تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 148 از 328 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دقیقا صحبت من همین هست مردی که در زمان مجردی کنترلی روی رفتارش نداره و رفتار خودش رو در هر حالت موجه می دونه و انتظار داره زنان یه جامعه برای به خطا نیوفتادنش

حذف بشن برای یه زندگی سالم مناسب نیست و بعد از ازدواج هم تعهدی به خانواده نخواهد داشت ..
    وبارها و بارها این مسئله تو جامعه به چشم خورده که مردی که خانمی با پوشش کامل رو برای زندگی انتخاب کرده حالا بعد ازدواج خانوم از پشت سر راه میاد و آقا جلوتر چشم اندازی بهتر دارند . البته از نظر خودش .
    خب اگه انتخاب این مرد یه اصل کلی هستش حالا چرا بعد ازدواج نظرش عوض شده ؟ و نگاهش به شخصیتی هست که قبل ازدواج نقضش میکرد ؟
    Last edited by shaparak13; 27-10-2013 at 12:40.

2. 4 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم کسی که نسبت به همسرش و خانواده تعهد داره نباید تا فیها هم خالدون یک زن رو برانداز کنه.
    حالا باز مجرد باشه میشه بهانه ای آورد ولی متاهل نه
    به عنوان جنس مذکر میتونم اصلا نگاه نکنم من سوالی که برام پیش میاد اینه که من که مجردم اصلا اهمیتی برام نداره ولی اون کسی که متاهل هست چرا برعکسه
    و چیزی که آدم رو بیشتر از ازدواج میترسونه دلزدگی های آشناهایی هست که الان چند سال از ازدواجشون میگذره همه بهم میگند ازدواج جز بدبختی چیزی نداره فقط یک سال اولش خوبه بعد مشکلات شروع میشه و پشیمانی سودی نداره.

4. 3 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم کسی که نسبت به همسرش و خانواده تعهد داره نباید تا فیها هم خالدون یک زن رو برانداز کنه.
    حالا باز مجرد باشه میشه بهانه ای آورد ولی متاهل نه
    به عنوان جنس مذکر میتونم اصلا نگاه نکنم من سوالی که برام پیش میاد اینه که من که مجردم اصلا اهمیتی برام نداره ولی اون کسی که متاهل هست چرا برعکسه
    و چیزی که آدم رو بیشتر از ازدواج میترسونه دلزدگی های آشناهایی هست که الان چند سال از ازدواجشون میگذره همه بهم میگند ازدواج جز بدبختی چیزی نداره فقط یک سال اولش خوبه بعد مشکلات شروع میشه و پشیمانی سودی نداره.

این اصلا ربطی به دل زدگی نداره
    این کاملا به شخصیت خود مرد بستگی داره...به اعتقادش همبستگی داره
    اصلا کاری ندارم که هر فردی دین و مذهبش چی هست.اگر فقط به این قانون که (هر عملی عکس العملی داره مساوی با اون خلاف جهتش)- یعنی هرچی میکاریم همونو درو میکنیم -باور داشته باشه دیگه به زن دیگری نگاه نمیکنه چون میدونه من اگر به یه زن نگاه کنم یکی هم به زن من نگاه میکنه
    نکته ی جالبش اینجاست که ادم اول فکر میکنه خب طرف بیچاره حتما زنش خوشگل نیستیا به خودش نمیرسه..بعد میری زن طرف رو میبینی خیلی خوشگل و خوب هست.از یارو میپرسی تو که زن به این زیبایی و خانمی داری را به زن های دیگه نگاه میکنی؟...درجواب میشنوی میگه هر گل یه بویی داره!!!!!

6. 7 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ازدواج نمیکنم چون اعتماد به نفسم پایینه و اصلا خودم رو قبول ندارم از خودم بدم میاد و دوست دارم زودتر بمیرم..د راین حا لکه شادترین آدم روی زمین هستم و روزهای بسیار خوشی دارم میگذرونم به تنهایی..

8. 2 کاربر از Faridskystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وبارها و بارها این مسئله تو جامعه به چشم خورده که مردی که خانمی با پوشش کامل رو برای زندگی انتخاب کرده حالا بعد ازدواج خانوم از پشت سر راه میاد و آقا جلوتر چشم اندازی بهتر دارند . البته از نظر خودش .
    خب اگه انتخاب این مرد یه اصل کلی هستش حالا چرا بعد ازدواج نظرش عوض شده ؟ و نگاهش به شخصیتی هست که قبل ازدواج نقضش میکرد ؟

چون تو جامعه ما توقعی از یه پسر خوب وجود نداره تمام تعاریف از یه همسرخوب در یه خانم خلاصه می شه اخلاق و رفتار با اینکه جزو معیارهای اساسی خیلی از خانم هاست

ولی متاسفانه ملاکی برای سنجشـش برای خانم ها وجود نداره .. پسری که خیلی راحت هر نوع رفتار یه خانم رو به هرزگی و سبکـسری نسبت می ده که خـطای خودش رو

توجیه کنه و از این طریق یه خانم رو تو انتخاب و دقت در رفتار همسر آیندش محدود تر کنه مسلما در طول زندگی شخصیت واقعی خودش رو نشون میده و شخـص سالـمی هم

نیست. این شخص در آینده هم تعهدی به همسرش نداره .. متاسفانه در جامعه ایران دختر ها جوری بزرگ شدن که باید بهترین باشن تا پذیرفته بشن در حالی این توقع از پسر

وجود نداره و رفتارهای غیر اخلاقی و بی پروایی یه پسر رو جزو طبیعتش می دونن که لازمه !

چه طور یه خانم قبل از ازدواج می تونه همسرش رو از نظر اخلاقی بسنجه ؟ وقتی اون شخص ادعای پایبندی به اصول اخلاقی رو داره ولی به صورت مخفی یا آشکارا در عمل

چیز دیگه ای رو نشون می ده ..

10. 9 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه جامعه که خود مردم باشن انقدر به کار همدیگه کار نداشته باشنو هرکسی سرش به کار خودش باشه و روی رفتار خودش دقیق بشه این مشکلاتم تموم میشه . متاسفانه بعضی از ماها به جای اینکه به مسائل زندگی خودمون بپردازیم بیشتر سایرین رو زیر ذره بین قرار میدیم .ما مختاریم هرکسی رو که میخواهیم واسه زندگی انتخاب کنیم . با هر شخصیت و دین و مذهب و آیین .و این اگه همه گیر باشه و عهد و پیمانی درش دخیل باشه هیچوقت اینجور مسائل به وجود نمیاد .بعضی وقتا انقدر از نگاه مردم میترسیم که نه میتونیم خودمون باشیم ونه انتخابمون سلیقه ی خودمون باشه . این میشه که وقتی انتخابت سلیقه ی دیگریست تعهدی هم نسبت بهش نداری !

12. 2 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

چه طور یه خانم قبل از ازدواج می تونه همسرش رو از نظر اخلاقی بسنجه ؟
    دختر باید صبر کنه تا توسط پسری انتخاب بشه ، سپس میتونه این موضوعات رو زیر نظر بگیره ... نه اینکه خودش بخواد اقدام کنه و قبل از اینکه انتخاب بشه بین پسرها دنبال کسی باشه که از نظر اخلاقی باهاش جور باشه ....

حق انتخاب با پسره و تا انتخاب نشده ، این رفتارها نشون دهنده سبک بودن دختره و اینکه دنبال شوهره ...

14. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جین کر جمله ای جالبی داره که میگه :
    ازدواج با یک زن مثل خریدن کالایی است که مدت ها مشتاقانه از پشت ویترین تماشایش کرده اید اما وقتی به خانه می رسید از خریدنش پشیمان می شوید.

این جمله در کشورمون ، متاسفانه خیلی صدق میکنه ....
    این آقا اصلا کی هست ؟! حتی اگه شخصیت بزرگ و معروفی هم باشه دلیلی بر درستی صحبتش نیست .
    تا وقتی همچین نگاهی نسبت به زنان داشته باشیم و به چشم کالا به اونا نگاه کنیم به طور حتم این مشکل توی کشور بوجود میاد و پایدار هم میمونه .

تا زمانی که نگاه و دیدگاه مرد سالارانه توی جامعه باشه و افراد یاد نگیرن و نفهمن که هر دو جنس حقوق یکسانی دارن وضعیت تغییری نمیکنه .
    مشکل عدم تعهد رو میشه در هر دو جنس مشاهده کرد . ولی این که بیایم تقصیر رو به گردن یک گروه خاص بذاریم درست نیست .

این که خانم ها چی میپشون و چه آرایشی دارن به خودشون مربوطه . ظاهر و انتخاب لباس و پوشش و آرایشش جزو موارد شخصی به حساب میاد .

حالا با توجه به محیط باز شاید در یک لحظه نگاه به افراد دیگه هم بیافته که ایرادی توش نیست .
    ولی وقتی طرف زُل بزنه و همه مواردی که از کنارش رد میشن رو برانداز کنه , اون موقع ایراد از خود شخصه که کنترلی روی خودش نداره .

اگه با دیدن رنگ خاص لباس یا آرایش و موی خانمها سریع توجه کسی جلب بشه , اون ضعف اشخاص رو میرسونه .
    قرار نیست که مردم به دلخواه ما و برای رعایت حال ما پوشش خاصی داشته باشن . اصل اینه که شخص اونقدر خودش رو آماده کنه و درکش رو کامل کنه تا این موارد برای اون کاملا حل شده باشه .

16. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بعضی از پست هارو خوندم ، مطالب جالب و بعضا عجیبی بود !

یه عده میگفتن کسایی که سیگار میکشن و مشروب میخورن اصلا لایق ازدواج نیستن !
    یه عده هم میگفتن که پسر باید مومن و نماز خون باشه !
    و ...

یعنی هرکسی که نماز میخونه و مشروب نمیخوره و سیگار نمیکشه بهترین فرد برای زندگی هست ؟
    دمتون گرم با این تفکراتتون

18. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

متاسفانه دلیل اصلیش دین اسلامه
    دینی که میگه دختر و پسر باید از هم جدا باشن و محرم و نامحرم و ناموس و این حرفا... و این باعث میشه دو طرف چه پسر چه دختر آشنایی خوبی نداشته باشن و هر کدوم اون یکی رو مقصر میدونه
    یکی میگه مردا کنترل نگاه ندارن یکی میگه زنا رعابت نمیکنن
    بازم مقصر دین اسلامه

این مساله هیچ مناسبتی با دبن نداره و

دلیل این رفتار ها در حقیقت مربوط به سنتی بودن و بافت سنتی بعضی از شهرها و یا خانواده ها هست

.

20. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •