salam be hame man mikham ye laptop begirm az baine in 3 ta nemidonam kodomeshon khobe hp 4540s 6g asusn43 va acer e571g kasi mitone rahnamaim kone mamnoon misham
salam be hame man mikham ye laptop begirm az baine in 3 ta nemidonam kodomeshon khobe hp 4540s 6g asusn43 va acer e571g kasi mitone rahnamaim kone mamnoon misham
شما اگر قیمت دستگاه، مهم نمی باشد asus g750jx میتونه گزینه خوبی باشه
اگه دلتون به این خوشه که قیمت دلار پایین بیاد یا اگر هم پایین بود تفاوت چندانی در لپتاپ و تکنولوژِی وارداتی بکنه خیلی در اشتباهید .
آیا در 35 سال اخیر پس از انقلاب نمونه ای سراغ دارید که پس از گرانی دوباره ارزونی بیاد ؟ پس به هیچ وجه از ارزونی صحبت نکنیم که اشتباهه .. چون عوامل دخیل در این موضوع صرفا دلار نیست
درود:
دوستان عزیز لپ تاپ 17 اینچی چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
صفحه نمایش فول اچ دی و حتما IPS (اولویت اصلی و ضروری)
پردازنده ی haswell و صفحه ی لمسی (اولویت غیر ضروری)
سونی مدل جدیدی از لبتاپ های قدرتمند و قابل تبدیل به تبلت را نیز ارائه کرده که از لحاظ طراحی بسیار نوآورانه و کاربردیست و بسیار هم زیباست. در عین حال نیز در 3 سایز مختلف 13.3 ، 14 و 15.5 اینچ هستند که سری 15.5 اینچ مجهز به کارت گرافیک 735m نیز شده اند. قیمتها نیز از 800 دلار به بالا بر اساس کانفیگ میباشد.
ویدئو زیبا از این لبتاپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب کاملتر در مورد مشخصات و ... در صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید. (صفحه اول آپدیت شده)
من خودم با وجود ارائه چنین مدلی دیگه خرید تبلت رو خیلی منطقی نخواهم دید. و میتونه آرزوی کسانی رو که تبلت با قدرت واقعی لبتاپ رو میخواستند برآورده کنه
الان هم در بازار آمریکا و اروپا ارائه شده و قابل خرید هست.
با سلام
من دیروز از پاساژپایتخت یک عدد لپ تاپ hp envy 15t خریدم با مشخصات :
cpu:4700mq
vga:740mt whith 2 g ddr3
display:15in toch hd
hard:1t 5400
ram :8g ddr3
به قیمت 3600
تو این رنج قیمت بهترین لپ ناپی بود که میشد خرید البته توی اجناس موجود
هادی جان y510p با اون کانفیگی که من برداشتم به نظرت به صرفه تر نبود ؟
درسته داداش کانفیگ لنوو قویتر بود ولی من برام زیبایی و جموجور بودن مهمتر بودواین صفحه نمایش تاچ داره چون کارم اصلا بازی کردن نیست در ضمن چون من اصفهان نبودم زنگ که زدم درست جوابمو ندادم اول که گفتن اصلا ما فروش شهرتان نداریم و حتی قیمت نمیدادن میگفن باید حضوری بیای مغازه بعد با چند نفر صحبت کردم بالاخره راضی شدن پولو بریزم برام با تیپاکس بفرستن ولی بعد رفتم بازار اینو که دیدم با ظاهرش خیلی حال کردم اینو گرفتم در ضمن باید از زحمات شما هم تشکر کنم
ممنون
Last edited by hadi2073; 23-10-2013 at 01:47.
مبارک باشه
صفحه نمایشش full hd ips هست یا نه؟
نه داداش hd است و فکر کنم tn باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)