دو مورد را باید برسی کنید.
1- سنسور جداری آب گرم بهداشتی را بررسی کنید .
2- مبدل پکیج را چک کنید و ببینیدی که قسمت مدار شوفاژ این مبدل رسوب نگرفته باشه. و لوله های مربوط به آبگرم که سنسور بهش وصل شده را هم بررسی کنید که رسوب نگرفته باشه.
دو مورد را باید برسی کنید.
1- سنسور جداری آب گرم بهداشتی را بررسی کنید .
2- مبدل پکیج را چک کنید و ببینیدی که قسمت مدار شوفاژ این مبدل رسوب نگرفته باشه. و لوله های مربوط به آبگرم که سنسور بهش وصل شده را هم بررسی کنید که رسوب نگرفته باشه.
دوستان بالاخره پس از تحقیق پکیج ناوین (کره ای) رو خریداری کردیم ! حداقلش اینه که مطمئنیم کره ای هست! به قیمت 2,400 تومان
انشالا زمستون گرمی باهاش داشته باشید.
Last edited by tamirkar1; 13-11-2013 at 21:41.
با سلام
دو تا پکیج ( یکی برای طبقه اول ، یکی هم برای طبقه سوم ) که هر دو به متراژ 75 هستن، میخواستم بهم معرفی کنین. ( چه ایرانی، چه خارجی )
پکیج هم قراره تو آشپزخونه نزدیک دیوار خارجی قرار بگیره! (کمتر از نیم متر با دیوار فاصله داره!)
سختی آب هم نمیدونم چیه!
یه سوال دیگه:!
هر پره معمولا چند متر مربع رو پوشش میده؟؟!!
برای یه پذیرایی حدودا 24 متر، 26 پره مناسبه؟!!
بوتان مدل اوپتیما که حدوداً 1800000 و اگر بتونی بیشتر خرج کنید بوتان مدل بنسر پرو 2100000 .ایساتیس هم پکبج خوبیه حدوداً 2100000.
در بین خارجی ها فرولی که با طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا 10 دی ماه گارانتی 4 ساله میده.پکیج ایمر گاز و پکیج بایکان هم پکیج های خوبی هستند.بوش ترکیه هم پکیج خوبیه.
اگر دیوارها خوب عایق شده باشه و پنجرها دوجداره باشه و در طبقات وسط باشید برای هر متر حدوداً 0.6 تا 0.7 پره در هر متر در نظر گرفته میشه. و برای طبقات روی پارکینگ و طبقات آخر 0.7 تا 1 پره به ازای هر متر در نظر گرفته میشه.
سلام دوستان
پکیج بنده بوتان هست
رادیات ها خوب گرم نمیشند
ایا برای جرم گیری پکیج باید سرویس کار بیاد یا روش خانگی هم وجود داره؟
اگر رادیاتورها گرم نشه باید در مرحله اول تک تک رادیاتورها را هواگیری کنید.
سلام
ممنون از پاسختون
هواگیری کردم
پکیج را در حالت خاموش قرار میدم و پیچ هواگیری یک رادیات را باز میکنم تا هوا خارج شه و به یک نفر میگم فشار را روی 1 تنظیم کن تا زمانی که به جای هوا اب خارج بشه بعد چند ثانیه صبر می کنم و پیچ هواگیری را میبندم برای همه رادیات ها همین کار را کردم ایا روش درسته؟
ببینید فقط یکی از رادیات ها خوب داغ میشه(کلا 5 تا رادیات داریم) ولی حتی اگه اونو و بقیه رادیات ها به جز یکی را کامل ببندیم باز هم رادیاتی که بسته نیست زیاد دماش فرقی نمیکنه یعنی در حد ولرم گرم هستند داغ نمیشند و نیمه پایینی رادیات ها تقریبا سرد هست ولی شیر ورود و خروج اب رادیات ها داغه!
مشکل چی میتونه باشه؟؟
Last edited by nimaking2005; 13-11-2013 at 22:13.
احتمال خیلی زیاد داخل لوله ها گرفته (خرده سنگ، گچ ،سیمان یا هرچیزه دیگه) باید سیستم لوله کشی را کامل بشورید.بررسی کنید ببینید از لوله رفت و برگشت رادیاتورها به یک اندازه آب میاد یا نه؟ برای این کار یکی از رادیاتورهای که کامل داغ نمیشه را باز کنید و کنار بذارید. بعد شیر رفت و برگشت را باز کنید ببینید از هردو به یک اندازه و با یک فشار آب میاد یا نه؟
خیلی ممنون اینم یه عکس از قطعات داخلیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)