شبها که خلوت تر میشه سرعت بهتره
پینگ هم متغیره و بسته به فاصله از دکل و شلوغی داره
Sent from my iPad using Tapatalk
شبها که خلوت تر میشه سرعت بهتره
پینگ هم متغیره و بسته به فاصله از دکل و شلوغی داره
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان من ADSl پارس آفلاین دارم. سرعت 2 مگ(محدود). روی 9 مگ هم بسته شده اما روز بیشتر از 150-160 دانلود نمیکنه شب هم که میاد زیر 50. به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مشکل از منطقه مخابراتی شماست ( کوی نفت) به نظر شما راست میگن یا برم از یه شرکت دیگه بگیرم؟
پارس آنلاین - 2048 حجمی - ساعات دانلود رایگان شبانه
اهواز- کیان اباد خ ۱۶
دکلش تازه راه افتاده- هر سکتور یک ماژول
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام خدمت همه دوستان لطفا کسی که بچه خوزستان هستش جواب سوال من رو بده
من میخواستم اینترنت برای گیم آنلاین بگیرم آیا صبانت مناسب گیم آنلاین هست؟
لطف کنید پینگ تاین آیپی های 4.2.2.4 و 217.218.155.155 رو برام عکسشو بزارید و پینگ تایمشون رو اعلام کنید
لطفا سریع جواب منو بدین چون 3روزه دیگه نتم تموم میشه آبادان زندگی میکنم و سرعت دانلود برام زیاد مهم نیست فقط پینگ خیلی مهمه الان شاتل دارم میخوام صبانت یا فن آوا بگیرم
با تشکر فراوان
یه اکانت تست 4 مگ طلایی از راصد گرفتم پینگ خیلی عالی بود با 4.2.2.4 روی 110 بود !!! ولی سرعت دانلود 30 بود چون سیگنالم 78 و ccq هم خیلی زیاد بازی میکرد تا 30 هم میومد ! تو تنظیمات نانو دیدم از فارا یه دکل جدید هست اومدم روش کیفیت اینترنت خیلی خوب شده . تک کانکشن با چند کانکشن فرقی نداره پینگ هم خیلی خوبهولی احتمال زیاد ماه دیگه راصد میگیرم باید برم رادیو رو تغییر بدم
تست های فارا 256 نامحدود :
![]()
پس مشکل از دکل هاشه که پینگش بالاس و نوسان سرعتش زیاد ؟
نمیدونم شاید .ولی من الان که هیچ مشکلی ندارم![]()
ظهر باد شدید اومد زد زیر نانو بیم
جالب اینجاست که نانو محکم به لوله چسبیده بود و لوله توی جا لوله ای 2 سانت تغییر جهت داد که در نتیجه سیگنال و سی سی کیو بشدت خراب شدن و همین 1 ساعت پیش رفتیم درستش کردیم
اصلا فکر نمیکردم نانو بیم اینقدر محکم به لوله چسبیده باشه که لوله توی جا لوله ای تکون بخوره ولی خود نانو روی لوله تکون نخوره
ساختار محکمی داره گیره ها ی نگهدارندش![]()
خوب اون 2 سانتی که چرخید چیز جدیدی پیدا نکرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)