تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 280 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

امشب توی یه برنامه از شبکه دوم(ورزش از نگاه ۲ فکر کنم اسمشه) یه قسمتهایی از بازی با راه آهن رو دیدم.
    این تیم اصلا دفاع کردن بلد نیست.
    بازیکنامون توپ رو که از دست میدن مثل هیات همراه، با بازیکن صاحب توپ حرکت میکنن.به جای اینکه بازیکن صاحب توپ رو پرس کنن که جلو نیاد همینطور به طرف دروازه خودی حرکت میکنن.بازیکن صاحب توپ هم به راحتی میاد تا منطقه خطر.
    نمیدونم کسی به اینا دفاع و پرس یاد نداده.
    حالا اونایی که ملی پوش نیستند رو میگیم خیالی نیست اما ملی پوشا که دیگه باید زیر نظر کیروش یه چیزایی یاد گرفته باشن.
    بازی با استقلال هم همینکارو کردند که اینقدر راحت توپ میرفت روی دروازه.
    به خصوص مازیار زارع به عنوان هافبک دفاعی باید بازی حریف رو اینجور وقتا خراب کنه که انگاری کلا رفته تعطیلات

2. 4 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

درسته ، ساختار دفاعی پرسپولیس از اساس مشکل داره . هر ترکیبی هم چیده شده جواب نداده . شاید نیاز به یه رهبر واقعی داشته باشه تا دفاع رو درست و حسابی جمع کنه . نیم فصل فرصت مناسبی برای ترمیم هست ، ترمیمی که باعث بشه تیم بعد از یه نیم فصل ناکامی با یه مربی جدید و طرز فکر جدید حداقل یه نیم فصل رو خوب باشه .

امیدوارم در نهایت دنیزلی به تیم اضافه بشه نه برای اینکه مطمئن هستم تیم نتیجه می گیره ، حداقل از این بابت که اکثریت بهش ایمان دارن و می تونه هوادارن رو با تیم آشتی بده و خون تازه ای تویه رگ های این تیم باشه

4. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

آيا سايتي كه محبوب ترين بازيكن جهان در آن انتخاب ميشه ميدونه؟
    قبلا از اين آدرس وارد ميشديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به علي كريمي راي بدهيم

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

من خودم از دنيزلي و سبك بازيش خوشم مياد ولي بعضي مواقع تعويضاش خوب نبود
    اگه پرسپوليس بتونه دنيزلي و يا حتي لوكا را بياره شك نكنين تيم سروسامان ميگيره
    اگه لوكا بياد از رك بودن علي كريمي ميترسم كه خيلي نگران كننده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

آيا سايتي كه محبوب ترين بازيكن جهان در آن انتخاب ميشه ميدونه؟
    قبلا از اين آدرس وارد ميشديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به علي كريمي راي بدهيم

سلام برو اينجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

بازی رو دیدم.تیم نسبت به قبل سریعتر بازی میکرد و انگار بالاخره یاد گرفتند که نباید بازیکن پا به توپ حریف رو تا محوطه جریمه همراهی کرد و پرس و فشار بیشتری روی بازیکن صاحب توپ میزاشتند.
    موقعیتی که فشنگچی از دست داد خیلی به ضررمون تموم شد با یه پاس به رضایی میشد به گل دوم رسید و اونموقع بود که فولاد دیگه نمیتونست به بازی برگرده اما فشنگچی خودش ضربه رو زد و دستمون از گل دوم دور موند.
    اولادی هم که شده یه سایه به تمام معنای واقعی.معلوم نیست اولادی پرسپولیس و ملوان که توی یه وجب جا چند نفر رو دربیل میزد کجا رفته.
    توی گل هم که نمیدونم حقیقی رو مقصر بدونم یا ندونم.هر چند به نظر من توپ جایی بود که حقیقی باید با خروجش توپ رو رد میکرد.هر چند شاید مدافعان هم میتونستند تاثیر گذار باشند اما به نظرم اون منطقه،منطقه دروازه بان هاست.

نیم فصل اول تموم شد اونم با رتبه ۹.توی تعطیلات باید حتما این تیم تقویت بشه.تکلیف سرمربی هم باید سریع معلوم بشه.

10. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در روزی که پرسپولیس خیلی بهتری رو در زمین دیدیم باز هم نتونست بازی رو ببره

فولاد یکی از بدترین بازیهای نیم فصل اولش رو انجام داد و من فکر میکنم واقعا خسته بودن و گرنه خیلی بیشتر از اینها پرسپولیس رو اذیت میکردن
    افشین واقعا خوب بازی کرد هرچند توپ کم بهش رسید اما هر بار که صاحب توپ شد دفاع پرسپولیس رو اذیت کرد
    با این وجود فکر میکنم جلالی دیگه چیزی برای دادن به فولاد نداره من تغییری در روند فولاد نمیبینم و به این مسئله نوسان زیاد فولاد رو هم اضافه کنید
    من همیشه آرزو داشتم یه مربی خوب برزیلی یا کلا آمریکای جنوبی هدایت فولاد رو به عهده بگیره چونفوتبال خوزستان واقعا شبیه به فوتبال آمریکای جنوبیه

در مورد پرسپولیس هم فکر میکنم کلا بهتر بازی کرد
    نمیشه با وجود این تساوی بازی ترکیبی بازیکنا رو ندید هر چند واقعا در داخل 18 بیدقت بازی میکردن
    علی کریمی خیلی بهتر شده و تقریبا در جای دلخواهش بازی میکنه نوری به درستی روی نیمکت میشینه و نیمه های اول رو در این دو بازی که عاشوری روی نیمکت بوده واقعا خوب بازی کردیم
    خط دفاعی هم به جز صحنه گل مساوی خوب بود

این تیم منتظر دنیزلی و خون تازه برای نیم فصل دومه

این پست من رو به خاطر داشته باشید
    تا حالا بازیکنایی مثل رضایی اولادی بادامکی نوری کاظمیان فشنگچی و .... دیدین بعد از اومدن دنیزلی هم این بازیکنا رو ببینین مطمئن باشید با چیزی که حالا میبینید بسیار متفاوت خواهند بود
    خیلی ها بهترین بازیکن ایران در زمان دنیزلی رو یادشون که کسی نبود جز بادامکی کسی که بعد از دنیزلی روز به روز بیشتر خودش رو فراموش کرد و مردم هم فراموشش کردن

من واقعا به اومدن دنیزلی و تحول پرسپولیس امیدوارم این تیم قطعا بهتر میشه مگر اینکه بیمار موندن پرسپولیس دستوری از مقامات بالا باشه

12. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقای گل لیگ ایرلند و مهاجم تیم ملی لیبی در پرسپولیس

ایمن زاید 28 ساله با عنوان آقای گلی لیگ ایرلند در فصل گذشته برای پیوستن به پرسپولیس راهی تهران شده است.

سایت گل- مسولان باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط حمله تیم فوتبال خود در نیم فصل دوم آقای گل لیگ ایرلند را به تهران آورده اند تا با او قرارداد امضا کنند.

ایمن زاید بازیکن 28 ساله دو رگه از پدر و مادری اهل لیبی و تونس در ایرلند متولد شده و فوتبال خود را در یک آکادمی در دوبلین شورع کرده است.

او دو سال را در تیم جوانان لسترسیتی انگلیس بازی کرد و سپس دوباره به ایرلند بازگشت تا فوتبال حرفه ای خود را با برای واندرز شروع کند. او در این تیم طی 4 فصل در 106 بازی 54 گل به ثمر رساند و سپس به تیم دروگهد یونایتد پیوست و طی 3 فصل در این تیم 71 بازی 20 گل زد.

زاید سپس به اسپورتینگ فینگال پیوست و در 54 بازی 21 گل برای این تیم زد. این بازیکن دورگه در فصل گذشته برای تیم دری سیتی بازی کرد و با 22 گل آقای گل لیگ ایرلند شد و جایزه بهترین بازیکن سال را نیز به خود اختصاص داد.

زاید برای تیم زیر 21 سال ایرلند بازی کرده، اما برای رده بزرگسالان تیم ملی لیبی را انتخاب کرد. او هفته قبل در بازی های کشورهای عربی در قطر دو بازی برای لیبی انجام داده و پس از حذف تیم ملی کشورش، مستقیماً راهی تهران شده است.
    نکته جالب اینکه ایمن زاید نویسنده ورزشی هم هست و در سایت لیگ ایرلند یک ستون هفتگی دارد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرگ همسر و فرزند مدافع سابق پرسپولیس

اوج نیوز: مدافع فصل گذشته تیم پرسپولیس در حادثه ای دلخراش همسر و پسر خود را از دست داد.

"سکوبرت" مدت ها در تهران منتظر طلبش بود اما پولی دریافت نکرد و روز دوشنبه خبردار شد که همسر باردارش در زایمان زودرس دچار حادثه شده و در نبود کمک و امداد به همراه پسر نوزادش از دنیا رفته است.

سکوبرت که دو دختر ۲ و ۳.۵ ساله دارد روز گذشته با حضور در باشگاه پرسپولیس موقتا چهار هزار دلار دریافت کرد و برای حضور در مراسم تدفین همسرش ایران را ترک کرد و به باماکو پایتخت مالی رفت.

16. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    كميته استيناف محروميت شيث رضايي رو به 6 ماه محروميت كاهش داد و نصرتي هم به 4 ماه كاهش يافت و هردوشون 10 ميليون تومن جريمه بايد بدن

18. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •