توی بازار رضا من کیفش رو دیدم ولی اصلا شبیه کاور آیپد نیست
اگه یه کیبورد بگیری براش هم کاراییش بالاتر میره هم محافظت می کنه از صفحه نمایشت
ولی یکم خرجش بیشتره
توی بازار رضا من کیفش رو دیدم ولی اصلا شبیه کاور آیپد نیست
اگه یه کیبورد بگیری براش هم کاراییش بالاتر میره هم محافظت می کنه از صفحه نمایشت
ولی یکم خرجش بیشتره
سلام
تا قیمت 550 تومن دو سه تا تبلت از 7 اینچ به بالا معرفی کن بتونم انتخاب کنم (بهیچوجه اشنایی با تبلت ندارم ولی گوشی اندرویدی دارم)
کارایی:
چرخیدن اینترنت (خیلی مهم بدون وای فای بدونم تو اینترنت بچرخم چون همجا وای فای نیس )
فیلم (720 بدون لگ بخش کنه)
بازی (قابلیت اجرای بازی روز داشته باشه)
ممنون
سلام
این تبلت چینی هستش و به سیمکارت خور و کار راه انداز هست ولی توقعات زیادی از آن نمی توان داشت
Aoson M71G 7 inch
قیمت حدود 450
من به شما HYUNDAI S800 رو پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه آنلاین تب.فروشگاه اختصاصی تبلت های هیوندای
دانگل 3G ساپورت میکنه
من به شما HYUNDAI A7HD رو پیشنهاد میدم
ویدئو هم در سایت موجوده
تبلت A7HD يكی از خوش ساخت ترين تبلت های ساخت شركت هيوندای كره می باشد كه در سال 2012 روانه بازار شده و تا اين تاريخ كم وزن ترين و نازكترين تبلت 7 اينچي در دنيا لقب گرفته است. طراحی استثنائی اين دستگاه به همراه بدنه سبك و مقاوم از آلياژ های منيزيم و آلومينيم لذت كار با آن را دو چندان می نمايد و با ضخامت 9.8 ميلی متر و وزن 270 گرم در بين تبلت های 7 اينچی بازار خود نمايی می نمايد.
صفحه نمايش اين دستگاه با رزولوشن 600*1024 با 178ppi و تكنولوژی IPS و از نوع WLED می باشد كه با زاويه ديد 180 درجه استفاده از اين تبلت را لذت بخش تر می نمايد . در تست های انجام شده اين تبلت صفحه نمايش پر نورتری نسبت به رقيبان خود از جمله آيپد 3 داشته و در نهايت يك كيفيت منحصر به فرد برای علاقه مندان به نت گردی و بازی ها و فيلمهایHD فراهم می كند.
اين تبلت از يك پردازنده قدرتمند 1.5GHZ از نوع A10 و گرافیک Mali 400 بهره می برد و در كنار اين دو، يك حافظه رم 1GBاز نوع DDR3 پشتيبان خوبی برای استفاده بدون دغدغه جهت بازی هایHD و كار های سنگين با اين تبلت می باشد . ظرفيت حافظه اين دستگاه 8GB بوده كه با حافظه جانبی امكان افزايش تا 32GB را دارا می باشد.
در بالای دستگاه از سمت راست به چپ كليد های خروج ، تنظيم صدا و خاموش / روشن وجود دارد و در سمت چپ به ترتيب پورت USB ،HDMI و محل اتصال شارژر قرار گرفته است . شما همزمان از پورت USB می توانيد به عنوان اتصال OTG نيز بهره ببريد.نكته بسيار جالب در رابطه با پورت HDMI اين تبلت خروجي با رزولوشن 3840*2160 می باشد كه تصوير خيره كننده ای را جهت نمايش محياء می سازد.
محل اتصال هدفون در سمت راست دستگاه و ميكروفون و ورودی حافظه جانبی در پايين تبلت تعبيه شده است.
اين تبلت از سيستم عامل آندرويد نسخه 4 يا همان بستني حصيری بهره می برد كه بسيار در عملكرد بهتر آن موثر می باشد. همچنين يك باطری 3400 ميلي آمپري امكان كار در حدود 6 ساعت به صورت مداوم و 72 ساعت به صورت استند بای را فراهم مي كند.دوربین وب کم نیز جهت ارتباط تصویری در جلو آن تعبیه شده است.
ضخامت و وزن بسيار كم
صفحه نمايش فوق العاده و با كيفيت
سخت افزاری قوی جهت نمايش انواع بازی و فيلم
باطری معمولی
نداشتن سوكت 3.5 ميليمتری صدا
یه سوالی دارم ممنم خیلی وقته مشتاقم اینو بگیرم ولی گارنتی رسمی نیومده بود براش که امروز در سایت شرکت هماهنگ دیدم وارد کرده با قیمت 995 تومن
می خواستم مشکلاتشو بهم بگی چون خیلی به نظر قوی میاد و من کلا 7 اینچ رو خیلی ترجیح میدم یه سری مشکلاتی مثل لق بودن ال سی دی رو دقیق میتونی توضیح بدین ممنونم
و اینکه نظرتون در موردASUS Eee Pad MeMO ME171 چیه؟
Last edited by hamed1987; 03-10-2012 at 10:09.
ببخشید کدوم مدل رو می فرمایید؟
مدل جدید و بهترین نیست ولی خیلی بد موقع ارائه شده چون الان کمتر کسی پیدا میشه که نکسوس که حمایت مخصوص گوگل رو داره رو ول کنه و ممو بگیره
ولی تبلت خوب و کار راه اندازی هست .
من بهتون نکسوس رو پیشنهاد میدم
سلام امروز دیجی کالا نکسوز 7 رو اورد با قیمت یک ملیون صد تومان
ما رو باش هفت صد تومان نگرفتیم دوستان گفتن دلار گرون میشه ما گوش نکردیم
دوست عزیز 3 روزه که اورده روز اول یعنی 3 شنبه 950 میفروخت روز دوم 1090 روز سوم و امروز 1150
من از خرید منصرف شدم مدل های جدید در راهه(3 ماه دیگه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)