همون حدودای 85 میتونی از نمایندگی کریتیو بخری ...
همون حدودای 85 میتونی از نمایندگی کریتیو بخری ...
سلاممشکل همین هست واقعا من خودمم 555 رو خیلی کم دیدم و به اون صورت نمیاد شما باز از همون شماره پیگیر باشید ...
66950405 تا 7
من ديگه خريدم قطعي شد ولي مدلي که ميخوام رو پيدا نميکنم ...
يک سوال :
من وقتي با هندزفري هاي معمولي گوشي ها صداي 5.1 فيلم هايي رو گوش ميدم احساس ميکنم و با صداي اسپيکر 5.1 مقايسه ميکنم حس ميکنم صدا يک جوره ديگه است ! نظر شما چيه ؟!
مشکل از هندزفريه و يا چيز ديگه ؟1
خدا وکیلی تو فروم به این گندگی یکی نیست که یه هدفن توپ به ما معرفی کنه ؟؟؟
بله ... باسش اصطلاحا متعادل تر هست و مثل 630 تخیلی نیست ... باس 630 خیلی اغراق امیز هستش .. بقول ما خچ انگیزه!
اینو در نظر داشته باش که کریتیو اومده این 830 رو باسش رو متعادل تر کرده و دیگه مثل 630 گوبس گوبس نمیکنه بلاکه عمیق تر شده و گوووم گوووم میکنه!!!!!!!
گزینه 650 هم در نظر داشته باش قیمتش 30 تومنه .. خودم هم دارم ولی الان 1 ماه واسه رفیقم میگردم بگیرم گیرم نمیاد ... کلا شرکت نداره ... مگه اینکه پاساز پایتخت گذری کسی چند تا دونه داشته باشه ...
اونم انتخاب خوبیه واسه کسی که از هدفون 630 بیزاره و پوله 830 هم نداره ....
کلا صداس نرم تر و تفکیک خیلی بهتری داره و تو فرکانس های بالا بهتر از 630 کار میکنه ....
830 قیمتش 50 تومنه بعد 630 18 تومن
مردونه سر بچه ها خیلی شلوغه ... هر کی یه گرفتاری داره ... الان 2/3 ماهی هست اینجوری شده .. پای ثابت جواب دادن سوالا (ممد جان seymour) هم که باز نشسته شده ...
ببین حالا حتما بلوتوث میخوای؟؟؟
چون ببین کلا بازار بلوتوث و وا فای کلا بیسیم نسبت به وایر ها تو جهان ضعیفه و تو بازار ایران که دیگه
ولی خیلی راحت میتونی بیسیم تو پاساز پایتخت گیر بیاری ولی مثلا مارک های درجه دوم مثل jabra و philips و ...
اگر دنبال کیفیت هستی و واست کیفیت به بیسیم بودن ارجحیت داره یه 15 تومن بزار رو پولت px100 سنهایزر رو بخر .. خودم هم داشتم ... on ear هستش ... عک از شرکتی هم هست که کارش حرفه ای و شناخته شده هست...عکساشو تو نت یه نیگاه بکن ببین نظرت چیه دربارش ...
اگه هم دنبال بیسیم هستی که برو تو بازار ببین چی گیر میاد ....
یه مدل jabra هست که فک کنم paceful جان گفت رفیقش خریده کیفیتش خوب بوده ببین اون چه مدلیه و گیر میاد هنوز ...
چند صفحه قبل رو نیگاه کن بحث در مورد هدفون بیسیم داغ بوده ...
کلا یه قاعده کلی هست که میگه کیفیت هدفون های بیسیم در مقایسه با هدفون های بیسیم هم قیمتشون ضعیفتره ...
ادیت: بیا اینم از رفیقمون azpz ....
بابا تورو دیگه چرا بن کردن ...
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:28. دليل: پست متوالی
aurvana in-ear 2
این هدفون گیر میاد ؟ و چند قیمته ؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
azpz چرا ایشونو ban کردید ؟
چقدر آدمین های اینجا قدر نشناس هستن![]()
دوسته عزیز می خوای یه هدفن ناموس بهت معرفی کنم ؟؟؟
برو هدفن گوشی NOKIA N900 رو بگیر.من خودم این رو گوشیمه و خیلی خوبه ( صداش مثل باند های عروسیه ولی یه خورده کمتر).
اسمش رو نمی دونم چیه ولی اگه گیرش بیاری خیلی خوبه!.
این همه مدل خوب تو بازار هست که جواب خودش رو هم داده چرا میری سراغ چیزی که معلوم نیست که باشه یا نه.
یک موضوع دیگه هدفون های روی موبایل و پلیر بدرد نمیخوره برای همین جدا هدفون میخرند.
نه این یک هدفون بدتر لز اصلی پیشنهاد بدند
من مدل های زیادی رو دیدم البته اینایی رو که دیدم زیر 100 تومن بوده و بین اونا من به شخصه ماله گوشیمو به شدت پیشنهاد می کنم.
با تشکر.
__________________________________________________ ___________________________
امضا![]()
بهترین هدفونی که میشه تا 25 تومن خرید چیه؟
مي خواستم ببينم کيفيت اين هدفون ها چطوره واسه ايپاد
باس خوبي دارن ؟
AKG-K-330
AKG_K321
AKG_K340_
![]()
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)