معراج عزیز
احتمالا من و شما که هیچ وقت باهم به توافق تخواهیم رسید...
کاری به باقی صحبت هاتون ندارم و احساسی بودن ماها ندارم

اما خب اون بخش که در جوابیه پست بنده بود
داداش من، اول اینکه شما خودت جواب خودت رو دادی تویه پخش دوم
به جناب کارلتو گفتن آقا تیم بازیکن کم داره (بخصوص تویه بعضی پست ها) اما کارلتو گفت مشکلی وجود نداره و با همین ها کار میکنیم...خب اینجا الان تفصیر کیه؟
ما اون موقع که هیگواین هم بود، باز با 2 تا مهاجم خیلی وقت ها میگفتیم ایکاش یک مهاجم دیگه هم داشتیم و کم میووردیم..(مربی وقت هم بارها اشاره کرد و درخواست کرد اما این علاقه مسخره پرز به کریم باعث شد به نتیجه نرسه)...دیگه چه برسه به یک مهاجم!
اخه کدوم آدم عاقلی با یک مهاجم تیم رو میبره برای مسابقات؟! والا بخدا تویه بازیهای کامپیوتری هم نمیشه اینکار رو کرد دیگه چه برسه به واقعیت! چجور 2*2=4 کرده کارلتو، من نمیدونم؟!
پارسال هم اگه 4 تا جام آوردیم، بخدا اگه اون کریس وحشتناک آماده رو نداشتیم که جور گلزنی تیم رو یک تنه بکشه، عمرا نمیتونستیم تنها با کمک
یک برادر کریم به نتیجه برسیم!
بعد هم عزیز من، شما یه جوری از نیمکت ما حرف میزنی هرکی ندونه میگه نیمکت از بازیکنای استقلال و پرسپولیس تشکیل شدن!!
اول اینکه همین بازیکن ها رو خود جناب کارلتو تایید کرده..مثلا اینکه کسی نفهمید که ما برای چی رفتیم قرضی چیچاریتو رو آوردیم؟! یا خوب جواب میداد که اینجوری یه مهاجم اماده تحویل یکی از رقیب هامون تویه اروپا میدادیم و یا هم طبق انتظار اصلی، جواب نمیداد! اما خب کارلتو اوردش به عنوان یه مهاجم..کاری نداریم..اما آیا گذاشت یخورده بازی کنه این بدبخت؟! خیلی از بازیها بازیکن های جوانان بازی میکردن اما این بازی نکرد! حتی همین بازی، گذاشت دقیقه 80 اوردش جای کریم!! به قول سروش، همون نیمه اول میووردیش تو وقتی میبینی تیم عقبه و بد هم بازی میکنه...!
این برمیگرده به شیوه کاری کارلتو که اصلا دست به ترکیبش نمیزنه...اینقدر با اون ترکیب ادامه میده تا گند زده بشه بهش! یا اون بحث معروف 2-2-4 که همه فهمیدن این رئال اونجور بهتر بازی میکنه جز کارلتو! (جالبه همین بازی اتلتیکو، خسه وقتی اومد، یه چند دقیقه 2-2-4 شدیم اما فقط چند دقیقه و دلش نیومد کارلتو و بلافاصله بعد از اومدن چیچاریتو، همون 3-3-4 شدیم!)
از اونور هم مثلا همین اتلتیکو، کل تیمش روی همدیگه 2-3 بازیکن خوبشون به اندازه بازیکنای نیمکت ما هم نیستن اما ما رو میبرن! پس اینا که بازیکن نیمکت نشین ما خوب نیستن و اینا، بهونه محسوب میشه...
خیلی از مربی ها با بازیکن هایی خیلی کمتر از اینا، تیم هایی خیلی بزرگتر رو شکست میدن و خیلی بهتر هم بازی میکنن...
میدونی اینا برمیگرده به همون بحث چند هفته قبلمون که من
احساسی شده بودم و گفتم که تیم بد داره بازی میکنه و کارلتو باید یه فکری بکنه برای تیم..با این وضعیت تیم جواب نمیده و به مشکل خواهیم خود (خیلی مشخص بود...وقتی تویه 4 تا از 5 بازیمون به سختی گل میزدیم و میبردیم، خب مشخصه تویه بعضی ها هم نمیتونیم کاری کنیم)...اما شما با منطق کامل گفتید تیم داره نتیجه میگیره و همین مهمه و نیاز به تغییر سیستم نیست...
نتیجش چی شد؟ اینکه تیم الان صدر رو از دست میده و بلاخره کارلتو اعتراف میکنه که باید یه فکری به حال تیم بکنه چون مشکل داره تیم! هرچند من احتمال میدم الان کارلتو هم احساسی شده باشه مثل من...
و بحث نیمکت نشین کردن کریم و کریس...
عزیز من وقتی یک بازیکنی بد بازی میکنه اما تعویض نمیشه، به نظرت اون بازیکن مریضه که تلاش بیشتری بکنه برای بهتر شدن؟!
ایسکو چرا بهتر شد اینقدر؟! چون روی نیمکت بود و یه فرصت گیرش اومد، از فرصت استفاده کرد...بحث، بحث انگیزست...
هر بازیکنی که میخواد باشه...هیچ بازیکنی مهمتر از تیم نیست...بازیکنی هم که بخواد برای تیم حاشیه درست، همون بهتر بره از تیم! تیم که برای 1 بازیکن نیست!
کریم یا کریس یا بیل یا هرکسی که میخواد باشه...وقتی بد باشه، باید نیمکت نشین بشه...
در اخر اینکه، اصلا من و بقیه منتقدین همه
احساسی...
اما با این وضعیت تیم، عمرا نمیتونیم به جایی برسیم...بخدا نمیشه همیشه تفصیر رو گردن مصدومیت و داور و آب و هوا انداخت!
باید یه تغییری ایجاد کرد...
هرچند گفت نیاز به تغییره اما رسما کاری هم کارلتو نمیکنه و نخواهد کرد چون لوکا برمیگرده از بازی بعد و دوباره همون سیستم قبل از مصدومیتش رو بازی میکنیم!
فقط باید امیدوارم بود لوکا بتونه خیلی زود همون لوکای قبل بشه تا شاید تیم وضعیت بهتری پیدا کنه...
+
بد نیست بدونیم داریم درباره
رئال مادرید صحیت میکنیم نه یه تیم معمولی...