تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 269 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مصاحبه با ماهان بغدادی خرید احتمالی نقل و انتقالات نیم فصل

ماهان بغدادی بازیکن جوان و آینده داری است که این روزها خبرهایی در مورد پیوستنش به استقلال در هفته های آتی شنیده می شود.به همین خاطر مصاحبه ای توسط پیج امیر قلعه نویی در شبکه اجتماعی با این بازیکن انجام شده است که در ادامه میخوانیم:

1. بیوگرافی کوتاهی از ماهان بغدادی از زبان خودش

- سلام من ماهان بغدادی هستم، متولد 1374 شمسی و 1995 میلادی در تهران، 4 ساله بودم که با خانواده به سوئد اومدیم

2. میخوای از خونوادت از پدر مادر و خواهر برادرت اگه داری بگی

- من پدر در ایران فوتبالیست بود، همچنین عکای و خبرنگار؛ کلا 3 فرزند هستیم و یک برادر و یک خواهر کوچیک تر از خودم هم دارم

3. چی شد که به فوتبال علاقه پیدا کردین؟

- من از بچگی با فوتبالیستا بزرگ شدم و از بچگی به استادیوم میرفتم، بعد هم فوتبالمو ادامه دادم و همش فوتبال تمرین کردم، در سوئد همه مراحل سنی رو بازی کردم.

4. پست اصلی‌ام شما چی هست؟

- من همیشه فوروارد بودم ولی مربیم آقای لیونبرگ بهم گفت که سرعتت خیلی خوبه، پیستون بازی کن که شدم پیستون چپ و راست و خیلی وقتا حتی هافبک نفوذی هم بازی میکردم و تونستم 12 پاس گل هم بدم

5. پای تخصصی شما چی هست؟

- راست پا هستم ولی بعد از هر تمرین پای چپمو هم تمرین میدم که تونستم چند بازی پیستون چپ هم بازی میکنم

6. تو چه باشگاه هایی بازی کردی؟ و در چه مقاطع؟

- من نونهالان در تیم BP بودم که 2 سال قهرمان شدیم، تیم BP الان قهرمان سوئد هست، بعد به تیم جوانان لیدینگو ، Täby FK ، AIK و در حال حاضر هم در تیم Vasalund که در رده جوانان و امید همیشه بین تیم های قدرتمنده اسکاندیناوی بوده و چند سال قهرمان لیگ برتر امید ها شده هستم. تو دو فصل اول 30 و 32 گل زدم و سال گذشته هم 34 گل به ثمر رسوندم

7. آرزوی فوتبالی تون چیه؟

- آرزوم اینه که روزی با پیرهن تیم ملی از مراحل گروهی جام جهانی هم صعود کنیم و برنده توپ طلائی آسیا هم آرزوی شخصیم هست

8. شنیده شده بین تیمای ایرانی علاقه خاصی به استقلال دارید، چطور شد که به استقلال علاقه پیدا کردید؟

- پدرم هم یک استقلالی بود و من کنار استقلالی هایی مثل امیر قلعه نویی، منصوریان و مجیدی برزگ شدم و از بچگی تعصب خاصی به استقلال داشتم

9. همچنین عکس های از شما در کودکی با امیر قلعه نویی، منصوریان، مجیدی و عکس تیمی با استقلال و همچنین عکسی با حنیف عمران زاده در پیج شخصیتون هست، در مورد اون عکس ها هم توضیح کوتاهی میدین؟

- اون عکس ها با آقای قلعه نویی، منصوریان و مجیدی رو پدرم که عکاس بود 14 سال پیش گرفته و اون عکس با حنیف چون از دوستان صمیمی پسر عموم هست باهم آشنا شدیم و گرفتیم

10 . شنیده میشه پیشنهاد های زیادی از تیم های اروپایی دارین، و صحبت از حضور شما در استقلال هم هست، در این رابطه توضیح میدید؟

- من پیشنهاد خوب از سوئد و کشورای اروپایی دارم، بله صحبت هایی هم شنیده میشه که استقلال هم میخواد من رو، هوادارا هم به من لطف دارن هر روز ولی حقیقتش اینه که باشگاه استقلال همش امروز فردا میکنه و واقعا من منتظر بودم، تا الان از پیشنهاد های اروپاییم گذشتم ولی دیگه زیاد هم نمیتونم صبر کنم و اگر قراردادی ثبت نشه هوادارا بدونن تقصیر من نبوده

11. پیشنهاد استقلال رسمی بوده؟ و اینکه با این پیشنهاد چند درصد احتمال حضور شما در استقلال هست؟

- هنوز معلوم نیست، من تا 2-3 هفته آینده باید شروع به مذاکره کنم و واسه نیم فصل و فصل بعدم تصمیم بگیرم، فعلا همه چیز 50-50 هست

12. اگه حضورت در استقلال قطعی شد چه هدفی رو در استقلال دنبال میکنی؟

100 درصد رسیدن به هدفی که از 2 سالگی در نظر داشتم، ارائه بازیهای خوب و ستاره شدن در استقلال و تلاش برای ستاره سوم

13. بازیکنای هم پستت در استقلال کیا هستن و دوست داری کنار کدوم بازیکنا بازی کنی؟

- بازی کردن کنار فرهاد مجیدی افتخار هست، بازی کردن کنار جواد نکونام و آندو تیموریان هم برام افتخار هست، تو یه تیم هیچکس رقیب هم نیستن و همه برا موفقیت تلاش میکنن

14. بازی در تیم امیر قلعه نویی رو چطور می بینید؟ و از طرز کارش تو تیماشون و روحیاتشون اطلاع دارید؟

- امیر از لحاظ انگیزه شی و همچنین قدرت بدنی خیلی اهمیت میده فقط اینو میدونم که کسب 5 قهرمانی الکی نیست، امیر قلعه نویی از خیلی مربی های اروپایی بزرگتره، امیر قلعه نویی به بازیکناش همیشه انگیزه میده

15. آیا در صورت حضور در استقلال میتونید خودتونو به امیر قلعه نویی ثابت کنید و در ترکیب اصلی جا بگیرید؟

- من الان خودم رو به اریکسون و لیونبرگ نشون دادم ولی امیرخان یک چیز دیگست، اگه بیام استقلال همه تلاشم رو خواهم کرد

16. الان برای دوستداران و هوادارای استقلال که این مدت خبر حضور شما رو شنیدن چقدر امیدواری میدین که این انتقال صورت بگیره و شمارو با پیرهن مورد علاقشون ببینند؟

- همه چیز دسته باشگاهه، اگه باشگاه علاقمند هست من قید پیشنهاد های اروپایی رو میزنم میام و برا تیم مورد علاقم استقلال بازی میکنم، هوادار منتظر باشن همه چیز طی چند هفته ی دیگه معلوم میشه

17. چه شماره ای رو میپوشید و احتمال میدین در صورت حضور در استقلال چه شماره ای رو بپوشید؟

- من الان شماره 7 رو میپوشم ولی اون شماره صاحب بزرگ داره پس احتمالا 77، 17 یا 47

18. راستی الان که بحث حضور لژیونرا در تیم ملی بزرگسالان داغ هست، با این عملکرد خوبتون در لیگ سوئد برای تیم ملی رده جوانان، امید یا بزرگسالان دعوت نامه ای فرستاده نشده؟

- نه واقعا تعجب کردم که به این اردوی امید دعوت نشدم و اینکه به جوانان هم دعوتم نکردن بهم برخورد ولی من هنوز تلاشم رو ادامه میدم و انشالا المپیک، جام جهانی و جام ملت های جوانان سال دیگه بتونم برا تیم ملی مصمر ثمر باشم، تا یادم نرفته اضافه کنم که به تیم ملی جوانان سوئد هم دعوت شدم ولی میخوام برا تیم ملی ایران بازی کنم

19. ممکنه دست هایی در کار باشه که یه عده محدود رو فقط دعوت میکنن؟!

- نمیدونم، امیدوارم اینطور نباشه و من اونقدر خوب بودم و خواهم بود که مجبور بشن دعوتم کنن

20. برنامه ی 90 و عادل فردوسی پور هم تا به امروز برای شرکت در برنامه ازتون درخواست نکرده ( مثل دعوت از سردار آزمون که اون هم هم سن و سال شماست و در لیگ روسیه بازی میکنه)

- نه اون دیگه تصمیم آقای فردوسی پور هست و نظر ایشون هست که کی دعوت بشه و کی نه

21. بازیکن، باشگاه و تیم ملی مورد مورد علاقه ات در سطح جهان کیه و چی تیمایی هست؟

- کریس رونالدو بازیکن مورد علاقم هست، رئال مادرید و آث میلان رو در رده باشگاهی و تیم ملی ایتالیا و پرتقال رو در رده ملی دوست دارم

22. به عنوان سوال آخر، حرفی با هواداران استقلال ندارید؟

- من میخواستم فقط از هوادارا تشکر کنم و امیدوارم واقعا تا هفته دیگه خبرای خوبی بشنویم و به زودی من رو در لباس تیم استقلال و همچنین تیم ملی برای رده های سنی مختلف ببینن

پیج امیر قلعه نویی در شبکه اجتماعی

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اعلام ترکيب استقلال براي بازي با سايپا

ترکيب تيم فوتبال استقلال براي ديدار با سايپا مشخص شد.

امير قلعه‌نويي براي ديدار تيمش مقابل سايپا ترکيب زير را انتخاب کرده است.

سيدمهدي رحمتي، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، حنيف عمران‌زاده، فردين عابديني، عليرضا نيکبخت واحدي، ساموئل، احمد جمشيديان، پژمان نوري، محمدمهدي نظري و آرش برهاني.

نکته قابل توجه نيمکت نشيني محمد قاضي و حضور برهاني، نيکبخت و عابديني در ترکيب آبي‌پوشان است.

ديدار دو تيم از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار مي شود.

ورزش 3

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال با نیمی از بازیکنانش سایپا را شکست داد/ آبی‌‌ها پنجم شدند

به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال در دیدار معوقه از هفته یازدهم لیگ برتر از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف تیم سایپا رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
    آرش برهانی در دقیقه 63 با یک ضربه از داخل محوطه جریمه برای استقلال گلزنی کرد.
    سایپا بعد از خوردن گل حملات گسترده و زیادی روی دروازه استقلال انجام داد که از این موقعیت‌های گلزنی استفاده نکرد.
    استقلال در این دیدار چند بازیکن اصلی خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداشت. جواد نکونام و آندرانیک تیموریان محروم بودند. خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده و سیاوش اکبرپور به دلیل مصدومیت در این بازی غایب بودند.
    فرهاد مجیدی هم از دنیای بازیگری خداحافظی کرده و این اولین بازی آبی‌پوشان بدون حضور مجیدی بود.
    علیرضا فغانی داور مسابقه به حنیف عمران‌زاده و محمد قاضی از استقلال و محمدرضا ناصحی از سایپا کارت زرد نشان داد.
    استقلال با این پیروزی 23 امتیازی شد و جای سپاهان را در رده پنجم جدول گرفت. آبی‌پوشان یک بازی معوقه مقابل ملوان دارند. سایپا هم 20 امتیازی در رده هفتم جدول باقی ماند.
    *ترکیب استقلال:
    سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، فردین عابدینی( از دقیقه 25 محمد قاضی)، علیرضا نیکبخت واحدی، ساموئل، احمد جمشیدیان، پژمان نوری، محمدمهدی نظری و آرش برهانی( از دقیقه 87 مهران قاسمی)
    سرمربی: امیر قلعه‌نویی
    *ترکیب تیم سایپا:
    محمد باقر صادقی، مجید ایوبی، سجاد مشکل پور، بابک حاتمی، ابراهیم شکوری، حامد شیری، روزبه شاه علیدوست( از دقیقه 75 مهدی جعفرپور)، ابراهیم صادقی( از دقیقه 80 مقداد قباخلو)، محمدرضا ناصحی( از دقیقه 65 مجید غلام‌نژاد)، کاوه رضایی و سجادشهباز زاده
    سرمربی: انگین فیرات

قاضي از بازي بعدي استقلال محروم شد

به گزارش فارس، محمد قاضي که در ديدار با سايپا کارت زرد گرفت ديدار با تراکتورسازي را از دست داد و به دليل سه اخطاره بودن نمي‌تواند استقلال را در اين بازي حساس همراهي کند.

6. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حسش نیست بخدا
    خیلی وضعمون خرابه خیلی هر زودتر نیم فصل برسه مگه بهتر شیم

8. 7 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره تموم شد
    فقط باید گفت خداروشکر
    خیلی با غیرت بازی کردن ، با این شرایط بردن چقدر لذت بخشه...
    بازی عقب افتاده رو ببریم میتونیم با تفاضل بهتر صدرنشین بشیم
    .....
    تشکر از هوادارای کرجی استقلال .... دمتون گرم که تو این هوای سرد تیم رو حمایت کردید
    Last edited by XENON24; 03-11-2013 at 17:03.

10. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب تونستیم با این تیم نصفه نیمه یک بازی سخت را ببریم هیچوقت فکر نمیکردم سایپا بتونه روی تیم ما انقدر فشار وارد کنه

اما به لطف مصدومیت ها و محرومیت ها و بدنسازی افتضاح تیم ، سایپا خیلی خوب فشار آورد

در نبود آندو و جواد و خسرو و هاشم 4 بازیکن اصلی تیم ملی + فرهاد و سیاوش و آماده نبودن قاضی و جمشیدیان و حنیف خوب تونستیم بازی را کنترل کنیم و نتیجه را گرفتیم

نکته مهم این بازی ، بازی خوب نیکبخت بود که خیلی خوب اون سمت را پوشش داد ، نوری و ساموئل هم انصافا خیلی دویدند و زحمت کشیدند

قاضی هم یک کارت مفت گرفت و بازی با تراکتور را از دست داد!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-11-2013 at 17:08. دليل: حاشیه

12. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

منم تبریک میگم خیلی برد به موقع و خوبی بود
    واقعا بچه ها با غیرت بازی کردن چیزی که خیلی واضح بود مشکل بدنی تیم هست امیدوارم نیم فصل این مشکل حل بشه
    ضمن اینکه فکر کنم با من هم عقیده باشید نیکبخت اگه بیشتر بازی کنه از هاشم بهتر هست خدایی خیلی خوب بازی کرد
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 03-11-2013 at 17:33.

14. 9 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بلاخره آرش آقای گل کار خودشو کرد . دمش گرم امیدوارم کم کم اعتماد به نفسشو به دست بیاره و چند درصدی جای مجیدی رو پر کنه .

به نظرم بهترین بازیکن زمین نیکبخت بود . علاوه بر پوشش مناسب پاس های رو به جلو خوبی داد . فکر کنم رو گل , پاس اول رو نیکبخت بلند داد به نظری

برد دلچسبی بود

16. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

قلعه‌نویی: به این می‌گویند میزبانی، نه میزبانی تختی/ 3 امتیاز شیرین گرفتیم

میزبانی سایپا عالی بود و به این می‌گویند میزبانی.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از دیدار تیم‌های سایپا و استقلال که با برتری یک بر صفر استقلال همراه بود، گفت:

‌میزبانی عالی بود و زمین نیز از کیفیت خوبی برخوردار بود. همه چیز خوب بود و از کیفیت چمن ورزشگاه راضی هستیم.

وی ادامه داد: میزبانی به این می‌گویند نه به آنکه در ورزشگاه تختی انجام شد.

قلعه‌نویی یادآور شد: در دیدار امروز سه امتیاز شیرین گرفتیم و امیدوارم هر چه سریع‌تر به بالای جدول برسیم.

+

جدول لیگ تا رده ی 10

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +

منم برد و 3 امتیاز رو تبریک میگم
    به نظرم نیکبخت امروز عالی بود ... رحمتی هم چند تا توپ خوب رو گرفت
    آرش آقای گل هم که با این احتمالا روحیه ی از دست رفتشو بدست میاره ..

نکته ی جالبی که دیدم ، تعداد آفساید های استقلال بود فکر کنم آفسایدامون 0 بود
    بازی های قبلی بیشتر آفسایدامون رو کاپیتان تیم باعث میشد ، این بازی آمار به شدت پایین اومده بود

18. 8 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بازی زیبایی بود! مثل اینکه آرش داره کم کم برمیگرده! امیدوارم که همینطوری پیشرفت کنه و یه مهاجم عالی بشه در نیم فصل دوم

ما به این 3 امتیاز واقعا نیاز داشتیم! اگه این امتیاز رو نمیگرفیتم باید قید قهرمانی در نیم فصل ر و میزدیم که به شکر خدا این اتفاق نیفتاد

با اینکه از نیکبخت خوشم نمیاد ولی در این بازی گل کاشت!

به امید فهرمانی در فصل(فعلا در نیم فصل)

20. 8 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •