سلام به همگی
کسایی که X Vision دارن لطفا یه نقد درست حسابی ازش اینجا بذارن ، خیلی ممنون میشم.
------------------------------------------
همین چند دقیقه پیش آخرین قسمت لاستو دیدم ، خیلی قشنگ بود ، حالم نا فرم بده
سلام به همگی
کسایی که X Vision دارن لطفا یه نقد درست حسابی ازش اینجا بذارن ، خیلی ممنون میشم.
------------------------------------------
همین چند دقیقه پیش آخرین قسمت لاستو دیدم ، خیلی قشنگ بود ، حالم نا فرم بده
این سابت چندتا تاپیک با این عنوان داره؟!
آقا با VLC من هم كانورت كردم این پیغامو میده وتبدیل نمیشه :
Streaming / Transcoding failed: VLC could not open the encoder.
Streaming / Transcoding failed:
VLC could not open the encoder
آقای ali_bah داداش خیال راحت برو بخر ضرر نمیکنی من این مدلو دارم مشکلی هم باهاش ندارم![]()
من از این usb tv digital گرفتم برای تو شرکت که بتونیم بازی هارو خوب ببینیم تو کامپیوتر شرکت که عالی نیشون میده ، اما منزل چون لپ تاپه و گویا از نظر رم کم میاره صدا جلوتر از تصویره
ویدئو پروژکتور شرکت هم که هست چه جام جهانی بشه امسال ...
بچه ها یه سوال !
من ستاپ باکسم که سینام هست تلتکست فارسی نداره ، اما تلوزیونم تلتکست فارسی داره ، اما از اونجایی که با ستاپ باکس شبکه ها رو می بینم از تلتکست تلوزیون هم نمیشه استفاده کرد . راهی واسه حل این مشکل وجود داره؟
دوستم lcdماركLGداره ورسيور ماهواره رو با كامپوزيت وصل كرده وقتي كه ميزنه شبكه 3دكمه تلتكست تلويزيون رو ميزنيم تلويزيون تلتكست رو مياره!!!!!!
نمي دونم چجوريه كه مياره ولي واسه من كه ستاپ باكس هست وlcdهم سامسونگ هست نمي ياره!![]()
منم السیدیم الجی هستش که ستاپ باکس رو با HDMI وصل کردم به tv .
حالا میگی چیکار کنیم ؟![]()
سلام
فايل آخرين به روز رساني نرم افزار دستگاه پروويژن تي-7 در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است كه مربوط به تاريخ 25 مي (دو روز پيش ) است.
من هنوز اين ويرايش را نصب نكرده ام. اگر دوستان كسي امتحان كرد مشخصات آن را بنويسد.
شما پروویژنی ها هنوز درگیر آپدیت فریم ویر و رفع مشکلاتید ؟![]()
آقا قیمت این T7 چنده؟!
دستاگه خوبی هست؟!
قابلیتهاش که زیاده:راستی تلتکس فارسی هم داره؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آپ ديت كردن به نطر من نشانگر پويا بودن شركت سازنده و/يا وارد كننده دستگاه است. شركت نوكيا هنوز دارد فريم وير گوشي هاي سه سال پيش خود را آپ ديت مي كند. مي شود گفت اون گوشي ايراد دارد؟
سلام
قيمت آن فعلاً 95 هزار تومان است. دستگاه را حدود 5 ماه است كه دارم استفاده مي كنم و از آن راضي هستم. تله تكست فارسي هم دارد.
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
سلام
به طور نرم افزاري با آپ ديت فريم وير مي شود اين مسئله را حل كرد. از شركت توليد كننده و/يا وارد كننده بخواهيد اين كار را برايتان انجام دهد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)