توی این سایت
جواب ندادید . اینارو داره ؟
پاک شد
توی این سایت
جواب ندادید . اینارو داره ؟
پاک شد
Last edited by pc-game; 29-09-2013 at 01:46.
عجب منبعی!
یکم مطالبش رو با هم مرور کنیم:
28 مهر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پست به روز شد
28 مهر ماه امسال pes 2014 منتشر میشود
شکل و شمایل نسل جدید رو هم در همین خط دیدیم!jon murphy این بازی رو نصل جدید pes دونسته
عجب،گیم پلی pes مشکلش نبوده .......پسبا این موتور جدید،بازی pes که مشکلش جزئیاتشه برطرف میشه
.
.
دیگه باقیش رو نخوندم![]()
دوستان کسی نسخه pc رو امتحان کرده؟
اینکه گفته میشد نسخه pc یک سرو گردن ازنسخه کنسولی پایین تر خواهد بود درسته؟
دوسته عزیز ممنون بابت جواب . زحمت کشیدید . اگه بری پائین سایتش نوشته های مربوط به فیفا رو میبینی .
این مسائل عادیه
همه ی سایتا از ویژگی های فیفا 14 نوشتن و امکانت جدیدش ولی اینجا هیچکس خبر نداره حتی اونایی که بازی اوجینالو دارن![]()
تنها چیزی که خوندیم اینه که گیم پلی بهتر شده !!!!!!
mohammad87 در جواب نوشتن که پی اس 28 مهر میاد !!!![]()
دعوا برا چیه؟
میگم که، منبع اصلی fifplay هست و اینا مثلا 10 ایده برترن.
یکی از بچه ها قبلا تو همین تاپیک گذاشته بودشون. بگردید پیدا میکنید.
اینایی که نوشتین یعنی چی؟ مگه فیفا 14 نیومده که میگین 28 مهر میاد؟ پس اینی که من الان دارم بازی میکنم چیه؟ این چیزایی که میگین هم توش نیست. تنها تفاوتش که من تا الان حس کردم با نسخه قبلی یکی تو منو هاشه یکی هم تو گیم پلی بازی.
دوست عزیز شوت ها چی طبیعی تر شده؟مثلا شوت پشت محوطه جوری شده که نیازی نباشه قدرت شون رو بالا تر برد؟
جو حاکم به بازی چی؟به خصوص در بازی های مهم که باز نسخه قبل نسبت به 12 پیشرفت داشت
یا اینکه مثلا منطقه بازی رو جوری میشه عوض کرد که سریع بشه اینکارو انجام داد و جوری که طبیعی بنظر برسه اخه تو نسخه قبل یکم مشکل داشت مثلا یه بازیکن یه گوشه خالی بود برای پاس بلند بهش مشکل وجود داشت
متاسفانه هنوز کرک نیومده و بی صبرانه منتظر بازی هستم.
سلام بچه ها فقط یه سوال داشتم از اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن...دوربین بازی نزدیک اومده یا مثل دمو همون دور هستش من تو دمو هر چی زوم کردم باز هم دور بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)