تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 339 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاش هزار هیچ باخته بودیم ولی شاهد مرگ یه جوون بیگناه نمیشدیم.خیلی ناراحت شدم.

چیزی که مشخصه با هر دربی غم این خانواده بیشتر میشه.
    کاش لااقل برای همدردی تمرین رو چند ساعتی تعطیل میکردن و به خانواده اون جوون سر میزدن این جوری خیلی بهشون کمک روحی میشد.

درباره نود هم که وا.. چی بگم اصلا داوری دیشب کلا برخلاف روند عادلانه بود.جالبه نصیرزاده به عنوان کارشناس داوری میگه که خطا نبود ولی عادل اصرار داره که خطا بود اخر هم حرف خودشو به کرسی نشوند.نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی اولا خطا نبود چون واسه توپ بازیکن استقلال بلند شد و هیچ کنترلی بر روی توپ نداشت در حالی بیشتر از کریمی مالکیت توپ داشت در ضمن اگه هم خطا بود فک کنم بیرون بود.
    چندتا خطای وحشتناک رو بازیکنان استقلال انجام شد که داور حتی خطا هم نگرفت در صورتی که هرکدوم یه کارت داشت.
    قضاوت ترکی خیلی عجیب بود برام.به نظرم داشت بازی رو به یه سمت هدایت میکرد اینو یادتون نره که کاشانی یه ادم سیاسی هست و پست های سیاسی هم داره احتمال لابی وجود داره مخصوصا تو این شرایطی که برد پرسپولیس به شدت میتونست بهشون کمک کنه ولی باخت پرسپولیس مطمئنا باعث میشد که تماشاگران دیگه کل شعارهاشون به سمت کاشانی و شاید بالاتر از کاشانی هدایت بشه.احتملا منظور منو متوجه شدید .پس دست هایی از بالا(خیلی هم بالا)تو کار بود به هر حال این نظر منه.
    امیدوارم امسال دیگه به خاطر تعلل بیخود از جام باشگاه های اسیا اخراج نشیم.شاهکار سپاهان نشون میده این قصه سر دراز داره.

2. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سيد احمد رسولي نژاد، اميدوار رضايي، مقداد نجف نژاد، عبداله ساور، علي فتح الله زاده، جواد زرينچه و غلامحسين فرزامي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال منصوب شدند.
    این اقایون رو که من اصلا نمی شناسم بخوام نظر بدم...
    امیدوار رضایی رو شخصا قبولش دارم ... کسی که باعث شد میلاد به اس اس بیاد .
    زرینچه هم که همه می شناسیمش ولی عجیب بود خبری ازش نبود که بخاد بیاد هیت مدیره!
    ولی این دو نفر ، اینها جز همان کسانی نیستند که باعث شدند لیست اس اس به اسیا ارسال نشه؟!... جریانی که خیلی راحت ازش گذشتند ولی نباید دوبره این دو رو عضو هیت مدیره میکردند! ( البته امیدوار رضایی هم فکر کنم اون سال بود!؟)
    و اما خوبی این لیست اینه که حداقل هم حاجی عضو هیت مدیره هست و هم مدیرعامل شد ... انصاف نبود با این همه زحمت هایی که امسال کشیده بود کس دیگه ای مدیر بشه..
    در کل به نظرم نسبت به سیاست های عجیبی که دولت برای انتحاب هیت مدیره اس اس و پرسپولیس داره و خواهد داشت ؛ مال ما از مال رقیب قرمزمون قابل قبول تر باشه!

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض آخرين وضعيت مصدومان استقلال

وضعيت مصدوميت فرهاد مجيدي بعد از آزمايش MRI مشخص مي شود.

اکبر رضایی پزشک تیم استقلال در مورد وضعیت فرهاد مجیدی گفت: مصدومیت این بازیکن همان تشخیصی است که پزشکان تیم ملی داده اند. مجیدی با کوفتگی مینیسک روبه‌رو است و من برای او MRI نوشته ام. باید جواب این آزمایش روشن شود تا بتوانم نظر خود را اعلام کنم.

وی در مورد عمران زاده گفت: او کشیدگی درجه یک رباط داخلی دارد و امروز به این بازیکن استراحت دادم و کم کم باید تمرینات را شروع کند.

پزشک استقلال در خصوص کیانوش رحمتی و مهدی رحمتی خاطر نشان کرد: کیانوش باید عکسی از مچ پایش بگیرد و مهدی رحمتی هم کشیدگی دوقلوی زانویش برطرف شده و ستون فقراتش نیز با تمریناتی که به او دادم مشکلی ندارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه تيمها هوادار با فرهنگو با تعصب دارند نه فقط استقلال.....
    اسمتو هنوز بهم نگفتی اقای x من نگفتم هوادارای تیمای دیگه فرهنگ و تعصب ندارند.قصد توهین ندارم.

هوادارهای استقلال از فرهنگ و تعصب بسیار بیشتری نسبت به همه هوادارای دیگر تیم هارو داریم

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض گزارش تمرين استقلال

در تمرين امروز شايعه شده بود که بازيکن کويتي استقلال قهر کرده است.

تمرین استقلال عصر امروز ساعت 18 در زمین دستگردی آغاز شد.

* آرش برهانی با 15 دقیقه تاخیر در زمین دستگردی حاضر شد.

* قبل از شروع تمرین مظلومی بازیکنان را دور خود جمع کرد و با آنها به صحبت پرداخت.

* جاسم کرار که قرار بود از امروز در تمرین باشد با وجودی که به ایران بازگشته اما در تمرین نبود. ظاهرا وی با وسیله نقلیه شخصی به ایران بازگشته و نتوانسته به موقع خود را به تهران برساند.

*ولید علی بازیکن کویتی آبی پوشان هم یکی دیگر از غایبان تمرین بود. وی باید امروز در تمرین شرکت می کرد. در تمرین شایعه شده بود که وی به دلیل قرار نگرفتن این بازیکن در ترکیب دو بازی اخیر قهر کرده است.

* مجتبی جباری و فریدون زندی قبل از تمرین دور زمین به دویدن پرداختند.

* بازیکنان استقلال از اعلام زود هنگام اسامی تیم ملی متعجب شده بودند و در این باره با هم صحبت می کردند.

* جباری در حین تمرین به رختکن رفت اما دلیل آن مشخص نبود.

* آبی پوشان به تمرین تاکتیکی پرداختند. هنکه این تمرین را زیر نظر داشت. در بازی دستگرمی هنکه بازی را نگه می داشت و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد.

*زندی بعد از دویدن، به تمرین با مولایی پرداخت.

* یک گروه گزارشگر با فیلمبردار خانم در محل تمرین استقلال حضور پیدا کرده بودند.

* نکته جالب در تمرین حضور یک خانواده برای تماشای تمرین بود.

* فردا مراسم هفتم مرحوم میلاد خبازی هوادار جوان استقلال است که بعد از بازی دربی در یک سانحه تصادف کشته شد. این مراسم ساعت 15 در مسجد ثامن الجج میدان رسالت برگزار می شود. مسئولان و بازیکنان استقلال قرار است در این مراسم شرکت کنند.

10. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبار چندروز پيش گفت مهلت استقلال براي ارائه پرونده به جام باشگاه ها تموم شده. درسته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومی از خود دفاع کرد: کی برای پرسپولیس کری خواندم؟/ یکسال دیگر از استقلال می‌روم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از دربی هرگز برای پرسپولیسی ها کری نخواندم.
    به گزارش «۲۴»، بعد از پیروزی استقلال در دربی هفتاد و یکم برخی ها از اظهارات سرمربی این تیم انتقاد کردند و بر این نظر بودند که مظلومی بیش از حد برای پرسپولیسی ها کری خوانده است.
    سرمربی آبی پوشان پایتخت در گفت و گو با خبرنگار ما و در توضیح این ماجرا گفت: «بنده همیشه برای پرسپولیسی ها احترام خاصی قائل بوده ام و آنهایی که ما را می شناسند می دانند که اهل کری خواندن از نوع توهین آمیز نیستم.»
    مظلومی اضافه کرد: «سالی که در دربی معروف ۱۲۰ هزار نفره گل پیروزی استقلال را به پرسپولیس زدم مردم دیدند که در رسانه ها برای حریف کری نخواندم، تازه آن روزها جوان بودم، پس مطمئن باشید که حالا با توجه به سن و سال و تجربه ام این کارها را نمی کنم.»
    سرمربی استقلال افزود: «هفته قبل از دربی مثل سالهای قبل حرف هایم درباره این بازی را زدم زیرا وظیفه ام بود که به بازیکنانم روحیه بدهم اما بعد بازی سعی کردم تیم را از آن فضای احساسی دربی خارج کنم.»
    وی در پاسخ به این سوال که مگر شما بعد از دربی نگفته اید استقلالی ها هروقت خواستند پرسپولیس را ببرند مرا صدا کنند، گفت: «متاسفانه برخی رسانه ها برای مصاحبه های من تیترهایی می زنند که منظورم را نمی رساند؛ بنده فقط گفتم تا روزی که در استقلال باشم سعی می کنم روحیه پیروزی در دربی را در بچه هایم زنده نگه دارم، به نظر شما این حرف کری خواندن است؟»
    این مربی که می گوید از برخی حواشی استقلال خسته شده است در پایان این گفتگو گفت: «اگر خدا بخواهد یک سال دیگر در استقلال می مانم و بعد از این تیم می روم زیرا فکر می کنم سه سال کار در این تیم برایم کافی است و بهتر است بروم و اگر قسمت بود دوباره چند سال بعد برگردم.»

تیموریان: منصوریان لطف دارد ولی جباری بهترین بازیکن دربی بود/ استقلال تا قهرمانی راه سختی در پیش دارد

آندرانیک تیموریان هافبک استقلال امیدوار است که بعد از مشخص شدن اعضای هیئت مدیره، شرایط این باشگاه بهبود پیدا کند. آندو در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره، وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ می‌دهد.
    نظرت در مورد مشخص شدن اعضای هیئت مدیره چیست؟
    به هر حال این موضوع خوشحال‌کننده است که هیئت مدیره دوباشگاه پرطرفدار ایران مشخص شدند. من امیدوارم استقلال با مدیریت فتح‌الله‌زاده و معرفی هیئت مدیره جدید جایگاهی مناسب پیدا کند و وضعیتش بهتر از روزهای قبل شود.
    حتما انتظار دارید که هیئت مدیره ابتدا مشکلات مالی را برطرف کند؟
    به هر حال بازیکنان استقلال در این یکی، دو ماه اذیت شدند و امیدوارم که مشکلات مالی حل شود تا شرایط روحی روانی بازیکنان تغییر کرده و آنها تمرکز لازم را داشته باشند.
    فکر می‌کنی هیئت مدیره استقلال بتواند در بحث درآمدزایی و مشکلات مالی موفق باشد؟
    در هیچ جای دنیا تیم‌ها مشکلات فوتبال ایران را ندارند و ما فقط اسم حرفه‌ای بودن را یدک می‌کشیدیم. باشگاه‌ها باید از طریق تبلیغات و راهکارهای اقتصادی درآمدزایی کند و فوتبال ایران باید بیزینس را یاد بگیرد. اکثر تیم‌های دنیا از طریق فروش لباس، وسایل ورزشی، پرچم، شال، لیوان و ... درآمدزایی می‌کنند ولی به عنوان مثال تماشاگران ایرانی به اجبار پرچم می‌خرند تا فقط یک چیز دستشان باشد. من معتقدم قدرت درآمدزایی و اقتصادی باشگاه‌های ایران ضعیف است.
    شرایط فعلی استقلال را چطور ارزیابی می‌کنی؟
    خدا را شکر بعد از شکست دادن پرسپولیس وضعیت روحی مناسبی داریم ولی فقط ۷ هفته گذشته و استقلال برای قهرمان شدن راه سختی در پیش دارد. از حالا نمی‌توان در مورد قهرمانی حرف زد.
    بازی با سایپا را چطور می‌بینید؟
    سایپا تیم جوانی است که وقتی عقب می‌افتد برای جبران نتیجه خوب تلاش می‌کند. به نظر من سرمربی سایپا تیم خوبی جمع کرده و بازی سختی در پیش داریم. با این حال ما در ورزشگاه آزادی بازی می‌کنیم و صددرصد برای پیروزی به میدان می‌رویم.
    راستی علیرضا منصوریان گفته که تو بهترین بازیکن دربی بودی نه جباری. نظر خودت چیست؟
    منصوریان به من لطف دارد ولی این مهم نیست که چه کسی بهترین بود چون همه ما برای موفقیت استقلال تلاش می‌کنیم.
    خودت معتقدی چه کسی بهترین بازیکن زمین بود؟
    مجتبی جباری. او چند بار در موقعیت گل قرار گرفت، گلزنی کرد و پاس گل داد. مجتبی شخصیت این را داشت که به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شود.

جانواریو: به قول شما ایرانی‌ها نازشست مجیدی وجباری

اواخر نیمه اول بازی دو تیم سپاهان اصفهان و داماش گیلان بود که فابیو جانوار هافبک برزیلی سپاهان پس از مصدومیت با گریه زمین مسابقه را ترک کرد و جای خود را به مهدی جعفرپور داد.
    جانواریو که به تازگی از بند مصدومیت رها شده بود، در بازی با داماش مجددا دچار مصدومیت شد تا باز هم چند روزی از میادین دور باشد. البته این بازیکن امیدوار است تا مصدومیتش جدی نباشد و بتواند در بازی با السد به میدان برود.
    باز هم که مصدوم شدی. مثل اینکه مصدومیت دست‌بردار تو نیست!
    این هم از بدشانسی من است. حدود سه هفته پیش بود که از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شدم و اگرچه قبل از بازی با السد به بهبودی نسبی رسیده بودم اما با این حال باید باز هم مدتی از میادین دور می‌ماندم ولی به خواست خودم مقابل السد و داماش بازی کردم و مصدومیتم تشدید شد.
    شنیده‌ایم با حالت گریه هم زمین را ترک کردی. یعنی تا این حد درد داشتی؟
    هیچ وقت به خاطر مصدومیت گریه نکرده بودم ولی باور کنید از شدت درد می‌خواستم خودزنی کنم. دیگر تحمل درد را نداشتم و به همین دلیل هم ناخودگاه اشکم درآمد.
    در حال حاضر وضعیتت چطور است؟
    کشیدگی کشاله رانم بیشتر شده ولی با این حال فعلا وضعیت نهایی‌ام مشخص نیست و باید از پایم عکس بگیرم.
    به نظرت می‌توانی مقابل السد به میدان بروی؟
    باور کنید نمی‌دانم ولی شدت دردم آنقدر بالاست که بعید می‌دانم بتوانم بازی کنم اما با این حال همه چیز پس از گرفتن عکس مشخص و معلوم می‌شود.
    بالاخره پس از چند هفته ناکامی توانستید با پیروزی بر داماش خودتان را به صدر جدول نزدیک کنید.
    بالاخره قرار نبود تا آخر لیگ در جایگاه یازدهم و دور از صدر جدول قرار داشته باشیم. مطمئن بودم خیلی زود به مکان‌های بالای جدول بازمی‌گردیم.
    بازی را چطور دیدی.
    در نیمه اول نتوانستیم در حد و اندازه خودمان ظاهر شویم ولی در نیمه دوم با تغییرات تاکتیکی که آقای بوناچیچ در تیم اعمال کردند موفق شدیم به راحتی نبض بازی را در اختیار بگیریم. سپاهان در این بازی می‌توانست به پیروزی پرگل‌تری هم دست پیدا کند اما برای ما مهم کسب سه امتیاز بود که خوشبختانه توانستیم به آن دست پیدا کنیم.
    فکر می‌کنی تیمتان بتواند به روند صعودی که در پیش گرفته ادامه بدهد و خودش را به صدر نزدیک‌تر کند.
    سپاهان همیشه مدعی بوده و مدعی هم خواهد ماند اگر در چند هفته ابتدایی لیگ نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم صرفا به خاطر عدم هماهنگی‌مان بود ولی خوشبختانه دیگر به هماهنگی خوبی رسیده‌ایم و می‌خواهیم از هفته‌های جاری چهره واقعی‌مان را به نمایش بگذاریم.
    کمی از داربی ۷۱ صحبت کنیم. این بازی را تماشا کردی؟
    بله، مگر می‌شود داربی باشد و آن را تماشا نکنم؟
    ارزیابی‌ات از این بازی را برایمان بگو.
    همه دیدند که پرسپولیس مقابل استقلال حرفی برای گفتن نداشت. تمامی بازیکنان استقلال در حد و اندازه یک ستاره ظاهر شدند اما در این میان فرهاد مجیدی و مجتبی جباری حسابی کولاک کردند و به قول شما ایرانی‌ها «ناز شست این دو بازیکن» که گل‌های خوشگلی به پرسپولیس زدند. در این بازی شاهد یکی از بهترین و جذاب‌ترین داربی‌هایی بودم که طی چند سال حضورم در ایران دیده و تجربه کرده بودم.
    قطعا دوست داشتی در این دیدار به میدان می‌رفتی. اینطور نیست؟
    در حال حاضر بازیکن سپاهان هستم و باید تمامی حواسم را معطوف موفقیت آن کنم اما نمی‌توانم علاقه قلبی‌ام برای حضور در این دیدار را پنهان کنم.استقلال در این دیدار یک رکورد زد و دوست داشتم در ثبت این رکورد با استقلالی‌ها سهیم می‌شدم همانطور که در ثبت رکورد دو قهرمانی پیاپی، با سپاهانی‌ها سهیم شدم. خودم در اصفهان بودم اما دلم با استقلالی‌ها و در زمین بود و تا ثانیه‌های پایانی بازی آرزوی موفقیت برای این تیم می‌کردم.
    راستی، بالاخره مطالباتت را از این باشگاه دریافت کردی؟
    نه. موعدی که استقلالی‌ها در ‌آخرین نشست خود با من تعیین کرده بودند هم به پایان رسیده ولی خبری از مطالباتم نشد.
    گفته بودی در صورتی که استقلالی‌ها این بار مطالباتت را پرداخت نکنند از این باشگاه شکایت می‌کنی. حالا تصمیم به شکایت از استقلال گرفته‌ای؟
    اگر تاکنون هم از این باشگاه شکایت نکرده‌ام فقط به خاطر هواداران این تیم بوده است که همیشه با حمایت و تشویق‌هایشان من را شرمنده خود کرده‌اند. اما این بار دیگر کاسه صبرم لبریز شده است و استقلالی‌ها خودشان مجبورم کردند تا شکایت کنم.

استراتژی حرفه‌ای استقلال

بازی خوب و تهاجمی پرسپولیس در آخرین دیدار لیگ برتری این خوش‌باوری را افزون و نتیجه نامطلوب استقلال در همان روز، تردیدها را بیشتر می‌کرد.
    پرسپولیس در نبرد با ذوب‌آهن سربلند بیرون آمده بود و استقلال در عین برتری نتیجه را در خانه خود به تراکتورسازی واگذار کرد تا هیچ کس نتواند با قاطعیت از برد و باخت حرف بزند. فقط متعصب‌ترین هواداران آبی یا قرمز بودند که در کرکری خواندن سهم بیشتری به خود می‌دادند، اما کمتر کسی از بازی زیبای دو تیم یاد می‌کرد و آنچه به یادش مانده بود بازی‌های سرد و کسالت‌آور سال‌های اخیر بود.
    وقتی آرایش ۲ تیم برملا شد و اسامی بازیکنان از پرده بیرون افتاد، خیلی‌ها به چشم دیدند و یقین کردند کفه ترازو به سود آبی‌ها سنگین‌تر است و زمانی که در میدان مسابقه آرایش گرفتند بهتر آشکار شد که در مهره‌چینی، پرویز مظلومی بهتر عمل کرده است و مشاوران او (اگر مشورتی کرده باشد)‌ تدبیر بهتری داشته‌اند. گماردن حیدری، منتظری، عمران‌زاده و حسینی در خط دفاع و پیشاپیش رحمتی، تضمین کافی برای بسته نگه داشتن دروازه استقلال بود بخصوص که این ۴ مدافع، اجازه نداشتند از نیمه زمین خود بگذرند، اما ‌ تیموریان ، کیانوش رحمتی و جاسم کرار با دوندگی کافی در میانه میدان عهده‌دار تغذیه میداوودی و جباری بودند که این بار با فاصله‌ای مناسب در کنار و پشت سر محمدی به خط حمله استقلال قدرت کافی می‌بخشیدند. مهم‌تر از این آرایش که ۱ـ۲ـ۳ـ۴ را نمایش می‌داد، گاهی حتی کرار هم از جناح چپ به خط حمله اضافه می‌شد که فرض بازی دفاعی را از سر حریف مقابل به در کند و عجیب‌تر این که، شاگردان مظلومی طرز تفکر تاکتیکی او را چه خوب به نمایش گذاردند و چه بی‌اشتباه عمل کردند و اگر کمی خوش‌شانس‌تر بودند شاید دو سه گل دیگر هم می‌زدند. جالب آن که در این بازی هیچ ارسال بلندی از سوی حیدری صورت نگرفت و همکاری مجیدی با میداوودی، جباری و کرار کم‌نظیر بود و ثابت شد بازی گروهی و پاس‌کاری در عمق، بهتر نتیجه می‌دهد و از این مهم‌تر زوج جباری و مجیدی در خط حمله، چه مکمل‌های خوبی هستند.
    در مقابل، پرسپولیسی‌ها به معمارزاده، نورمحمدی، نصرتی، علیرضا محمد، آل نعمه، علی عسگر، مازیار زارع، نوری، بادامکی، رضایی و کاظمیان به این مصاف آمدند که در نگاه اول نمودار بود با تغییرات زیادی که در این فصل و به طور متناوب داشته‌اند هنوز نمی‌شد به انسجام ، هماهنگی و کار منظم آنها امیدوار بود، چنان که مشهود بود با یکی دو حمله استقلال در شروع و گل اول استقلال در دقیقه ۱۷، شیرازه قرمزها چگونه بهم ریخت و پس از آسیب‌دیدگی علیرضا محمد در اواسط نیمه دوم و از دست دادن ضربه پنالتی (۵۳)‌ دچار بی‌نظمی شد. در نگاهی دقیق‌تر، هیچ‌گاه بین رضایی و کاظمیان مهاجمان پرسپولیس یک ارتباط‌ سالم برقرار نشد و دوندگی‌های بی‌امان علی کریمی، هرگز این ارتباط مثلث گونه را کامل نکرد و در عمل پرسپولیس هر چه می‌کوشید و به دروازه استقلال نزدیک می‌شد با تکروی و شتابزدگی همه را از دست می‌داد.
    به نظر می‌آمد مازیار زارع که شهرت اصلی‌اش روی شوت‌های سنگین و از راه دور است و بیشتر اوقات به خاطر درگیری در میانه میدان و بی‌توجهی به این نقطه مثبت و ارزش ذاتی او، شوت زدن فراموشش شده است، در این بازی اجازه شوت زدن پیدا کرده است که متاسفانه شوت‌هایش یا در چارچوب نبود یا مهار شد. با توجه به همین نکته هیچ فکر و تدبیری در پرسپولیس دیده نمی‌شد که برای گلزنی به کار گرفته باشد. ضعف و ناهماهنگی در خط دفاع و خط میانی هم، کم از خط حمله نبود با این وجود انگیزه کافی برای غلبه بر استقلال تا آخر باقی بود، چنان که پرسپولیس کمتر از استقلال فرصت گلزنی نداشت که منجر به گل نشد و استقلال که نظم و انضباط در بازی از شاخصه‌های استثنایی‌اش در این روز بود، علاوه بر زدن ۲ گل برنامه‌ریزی شده که به نام مجیدی و جباری ثبت شد، این دو و میداوودی فرصت‌های بیشتری هم داشتند که هدر دادند.
    کلام آخر این که آبی‌ها برای شهرآورد همه زیر و بم‌ها و ضعف و قدرت‌های تیم قرمزپوش را مطالعه کرده و مناسب آن استراتژی خاصی، مثل چشم‌پوشی از سانترهای حیدری و قرار دادن جباری در گروه حمله در نظر گرفته بودند. اما زمانی که روی نیمکت پرسپولیس را می‌دیدی بیشتر دلت به درد می‌آمد که چهره‌هایی لایق حضور در این بازی، چقدر حسرت می‌خوردند.

نکاتی از تمرین امروز استقلال/برهانی دیر آمد،ولید علی بازهم نیامد

فوتبال ایران / تمرین روز چهارشنبه استقلال از ساعت ۱۸ آغاز شد. برهانی، کرار و ولیدعلی غایبین اصلی شروع تمرین بودند.
    به گزارش اوج نیوز ،برهانی با ۲۵ دقیقه تاخیر به تمرین آمد.
    ولیدعلی در تمرین حاضر نشد و شایعه شده که به دلیل مشکلات مالی با باشگاه قهر کرده باشد.
    دلیل عدم حضور کرار مشخص نبود و گفته می‌شود برای پیگیری کارهای روادید نتوانست به تمرین بیاید.
    توحید غلامی، مجتبی جباری و فریدون زندی به صورت انفرادی تمرین کردند.
    تمرین با دویدن دور زمین آغاز شد. سپس در ۶ تیم ۵ نفره آقا وسط بازی کردند و بعد از آن به دو گروه نارنجی و سرمه‌ای تقسیم شدند.
    پس از آن به تمرین رویایی یک مهاجم و یک مدافع پرداختند. سانتر از جناحین و فوتبال نصف زمین آخرین تمرین امروز استقلالی‌ها بود.

bordobakht

این ولید علی کجا رفت که دیگه پیداش نشد؟

13. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آتیلا حجازی: همه تیم های لیگ از استقلال می ترسند

آتیلا حجازی مربی تیم فوتبال استقلال که مدتی است بدلیل شرایط خاص لیگ نمی تواند از روی نیمکت، آبی ها را همراهی کند معتقد است که تیم استقلال بهترین روزهای خود را در این فصل مسابقات پشت سر می گذارد. او گفت: شرایط استقلال از ابتدای فصل ایده آل است و این وضعیت ادامه دارد، همه چیز برای یک فصل خوب مهیاست و قرار بر این است که تیم به هدف اصلی خود در این فصل مسابقات دست یابد.وی افزود: برای رسیدن به هدف اصلی تنها پیروزی مقابل پرسپولیس ملاک نیست، این بازی اهمیت دارد اما تمام شد و ما بازی های سخت دیگری را پیش رو داریم که بسیار مهم است.حجازی، تصریح کرد: استقلال تیم خطرناکی است که همه می توانند این شرایط را در جمع بازیکنان و کل تیم احساس کنند، ما برای رسیدن به اهدافمان به برنامه تیم ها توجهی نداریم زیرا استقلال تنها باید به وضعیت خود بیاندیشد.

میثم حسینی :هافبکهای استقلال در لیگ بی نظیرند!

میثم حسینی مدافع آبی پوشان اظهار داشت: من ۴ سال در دفاع چپ بازی کرده ام و در این پست تخصص دارم. برایم سخت بود آن هم در بازی حساسی چون دربی بازی کنم. ابتدای بازی تحت فشار بودم اما بازی هر چه به جلوتر رفت راحت تر شدم به طوری که نیمه دوم را در آرامش و به دور از هیچ استرسی بازی کردم. این را هم اضافه کنم بازی خوب هم تیمی های من مزید بر علت شد تا به اعتماد به نفس برسم. وی ادامه داد: به نظر من هافبک های استقلال را هیچ تیمی ندارد. با وجود بازیکنان چون جباری، آندرانیک تیموریان، رحمتی و ... خیالمان راحت است. در آن بازی هم حق ما برد بود. وسط زمین را از آنها گرفتیم و در جلو پرس کردیم آنها هم چاره ای نداشتند جز اینکه توپ ها را بلند ارسال کنند که ما هم روی این تاکتیک آنها کار کرده بودیم و توانستیم مهارشان کنیم.

چرا آبی‌ها باز هم پرسپولیس را مغلوب کردند؟ استقلال «تیم بودن» را معنی می‌کند

برد اخیر استقلال برخلاف فصل پیش که جماعت سرخ، جلوی پیروزی‌های استقلال اما و اگر می‌گذاشتند و هر یک را با اشتباهات داوری مرتبط می‌دانستند، با اقتدار به دست آمد. در این برد چند عامل تاثیرگذار بود که به طور خلاصه به بررسی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.
    مدیریت، آنچه شما خواسته‌اید!
    علی فتح‌الله‌زاده را از آن زمان که مهدی هاشمی‌نسب (زننده ۳ گل در ۳ داربی پیاپی به استقلال)‌ را به استقلال آورد بیشتر شناختیم. او به متخصص بمب ترکاندن در فصل نقل و انتقالات معروف شد و همگان او را جزو مدیران موفق در فصل نقل و انتقالات می‌شناسند. وی همواره در فصل‌هایی که سکان هدایت باشگاه استقلال را در دست داشته تیم‌هایی در خور اعتنا و اصطلاحا پرستاره را جمع و جور کرده است. نمونه‌اش همان تیم فصل هشتم که برای قلعه‌نویی بست و قهرمان هم شد. او برای سرمربیان تیمش اعم از قلعه‌نویی، مظلومی یا هر کس دیگری مصداق همان برنامه تلویزیونی «آنچه شما خواسته‌اید» است و هر کس که مرد اول فنی تیمش خواهانش باشد را جذب می‌کند، حتی گلر اول تیم ملی. او با این رویه، اساس تیمی را ساخت که در شهرآورد ۷۱ چه درون زمین و چه روی نیمکت دست مظلومی را برای بازی با پرسپولیس باز گذاشته بود. فتح‌الله‌زاده، در آن دوران خواب و خوراک نداشت، اما جمعه شب مزد تلاشش را گرفت.
    کادر فنی، تجمیع خبره‌ها
    مظلومی را مربی‌ای صددرصد استقلالی می‌شناسیم. او طبق اسناد دوران مربیگری‌اش هرگز برابر پرسپولیس در هیچ تیمی شکست نخورده و این خود عاملی است از جهت خبره شدن برای چنین مصاف سنگین و حساسی. او که ۲ بازی رفت و برگشت فصل پیش را هم از رقیب سنتی برده بود بخوبی می‌دانست که چطور و از کدام مسیر برد سوم را نیز محقق کند، اما در کنار او یکی از مربیان برجسته دیگر استقلالی هم روی نیمکت تیم حاضر است. منصور پورحیدری که طی ۷ سال حضورش در استقلال به عنوان سرمربی، فقط یک بار مغلوب پرسپولیس شده ‌ و حالا با مظلومی تیمی قدرتمند را در جمع مردان فنی استقلال تشکیل داده‌اند که به هیچ‌وجه به شکست مقابل پرسپولیس فکر نمی‌کنند. به این جمع اضافه کنید «میشائیل هنکه» آلمانی را که در بایرن مونیخ و کنار دست «هیتسفلد» بارها عناوین قهرمانی در بوندس‌لیگا، جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرده است. او که غیبتش در روزهای تمرین قبل از بازی با تراکتورسازی چنان مشهود بود که سبب شد استقلال اولین شکست فصل خود را تجربه کند، برای شهرآورد ۷۱ هر چیزی که اسمش را تجربه می‌گذارند در اختیار مظلومی گذاشت تا استقلال با تجمیع این مردان فنی خبره، باز هم پرسپولیس را مغلوب کند.
    بازیکنان، مجربان خلاق
    از خط دروازه شروع می‌کنیم. استقلال به پرسپولیس چطور گل زد؟ گل اول را مدنظر داریم. ضربه مستقیم میداوودی با دفع ناقص معمارزاده به جباری رسید و... اما در نقطه مقابل! ضربه ایستگاهی مازیار زارع به دورترین نقطه از محل استقرار مهدی رحمتی (پای تیر عمودی مخالف)‌ رفت و دروازه‌بان استقلال به جای دفع ناقص (در آن شرایط که دستش به سختی به توپ رسید)‌ طوری به آن ضربه زد که مجبور شد دوباره خودش آن را جمع کند.
    شاید اگر رحمتی هم توپ را به درون محوطه ۶ قدم دفع ناقص می‌کرد پرسپولیس به گل می‌رسید. این تیم (استقلال)‌ در تمام خطوط خود‌ امثال رحمتی را دارد و همین است که شاگردان مظلومی با آرامشی خاص در طول ۹۰ دقیقه برابر هر تیمی کار می‌کنند. در شهرآورد ۷۱ هر چه پرسپولیسی‌ها را عجول، مضطرب و ناهماهنگ می‌دیدیم، استقلالی‌ها به مراتب خونسردتر و راحت‌تر کار می‌کردند و این رفتارشان بیشتر سبب می‌شد تا سرخ‌ها ناهماهنگ‌تر کار کنند.
    هر دو تیم پاس اشتباه داشتند، اما این آمار در تیم بازنده سر به فلک می‌گذاشت. استقلال باتجربه‌هایی ‌ در خط میانی‌اش داشت مثل تیموریان و جباری که هریک برای خود یک تیم هستند. تیموریان که از چند فاکتور جنگندگی، توان فیزیکی بالا، مدیریت در میانه زمین و توپ پخش کردن به طور همزمان بهره می‌برد جمعه، خط هافبک پرسپولیس را یک‌تنه فلج کرده بود و در تمام جنگ‌ها سربلند می‌شد. کنار دست او هم یک جباری خونسرد با دیدی عالی ایستاده بود که هر کاری دلش خواست برابر مازیار زارع کرد و هافبک دفاعی پرسپولیس فقط شاهد نمایش خیره‌کننده شماره ۸ استقلال بود. از میداوودی و مجیدی هم گفتن و نوشتن فقط کاغذ سیاه کردن است، چراکه هر کسی حتی پرسپولیسی‌ها هم به توان تهاجمی این دو مهره خلاق در نوک خط حمله استقلال واقف هستند. برهانی را هم که دیدیم، به محض ورود به میدان با چند فرار از پشت مدافعان پرسپولیس کاری کرد که بعد از شوت خطرناک یوسفی روی دروازه میثاق همه آنها از فرط خستگی روی زمین نشستند. در این تیم البته امثال حنیف عمران‌زاده، خسرو حیدری، پژمان منتظری و جاسم کرار هم حاضر بودند که آنها هم در‌جای خود از عوامل تاثیرگذار در برد سوم استقلال طی یک سال اخیر محسوب می‌شوند؛ مهره‌هایی ارزشمند که هر تیمی آرزوی داشتن‌شان را در سر دارد.
    هواداران، همیشه حاضر
    از همه این فاکتورها که بگذریم یار دوازدهم تیم استقلال- بویژه در این فصل- بخوبی وظایف خود را در قبال تیم محبوبش انجام داده است. هواداران این تیم از همان اولین مصاف خانگی برابر داماش گیلان با حضور ۶۵ هزار نفری‌شان ثابت کردند که پشتیبان تیم محبوب‌شان هستند و این را در بازی با فجر هم نشان دادند. روز بازی با تراکتور ۸۵ هزار نفری که به آزادی رفتند ثابت کردند که طرفداران استقلال قدر تیم‌شان را می‌دانند و در بازی جمعه هم الحق که بیشتر از طرفداران پرسپولیس، تیم خودشان را تشویق کردند. با این حساب مشخص می‌شود که چرا استقلال در روزی که خیلی‌ها شانس برد را بیشتر برای پرسپولیس قائل بودند باز هم مقتدرانه رقیب سنتی‌اش را مغلوب کرد. ۲ گل زد، ۲ بار توپ را به تیر کوبید و ۲ یا ۳ گل را هم نزد.
    در واقع تیم مدیریتی، فنی، بازیکنان و هواداران این فصل استقلال ترکیب برنده‌ای را تشکیل داده‌اند که حاصلش هم برد با اقتدار در داربی ۷۱ بود.
    محمدرضا مدنی / جام جم

پرویز مظلومی برای عمل جراحی آماده می شود؛ سرمربی استقلال با اصرار پزشکان برای عمل روبه رو شد

پرویز مظلومی برای عمل جراحی آماده می شود؛ سرمربی استقلال با اصرار پزشکان برای عمل روبه رو شد پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال با مصدومیت چند بازیکن اصلی تیم خود روبه رو شده است اما این مسئله در مورد خودش نیز اتفاق افتاده است پرویز مظلومی با درد شدید پای خود روبه روشده است و این مصدومیت وی را آزار می دهد به همین دلیل پس از مشورت با پزشکان قرار است عمل جراحی انجام دهد.
    به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، سرمربی تیم استقلال با اخطار چند پزشک متخصص روبه رو شده زیرا مصدومیت وی جدی است و تحمل درد و استفاده از دارو برای وی مثمر ثمر نیست و درد وی را کاهش نمی دهد به همین دلیل سرمربی استقلال باید برای انجام یک عمل جراحی آماده شود.
    حساسیت بازی های استقلال موجب شده است که انجام عمل جراحی وی به تاخیر بیفتد به همین دلیل مظلومی اعلام کرده است که در نیم فصل برای انجام این عمل آماده می شود که در تعطیلات لیگ دوران نقاهت را سپری کند.
    سرمربی آبی ها قصد دارد تا پیش از آغاز مسابقات آماده حضور در تمرینات شود.

زندی از هفته دهم بازی می‌کند

مصدومیت فریدون زندی هم آرام آرام رو به بهبود است. هافبک چپ پای استقلال ۲۵ روز از عمل پای خود را پشت سر گذاشته
    مصدومیت فریدون زندی هم آرام آرام رو به بهبود است. هافبک چپ پای استقلال ۲۵ روز از عمل پای خود را پشت سر گذاشته و به گفته دکتر رضایی از شنبه هفته آینده می‌تواند در تمرین‌های گروهی شرکت کند. طبق آنچه پزشک باشگاه استقلال تخمین زده این بازیکن از هفته دهم می‌تواند در ترکیب اصلی استقلال هم قرار بگیرد. زندی تاکنون در این فصل برای استقلال بازی نکرده است.

فرازامی :استقلال باید قهرمان آسیا شود/حضور من تبریک ندارد

فوتبال ایران/عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:ترکیبی که در باشگاه در بحث مدیریتی و فنی وجود دارد باید این تیم را به قهرمانی آسیا رهنمون کند.
    به گزارش اوج نیوز،غلامحسین فرزامی در این باره افزود:استقلال ۵۰ سال است که خانه من است و به همین دلیل حضور من در مسولیت جدید نیاز به تبریک ندارد.
    وی ادامه داد:خوشحالم که دو کاپیتان استقلال در هیات مدیره قرار دارند.من این افتخار را در دهه ۴۰ داشتم و جواد زرینچه هم در دهه ۷۰.هر دوی ما هم قهرمانی در آسیا را تجربه کرده ایم و امیدوارم سومین قهرمانی را با این تیم جشن بگیریم.

bordobakht

15. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض وزير اقتصاد رئيس مجمع باشگاه استقلال شد

رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: از فتح‌الله‌زاده خواستم اولين کاري که مي‌کند ارسال به موقع اسامي بازيکنان به کنفدراسيون فوتبال آسيا باشد.

سید احمد رسولی‌نژاد در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: هیئت مدیره باشگاه استقلال با حکم عباسی وزیر ورزش و جوانان منصوب شدند که در آن ترکیبی از نمایندگان مجلس، دولت و پیشکسوتان استقلال است. شب گذشته صحبتی که بیش ازهر چیز داشتیم بابت نتیجه گرفتن تیم بود و اینکه از مدیر عامل، کادر فنی و بازیکنان تیم حمایت به عمل آید.

وی با بیان اینکه با انتخاب اعضای هیت مدیره از این پس به طور مرتب نشست خواهند داشت، گفت: به هیچ وجه اعضا مصاحبه‌ای که بخواهد فضای خوب و آرام کنونی را به هم بزند انجام نخواهند داد. این جمعی بسیار متحد و همدل است و تمام تصمیم‌هایی که گرفته شد به اتفاق آراء بود.

رئیس هیئت مدیره استقلال تاکید کرد: دنبال این هستیم که این فضا همین گونه بماند. مهم نیست این هیئت مدیره چند سال خواهد بود. مهم داشتن برنامه است و ما هم بر این اساس برنامه کوتاه و بلند مدت را در دستور کار قرار دادیم.

رسولی نژاد در تشریح برنامه‌های هیئت مدیره استقلال گفت: تاکید روی تقویت تیم‌های پایه و توسعه ورزش‌های دیگر در دستور کار قرار گرفت. یکی از مسائل مهمی که اکنون استقلال با آن دست به گریبان است مبحث مالی است. هر چند که باشگاه ساز و کارهای خود را دارد اما این باشگاه هنوز شرکت دولتی به شمار می‌رود و دولت موظف به کمک کردن این باشگاه است تا خصوصی شود.

رئیس هیئت مدیره استقلال با بیان این مسئله که وزیر اقتصاد و دارایی اکنون رئیس مجمع باشگاه استقلال است، ادامه داد: با توجه به اینکه رئیس مجمع وزیر اقتصاد است قطعا خودشان بر امور باشگاه نظارت خواهند داشت. از طرف دیگر هیئت مدیره برنامه‌‌ای خواهد داشت که منابع مالی جدیدی برای باشگاه پیدا کنیم تا این فشاری که روی باشگاه است کم شود. بعضی سایت‌ها در گمانه‌ زنی‌های خود فکر می‌کردند یک مدیر اقتصادی و یا یک فرد متمول در هیئت مدیره استقلال حضور پیدا می‌کند این در حالی است که ما باید برنامه ریزی کنیم تا راه‌های کسب درآمد پیدا شود. ترکیب هیئت مدیره هم به گونه‌ای است که درآمد‌های جدید را می‌توان کسب کرد.

وی افزود: مسئله دیگری که در هیئت مدیره مطرح شد این بود که اشکالات کار فقط در درون خود مدیران مطرح شود. حتی پیشنهاد داده شد کسی اگر ایرادی در کار دید به جای مصاحبه آن را در جلسات مطرح کند. همچنین در دومین جلسه هیئت مدیره در خصوص سخنگو تصمیم گیری می‌شود.

رسولی نژاد در ادامه گفت و گو درباره بازگشت خود و مقداد نجف نژاد به استقلال و این شائبه که این دو به واسطه دوستی با هم بار دیگر به ترکیب هیئت مدیره بازگشته‌اند، اظهار داشت: این باشگاه متعلق به شخص خاصی نیست. این تیم در سطح آسیا طرفدار دارد. استقلال در ایران پا به هر ورزشگاهی می‌گذارد مملو از جمعیت می‌شود. مثلا در مناطق جنوبی این قضیه حاکم است و شاید خیلی‌ها می‌گویند استقلال در جنوب و یا پرسپولیس در مناطق دیگر این وضعیت را دارد در نتیجه انتخاب اعضای هیئت مدیره این باشگاه نمی‌تواند مثل سایر باشگاه‌ها باشد.

وی اضافه کرد: انتخاب اعضای هیئت مدیره این 2 باشگاه با رایزنی‌های فراوان انجام شد که قطعا هر انتخابی موافق و مخالفان خود را دارد. ما از وجود زرینچه که شخصیتی محجوب و محبوب است در کنار حسین فرزامی که از سال‌ها قبل با او رفاقت دارم استفاده کردیم. ایشان هم سال‌ها عضو تیم ملی بودند. شاید نسل جدید فرزامی را نشناسد اما کسانی که در سن و سال من هستند او را به یاد می‌آوردند. نجف نژاد هم چندین دوره نماینده مجلس بوده و عضو فراکسیون ورزش و کمیته فوتبال مجلس است. امیدوار رضایی هم در کنار اینکه چندین دوره نماینده مجلس بوده سال‌ها با استقلال است. ساور نیز سال‌ها معاونت ورزشی سازمان تربیت بدنی را عهده دار بوده و خود فتح الله زاده از وقتی آمده تلاش زیادی داشته است.

رسولی نژاد تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود نجف نژاد با اصرار من در هیئت مدیره استقلال قرار گرفته درست نیست. مگر می‌شود معاون برای رئیس‌اش تعیین تکلیف کند؟ من خودم تا ساعت 19 دیشب نمی دانستم عضو هیئت مدیره هستم و وقتی هم که متوجه شدم اصرار داشتم به دلیل گستردگی کار در وزارت ورزش این وظیفه به فرد دیگری محول شود.

وی با بیان اینکه با بازگشت او و نجف نژاد و امیدوار رضایی برخی به یاد حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا به دلیل دیر ارسال شدن اسامی تیم افتادند به فارس گفت: هیئت مدیره در بحث اجرایی باشگاه هیچ دخالتی ندارد. اتفاقا شب گذشته تاکید شد که هیئت مدیره دخالتی در امور اجرایی باشگاه ندارد. اگر ما به فتح الله زاده اعتماد کردیم باید کارها را هم به خود او بسپاریم.

رسولی‌نژاد ادامه داد: شب گذشته از فتح الله زاده خواستم اولین کاری که می‌کند ارسال به موقع اسامی به AFC باشد. همچنین تا شنیدم که اخبار اعلام کرد بازیکنی از استقلال شکایت کرد و ممکن است 6 امتیاز این تیم کسر شود سریع از باشگاه خواستم که این مسئله را پیگیری کند و فردا نگویند پا قدم هیئت مدیره جدید باعث چنین مشکلی شده است. همچنین امیدوارم بازی آینده را هم ببریم تا نگویند هیئت مدیره جدید آمد و تیم باخت. من اصلا در مسائل فنی حرفی ندارم. البته فوتبال را می‌بینم اما نمی‌توانم اظهار نظری کنم.

رسولی نژاد یادآور شد: بازی استقلال و تراکتور سازی را دیدم. من هم فکر می‌کردم اگر عزیززاده که بلند قامت است در ترکیب قرار می‌گرفت تا توپ‌های هوایی را بزند وضعیت برای تیم بهتر می‌شد اما من که نمی‌توانم به جای مربی تصمیم بگیرم. حتی معتقدم این شکست برای تیم لازم بود تا شوک وارد شود و نتیجه‌اش هم بازی زیبا مقابل پرسپولیس بود.

رئیس هیئت مدیره استقلال در پایان گفت: سهام باشگاه متعلق به دولت است و لازم است نمایندگانی از دولت در هیئت مدیره باشند. اینکه می‌گویند نجف نژاد، من و امیدوار رضایی، 3 تفنگ‌دار هستیم که به استقلال بازگشتیم، باید بگویم ما اصلا جویای نام نیستیم و فقط می‌خواهیم به این تیم کمک کنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نامه وحید طالب لو به هواداران استقلال پس پیروزی در داربی

نامه وحید طالب لو به هواداران استقلال پس پیروزی در داربی

هوادران آبی
    در ابتدا تشکر می کنم از هواداران و دوستداران عزیزی که این وب سایت را راه اندازی کردند و تا جایی که بتونم به سایت سر میزنم
    سپس برد استقلال را در دربی تبریک میگویم ..
    استقلال خانه من است و همیشه با بردهای این تیم خوشحال می شوم هر چند که بی رحمی ها و رنج های زندگی ام را در دو سال اخیر در استقلال کشیدم و از افرادی که اصلا انتظار نداشتم بی معرفتی و نابرادری های بسیار دیدم.
    به امید روزی که به خانه ام برگردم. تنهایم نگذارید.
    موفق و سربلند

bordobakht

18. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •