فروخت به یک کمپانیِ ژاپنی!
فروخت به یک کمپانیِ ژاپنی!
سلام به همه...دوستان من امروز اين مدل را گرفتم واقعا باحاله....
فقط يه چيزي من وقتي نوت بوكم خاموشه وقتي گوشيم را به يو اس بي اش وصل ميكنم گوشي شارژ ميشه!!!!!اينگار برق يو اس بي قطع نميشه......
ميخوام بدونم برا همه اينطوريه ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله .مال همه دارای usb قابلیت شارژکردن است.اگه دقت کنی کنار usb علامت شارژهم زده فقط یکی از usb هادارای این خاصیت است. احتمالا به خاطر وجودباتری پلیمری این لپ تاپ یا دارا بودن usb3 دستگاه بایدباشه.!
راستي دوستان من ميخوام از ويندوز بك آپ بگيرم چون اصله يه وقت مشكل نخورم ..اما بلد نيستم ميشه راهنمايي كنين به زبون ساده...
و اينكه ميتونم بك آپ گرفتم بعد ويندوز را پاك كنم و ويندوز سون بريزم و بعدا دوباره ويندوز ٨ را ارجينال بريزم از رو بك آپ
از برنامه Acronis True Image 2014 استفاده کن.
این قابلیت برق داشتن یکی از یو اس پی ها تو همه لپ تاپ ها هست مختص این نیست .
سلام دوستان من قصد خرید این لب تاب رو دارم
ابتدا میخواستم ازتون بخوام اونایی که این لب تابو با کیبورد فارسیش دارن اگه ممکنه یه عکس بذارن
دوما اگه عکس یا فیلمی برای مقایسه ی مدل مات و براقش هم دارن بذارن چون واقعا موندم کدومشو بگیرم آخه چون کارم با لب تاب در روز زیاده میترسم صفحه براقش زیاد اذیتم کنه
سوم هم اینکه یه جا خوندم صفحه لمسی باتری بیشتری از مدل بدون لمسی مصرف میکنه درسته؟
با سلام
بچه ها رو صفحه کلید دستگاه من کلید 4 رنگ و جنسش با بقیه یه مقدار فرق میکنه، احساس میکنم رنگش مات تر و جنسش صاف تره، خواستم نظر شما رو بدونم...
اینم عکسش:
![]()
داش از من به شما نصيحت مدل براق نگير......
من خودم مات دارم عاليه......
آره داش از تو عکس هم معلومه که رنگش فرق داره
مال بقیه هم همینطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)