تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 223 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2224

نام تاپيک: Fedora

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نصب از روی دی وی دی خود فدورا ؟
    یا اینکه خودتون یه دی وی دی درست کردید و میخواهید مخزنش کنید؟؟ ( در این رابطه ت وفهرست تاپیک فدورا نگاه کنید روش هست)
    منظورم خود دی وی دی فدورا هستش چون موقع نصب میشه برنامه هارو تغییر داد ولی وقتی نصب شد توی خود فدورا باید حتما به اینترنت وصل شد تا بشه از روی دی وی دی برنا مه ها رو نصب کرد.
    مثلا من موقع نصب kde زو نصب نکرده بودم ولی بعد پشیمون شدم می خواستم بدونم میشه به صورت آفلاین هم از روی دی وی دی خود فدورا برنامه ها رو نصب کرد.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان يك چندتا سوال داشتم كه براي جلوگيري از پست هاي مكرر همه رو يكجا آوردم. ممنون ميشم اگر كسي تونست راهنمايي كنه. سوالها اگر قاطي بود عذر ميخوام. شايد اين سوالات بعدا هم براي بعضي ها پيش بياد ...
    1-نمي دونم چرا نميتونم توي يوزر خودم صفحات وبي رو كه سيو كردم رو باز كنم در حالي كه در يوزر روت مشكلي ندارم. و همچنين با اينكه توي قسمت يوزرها اجازه مونت درايوهام رو به يوزرم دادم اما باز مونت نميشن!
    2-در مورد فونت، مثلا اضافه كردن فونت زر به فدورا، در آموزشي ديدم كه بايد در پوشه يوزر فولدري با نام .font بسازيم و بعد فونتهاي خودمون رو توش بريزيم. توي اوبونتو شد و جواب داد اما در فدورا جواب نداد!
    3-چطوري ميتونم جاي كلمه ها رو توي كيبرد عوض كنم؟ مثلا حرف پ توي فدورا افتاده روي" ؤ"
    4-براي من ريزوليشنم بيشتر از ١٠٢٤ نميشه و اين صفحه براي من بزرگ هست (شايد بعضي ها تعجب كنند) ميخوام كوچكتربشن كه متاسفانه نميزاره! در ضمن كارت گرافيكي من رو شناخته (geforce 5200 ) و درست هم شناخته اما نمي دونم مشكل از كجاست و آيا بايد باز هم درايور بگيرم ؟
    5-موقع نصب صفحه اي بود كه هر برنامه اي ميخواستيم رو تيك ميزديم، اون صفحه رو چطوري دوباره بيارم. چون بخاطر اينكه هم gnome و هم kde رو ريختم الآن خيلي شلوغ شده، دوتا ماشين حساب، دوتا ترمينال و ... ميخوام اون صفحه بياد كه سر صفاي اينها رو بدم.
    6-آيا بابيلون نسخه لينوكسي داره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرور درست هست و کامل دانلود میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله اون موقع سرورشون مثل اینکه داغ کرده بود!!
    موقع نصب بعد از دستور configure/. وقتی make رو میزنم میگه make ای در کارنیست !
    رفتم توی readme دیدم دقیقا گفته بعد از configure/. باید make بعدشم make install رو بزنید !!!!!!!
    چیکارش باید بکنم ؟ نسخه tar.gz رو گرفتم
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

منظورم خود دی وی دی فدورا هستش چون موقع نصب میشه برنامه هارو تغییر داد ولی وقتی نصب شد توی خود فدورا باید حتما به اینترنت وصل شد تا بشه از روی دی وی دی برنا مه ها رو نصب کرد.
    مثلا من موقع نصب kde زو نصب نکرده بودم ولی بعد پشیمون شدم می خواستم بدونم میشه به صورت آفلاین هم از روی دی وی دی خود فدورا برنامه ها رو نصب کرد.
    ممنون
    اصلا برای نصب بسته های اضافی از داخل دی وی دی نیازی به اینترنت نداری دوست من/.
    اونکه بسته ها رو از اینترنت بگیری یعنی میخوای بسته ها از مخازن موجود روی اینترنت با ابزار yum بگیری...

برای نصب از روی دی وی دی 2 راه کلی داری :

1. برای داخل دی وی دی روی بسته مورد نظرت کلیک کنی و پسوورد روت رو بدی و نصبش میشه.

2. در داخل ترمینال به درایو دی وی دی cd بدی و اسم بسته ها بنویسی تا نصب بشه ، مثلا:

کد:
    کد:
    کد:
    ( حتی میتونی داخل ترمینال با ریشه وارد شی و بنویسی rpm -ivh و بعدش از روی دی وی دی بسته رو drag کنی رو ترمینال و نصب کنی)

5. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام
    دوستان يك چندتا سوال داشتم كه براي جلوگيري از پست هاي مكرر همه رو يكجا آوردم. ممنون ميشم اگر كسي تونست راهنمايي كنه. سوالها اگر قاطي بود عذر ميخوام. شايد اين سوالات بعدا هم براي بعضي ها پيش بياد ...
    1-نمي دونم چرا نميتونم توي يوزر خودم صفحات وبي رو كه سيو كردم رو باز كنم در حالي كه در يوزر روت مشكلي ندارم. و همچنين با اينكه توي قسمت يوزرها اجازه مونت درايوهام رو به يوزرم دادم اما باز مونت نميشن!
    2-در مورد فونت، مثلا اضافه كردن فونت زر به فدورا، در آموزشي ديدم كه بايد در پوشه يوزر فولدري با نام .font بسازيم و بعد فونتهاي خودمون رو توش بريزيم. توي اوبونتو شد و جواب داد اما در فدورا جواب نداد!
    3-چطوري ميتونم جاي كلمه ها رو توي كيبرد عوض كنم؟ مثلا حرف پ توي فدورا افتاده روي" ؤ"
    4-براي من ريزوليشنم بيشتر از ١٠٢٤ نميشه و اين صفحه براي من بزرگ هست (شايد بعضي ها تعجب كنند) ميخوام كوچكتربشن كه متاسفانه نميزاره! در ضمن كارت گرافيكي من رو شناخته (geforce 5200 ) و درست هم شناخته اما نمي دونم مشكل از كجاست و آيا بايد باز هم درايور بگيرم ؟
    5-موقع نصب صفحه اي بود كه هر برنامه اي ميخواستيم رو تيك ميزديم، اون صفحه رو چطوري دوباره بيارم. چون بخاطر اينكه هم gnome و هم kde رو ريختم الآن خيلي شلوغ شده، دوتا ماشين حساب، دوتا ترمينال و ... ميخوام اون صفحه بياد كه سر صفاي اينها رو بدم.
    6-آيا بابيلون نسخه لينوكسي داره ؟
    سوال 1 >> در مورد مونت همین چند صفحه پیش من روش کاملش رو گفتم ببینید و بگردید.
    سوال 2 >> اول مثلا یه پوشه در /home بسازید با عنوان font. فونت ها رو توش بریزید. سپش برید قسمت system setting فدورا، اونجا یه گزینه هتس به نام font. داخلش که میشید قابلیت اضافه کردن فونت داره، پسوورد روت رو میدید و فونت رو اضافه میکنه.
    سوال 3 >> نمیدونم باید برم ببینم.
    سوال 4 >> اگر درایور رو نصب کرده باشید راحت میشه.
    راه دیگش اینه که دستی تنظیمش کنیم. خروجی cat /etc/X11/xorg.conf
    تو system setting هم یه جائی به نام display تو سر برگ دوم بود! یادم نیست!
    سوال 5 >> باید بری قسمت install source... دقیقا یادم نیست بهت میگم...
    سوال 6 >> ببین بابیون که نیست! ولی دیکشنری های دیگه مثل stardic یا mdic هست که میتونی دیتابیس ( حتی دیتابیس بابیلون) رو روش نصب کنی... ( اطلاعات بشتر در قسما نرم افزارهای لینوکس)

7. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

بله اون موقع سرورشون مثل اینکه داغ کرده بود!!
    موقع نصب بعد از دستور configure/. وقتی make رو میزنم میگه make ای در کارنیست !
    رفتم توی readme دیدم دقیقا گفته بعد از configure/. باید make بعدشم make install رو بزنید !!!!!!!
    چیکارش باید بکنم ؟ نسخه tar.gz رو گرفتم
    ممنون
    عزیز مگر تو اینترنتت رو راه ننداختی؟!
    با یام بگیرش دیگه!
    yum install mplayer

( اول مخازن رو به روز کل به rpmfusion)

9. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سوال 5.

ببین اگر چه تو Kde باشی چه gnome باید بری قسمت system یا system setting و ابزار software managment رو اجرا کنی.. قبلش دی وی دی فدورا رو بذار رو دستگاه.... دیگه بقیش اسونه.

راستی اسم این نرم افزار KPackageKit هم هست. ( جزو ابزار kde)

11. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اصلا برای نصب بسته های اضافی از داخل دی وی دی نیازی به اینترنت نداری دوست من/.
    اونکه بسته ها رو از اینترنت بگیری یعنی میخوای بسته ها از مخازن موجود روی اینترنت با ابزار yum بگیری...

برای نصب از روی دی وی دی 2 راه کلی داری :

1. برای داخل دی وی دی روی بسته مورد نظرت کلیک کنی و پسوورد روت رو بدی و نصبش میشه.

2. در داخل ترمینال به درایو دی وی دی cd بدی و اسم بسته ها بنویسی تا نصب بشه ، مثلا:

کد:
    کد:
    کد:
    ( حتی میتونی داخل ترمینال با ریشه وارد شی و بنویسی rpm -ivh و بعدش از روی دی وی دی بسته رو drag کنی رو ترمینال و نصب کنی)

خوب منظورم از طریق add/remove software خود فدورا بود نه به صورت دستی.
    مثلا اگه بخوایم kde رو نصب کنیم خودش هزار تا بسته دیگه رو لازم داره که به همین راحتی نیست یعنی باید تک تک dependency ها رو دستی نصب کنیم این طور که شما راهنمایی کردی , ولی از طریق add/remove (یا یه چیزی شبیه به این ) میشه مثلا kde رو انتخاب کرد و خودش همه کار رو میکنه , هر چی رو لازم باشه نصب میکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

جواب شما تو همین پست 1477 ، 2 پست پیش هست ... یعنی این :

کد:

فقط داخل gnome باید برید قسمت System و بعد System Tools

14. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من این email evolution رو راه انداختم اما فقط ایمیج ایمیل های من رو میاره. مثلا ۱۰ تا ایمیل جدید دارم میاره اما دانلود نکرده و برای خوندن ایمیل ها باید کانکت باشم !!! این خیلی عجیبه. میخوام مثل outlook کار کنه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوستان در ضمن وقتي با yum يه برنامه مي گيريم جايي تو pc سيو ميشه يا نه ؟ اگر نه كه خيلي ستمه !!
    Last edited by mohammad110; 21-01-2009 at 10:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •