بله امسال فيفا باز شديم
اخه تو اون روش خيلي سخته دفاع كردن با همون LEGACY راحتترم![]()
بله امسال فيفا باز شديم
اخه تو اون روش خيلي سخته دفاع كردن با همون LEGACY راحتترم![]()
كسي ميتونه در مورد تفاوت دفاع تاكتيكي و قديمي توضيح بده. منم با اينكه دوساله فيفه١٤ ميزنم ولي هنوز تو توپ گيري از كامپيوتر تو حالت افسانه اي يا لجندري مشمل دارم. ميشه كاري كرد مثل پرو بازيكن هاي ديگه توپ رو قطع كنن؟ من تنها هنري كه به خرج ميدم اينه كه باR2بازيكن ثالث رو ميفرستم دنبال بازيكن صاحب توپ بعد با بازيكن اصلي كه تحت كنترل منه ميرم ياري كه امكان داره پاس دريافت كنه رو ميگيرم
Sent from my heart using sincerely
در gameplay assistance setting در قسمت defending گزینه tactical رو به legacy تغییر بدین .
اونو كه دوستان گفتن مرسي ، من منظورم اين بود كه تفاوت هاشون چيه اين دو سبك دفاع؟
Sent from my heart using sincerely
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوتشون همینه دیگه در تاکتیکال شما رو تا یه حدی با فشردن دکمه به بازیکن پا به توپ حریف نزدیک میکنه بعدش خودت باید با آنالوگ به سمتش بری و با تکل کوتاه یا بلند توب رو بگیری ولی در لگاسی به روش پِس با فشار دادن دکمه هم میره نزدیک هم توپ گیری میکنه، روش جدید رو یاد بگیرید چون هم تو آنلاین همش اینجوری بازی میکنن هم بازی قشنگ تر میشه هم معلوم نیست EA تا کی قابلیت دفاع لگاسی رو تو آپشن بزاره.
با سلام
چجوری میشه کیبورد رو حالت دو کلیده two buttum تنظیم کرد؟
هر کاری میکنم نمیشه
دوستان راهنمایی کنن![]()
سلام
من سی دی بازی رو از یکی از دوستام گرفتم نصب کردم.
کرک و آپدیت رو هم از همین تاپیک گرفتم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد.
برای فول اسکرین شدن فایل launcher.exe رو اجرا کنید.
اما مشکلاتی که دارم:
سرعت بازی خیلی خیلی زیاده میشه سرعت رو کم کرد؟
چرا تیم هایی مثل برزیل یا حتی ایران رو نداره یا اگر داره کجاست؟
مشکل اول
تو بخش fifa setup گزینه ستینگ سربرگ اول که مربوط به تنظیمات گرافیکیه رو انتخاب کنید
بعد 3 تا گزینه پایین صفحه هست که دوتاوشن ازین قراره
limit on 60 fps
unlimit on fps
روی هرکدومش هست بذارید روی اون یکی -ذخیره کنید و بازی رو اجرا کنید احتمال 99 درصد حله
اگر هم نشد اینجا رو بخونید راه حلش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث دومتون هم خب باید لایسنس بشه تا جایی که میدونم برزیل هست توی بخش international هستش دیگه ولی ایران خب با فدراسیون باید قرارداد لایسنس ببندن که نبستن دلایش هم زیاده!
سلام.من الان فصل دوم هست دارم بازی میکنم.میخوام بازیکن بخرم اما به هر بازیکن پیشنهاد میدم رد میشه! دلیلش چیه؟ یه راهنمایی مفصل در مورد خرید بازیکنان بدینممنون
من ايكس باكس وان دارم،وقتي با پروفايلم وارد ميشم و ميخوام با دوستم دو تايي بازي كنيم،تنظيمات دسته هامون شبيه هم ميشه.در حاليكه هر كدوم تنظيمات خاصي انجام ميديم.درصورتي كه بدون وارد شدن به پروفايلم مشكلي نيست.چرا؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)