید طالب لو تو لیست پرسپولیس بوده زیاد نمیتونه جالب باشه چون که هوادارا همیشه معتقد بودن که هر بازیکنی که از استقلال به پرسپولیس بره یا برعکس بی غیرته و ...

پس بازیکنی که اینجوری به تیم حریف منتقل میشه نمیتونه عملکرد خوبی از خودش به جا بذاره.

امروز من خوندم که رامین رضائیان به پرسپولیس نزدیک شده،خوب خبر خوبی بود چون هم بازیکن خوبی هست و قابلیت بازی در چند پست هم داره و در ضمن سنی هم نداره

انتخاب اعضای کمیته نقل و انتقالات هم نا امید کننده بود و انتظار میرفت حداقل کسی مثل کریم باقری یا ... عضو این کمیته باشن

10. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

12. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

before

بازیکن فصل گذشته راه آهن گفت: عضای هیات مدیره برخورد بسیار محترمانه ای با من داشتند و از این بابت از باشگاه پرسپولیس تشکر می کنم. رامین رضاییان در پایان جلسه اش با مسئولان باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: من امروز به اتفاق پدرم به جلسه آمدم. جلسه خوبی داشتیم و صحبت های چند ساعته ای را با هیات مدیره باشگاه پرسپولیس انجام دادم. اعضای هیات مدیره برخورد بسیار محترمانه ای با من داشتند و از این بابت از باشگاه پرسپولیس تشکر می کنم.

وی درباره خروجی جلسه اش با سرخپوشان بیان داشت: یکسری صحبت های اولیه برای حضورم در پرسپولیس انجام دادیم و قرار شد فردا جلسه دیگری را برگزار کنیم و در باره قرارداد و جزییات به بحث بپردازیم. امیدوارم بتوانیم با پرسپولیس با نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

رضاییان در پاسخ به این پرسش که آیا پرسپولیسی است یا خیر، افزود: من پرسپولیس بوده و هستم و خوشحالم که به تیم محبوبم می پیوندم.

در این هنگام پدر رضاییان هم به هواداران اعلام کرد رامین از بچگی پرسپولیس بوده است
    .

after

محتوای مخفی: 2 
    مدافع تیم ملی فوتبال ایران که مدنظر پرسپولیس و استقلال است گفت: بنده به همه تیم‌های ایران علاقه دارم.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، رامین رضاییان که امروز برای مذاکره مجدد به باشگاه پرسپولیس رفته بود گفت: حرف‌هایمان را زدیم و امیدوارم هر موضوعی اتفاق می‌افتد در نهایت با موفقیت همراه باشد هرچند که هنوز نتیجه مذاکرات مشخص نیست و بنده نیز برای همه باشگاه‌ها ارزش قائلم.

وی ادامه داد: امروز با مسئولان پرسپولیس صحبت کردیم و بنده نیز سعی می‌کنم بهترین تصمیم را بگیرم.

رضاییان در مورد پیشنهاد باشگاه استقلال گفت: تماس مسئولان این باشگاه صحت دارد و آنها شب گذشته با من تماس گرفتند اما باز هم می‌گویم سعی می‌کنم بهترین انتخاب را داشته باشم.

مدافع تیم ملی در مورد مذاکراتش با پرسپولیسی‌ها یادآور شد: با آقایان طاهری، عبدی و قنبرپور صحبت‌هایی را کردیم و نظرات خوبی رد و بدل شد و قرار شد تا دو روز آینده پاسخ پرسپولیس را بدهم.

وی یادآور شد: در مورد استقلال نیز مدیر برنامه‌هایم در حال ارتباط با مسئولان این باشگاه و چند باشگاه دیگر است تا هرچه سریع‌تر تکلیفم روشن شود.

رضاییان در مورد اینکه گفته بود پرسپولیسی‌ است، یادآور شد: هیچ گاه نگفتم به پرسپولیس علاقه دارم بلکه گفته بودم پدرم پرسپولیسی است. پرسپولیس بدون استقلال و استقلال بدون پرسپولیس هیچ معنایی ندارد. بنده نیز به همه تیم‌های ایران علاقه دارم.

مدافع سابق راه‌آهن که گفته می‌شد یک سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارد در این خصوص تاکید کرد: چند روز پیش به سازمان لیگ رفتم و آنجا مشخص شد که قراردادم با راه‌آهن به پایان رسیده و مسئولان سازمان لیگ نیز این موضوع را اعلام کردند که قرارداد من تمام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چند درصد امکان دارد که پرسپولیسی شود گفت: صحبت‌های خوبی انجام دادیم و تا دو سه روز آینده تکلیف مشخص می‌شود.

طرفداریت بخوره تو سرت.

نمیدونم چه پیشنهادی دادن که طرف اینجوری فراموشکار شده !!

آدم دروغگو کم حافظه است
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 22-06-2015 at 22:51.

14. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم برزیلی تیم تراکتورسازی در روزنامه گل روز سه شنبه اظهارات جالبی داشته است.

طرفداری- روزنامه گل روز سه شنبه دوم تیر ماه با انتشار صحبت های جالبی از ادینیو مهاجم برزیلی فصل قبل تیم تراکتورسازی از تمایل این بازیکن برای پیوستن به تیم پرسپولیس پرده برداشت.

ادینیو که سال پیش فصلی رویایی با تراکتورسازی داشت، اعلام کرده است که با وجود پیشنهاداتی از الوکره قطر و الفجیره امارات در صورتی که برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس بخواهد با این تیم وارد مذاکره می شود.

این در حالی است که بسیاری از هواداران تیم تراکتورسازی منتظر بازگشت ستاره محبوب شان به تبریز هستند.

16. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فقط ۲۰۰ هزار دلار برای ماریچ و کرستانوویچ/ برانکو شاخ در آورد!

در حالیکه برانکو ایوانکوویچ با خودش دو بازیکن به تهران آورده تا به پرسپولیس بپیوندند، باشگاه به آنها اعلام کرده است که برای یک فصل تنها می تواند با هرکدام قرار داد ۱۰۰ هزار دلاری ببندند.به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، این دو بازیکن با شنیدن این رقم تعجب کردند و برانکو ایوانکوویچ هم از اینکه به بازیکنانش می خواهند ۱۰۰ هزار دلار بدهند شاخ درآورده است.این ارقام در حال حاضر در لیگ یک فوتبال ایران مطرح می شود و البته برخی از بازیکنان در لیگ یک هم آن را قبول نمی کنند. بر اساس شنیده ها هر دو بازیکن می خواهند ایران را ترک کنند و نمی خواهند با این قیمت بمانند.وزارت ورزش و جوانان امسال نمی تواند کمک زیادی به استقلال و پرسپولیس کند و دو روز پیش هم پرویز مظلومی این را اعلام کرده بود که برای نقل و انتقالات دستش بسته است.

سجادی مچکریم

آخه شما که پول ندارید،چرا دوباره مسئولیت تیم داری قبول میکنید؟؟

من اگه بودجه نداشتم حاضر بودم تیم ها رو حتی به افراد نا اهل بدم
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 23-06-2015 at 14:43.

18. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تکراری

حذف شود
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 23-06-2015 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •