کارنامه آزمون اول گزینه دو
![]()
کارنامه آزمون اول گزینه دو
![]()
من که تجربی نبودم ولی فک مینم اگه یه کمی بیشتر روی ریاضی کار کنید میتونید موفق تر باشید و تراز و رتبه بهتری کسب کنید همچنین سعی کنید عربی و ادبیاتتونم بیشتر بزنید در ضمن شیمی هم درسی هس که میشه بیشتر از این زد (من خودم گزینه 2 نبودم که بدونم سطح شیمیش رو) معارف و زبان و زیست رو هم که خوب زدید آفرین
در کل بد نیس خوبه امیدوارم موفق باشید![]()
واسه فیزیک 3 یه مبتکران دارم !
گاج سفید هم دارم !
به نظرتون واسه یه ادم مبتدی !
فیزیک رو از رو کدوووم بخونم !؟
شیمی و فیزیک من خیلی بهتر از این درصد هستن ایشالا این آزمون اشتباهاتم رو تکرار نمیکنم و بهتر میزنم
عربی چون هیچی بلد نیستم نمیتونم بزنم ادبیات هم وقت نشد که مطالعه کنم اصلا
ممنون از نظرتون و ایشالا این آزمون رتبه بهتری به دست میارم![]()
ممنون از راهنماییتون![]()
من سوالای گزینه 2 رو ندیدم ولی با مقایسه ستون( نمره خام)مال تو با ستون ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) میشه گفت که تو درس های زیست و دین و زندگی و زبان عالی هستی اگه تو همین دو ستون به در س فیزیک نگاه کنی میفهمی که تو درس فیزیک هم عالی هستی و با دقت در ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) در درس فیزیک میتوان تشخیص داد که سوالات درس فیزیک بسیار مشکل بوده است و تو خیلی خوب از پس اون براومدی.
اگه کارنامه دیگه ای بود یه شماره حساب بانکی بهتون میدم تا براتون آنالیز کنم!!!!![]()
من در درس شیمی از بقیه دروس بهتر هستم منتها به دلیل اشتباهات حواسم نبود سوالات پایه رو وارد پاسخنامه کنم همینطور فیزیک
درصد واقعی من در فیزیک و شیمی یکیشون 71 و اونیکی 72 بود
اگه سطحتون پایینه میتونید مبتکرانو به همون ترتیبی که تویه مقدمش گفته یخونی ! مطمئن باش جواب میده !
منظورم نبود که رو شیمی و زیان تسلت کافی نداشتی منظورم این بود که وقتت رو روی باقی درس ها تلف می شه! به همین خاطر گفتم سوالات سخت رو بذار واسه آخر تا به زبان و شیمی برسی
خواهش می کنم کاری نبود
سلام
دوستان تو ریاضیات رشته ریاضی مباحثی هست که بتونم با گذاشتن وقت بیشتر روشون جواب خوب بگیرم؟
ینی چطور میتونم تضمینی ریاضی رو حدود20-25رصد بزنم؟؟؟
چون اصلا ازش خوشم نمیاد و نمیخوام زیاد روش وقت بزارم.
Last edited by javidflasher; 26-10-2011 at 04:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)