تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 293 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

در مورد اینکه بهتر بود تصویر قرینه باشد با شما موافق نیستم قرینه نبودن دینامیکی به خطوط داده است که در صورت قرینه بودن بدست نمی‌آمد.
    من که نفهمیدم چی میگید ترجمه کن
    حتی قانون سوم را هم در زمانی که در پس تقارن داریم میشه شکست

این چــــــــــــــطوره؟

2. 12 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    دیروز به منظور یه کوه‌نوردی توپ بیرون رفتیم و حدود 6 ساعت پیاده روی کردیم که عالی بود...
    اون وسط هم من چندین عکس برداشتم که یه برکت 5 تایی عکس از صحنه‌ی غروب هم گرفتم که دلیلش رو نمیدونم چی بودش! ... کلا غروب رو بیشتر با غروبش دوست دارم نه با HDR...!!
    به هر صورت، برای گرفتن این عکس، دوربین رو روی یه تکه سنگ ثابت کردم، و بعد از اکسپوژر -2 به فاصله‌ی 1 استاپ عکس گرفتم...
    وانگهی با استفاده از فوتوماتیکس HDR کردم که نتیجه‌ی خوبی بهم داد، توی لایت‌روم هم تنظیمات اکسپوژر عکس بسیار عالی بودش...یه جورایی انگار با RAW عکس گرفته باشم!! میتونستم ده تا عکس از تو HDR نهایی در بیارم! ...

متاسفانه موقع ادیت، شادو‌ی عکس رو منفی کردم و به قولی سایه ها به مقدار زیادی حذف شده ان که باعث شده عکس ناهمگن باشه به نظرم :|
    یعنی اینکه همینجوری که می‌بینید، به نظر میرسه که کوه خاکی (قرمز رنگ!) یه جوری غیر طبیعی بیشترین روشنایی رو دارن...
    البته بستن کادر بزرگ عکسم هم یه مقدار سخت بودش!

نظر شخصیم اینه که غروب به جز قسمت هایی که قدری اور اکسپوز شده، اسمون رو خوب تونستم در بیارم!!
    ولی برای قسمت پایینی عکس، یا باید عکس رو کلا کراپ نکنم که مقداری بد میشه :| (به دلیل ارتفاع پایین دوربین، سنگهای جلوی پام توش در میان که مشخصا به درد نمیخورن!)...

حالا، هرچی فکر میکنم یادم نیست اون اور اکسپوز مربوط به اسمون توی کدوم مرحله ایجاد شده و در نهایت، تصمیمم بر این شد که این عکس رو به صورت یک نقد بذارم و بعدش هم برم سراغ اینکه عکس‌ها رو مجددا HDR کنم و این بار با تنظیمات بهتر عمل کنم! ...

قطعا اون عکس رو هم خواهم گذاشت ولی اینبار با دقت بیشتر به قسمت های مختلف عکس! ...

مشخصات عکس :
    F5.1| s 1.160-1.30| ISO 100|EV: -2 TO +2
    سلام . عکستون چند تا مشکل داره به نظرم ... یک اینکه خط افق کج هست .. دوم اینکه داخل آسمون یه لکه های کدری هست که نمیدوم چیه و چه جوری ایجاد شده و بعد اینکه عکس حس HDR بودن و داینامیک رنج بالا رو نمیده و اینکه اگر من در این شرایط بودم یک عکس برای نور زمین میگرفتم و یک عکس هم برای آسمون
    اگر به عکاسی منظره علاقه دارید . پیشنهاد من به جای استفاده از نرم افزار هایی مثل Photomatix یا غیره ،استفاده از روش Mask داخل خود فتوشاپ و بازی کردن با کنتراست رنگ ها برای نتیجه بهتر هست .

سلام
    در مورد اینکه بهتر بود تصویر قرینه باشد با شما موافق نیستم قرینه نبودن دینامیکی به خطوط داده است که در صورت قرینه بودن بدست نمی‌آمد.
    من با این حرف شما موافق نیست ... چون قرینه نبودن در این عکستون باعث بهم ریختن تعادل شده و چشم رو اذیت میکنه ///
    به نظرم پله ها احتیاج به حس داینامیک خاصی ندارن چون خودشون از سطح پایین باعث میشن که چشم بیننده به بالا حرکت کنه .
    قرینه نبودن در ترکیب بندی اگر درست استفاده نشه باعث ایجاد حس استرس و اذیت کردن بیننده میشه و نتیجش اینه که چشم بیننده زود خسته میشه...

