تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 203 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب خب خب

رسیدیم به مهمترین مقطع فصل ؛ و جایی که کارلتو نشون داده تبحر خاصی در از دست دادن صدرنشینی داره در این زمانها و حتی از فرصتهایی که بارسا و اتلتیکو با باخت و مساویشون به ما میدن هم نمیتونیم به خوبی مراقبت کنیم

الان هم که بارسا طبق انتظار 6 تا به رایو زده و صدرجدول رو بدست آورده

به نظر شخصی من اختلاف 3 امتیاز یا کمتر نسبت به بارسا ، سرنوشت قهرمانی رو در اختیار بارسا قرار میده ، حالا که دیگه یک امتیاز هم جلوتر از ما هستن و کلا دست اونهاست قهرمانی به نظرم

با فرم فعلی ما و با فرم خوب بارسا ، پیروز شدن در الکلاسیکوی دوم فروردین محتمل به نظر نمیرسه اصلا

مشکل تیم ما این نیست که همه ی تیمها میان در برابر ما دفاعی بازی میکنن ، چون بارسا و بایرن هم با این مشکل روبرو هستند ولی خب میبینیم که معمولا به مشکلی برنمیخورن مگر اینکه تیمی با سطح بالا مثل اتلتیکو مادرید یا چلسی و اینتر مورینیو یا همین رئال مورینیو در برابرشون قرار بگیره

حالا درسته موردیچ بازیکن خیلی مهمی هست برای ما ولی نمیشه گفت این فرم افتضاح مربوط به نبودن مودریچه صرفا ؛ شاید در بازی دیشب بهتر بود در آغاز نیمه ی دوم چیچاریتو به جای ایارا وارد بازی بشه تا بتونیم عملا با دوتا مهاجم بازی کنیم

یه مشکلی هم خیلی درگیرش هستیم در حال حاضر اینه که بازی کردن همزمان رونالدو و بیل کارایی هردو رو به شدت پایین آورده ، مشکلی که فصل قبل یا نیم فصل اول خیلی دچارش نبودیم ، از طرف دیگه رونالدو واقعا اون رونالدوی سال قبل نیست ، حالا دچار بحران سی سالگی یا هرچیز دیگه ای که شده باشه قطعا این توپ طلا میتونه اخرین توپ طلایی باشه که گرفته مگر اینکه کاری فوق العاده انجام بده و از این فرم خارج بشه .

و در واقع الان مشخص نیست توپها به بیل باید ختم بشه یا رونالدو ، این جابجایی های مداوم بیل و رونالدو هم جالب نیست چون عمده ی کارایی و توانایی اینها به تو زدن با پای تخصصی شون هست و بخش مهمی از قابلیت هاشون رو از دست میدن .

چیچاریتو بازیکن بسیار خوبیه از دید من ، من از زمانی که به یونایتد اومد بازیهاشو دنبال میکنم و فکر میکنم اگر بهش فرصت بیشتری بدیم قطعا بازیکن خیلی خوبی میتونه باشه برای ما

و ما حتی میتونیم با توجه به سن رونالدو ، اون رو کم کم به پستهایی مثل هافبک پشت مهاجم یا حتی مهاجم نوک منتقل کنیم ، اینطوری میتونیم از وجود خسه هم بیشتر استفاده کنیم در کناره ها و همینطور از تمام کنندگی مهاجممون هم اطمینان داشته باشیم

بهرحال ایکاش حداقل کارلتو در بازی با شالکه به بعضی از بازیکنا خصوصا کروس استراحت بده تا در معرض خطر مصدومیت قرارشون ندیم و از طرف دیگه به خسه و چیچا هم بازی بدیم و بتونیم محکشون بزنیم

پی نوشت : من میخواستم یه پست فوق انتقادی در مورد کارلتو بزنم ولی خب به نظرم در مورد کارلتو انتهای کارش صحبت کنیم بهتر باشه ، ولی خب توانایی کارلتو در از بحران درآوردن تیمهاش همیشه محل مناقشه بوده و هست و واقعا بسیار ضعیفه و صرفا قبول مسئولیت دیگه کافی نیست ... و همینطور وقتی بد بودیم و نتیجه نمیگرفتیم حداقل میگفتیم نتیجه رو میگیریم ، ولی الان هم بدیم هم نمیتونیم اصلا نتیجه بگیریم جلو تیمهایی که به راحتی شکستشون میدادیم !

و واقعا وقتشه کارلتوی روتین قصه ی ما کاری فراتر از ابرو بالا انداختن های جذابش انجام بده ، واللا مارکا و تماشاگران همیشه در صحنه رئال رو مقتل کارلتو هم خواهند کرد

این هم چهره ی کارلتو بعد از اینکه در ظرف دو هفته صدر جدول با اختلاف چهار امتیاز نسبت به تیم دوم رو از دست داد و با یک امتیاز کمتر تیمش رفت به رده ی دوم :

2. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاریکاتور روز :

جدید ترین کتاب آنجلوتی :

چگونه در 7 روز لالیگا را از دست بدهید !

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه به خاطر مشغله ای که داشتم فقط 30 دقیقه آخر بازی رو تونستم ببینم و اون نمایشی که توی همون 30 دقیقه دیدم واقعا نا امیدکننده بود. در حالی که تیم عقب بود، حرکات بدون توپ، حتی ساده ترین هماهنگی ها دیده نمیشد و انگار روحیه تیمی وجود نداشت. بجز روی یکی دو حرکت، بازیکن ها خیلی با فاصله های زیادی نسبت به هم حرکت بودند، مثل اینکه قبلا با هم بازی نکرده باشند!

بعضی از دوستان از ادامه روند سانترهای متوالی و صحبت هایی که توی یکی دو ماه اخیر مطرح شده صحبت کردن... که باید بگم کاش لااقل همون برنامه سانتر درست انجام میشد، ما توی بازی های توی این بازی، حداقل دقایقی که من دیدم، بازیکن ها از ساده ترین کارهای تیمی عاجز بودن، به شکلی که حتی اگه قرار بود سانتری انجام بشه، مهاجم هدف/کسی جلوی دروازه حضور نداشت که بخواد از اون استفاده کنه، رونالدو در سمت راست بود و بنزما یه نمایش مایوس کننده داشت، نه مثل یک مهاجم هدف در جلو حضور داشت تا مدافعین حریف رو درگیر کنه، نه در بازیسازی و لینک کردن رونالدو و بیل حضور مفیدی داشت، در حالی که بنزما توی مقاطع زیادی از این فصل هر دو ویژگی رو تا حد خیلی خوب داشته و تو هر دو زمینه پیشرفت زیادی رو ازش دیده بودیم. نمایش فردی بقیه بازیکن ها هم تعریفی نداشت.

به هر حال مسئولیت شکست با کل تیم و در راس اونها کارلو هست، که خوشبختانه حداقل توی کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی این وضعیت بد کاملا منعکس شد... اینکه "شاید عجیب به نظر بیاد ولی ما در حال حاضر در حمله مشکل داریم"، یا اینکه سرعت کافی رو توی کارهای تیمی و حرکات بدون توپ نداریم و بیش از حد "فردی" بازی می کنیم و "توپ رو نگه می داریم" همه صحبت هایی بود که کارلو بهش اشاره کرد و باید ببینیم تیم چجوری می تونه به این وضعیت واکنش نشون بده.

به اعتقاد من هنوز شانس قابل توجهی برای قهرمانی در لیگ وجود داره اما نه با فرم فعلی، اگه روند رو نگاه کنیم تیم در دو ماه اخیر در اکثر بازی های بزرگ، یا حداقل به طور سنتی بزرگ امتیاز از دست داده (والنسیا، اتلتیکو، ویارئال، بیلبائو) که نگران کننده هست و تیم در صورتی می تونه مدعی باقی بمونه که توی بازی های بزرگ پیش رو (بارزترینشون بارسا، والنسیا، سویا در آینده)، کاراکتر لازم رو از خودش نشون بده، مثل کاراکتری که فصل قبل در لیگ قهرمانان از خودش نشون داد.

از این صحبت ها که بگذریم... بعضی از نظرات به نظرم جنبه احساسی داره و نشون میده حافظه ها کوتاه مدت هست، صحبت از تیم در زمان مورینیو میشه، صحبتم رو محدود می کنم به لیگ... مورینیو بعد از اینکه تیم رو در سال دوم به اوج رسوند، در سال سوم چه کرد؟ چقدر امتیازهای راحت از دست داد؟ سبک بازی تیم چجوری بود؟ تیم در سال سوم مورینیو عملا به تیمی تبدیل شده بود که صرفا برای بازی کردن مقابل بارسا ساخته شده بود و بیش از حد تک بعدی بود، تفکر ضدحملات و انتقال سریع توپ به قدری غالب شده بود که تیم توی خیلی از بازی های معمولی لیگ از بازی سازی عادی عاجز بود، و برای همین امتیازهای زیادی رو از دست داد، و از یک نظر شباهت زیادی به وضعیت اخیر تیم داشت... البته چند پله بدتر از وضعیت فعلی، به شکلی که تیم اصلا در کورس قهرمانی نبود، چه رسد به صدرنشینی، درسته مورینیو زحمت زیادی برای تیم کشید و توی اون مقطع برای رسوندن تیم از حضیض به اوج بهترین گزینه بود اما بعضی از دوستان یه تصور رویایی و غیر واقعی از دوران مورینیو در ذهنشون هست، برای یادآوری فقط کافیه به یاد بیارید که در کنار همه اون نقاط مثبت و کمک به برگردوندن تیم به رده های بالای اروپا، دستاورد "فیزیکی" مورینیو، در طول سه سال، که برای یک سرمربی در رئال شاید معادل یک دهه برای اکثر تیم ها باشه، چی بود؟ جام حذفی در سال اول و لیگ در سال دوم. بنابراین این تفکرات شاعرانه که تیم "جنگنده تر" بود و به این راحتی ها امتیاز از دست نمی داد و ... تا اونجا که من خاطرم هست وجود خارجی نداشت، وضعیت فعلی وقتی در مقایسه با دو هفته قبل دیده میشه وضعیت بسیار بدی هست و به تیم انتقادهای خیلی زیادی وارد هست اما همین وضعیت (یک امتیازی صدر جدول)، اونم توی شرایطی که لیگ پویاتر شده و اتلتیکو، والنسیا، سویا و ... به مراتب پیشرفت داشتن و تعداد بازی های سخت در لیگ بیشتر شده، در اون سال ها شرایط بسیار ایده آلی می تونست باشه.

یا صحبت دیگه ای که احساسی هست... تیم نتیجه نگرفته؟ بد بازی کرده؟ شکی وجود نداره، اما مثلا صحبت میشه که وقتی رونالدو یا بنزما یا ... افت کرده چرا بهشون بازی داده میشه و چرا نیمکت نشین نمیشن؟! خب عزیزان به لیست بازیکن هایی که روی نیمکت هستن هم نگاه شده و این صحبت مطرح میشه؟ این نیمکت تیم در بازی دیشب بوده:

ناچو (!)، خدیرا، کوئنترائو (که هر دو مدتی رو مصدوم بودن و با شرایط آمادگی فاصله زیادی دارن)، لوکاس سیلوا، خسه و چیچاریتو (که هر سه به میدان اومدن و کار خاصی نتونستن از پیش ببرن)... تنها مهره های تهاجمی تیم روی نیمکت خسه و چیچاریتو هستن، چیچاریتو که به اعتقاد من یک بازیکن با قابلیت های خیلی محدود هست و مطمئنا در پایان فصل با پایان مدت قرارداد قرضیش با باشگاه، باشگاه تمایلی به ادامه همکاری باهاش نخواهد داشت و خسه که بعد از اون مصدومیت طولانی مدتش افت شدیدی داشته و شباهتی به خسه آماده فصل قبل نداره، که اوج این وضعیت رو همین هفته قبل مقابل ویارئال دیدیم.

توی این وضعیت بدترین و احساسی ترین تصمیم ممکن نیمکت نشین کردن رونالدو، بنزما و ... هست که نه تنها وضعیت کلی رو بدتر می کنه (خسه؟چیچاریتو؟) و شکی وجود نداره که نتیجه ها حتی بدتر از این میشه، حاشیه ای که همچین تصمیمی درست می کنه و تنشی که در رختکن به وجود میاره تاثیرات منفی طولانی مدتی داره و هیچ مربی حاضر به انجامش نیست و عاقبت خوشی نداره... حتی کاری که مورینیو کرد، نیمکت نشین کردن کاسیاس، اصلا قابل قیاس با نیمکت نشین کردن رونالدو/بنزما/... و حضور چیچاریتو نیست.

بخش مهمی از مشکلی که تیم در حال حاضر داره به تصمیم مدیریت و کادرفنی در فصل نقل و انتقالات پیش فصل برمیگرده، تصمیم به کم کردن تعداد نفرات تیم در قبال افزایش کیفیت این نفرات (در پیش فصل یادم هست که تعداد کل نفرات اصلی یکی از کمترین ها در 10-15 سال اخیر بود)، تصمیمی که مشخص بود ریسک هایی رو به همراه داره و متاسفانه مصدومیت های متوالی دقیقا این نقطه ضعف رو هدف قرار داد و الان مدت زیادی هست که به همین خاطر کارلو به چهره هایی مثل کروس/ایسکو/مارسلو/بنزما/... استراحت کافی رو نداده و یک ترکیب کم و بیش ثابت اما ترکیب غیربالانس و با نقطه ضعف های بارز (مثل قدرت بدنی کم خط هافبک، بازی سازی از مرکز) یکجورایی از روی اجبار استفاده شده (البته تمایل ذاتی کارلو به استفاده از ترکیب های ثابت و کمتر دست زدن به تعویض هم مزید بر علت شده) تا تیم های مقابل تونستن برنامه های مناسبی رو برای بازی مقابل تیم پیدا کنن.

به نظرم توی این مقطع اومدن بازگشت مودریچ، یا حتی راموس و کوئنترائو یا جا افتادن بیشتر سیلوا، بیشتر از اینکه تیم رو کلا متحول کنه، باعث میشه نیمکت تیم غنی تر بشه و تعویض ها از حالت رفع تکلیفی فعلی (بخاطر ضعف مفرط نیمکت) به تعویض های واقعی برای تغییر وضعیت و نتیجه تبدیل بشه. بخش دیگه بخش روحی روانی هست که مربوط به کل تیم میشه، تیم مقابل ویارئال پیروز نشد اما موقعیت های زیادی داشت، در حالی که در بازی دیشب تیم از اساس بد بود و خالی از انگیزه، ایده و برنامه... که امیدوارم بعد از صحبت های کارلو راجع به بازی بد تیم و تیترهای تندی که مطمئنا توی این روزها شاهد خواهیم بود، این مورد هم بهبود پیدا کنه.

6. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یا صحبت دیگه ای که احساسی هست... تیم نتیجه نگرفته؟ بد بازی کرده؟ شکی وجود نداره، اما مثلا صحبت میشه که وقتی رونالدو یا بنزما یا ... افت کرده چرا بهشون بازی داده میشه و چرا نیمکت نشین نمیشن؟! خب عزیزان به لیست بازیکن هایی که روی نیمکت هستن هم نگاه شده و این صحبت مطرح میشه؟ این نیمکت تیم در بازی دیشب بوده:

ناچو (!)، خدیرا، کوئنترائو (که هر دو مدتی رو مصدوم بودن و با شرایط آمادگی فاصله زیادی دارن)، لوکاس سیلوا، خسه و چیچاریتو (که هر سه به میدان اومدن و کار خاصی نتونستن از پیش ببرن)... تنها مهره های تهاجمی تیم روی نیمکت خسه و چیچاریتو هستن، چیچاریتو که به اعتقاد من یک بازیکن با قابلیت های خیلی محدود هست و مطمئنا در پایان فصل با پایان مدت قرارداد قرضیش با باشگاه، باشگاه تمایلی به ادامه همکاری باهاش نخواهد داشت و خسه که بعد از اون مصدومیت طولانی مدتش افت شدیدی داشته و شباهتی به خسه آماده فصل قبل نداره، که اوج این وضعیت رو همین هفته قبل مقابل ویارئال دیدیم.

توی این وضعیت بدترین و احساسی ترین تصمیم ممکن نیمکت نشین کردن رونالدو، بنزما و ... هست که نه تنها وضعیت کلی رو بدتر می کنه (خسه؟چیچاریتو؟) و شکی وجود نداره که نتیجه ها حتی بدتر از این میشه، حاشیه ای که همچین تصمیمی درست می کنه و تنشی که در رختکن به وجود میاره تاثیرات منفی طولانی مدتی داره و هیچ مربی حاضر به انجامش نیست و عاقبت خوشی نداره... حتی کاری که مورینیو کرد، نیمکت نشین کردن کاسیاس، اصلا قابل قیاس با نیمکت نشین کردن رونالدو/بنزما/... و حضور چیچاریتو نیست.

بخش مهمی از مشکلی که تیم در حال حاضر داره به تصمیم مدیریت و کادرفنی در فصل نقل و انتقالات پیش فصل برمیگرده، تصمیم به کم کردن تعداد نفرات تیم در قبال افزایش کیفیت این نفرات (در پیش فصل یادم هست که تعداد کل نفرات اصلی یکی از کمترین ها در 10-15 سال اخیر بود)، تصمیمی که مشخص بود ریسک هایی رو به همراه داره و متاسفانه مصدومیت های متوالی دقیقا این نقطه ضعف رو هدف قرار داد و الان مدت زیادی هست که به همین خاطر کارلو به چهره هایی مثل کروس/ایسکو/مارسلو/بنزما/... استراحت کافی رو نداده و یک ترکیب کم و بیش ثابت اما ترکیب غیربالانس و با نقطه ضعف های بارز (مثل قدرت بدنی کم خط هافبک، بازی سازی از مرکز) یکجورایی از روی اجبار استفاده شده (البته تمایل ذاتی کارلو به استفاده از ترکیب های ثابت و کمتر دست زدن به تعویض هم مزید بر علت شده) تا تیم های مقابل تونستن برنامه های مناسبی رو برای بازی مقابل تیم پیدا کنن.
    معراج عزیز
    احتمالا من و شما که هیچ وقت باهم به توافق تخواهیم رسید...
    کاری به باقی صحبت هاتون ندارم و احساسی بودن ماها ندارم
    اما خب اون بخش که در جوابیه پست بنده بود

داداش من، اول اینکه شما خودت جواب خودت رو دادی تویه پخش دوم
    به جناب کارلتو گفتن آقا تیم بازیکن کم داره (بخصوص تویه بعضی پست ها) اما کارلتو گفت مشکلی وجود نداره و با همین ها کار میکنیم...خب اینجا الان تفصیر کیه؟
    ما اون موقع که هیگواین هم بود، باز با 2 تا مهاجم خیلی وقت ها میگفتیم ایکاش یک مهاجم دیگه هم داشتیم و کم میووردیم..(مربی وقت هم بارها اشاره کرد و درخواست کرد اما این علاقه مسخره پرز به کریم باعث شد به نتیجه نرسه)...دیگه چه برسه به یک مهاجم!
    اخه کدوم آدم عاقلی با یک مهاجم تیم رو میبره برای مسابقات؟! والا بخدا تویه بازیهای کامپیوتری هم نمیشه اینکار رو کرد دیگه چه برسه به واقعیت! چجور 2*2=4 کرده کارلتو، من نمیدونم؟!
    پارسال هم اگه 4 تا جام آوردیم، بخدا اگه اون کریس وحشتناک آماده رو نداشتیم که جور گلزنی تیم رو یک تنه بکشه، عمرا نمیتونستیم تنها با کمک یک برادر کریم به نتیجه برسیم!

بعد هم عزیز من، شما یه جوری از نیمکت ما حرف میزنی هرکی ندونه میگه نیمکت از بازیکنای استقلال و پرسپولیس تشکیل شدن!!
    اول اینکه همین بازیکن ها رو خود جناب کارلتو تایید کرده..مثلا اینکه کسی نفهمید که ما برای چی رفتیم قرضی چیچاریتو رو آوردیم؟! یا خوب جواب میداد که اینجوری یه مهاجم اماده تحویل یکی از رقیب هامون تویه اروپا میدادیم و یا هم طبق انتظار اصلی، جواب نمیداد! اما خب کارلتو اوردش به عنوان یه مهاجم..کاری نداریم..اما آیا گذاشت یخورده بازی کنه این بدبخت؟! خیلی از بازیها بازیکن های جوانان بازی میکردن اما این بازی نکرد! حتی همین بازی، گذاشت دقیقه 80 اوردش جای کریم!! به قول سروش، همون نیمه اول میووردیش تو وقتی میبینی تیم عقبه و بد هم بازی میکنه...!
    این برمیگرده به شیوه کاری کارلتو که اصلا دست به ترکیبش نمیزنه...اینقدر با اون ترکیب ادامه میده تا گند زده بشه بهش! یا اون بحث معروف 2-2-4 که همه فهمیدن این رئال اونجور بهتر بازی میکنه جز کارلتو! (جالبه همین بازی اتلتیکو، خسه وقتی اومد، یه چند دقیقه 2-2-4 شدیم اما فقط چند دقیقه و دلش نیومد کارلتو و بلافاصله بعد از اومدن چیچاریتو، همون 3-3-4 شدیم!)
    از اونور هم مثلا همین اتلتیکو، کل تیمش روی همدیگه 2-3 بازیکن خوبشون به اندازه بازیکنای نیمکت ما هم نیستن اما ما رو میبرن! پس اینا که بازیکن نیمکت نشین ما خوب نیستن و اینا، بهونه محسوب میشه...
    خیلی از مربی ها با بازیکن هایی خیلی کمتر از اینا، تیم هایی خیلی بزرگتر رو شکست میدن و خیلی بهتر هم بازی میکنن...

میدونی اینا برمیگرده به همون بحث چند هفته قبلمون که من احساسی شده بودم و گفتم که تیم بد داره بازی میکنه و کارلتو باید یه فکری بکنه برای تیم..با این وضعیت تیم جواب نمیده و به مشکل خواهیم خود (خیلی مشخص بود...وقتی تویه 4 تا از 5 بازیمون به سختی گل میزدیم و میبردیم، خب مشخصه تویه بعضی ها هم نمیتونیم کاری کنیم)...اما شما با منطق کامل گفتید تیم داره نتیجه میگیره و همین مهمه و نیاز به تغییر سیستم نیست...
    نتیجش چی شد؟ اینکه تیم الان صدر رو از دست میده و بلاخره کارلتو اعتراف میکنه که باید یه فکری به حال تیم بکنه چون مشکل داره تیم! هرچند من احتمال میدم الان کارلتو هم احساسی شده باشه مثل من...

و بحث نیمکت نشین کردن کریم و کریس...
    عزیز من وقتی یک بازیکنی بد بازی میکنه اما تعویض نمیشه، به نظرت اون بازیکن مریضه که تلاش بیشتری بکنه برای بهتر شدن؟!
    ایسکو چرا بهتر شد اینقدر؟! چون روی نیمکت بود و یه فرصت گیرش اومد، از فرصت استفاده کرد...بحث، بحث انگیزست...
    هر بازیکنی که میخواد باشه...هیچ بازیکنی مهمتر از تیم نیست...بازیکنی هم که بخواد برای تیم حاشیه درست، همون بهتر بره از تیم! تیم که برای 1 بازیکن نیست!
    کریم یا کریس یا بیل یا هرکسی که میخواد باشه...وقتی بد باشه، باید نیمکت نشین بشه...

در اخر اینکه، اصلا من و بقیه منتقدین همه احساسی...
    اما با این وضعیت تیم، عمرا نمیتونیم به جایی برسیم...بخدا نمیشه همیشه تفصیر رو گردن مصدومیت و داور و آب و هوا انداخت!
    باید یه تغییری ایجاد کرد...
    هرچند گفت نیاز به تغییره اما رسما کاری هم کارلتو نمیکنه و نخواهد کرد چون لوکا برمیگرده از بازی بعد و دوباره همون سیستم قبل از مصدومیتش رو بازی میکنیم!
    فقط باید امیدوارم بود لوکا بتونه خیلی زود همون لوکای قبل بشه تا شاید تیم وضعیت بهتری پیدا کنه...

+

بد نیست بدونیم داریم درباره رئال مادرید صحیت میکنیم نه یه تیم معمولی...

8. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

انجلوتی باید و باید ترکیب تیم رو تغییر بده
    از این به بعد رو باید 2-4-4 بازی کنه و با همین ترکیب بره جلو بارسلونا وگرنه کلا فاتحمون خوندست.

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

انجلوتی باید و باید ترکیب تیم رو تغییر بده
    از این به بعد رو باید 2-4-4 بازی کنه و با همین ترکیب بره جلو بارسلونا وگرنه کلا فاتحمون خوندست.
    خیلی جالبه !
    به نکته جالبی اشاره کردی
    بارسا و 442 ؟؟؟

مشکل رئال رو اکثرا همین سیستم 433 میدونن
    نکته جالبی که طرفدارا به نتیجه نهاییش رسیدن و چرا آنچلوتی بهش جواب نمیده رو من نمیدونم ؟؟

آیا میدانید رئال در برابر همه تیم های بالای جدول بازنده بوده بجز در برابر بارسا ؟؟
    و تنها یک تفاوت وجود داشت
    442 (( حتی در نبود بیل هم با این سیستم برنده شدیم ))
    تو همه بازی هایی که به صدر جدولی ها باختیم سیستم 433 بود و اصلا بردی نداشتیم !

و اینکه این آمار تصادفی هست ؟؟
    فقط در برابر وئاریال 442 بازی کردیم که اونم مساوی شد !

یعنی 442 یا بردیم یا تساوی
    ولی با 433 تو همه بازی ها بازنده بودیم !

نمیدونم شاید تصادفی باشه !

12. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج عزیز
    احتمالا من و شما که هیچ وقت باهم به توافق تخواهیم رسید...
    کاری به باقی صحبت هاتون ندارم و احساسی بودن ماها ندارم
    اما خب اون بخش که در جوابیه پست بنده بود

داداش من، اول اینکه شما خودت جواب خودت رو دادی تویه پخش دوم
    به جناب کارلتو گفتن آقا تیم بازیکن کم داره (بخصوص تویه بعضی پست ها) اما کارلتو گفت مشکلی وجود نداره و با همین ها کار میکنیم...خب اینجا الان تفصیر کیه؟
    ما اون موقع که هیگواین هم بود، باز با 2 تا مهاجم خیلی وقت ها میگفتیم ایکاش یک مهاجم دیگه هم داشتیم و کم میووردیم..(مربی وقت هم بارها اشاره کرد و درخواست کرد اما این علاقه مسخره پرز به کریم باعث شد به نتیجه نرسه)...دیگه چه برسه به یک مهاجم!
    اخه کدوم آدم عاقلی با یک مهاجم تیم رو میبره برای مسابقات؟! والا بخدا تویه بازیهای کامپیوتری هم نمیشه اینکار رو کرد دیگه چه برسه به واقعیت! چجور 2*2=4 کرده کارلتو، من نمیدونم؟!
    پارسال هم اگه 4 تا جام آوردیم، بخدا اگه اون کریس وحشتناک آماده رو نداشتیم که جور گلزنی تیم رو یک تنه بکشه، عمرا نمیتونستیم تنها با کمک یک برادر کریم به نتیجه برسیم!

بعد هم عزیز من، شما یه جوری از نیمکت ما حرف میزنی هرکی ندونه میگه نیمکت از بازیکنای استقلال و پرسپولیس تشکیل شدن!!
    اول اینکه همین بازیکن ها رو خود جناب کارلتو تایید کرده..مثلا اینکه کسی نفهمید که ما برای چی رفتیم قرضی چیچاریتو رو آوردیم؟! یا خوب جواب میداد که اینجوری یه مهاجم اماده تحویل یکی از رقیب هامون تویه اروپا میدادیم و یا هم طبق انتظار اصلی، جواب نمیداد! اما خب کارلتو اوردش به عنوان یه مهاجم..کاری نداریم..اما آیا گذاشت یخورده بازی کنه این بدبخت؟! خیلی از بازیها بازیکن های جوانان بازی میکردن اما این بازی نکرد! حتی همین بازی، گذاشت دقیقه 80 اوردش جای کریم!! به قول سروش، همون نیمه اول میووردیش تو وقتی میبینی تیم عقبه و بد هم بازی میکنه...!
    این برمیگرده به شیوه کاری کارلتو که اصلا دست به ترکیبش نمیزنه...اینقدر با اون ترکیب ادامه میده تا گند زده بشه بهش! یا اون بحث معروف 2-2-4 که همه فهمیدن این رئال اونجور بهتر بازی میکنه جز کارلتو! (جالبه همین بازی اتلتیکو، خسه وقتی اومد، یه چند دقیقه 2-2-4 شدیم اما فقط چند دقیقه و دلش نیومد کارلتو و بلافاصله بعد از اومدن چیچاریتو، همون 3-3-4 شدیم!)
    از اونور هم مثلا همین اتلتیکو، کل تیمش روی همدیگه 2-3 بازیکن خوبشون به اندازه بازیکنای نیمکت ما هم نیستن اما ما رو میبرن! پس اینا که بازیکن نیمکت نشین ما خوب نیستن و اینا، بهونه محسوب میشه...
    خیلی از مربی ها با بازیکن هایی خیلی کمتر از اینا، تیم هایی خیلی بزرگتر رو شکست میدن و خیلی بهتر هم بازی میکنن...

میدونی اینا برمیگرده به همون بحث چند هفته قبلمون که من احساسی شده بودم و گفتم که تیم بد داره بازی میکنه و کارلتو باید یه فکری بکنه برای تیم..با این وضعیت تیم جواب نمیده و به مشکل خواهیم خود (خیلی مشخص بود...وقتی تویه 4 تا از 5 بازیمون به سختی گل میزدیم و میبردیم، خب مشخصه تویه بعضی ها هم نمیتونیم کاری کنیم)...اما شما با منطق کامل گفتید تیم داره نتیجه میگیره و همین مهمه و نیاز به تغییر سیستم نیست...
    نتیجش چی شد؟ اینکه تیم الان صدر رو از دست میده و بلاخره کارلتو اعتراف میکنه که باید یه فکری به حال تیم بکنه چون مشکل داره تیم! هرچند من احتمال میدم الان کارلتو هم احساسی شده باشه مثل من...

و بحث نیمکت نشین کردن کریم و کریس...
    عزیز من وقتی یک بازیکنی بد بازی میکنه اما تعویض نمیشه، به نظرت اون بازیکن مریضه که تلاش بیشتری بکنه برای بهتر شدن؟!
    ایسکو چرا بهتر شد اینقدر؟! چون روی نیمکت بود و یه فرصت گیرش اومد، از فرصت استفاده کرد...بحث، بحث انگیزست...
    هر بازیکنی که میخواد باشه...هیچ بازیکنی مهمتر از تیم نیست...بازیکنی هم که بخواد برای تیم حاشیه درست، همون بهتر بره از تیم! تیم که برای 1 بازیکن نیست!
    کریم یا کریس یا بیل یا هرکسی که میخواد باشه...وقتی بد باشه، باید نیمکت نشین بشه...

در اخر اینکه، اصلا من و بقیه منتقدین همه احساسی...
    اما با این وضعیت تیم، عمرا نمیتونیم به جایی برسیم...بخدا نمیشه همیشه تفصیر رو گردن مصدومیت و داور و آب و هوا انداخت!
    باید یه تغییری ایجاد کرد...
    هرچند گفت نیاز به تغییره اما رسما کاری هم کارلتو نمیکنه و نخواهد کرد چون لوکا برمیگرده از بازی بعد و دوباره همون سیستم قبل از مصدومیتش رو بازی میکنیم!
    فقط باید امیدوارم بود لوکا بتونه خیلی زود همون لوکای قبل بشه تا شاید تیم وضعیت بهتری پیدا کنه...

+

بد نیست بدونیم داریم درباره رئال مادرید صحیت میکنیم نه یه تیم معمولی...
    احمد جان دامنه بحث رو خیلی وسیع کردی، از اینکه تیم توی یارگیری باید بهتر کار می کرده تا اینکه یه سری بازیکن ها باید نیمکت نشین بشن، تا سبک بازی چند وقت اخیر تا اینکه چرا گزینه های جایگزین توی تیمی مثل اتلتیکو جواب میدن و بعضی جاهای دیگه نه تا سطح انتظارت از تیم و و و ... واقعا فکر نکنم کل تاپیک رو هم بخوایم راجع بهش صحبت کنیم جوابگوی کل قسمت هل بشه. بحث یارگیری و نقل و انقالات رو که الان وقتش نیست و اگه صحبتی میشه با امکانات و شرایط فعلی هست.

یه بحث راجع به سبک تیم داشتیم، توی مقطعی که تیم "عالی" نبود اما اونقدرا هم بد نبود، هم موقعیت ایجاد می کرد و هم نتیجه می گرفت، نه با استاندارهای نیم فصل اول اما جواب میداد.
    توی اون مقطع از کمتر شدن بازی سازی از وسط صحبت کردیم (و توافق داشتیم) اما تو انتظارت این بود که تیم خیلی خیلی بهتر باشه (نزدیک به نیم فصل اول)، همچین چیزی چقدر شدنی بود؟ چقدر ریسک داشت، مخصوصا با توجه به اینکه تیم بد نتیجه نمی گرفت؟ اما راهکارت چی بود؟ من چیزی یادم نمیاد... به جز اینکه گفته میشد باید "تغییری" رو ببینیم. صحبتی که الان هم زیاد می شنویم بدون اینکه بشنویم این تغییراتی که ازش صحبت میشه، تغییراتی که هم بازیسازی از مرکز رو درست می کنه و هم بالانس مناسب تری بین دفاع و حمله داره چی هست.

یه بحث دیگه که الان شروع شد، بحث نیمکت نشینی امثال رونالدو، بنزما، بیل هست که بله من فکر می کنم این نظر کاملا احساسی هست و به قسمت اول هم بی ارتباط نیست، توی پست قبلم گفتم رونالدو و بیل نیمکت نشین بشن، کی توی زمین میاد؟ خسه و چیچاریتو؟! به نظرم همین شبح فعلی رونالدو و بنزما هم به مراتب بهتر از فرم فعلی خسه و چیچاریتو هست. چون خسه و چیچاریتو به عنوان تنها گزینه های تهاجمی از روی نیمکت چندین بار پراکنده به میدان اومدن و وضع رو مطمئنا بهتر نکردن، چه بسا فرصت های طلایی تری رو از دست دادن، دروازه خالی خسه یا توپ برگشتی روی ضربه راه دور بیل که به دیرک دروازه خورد، خیلی راحت می تونست با ضربه سر وارد دروازه بشه اما چیچاریتو هوا رو هد کرد (توصیه می کنم تکرار صحنه رو با دقت ببین)، اتفاقی که مثال های متعددیش رو از دوران حضورش در یونایتد سراغ دارم. درسته که چیچاریتو در همون دوران یونایتد بعضا گل های مهمی هم به ثمر رسونده اما بازیکنی هست که تکنیک پایین و قابلیت های محدودی داره و مطمئنا به عنوان گزینه فیکس به عنوان مکمل بیل و رونالدو (در قیاس با بنزما که معمولا خوب می تونه با اونها لینک بشه و وینگ ها رو راه بندازه) گزینه مناسبی نیست.

حالا از یک طرف معتقدی رونالدو و بیل باید برای یه مقطع نیمکت نشین بشن و وقتی صحبت از جایگزینشون میشه یک جورایی قبول داری که وضعیت گزینه های روی نیمکت بدتر هست اما میگی چرا در درجه اول نباید به چیچاریتو فرصت بیشتری داده میشده. یعنی عملا هدف این هست که اول بگیم علی الحساب رونالدو و بیل نیمکت نشین بشن، بعد چیچاریتو و مثلا خسه که فیکس بازی کردن و کارلو فهمید که باید به چیچاریتو بیشتر میدون می داده متوجه میشه و سالهای بعد اصلاح میشه؟... اینجوری که نمیشه، قبول کن که توی شرایط فعلی همچین چیزی اصلا نمی گنجه. به علاوه اینکه چیچاریتو اصولا عمده دوران ورزشیش در سطح رو به شکل نیمکت نشین گذرونده و بر خلاف خیلی از مهاجم ها (مثل بنزما) بازیکنی هست که به این شیوه عادت داره و معمولا در غالب همین حضورهای پراکنده تونسته گل هایی رو توی بازی های مهم لیگ برتر (لیورپول/چلسی...) به ثمر برسونه. پس این قسمت رو حداقل در مورد چیچاریتو من زیاد قبول ندارم، در مورد خسه هم باید بگم که به نظرم بیشتر از اینکه کارلو تصمیم بگیره، خود خسه و فرم بدش بوده که تصمیم رو برای کارلو گرفته، مثلا بعد از اون ماجرای 30 ثانیه حضورش در میدان (دو هفته قبل) که معترض هم بود به حضور کمش، بازی قبل مقابل ویارئال که زمان نسبتا خوبی بهش رسید، اینقدر بد کار کرد که قاعدتا باید فرصت های حتی کمتری نصیبش بشه، اما در عین حال به خاطر نبود گزینه تهاجمی روی نیمکت (هیچ گزینه ای) کارلو باز مجبور هست بعضا به عنوان اولین یار تعویضی به میدان بیاردش.

14. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی جالبه !
    به نکته جالبی اشاره کردی
    بارسا و 442 ؟؟؟

مشکل رئال رو اکثرا همین سیستم 433 میدونن
    نکته جالبی که طرفدارا به نتیجه نهاییش رسیدن و چرا آنچلوتی بهش جواب نمیده رو من نمیدونم ؟؟

آیا میدانید رئال در برابر همه تیم های بالای جدول بازنده بوده بجز در برابر بارسا ؟؟
    و تنها یک تفاوت وجود داشت
    442 (( حتی در نبود بیل هم با این سیستم برنده شدیم ))
    تو همه بازی هایی که به صدر جدولی ها باختیم سیستم 433 بود و اصلا بردی نداشتیم !

و اینکه این آمار تصادفی هست ؟؟
    فقط در برابر وئاریال 442 بازی کردیم که اونم مساوی شد !

یعنی 442 یا بردیم یا تساوی
    ولی با 433 تو همه بازی ها بازنده بودیم !

نمیدونم شاید تصادفی باشه !
    موضوع اینه که وقتی تیم اماده است و بازیکن ها همه سرحال و بدون هیچ مصدوم و محرومی باشه، اره 3-3-4 چرا که نه
    ولی الان تو این وضعیت بعد اون همه اتفاق و وقتی که تیم نیاز داره امتیاز حفظ کنه چه اصراری به اون سیستم هستش.
    اصلا به نظر من در 2-4-4 هم بیل میتونه بهتر بازی کنه.
    الان هم جلوی بارسلونا چون تیم تمام بازیکنهاشو در اختیار نداره بهتره که کمی محتاط تر بازی کنه.
    فقط من موندم چرا من و یا ما اینچیزهارو میدونیم اما انجلوتی یا نمیدونه یا نمی خواد انجام بده.

16. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

راموس به الکلاسیکو میرسه؟

18. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

راموس به الکلاسیکو میرسه؟
    بله...خامس نمی رسه.

20. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •