به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشهواسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنم
به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشهواسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنم
لوت 150هزارتایی به جایی نمیرسه اخه باید چند دهتا اتک بزنید تازه ایا بشه تمام استورج و کالکتورهارو زد یا نه!
با این خرج های زیاد برای دیوار های500000هزار گلدی و اپ 6 میلیونیه پکا با اکسیرو اپ کینگ تا لول 10 و ... وقت زیادی ازتون میگیره برای اپ.بهتره یکبار این ترکیب رو برید و ببینید به چه راحتی مپ هایی با دیفنس فول تان هان 8 رو میزنید و سیصد هزار چهارصد هزار گلد و اکسیر میگیرید!
عجب اینا چه گیرهایی هستن
البته من از قبل کل اطلاعات رو آمریکایی کرده بودم حتما به خاطر اون بوده مشکلی پیش نیومده
شما با این سایت کمپلت خودتو آمریکایی جا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان دقیقا نمیدونم چی ازت خواسته تا قبول کنن
عاغا من یه اکانت لول 65 دارم با قیمت 110 تومن اگه کسی میخاد پیغام خصوصی بده
کلا همه اطلاعات از قبیل اسمو ادرسو شماره تلفن اینا! زدم اما ایمیل طرفو قبول نکرد! و اینکه اخرش دوتا عکس باید فک کنم اپلود کنم براش!
کلا من بیخیالش شدم ، من هیچ کارم به راحتی درست نمیشه که این بخواد درست بشه! میدونم اگه اینم درست کنم اخرش یه اتفاق دیگه میفته
من که پنجتا بیلدرم ازاده و نیاز به جم ندارم! بیخیال شدم ...
ایمیل طرف؟ با وان ایمیل کار نداریم فقط اطلاعات کافیه
برای لابراتور خوبه میزنی زودتر تموم میشه![]()
اره این لینکی که دادی ایمیل اینا هم داد دیگه! تو مشخصاتی که گفتم ایمیل هم میخواست! اصلا همه چی میخواد :|
اون که اره ...! ولی خب کاره من درست نمیشه ... دفه ی قبلم با اپ بونتی پنج هزار امتیاز جمع کردم اخرشم گیفت کارتم رجکت شد ..اینهمه زحمت کشیده بودم ..
دوستان عزیز ! رفیق ما روی آیفون 4S بازی رو داره و لولش 113 هست.یه نفری میاد تو اکانتش بدون اجازه و خرابکاری می کنه.چه ایمیلی با چه متنی برای سوپرسل بفرستم که بگه اون رو لاگ اوت کنه یا بنش کنن و دیگه نتونه وارد بشه.
نوشتم براشون که یه نفر همچین کاری میکنه و بی زحمت بازی رو از روی گیم سنتر قبلی پاک کنید و بزارید روی یه جدید.نوشت که انجام شد و از این حرفا ولی بازم اون وارد میشه.
کمک کنید لطفا.
تشکر.
دوستان این مشکل علامت حل نمیشه؟
دوروزه نتونستم بازی کنم همش این علامت وای فای میاد.
دی ان اس عوض کردم تغییری نکرد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)