تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 720 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.
    الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟
    فعلا بالاتر از 1080 نداریم.
    تو سایز 50 پیکسلها بزرگترند ولی اونقدرها مشخص نیست. پیکسلهاش از تلویزیون 29 اینچ پاناسونیک لامپی که من الآن دارم خیلی کوچیکتره. تو مارکهای دیگه ولی مشخصه چون 55 اینچ دارند. من که اگه جای شما بین 42 و 50 می موندم ، حتما 50 انتخاب می کردم چون خیلی از اونایی که 42 خریدند بعدا پشیمون شدند که چرا 50 نگرفتند.42 خیلی کوچیکه.

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
    به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
    ( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )
    v20 کنتراستش بالاتره و مشکی قویتره که زیر نور خونه یا تو جای کم نور راحت متوجه میشی
    v20 برایتنسش بالاتره که تو جاهای خیلی پر نور بهتر جواب میده
    شیشه روش رفلکسش کمتره
    مصرق برق v20 کمتره
    حالا خودت یه دو دو تا بکن ببین این چیزا به دردت میخوره یا نه.

4. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
    به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
    ( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )
    V20 کیفیت تصویرش بهتره. چون :
    از نوع NEO PDP است که باعث نور بیشتر، کنتراست بالاتر، زاویه دید بهتر ، مصرف برق کمتر میشه.
    U20 از پلاسماهای نوع قدیمه و توی موارد گفته شده به طور محسوسی ضعیف تر از V20 است.
    من تصویر هر دو را مقایسه کرده ام و به نظرم تفاوت تصویر اونقدر هست که 700 تومن اختلاف قیمت را توجیه کنه.

6. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
    و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
    با تشکر
    vt20 سه بعدیه
    یه فیلتر رنگ مشکی روش داره که مشکیو تو جاهای پر نور بهتر نشون میده
    امکانات اضافی داره که تو ایران از روش برداشتن
    ساخته ژاپنه

8. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

vt20 سه بعدیه
    ساخته ژاپنه
    پس اگه اختلافاتشون فقط اینهایی باشه که فرمودید ، برای ما که فقط برای م ا ه و اره میخواهیم همون v20 خیلی بهتره درسته ؟
    آقای alucard شما چی میفرمایید؟
    در سطح کیفیت تصاویری که 3دی نباشه کیفیت هر دوشون یکیه ؟ البته هرتز وی 20 فکر کنم 600 باشه که برای 3 دی هم مناسبه ؟ درسته ؟ اصلا پس چرا وی تی 20 رو دادن بیرون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

13

vt20 سه بعدیه
    ساخته ژاپنه

مگه vt20 توایران از طریق نمایندگی های رسمی برای فروش امده که این دوست ما میگه امکانات اضافیشو تو ایران از روش ور میدارن

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم
    مبارکت باشه.

اصلا نباید انتظار تصویر خوب از شبکه های SD داشته باشین. همونطور که خودتون گفتین معمولیه. شما که انتظار ندارین تصاویر SD رو مثل HD نشون بده؟
    کابل کامپوننت کیفیت خیلی خوبی رو انتقال میده. اگه برای HDMI میخواین ----- HD بخرین که شبکه های ایران رو بهتر نشون بده، این کارو نکنین چون هیچ تاثیری نداره، ولی اگه برای دیدن شبکه های HD میخواین بخرین، حتماً بخرین.

12. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان که اصلا به صورت فری که قابل دسترس ماها باشه کانال اچ دی وجود نداره که همشون پولین
    فقط می مونه اس دی ها

داره خودمونی میشه ALIREZA 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یه سوال:
    V20 بانیان الکترونیک ساخت سنگاپوره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من دراين سايت تازه عضو شدم البته مدت زيادي بود كه مطالبشو ميخوندم. يك راهنمايي ميخاستم بكنم واسه كساييكه بين خريد v20 و vt 20 مردد موندن! ببينيد اگر شما يك رسيور hd لينوكسي كه قابليت باز كردن كاناهاي كارتي رو دارد (ترجيحا رسيور vu+duo) در خريدن تلويزيون سه بعدي vt20 شكي نكنيد! چون چندين كاناله با كيفيت سه بعدي وجود داره از شركتهاي معروف و روز به روز هم داره به تعداد اين كانالها افزوده ميشه! همه اين كانالها با مد تصويري side by side دارن پخش ميشن كه اين نشون ميده ما سالهاي زيادي رو شاهد اين كانالها و افزايش اونها خواهيم بود و نشون ميده كه رو اينكار سرمايه گذاري شده و اين سيستم تثبيت شده است. اگر مشكل مالي ندارين بدون شك و راحت خريد كنين. ولي اگه ميخاين از تصاوير sd با رسيور معمولي استفاده كنين پول اضافه خرج نكنين. در ضمن با هيچ پنل از هيچ ماركي انتظار داشتن كيفيت بهتر از تلويزيون هاي CRT را نداشته باشيد چون تصاوير sd براي همون تلويزونها ساخته شده بود . الان دوران hd و 3d هستش و اول از سورستون مطمئن باشيد كه چيزي به غير از يك رسيور hd حتما لينوكسي نخواهد بود.

16. 6 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •