چع تعویض خنده داری کرد گل محمدی!
چع تعویض خنده داری کرد گل محمدی!
ماهینی تیم شوهر داد رفت
حتی قهرمان هم شیم این یحیی گل محمدی به درد پرسپولیس نمیخوره تا حالا یه تعویض درست حسابی ندیدم ازش
روند بازی رو بد جور عوض کرد یحیی با تعویضاش : پرسپولیس جای سرمربی و مدیر ترسو نیست !! بی غیرتی توی تیم موج میزنه ! فصل بعد بهتره دنبال بازیکن بی نام ولی عضق پیراهن بگردند نه این فوفولای بی خاصیت ! این قدر تیم بدبخت شده که نوروزی ای که از تیم اخراج شده رو آورد توی ترکیب . یعنی مهدی جاش توی ترکیب نبود ؟! کلاه کج یا فشنگچی یا نقی زاده در حد مهدی نا آماده هستن که اونا بازی کردن ولی مهدی .... از زمان قطبی به این ور تیم با غیرت ندیدیم !! حتی زمان دمیزلی هم تیم یه دست تر بود . توی آزادی سپاهانیا دارن جولان میدن با بازی ضعیف ما ! یه جورایی حق اوناست این جام . تلاض اونا با ما قابل قیاس نیست . تعویضامون معلومه که سرمربی اصلا بازی رو نمیبینه داره با شعور بالاش از بازی ماهینی پراشتباه لذت میبره . مهدی حق داشت با این شرایط باند بازی فوتبال ایران آلمان رو واسه آیندش انتخاب کنه . فصل بعد باز هم بگیم انشاا... که تیم فوتبالی تر بشه و جای سیا سیون و ... از این تیم گرفته بشه . تیم دچار مرض پروینیسم بشه ولی سرداریسم نگیره !!!
تعویضای چرندی کردی یحیی : کاش فردای اون شب نود از تیم میرفتی : تو به درد مربی گری نمیخوری ترسوخان
مهدوی کیا 5 دقیقه اومد تو اندازه کل موقعیت های پرسپولیس تو 115 دقیقه موقعیت ایجاد کرد
نمیدونم امثال نورورزی ، ماهینی ، کج کلاه خان و ... از مهدوی کیا خیلی اماده ترند که به مهدوی کیا فقط 5 دقیقه بازی میرسه ؟
Last edited by Greedy; 05-05-2013 at 19:34.
90/مازيار فلاحي: دوست دارم کريمي آلبوم جديدم را بخرد
مازيار فلاحي را که ميشناسيد. خواننده کم حرف و البته محبوب دنياي هنر که اتفاقا يکي از طرفداران پرسپوليس و علاقمندان ويژه علي کريمي است.
90: مازيار فلاحي را که ميشناسيد. خواننده کم حرف و البته محبوب دنياي هنر که اتفاقا يکي از طرفداران پرسپوليس و علاقمندان ويژه علي کريمي است. او خيلي اميدوار است که پرسپوليس در ديدار فينال جامحذفي بتواند سپاهان را شکست دهد. هر چند که معتقد است سپاهان يکي از باشخصيتترين تيمهاي باشگاهي فوتبال ماست که حتي توانست تغيير و تحولات زيادي در فوتبال ايران ايجاد کند. «مطمئن هستم که ديدار فردا يک فينال جذاب و خاطرهانگيز خواهد بود. ديداري که مثل بازي در سال 1387 براي هميشه در خاطرهها خواهد ماند. من خودم به شخصه به خاطر علاقهاي که به پرسپوليس دارم دوست دارم پرسپوليس برنده اين مسابقه شود و جام قهرماني را بالاي سر ببرد. هر چند که سپاهان هم تيم بسيار خوبي است. من به شخصه سپاهان را يکي از باشخصيتترين تيمهاي باشگاهي فوتبال ايران ميدانم و معتقدم که اين تيم به واسطه بازيهاي خوبي که در اين چند سال ارائه داده حتي در فوتبال ما تغيير و تحول ايجاد کرده است. اما به رغم تمام اين مسائل، فکر ميکنم پرسپوليس برنده اين مسابقه باشد.»
در ادامه مازيار فلاحي در مورد آلبوم جديدش مورد سئوال قرار ميگيرد و اين که دوست دارد چه فرد يا افرادي آلبوم او را بخرند و گوش دهند. کمي فکر ميکند و ميگويد:«دوست دارم علي کريمي آلبوم جديدم را بخرد و گوش کند.»
از او ميپرسيم يعني خودت براي او آلبوم جديدت را نميفرستي؟ که پاسخ ميدهد: چرا. قطعا ميفرستم. اما دوست دارم خود علي کريمي به بازار برود و با سليقه و ميل خودش اين آلبوم را تهيه کرده و گوش کند. به هر حال من علاقه خاصي به علي کريمي دارم و فکر کنم ديگر همه اين موضوع را ميدانند. کريمي يکي از چهرههاي نخبه ما در فوتبال و حتي اخلاق است به همين خاطر شخصا او را خيلي دوست دارم.»
خداحافظی مهدی قرار شده که بصورت یه بازی دوستانه با تیم هامبورگ باشه، ولی کلا تا آخر لیگ بیشتر نیست مهدی،
وای خدایا
بازم باختیم...من موندم مهدی مهدوی کیا رو چرا زود تر نیاوردش تو بازی..
و چرا پنالتی ها رو به دو تا آدم وارد نداد بزنه..غلامرضا،انصاری فرد ؛مهدوی کیا و کریمی...
موندم این دیگه چه جور مربی اییه..ولی انصافا برنده بدیما .. اگه گل سپاهانو نمی خوردیم..
این گل محمدی روزی که کریم انصاری فرد بدترین بازیکن پرسپولیس هست 90 دقیقه میذارش تو زمین و بیرون نمیارش
امروز که گل درست حسابی زد دقیقه 60 نشده کشیدش بیرون
کج کلاه خان لیگ دسته دو هم بازی نمیدن گذاشته 120 دقیقه تو بازی
این نوروزی یک بازی در میون میاد کلی تیکه بار این مربی میکنه هی اخراج میشه برمیگرده میاد تو بازی اولین پنالتی هم میدن بزنه
پرسپولیس پرطرفدارترین ایران ببین به چه روزی رسیده امثال این مربی و بازیکنا توش هستن
Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-05-2013 at 19:56. دليل: ادبیات نامناسب
تموم شد رفت سپاهان قهرمان شد این بازیکن های پرسپولیس هم گند زدن با این پنالتی زدنشون!
مقصر اصلی یحیی گل محمدی هست که تو چیدمان بازیکن ها برای پنالتی زدن اشتباه کرد و نتیجه ی بازی هم شد این!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)