این چــــــــــــــطوره؟
    کادر خوبه ... فقط یه مقدار صورت زیادی روتوش شده به اضافه اینکه شارپ سازی چشم ها یه مقداری بیش از حده و هم خوانی با بقیه صورت نداره
    Last edited by mehr film; 24-01-2014 at 19:16.

4. 9 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عاليه عزيزم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این یک تکنیک در کادربندی هست ایجاد قرینگی و یا بالانس در کادر تصویر از اصول اولیه و کلاسیک کادربندی است ولی به هم زدن این بالانس و به ویژه قرینگی یکی از اولین اصول کادر بندی است قانون یک سوم و قوانین مشابه مانند نسبت طلایی (Golden Ratio) و یا عدد فبیوناچی (Fibonacci number) همگی برای به هم زدن این قرینگی و خارج کردن تصویر از حالت ایستایی و وارد کردن یک حالت دینامیک به تصویر است. همین پرتره‌ای که شما گذاشته‌اید با خارج کردن سوژه از مرکز تصویر قرینگی آن را به هم زده است
    در ضمن تصویر زیبایی است ولی روتوش زیاد باعث تخریب بافت صورت شده است شاید هم چون سایز تصویر کوچک است اینطور دیده می‌شود.

من با این حرف شما موافق نیست ... چون قرینه نبودن در این عکستون باعث بهم ریختن تعادل شده و چشم رو اذیت میکنه ///
    به نظرم پله ها احتیاج به حس داینامیک خاصی ندارن چون خودشون از سطح پایین باعث میشن که چشم بیننده به بالا حرکت کنه .
    قرینه نبودن در ترکیب بندی اگر درست استفاده نشه باعث ایجاد حس استرس و اذیت کردن بیننده میشه و نتیجش اینه که چشم بیننده زود خسته میشه...
    همانطور که گفتم این به هم زدن بالانس عمدی است و برعکس باعث جلوگیری از به خواب رفتن چشم می‌شود
    برای اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به منابع معتبر در زمینه کادربندی بزنید.برای نمونه من قسمتی از فصل DYNAMIC TENSION از کتاب معروف The Photographer's Eye اثر Michael Freeman را برایتان می‌گذارم:

We have already seen how certain of the basic graphic elements have more energy than others: diagonals, for instance. Some design constructions are also more dynamic; rhythm creates momentum and activity, and eccentric
    placement of objects induces tension as the eye attempts to create its own balance. However, rather than think of an image as balanced or
    unbalanced, we can consider it in terms of its dynamic tension. This is essentially making use of the energy inherent in various structures, and
    using it to keep the eye alert and moving outward from the center of the picture. It is the opposite of the static character of formal compositions.
    Last edited by vtn54; 24-01-2014 at 21:18.

7. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم با مخالفت شما مخالفم. با نظر آقا مسعود هم مخالفم حتی با کادر ایشون هم موافق نیستم.
    بنظرم اگه دوربین رو به سمت چپ و نزدیک دیواره می آوردن کادر بهتری می شد و از نقاط طلایی هم می تونستن استفاده کنن.
    Last edited by ursamajor; 24-01-2014 at 22:00.

9. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

نظرتون چیه ؟

همون عکس کفه نمک سیرحان با گوشی گرفته شده با ویرایش و کادر جدید

11. 8 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من عرض کردم زمانى که در پس تقارن هست منظورم پس زمينه بود ميشود ميشه قانون يك سوم را شكست در عكس منكه پس زمينه اي نيست كه .من دقيقا سعي كردم تو نقطه طلايي بگذارمش.رتوش زياد نبود و در حجم اصلي بافت ديده ميشه.متاسفانه الان كه سايز را كم كردم اينجوري شد .بايد براي تغيير سايز در زمان اديت فكري كنم.
    ضمنا اون متن انگليسي و...كاملا صحيح
    ميشه يك تعداد از عكس هاي بزرگان را كه به شيوه شما كادربندي كردن به ما نشون بدهيد.ما مثل قوم بني اسرائيل هستم بايد تا ميتونيم اشكال بگيريم

13. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام . عکستون چند تا مشکل داره به نظرم ... یک اینکه خط افق کج هست .. دوم اینکه داخل آسمون یه لکه های کدری هست که نمیدوم چیه و چه جوری ایجاد شده و بعد اینکه عکس حس HDR بودن و داینامیک رنج بالا رو نمیده و اینکه اگر من در این شرایط بودم یک عکس برای نور زمین میگرفتم و یک عکس هم برای آسمون
    با سلام...
    اتفاقا دوربین رو من کج گرفتم که راست بشه خط افق! :| ولی متاسفانه رشته‌ی کوه هایی که از راست به چپ میرن(پشت) در سمت راست بالاترین و در چپ پایین ترین ارتفاع رو دارن و برعکسش برا رشته‌ی کوه‌های جلو تر یا چپ به راست هستش... یعنی کوه ها مثل مثلثی هستن که خوابیده و اینجوری باعث شده بود که قدری نشه درست خط افق رو در اورد و البته زیاد دقت نکردم برا موقع کراپ کردن :(

بله غیر از قسمت های اور شده، اون تکه ها که انگار با استامپ درست شدن هم موندن که منم نمیدونم چطوری درست شدن :(... عکس هم حس HDR‌رو میداد بیچاره! ولی خودم تو ادیت برا کم کردن قرمزی اون تپه های قرمز رنگ و همچنین قدری تاریک تر کردن محیط جلوی دوربین، سایه ها رو تقویت کردم و کنتراست رو بالا بردم که محیط تاریک تر بشه و اینجوری به نظر برسه که عکس تک شات بوده شاید یا مانند اونها :(

15. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

17. 5 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یک تکنیک در کادربندی هست ایجاد قرینگی و یا بالانس در کادر تصویر از اصول اولیه و کلاسیک کادربندی است ولی به هم زدن این بالانس و به ویژه قرینگی یکی از اولین اصول کادر بندی است قانون یک سوم و قوانین مشابه مانند نسبت طلایی (Golden Ratio) و یا عدد فبیوناچی (Fibonacci number) همگی برای به هم زدن این قرینگی و خارج کردن تصویر از حالت ایستایی و وارد کردن یک حالت دینامیک به تصویر است. همین پرتره‌ای که شما گذاشته‌اید با خارج کردن سوژه از مرکز تصویر قرینگی آن را به هم زده است
    در ضمن تصویر زیبایی است ولی روتوش زیاد باعث تخریب بافت صورت شده است شاید هم چون سایز تصویر کوچک است اینطور دیده می‌شود.

همانطور که گفتم این به هم زدن بالانس عمدی است و برعکس باعث جلوگیری از به خواب رفتن چشم می‌شود
    برای اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به منابع معتبر در زمینه کادربندی بزنید.برای نمونه من قسمتی از فصل DYNAMIC TENSION از کتاب معروف The Photographer's Eye اثر Michael Freeman را برایتان می‌گذارم:
    ببینید ... موضوع بحث اینجا سر اینه که آیا این بهم زدن قرینگی در این تک شات موفق بوده یا نه ؟ از نظر شخصی من نه ! وگرنه موضوع این نیست که چرا این کار رو کردین
    یا اینکه همه ی عکس ها باید قرینه باشه ....

همونطور که همه عکس رو نمیشه قوانین نسبت طلایی نقاط طلایی رو روش اجرا کرد ، همه عکس ها رو هم نمیشه قرینه گرفت . و موضوع من این بود که اجرای این قانون روی این عکس موفق نبوده ...

دلایلی هم که داشتم برای موفق نبودنش ... 1 اینکه نسبت حجم به نسب فضا رعایت بشه ... یعنی اگر ما یک قسمتی از عکس رو در بخش مهم کادرمون قرار دادیم و بزرگ جلوه دادیم ، باید بقیه قسمت هم با قسمت پر انرژی و اصلی همخوانی داشته باشه ... اطلاحا تعادل غیر قرینه یا Active داشته باشیم ... ( با رسم یک مستطیل نشون میدم ) که در این عکس نداریم و فقط یک حجم زیادی از سنگ جلوی چشمای بینندست ... بازم میگم این نظرها با توجه به معلومات و شخصی هست ....

در اینجا درسته که قرینگی بهم ریخته ... اما قسمت 1 ، 2 ، 3 مجموعا روی هم به اندازه ی قسمت 4 انرژی به جشم وارد میکنن و اینجوری در واقع هم قرینگی رو بهم زدیم هم تصویرمون دارای تعادل منتها از نوع پویا و داینامیک هست .
    راستی ممنون برای مقاله، نیازی نیست کتاب ها و مقالات رو دارم جلو دستم

منم با مخالفت شما مخالفم. با نظر آقا مسعود هم مخالفم حتی با کادر ایشون هم موافق نیستم.
    بنظرم اگه دوربین رو به سمت چپ و نزدیک دیواره می آوردن کادر بهتری می شد و از نقاط طلایی هم می تونستن استفاده کنن.
    شما بلاخره با کی مخالفی با کی موافق نفهمیدم من
    Last edited by mehr film; 25-01-2014 at 00:54.

19. 5 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •