من که تو صفحه قبل گفتم .256 نامحدود باسرعت 30 تا 35
من که تو صفحه قبل گفتم .256 نامحدود باسرعت 30 تا 35
سرعت ها واقعا نسبت به سابق افتضاح شده !
من 512 دارم با 130 دانلود میکنم. مشکلی نیست
دوستان عزیز امروز بعد از 10 روز به هزار بدبختی و تلفن بازی از مخابرات مسخره خوزستان جمع آوری کردم
صبح رفتم پارس انلاین ثبت نام کردم بهم گفت ساعت 4 اینترنت شما وصل میشه
یک مگ گرفتم
خیلی خوشحالم که از مخابرات برای همیشه رفتم
مسخره ترین و بی نظم ترین ارائه دهنده اینترنت ایران مخابرات خوزستان هست ، چون داره کلاهبرداری میکنه ، دورغ میگه و...
نه پشتیبانی داره ، نه سرعت ، نه پایداری
خدانگهدار دوستان عزیز
بعد که رفتی سرعتتم بنویس ( تو رایگان و معمولی چطوره؟)
من مغازه دامادمون(مواد غذایی) کار میکنم-پسر عموم هم مغازه داره.میتونم از گواهی اینها استفاده کنم و ماه بعد سرعت 512 نامحدود بگیرم؟مشکلی با این گواهی ها نیست که برای مغازست و من برای خونه میخوام؟کلا من بخوام نامه بدم برای سرعت بالاتر باید چی توی نامه بنویسم؟
سلام
زیاد به این مدارک گیر نمیدهند. دیگه هیچکدام از شرکتها روی مدارک سخت نمیگیره. یه قانون احمقانه ای بوده که خودشون هم فهمیده اند.
شما با پروانه کسب کله پزی هم میتونی سرعت دو مگ بگیری.
اقا هر کی که می خواد از مخابرات بگیره بدونه که پشتیبانی = معطلی زیاد + دروغ + مشکل حل نشده
من قبلا ۲ مگ داشتم دیروز صبح اینترنتی ۱ مگ نامحدود گرفتم بعد زدم فعال کردن سرویس رزرو بعد گذشتم دانلود شروع شه که بعد از دانلود ۱۰ مگ نوشت که ترافیک شما تمام شده است از دیروز تا حالا هم ۲۰ بار زنگ زدم دوستانی هم که به پشتیبانی مخابرات زنگ زدن می دونن که حداقل ۱۰ دقیقه باید پشت خط موند دیروز گفت تا ۱۲ وصل میشه ۱۲ زنگ زدم گفت سیستم قطع بوده الان میدم همکارم درستش کنه ۱ ساعت دیگه درست میشه ۲ ساعت بعد زنگ زدم گفت تا شب درست میشه امروز صبح زنگ زدم شماره موبایلم گرفت گفت ۱ ساعت دیگه بهت زنگ میزنم ۲ ساعت بعد رنگ زدم گفت تا ۱ ساعت دیگه وصل میشه یه ساعت بعد زنگ زدم گفت ما به تهران اطلاع دادیم ۱ یا ۲ روز طول میکشه فعلا هم تعطیله گفتم خوب سرویس من از دیروز شروع شده بعد یه هفته که حالا معلوم نیست وصل میشه یا نه شما به من سرویس میدین این یه هفته چی میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ولی متعصفانه جوابی نشنیدم
دوستان عزیز اینترنت پارس انلاین من راس ساعت 3:56 دقیقه وصل شد
یک لینک کاملا مستقیم از سرور خودم دانلود کردم سرعت تا 275 رفت .
یک لینک معمولی از روی همین سایت دانلود کردم : سرعت بین 236 تا 240 بود
سرعت باز کردن پیج ها مثل نور میمونه
شب هم تست میکنم ( رایگان ) خبر میدم
شما که هیچ موقع مشکلی نداشتی !!!
3 صفحه دوستان دارن مینالن بعد .... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)