تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 159 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان.راستش من خیلی از بنگاه ها رو گشتم و تونستم دو تا ماشین پیدا کنم با بودجه 26 27 تومان.و باید دیگه تا یکی دو روز دیگه برم یکی از این دو رو بخرم یکی از اون دو ماشین سمند دوگانه کارخانه ال ایکس ef7 سفید مدل 90 هست و ماشین دیگه پارس دوگانه کارخانه مدل 87 سفید.دوستان الان دیگه انتخابم انتخاب آخره و باید تصمیمم رو بگیرم.من همون جور که گفتم من مجردم و دنبال یک ماشین روپا از همه جهات میخوام.دوستان خواهشن برای آخرین بار بیاید نظر بدید و بگید من کدوم رو انتخاب کنم و انتخاب کدوم ماشین برای من مناسبتره از همه لحاظ؟؟؟
    بازم از همه ی شما عزیزان و مدیران سایت معذرت میخوام که باز سوال پرسیدم،آخه دیگه میخوام برم تا یکی دو روز دیگه ماشین رو تحویل بگیرم و میخوام جای هیچ تردید و نگرانی واسم نمونه که چرا مثلا این رو انتخاب کردم و از این چیزها.خواهشن همه نظر بدن.با تشکر از تمامی دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان.راستش من خیلی از بنگاه ها رو گشتم و تونستم دو تا ماشین پیدا کنم با بودجه 26 27 تومان.و باید دیگه تا یکی دو روز دیگه برم یکی از این دو رو بخرم یکی از اون دو ماشین سمند دوگانه کارخانه ال ایکس ef7 سفید مدل 90 هست و ماشین دیگه پارس دوگانه کارخانه مدل 87 سفید.دوستان الان دیگه انتخابم انتخاب آخره و باید تصمیمم رو بگیرم.من همون جور که گفتم من مجردم و دنبال یک ماشین روپا از همه جهات میخوام.دوستان خواهشن برای آخرین بار بیاید نظر بدید و بگید من کدوم رو انتخاب کنم و انتخاب کدوم ماشین برای من مناسبتره از همه لحاظ؟؟؟
    بازم از همه ی شما عزیزان و مدیران سایت معذرت میخوام که باز سوال پرسیدم،آخه دیگه میخوام برم تا یکی دو روز دیگه ماشین رو تحویل بگیرم و میخوام جای هیچ تردید و نگرانی واسم نمونه که چرا مثلا این رو انتخاب کردم و از این چیزها.خواهشن همه نظر بدن.با تشکر از تمامی دوستان.
    داداشم گرونه . من پارس 2 گانه واسه پسر عمم گرفتم 89 27.5 خیلی هم تمیز . سفید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون.اما بهم قیمت 26.5 داد.شما پس ظرتون رو پارس هست؟؟؟
    دوستان نظری ندارن؟؟؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

.
    البته شما کارکرد و آپشن های این دو گزینه را اعلام نکردید

اما سمند هم 3 سال کمتر کارکرده و حداقل 60 70 هزارتا کم کارکردتره هم اینکه احتمالا ای بی اس و ایربگ داره و پارس 87 فک کنم از این گزینه ها بی بهره باشه

از طرفی شنیدم موتور ef7 در برخی موارد پر خرجو و دردسر سازه

بین این دو اگر از لحاظ فنی سمند مشکلی نداشته باشه سمند را پیشنهاد میکنم

در آغاز فعالیت rezaraf52's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من که هر چه گشتم لیفان مدل 92 زیر 40 میلیون پیدا نکردم به نظر شما برای مدل 92 قیمت حدود 41 میلیون گرون نیست ؟ یا من اشتباه میکنم و قیمتش همینه ؟ ولی مدل 91 تا 34 میلیون هم هست و با 36 میلیون مدل 91 در حد نو گیر اومده ، نظر شما چیه دوست عزیز ؟
    دوستان و عزیزان همراهی بفرمایید و کمک کنید بهترین انتخاب را داشته باشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سمند که ماشینی هست که دست دومش نمی ارزه.من خودم بودم پرشیا میخریدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان و عزیزان همراهی بفرمایید و کمک کنید بهترین انتخاب را داشته باشم
    40 بالاست واسه 92
    36 مناسبه
    91 هم حداکثر 32
    ماشین چینی رو گرون نخرید اگر یکی اش رو داشتید موقع فروش میدید چه بر سر قیمتش میاد.
    اگهی های اینترنتی مرجع مناسبی نیستن آگهی های روزنامه بهترن

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سمند که ماشینی هست که دست دومش نمی ارزه.من خودم بودم پرشیا میخریدم.
    دوست من
    هر چیزی یه قیمتی داره سمند هم ماشین خوبیه نسبت به قیمت هم اگر مناسب بخری می ارزه. موتور و زیربندی اش با 405 یکیه. اتاقش کمی متفاوته و صد البته دید مردم روش بدتره و فروش دست دومش سخت میشه

در آغاز فعالیت rezaraf52's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

40 بالاست واسه 92
    36 مناسبه
    91 هم حداکثر 32
    ماشین چینی رو گرون نخرید اگر یکی اش رو داشتید موقع فروش میدید چه بر سر قیمتش میاد.
    اگهی های اینترنتی مرجع مناسبی نیستن آگهی های روزنامه بهترن

دوست عزیز اول ممنون که جواب دادید و دوم اینکه من این قیمتها رو از روی آگهیهای فروش دیدم و بعد کسی رو فرستادم ماشین رو ببینه و جالب اینجاست که دو مورد لیفان 91 هر دو در رنج قیمتی 37 میلیون هنگام مراجعه دوست من برای بازدید ماشین؛ به فروش رفته بودند ، البته هر دوی آنها بسیار تمیز بودند حد اقل از لحاظ ظاهری . نمیدونم شاید کم کم ماشینهای چینی دارند جای پاهاشون رو سفت میکنند (توی آبادان با وجود ماشینهای زیبای منطقه ای ،MVM 530 داره حسابی طرفدار پیدا میکنه و هر روز داره به تعدادشون اضافه میشه و با هر کدوم از صاحبان آنها که صحبت کردم نه تنها راضی بودند بلکه به من هم سفارش خرید آنرا داده و میگفتند که از تمام ماشینهای ساخت داخلی ، توی این رنج قیمت بهتر و یک سرو گردن بالاتره)
    Last edited by rezaraf52; 31-05-2014 at 17:21.

داره خودمونی میشه aloo00che's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    System32

پيش فرض

سلام دوستان
    شما اگه حدودا 40 تومن پول داشته باشید چه ماشینی میخرید ؟
    به جزء ال 90 و 206 چی پیشنهاد میکنید؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •