تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 154 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ميلان قصدخريدآکوئيلاني وماکسي لوپزراندارد
    آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، اعلام کرد اين باشگاه قصد ندارد از گزينه خريد خود براي جذب اين دو بازيکن استفاده کند.

به گزارش پايگاه خبري ميلان در ايران، گالياني اعلام کرد که قصد دائمي کردن قرارداد مهاجم آرژانتيني تيمش را ندارد و براي به خدمت گرفتن آکوئيلاني نيز حاضر نيستند براساس توافقات قبلي با ليورپول عمل کنند.

آکوئيلاني در فصل گذشته به قرارداد قرضي يک ساله از آنفيلد به ميلان پيوست با اين تفاوت که ميلاني ها حق گزينه خريد او در انتهاي فصل با مبلغي به ارزش 8 مليون يورو را خواهند داشت.

با اين حال آدريانو گالياني اعلام کرد که قصد برآورده کردن خواسته هاي باشگاه ليورپول انگليس را ندارد و مي خواهند در صورت امکان، دوباره بر سر شرايط انتقال اين بازيکن ملي پوش مذاکره کنند.

گالياني در کنفرانس مطبوعاتي امروز خود به خبرنگاران گفت:" ما از حق گزينه خريد خود براي دائمي کردن قرارداد آکوئيلاني پيش از 31 مي استفاده نخواهيم کرد و مذاکرات خود با ليورپول را در ماه ژوئن از سر ميگيريم"

بازيکن ديگري که در انتظار قطعي شدن قراردادش با باشگاه روسونري ماکسي لوپز است اما به نظر مي رسد اونتوانسته است ماکسي آلگري را تحت تاثير قرار دهد.

" ما از آنچه که او انجام داد نسبتا راضي هستيم اما ما او را خريداري نخواهيم کرد و ماکسي لوپز به کاتانيا بازمي گردد."

گالياني همچنين اعلام کرد باشگاه ميلان تمايلي به جذب الکساندر کولاروف، مدافع منچستر سيتي، ندارد.

ميلان تاکنون باکايا ترائوره و ريکاردو مونتوليوو را بخدمت گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر خوبیه...اصلا در حد میلان نیستن و باید مهره های تاثیرگذارتری جذب بشن
    آکویلانی که کار خاصی نکرد و ماکسی لوپز هم از همون اول مشخص بود که چه جور بازیکنی هست.
    میلان به یک هافبک دفاعی در حد فن بومل احتیاج داره.
    الگری هم گفته فصل دیگه احتمالا بواتنگ پستش در خط هافبک تغییر میکنه و فکر کنم میلان قصد خرید یک هافبک تهاجمی و پاسور درست و حسابی برای اون پست داشته باشه

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اون صحنه خداحافظی بازیکن های قدیمی میلان رو دیدم خیلی دردناک بود مخصوصا از این نظر که یه دفعه ای این همه بازیکن از یه تیم جدا میشن در حالیکه همشون بازیکن های محبوبی هستن اگه کم کم جدا میشدن شاید انقدر دردناک نبود!
    راستی فکر کنم زامبروتا داشت گریه میکرد به هر حال وقتی این صحنه رو دیدم دقیقا همون حسی بهم دست داد که خداحافظی پائولو مالدینی(سمبل میلان) رو دیدم!

کلا فکر کنم میلان میخواد یه خونه تکونی اساسی برای فصل بعد انجام بده و قطعا اگه بتونه بازیکن های طراز اول بگیره قدرتش بیشتر میشه!

6. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم وقتی اون صحنه ها رو دیدم کلی اشک ریختم
    قبلا هم با خداحافظی مالدینی کلی گریه کرده بودم ولی فکر نمیکردم این قضیه دوباره تکرار بشه...اشک های گتوزو - زامبروتا - آبیاتی - فن بومل - آمبروزینی - آنتونینی و بونرا من رو هم به گریه انداخت.
    حتی گزارشگر اسکای هم با این که این صحنه ها رو گزارش میکرد بعض کرده بوده و بعد مدتی صدا و نوع صحبتش تغییر کرد و فکر کنم اون هم همین حس رو داشت.

کلا همیشه خداحافظی با بزرگان فوتبال سخت بود...فرقی نمیکنه بازیکن تیم مورد علاقه ات باشن یا نه.

8. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نام : gabriel vasconcellos ferreira
    قد : 193
    وزن : 84

خوب گابریل هم به عنوان دروازه بان سوم به میلان ملحق شد
    این دروازه بان 19 ساله در تیم کروزیرو برزیل عضویت داشت که دیروز بعد از انجام تست پزشکی و ثبت قرارداد به میلان ملحق شد
    گالیانی هم در مراسمی که دیروز برگزار شد حضور این بازیکن رو در میلان و برای فصل بعد تائید کرد و عنوان کرد که از شروع فصل جدید بعنوان دروازه بان سوم به تیم ملحق میشه.

گابریل عضو تیم ملی زیر 20 ساله های برزیل بوده و برای این تیم 15 بار به میدان رفته که در جام جهانی زیر 20 ساله ها هم حضور داشته و عنوان قهرمانی جام جهانی زیر 20 ساله ها رو با این تیم بدست آورده
    گفته شده که میلان نزدیک به یک سال عملکرد اون رو زیر نظر داشته.

این هم چند عکس از حضور گابریل در میلان و در کنار گالیانی و همچنین دیدار از سن سیرو.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رقابت اينتر وميلان برسربخدمت گرفتن اوگبونا
    پايگاه اختصاصي اخبار ميلان ايتاليا در ايران,،آنجلو اوگبونا، ملي پوش ايتاليايي که يکي از ستاره هاي نو ظهور فوتبال ايتالياست، اخير موفق شده تا با درخشش خود در تيم تورينو که فصل آينده در سري آ حضور خواهد داشت به تيم ملي ايتالياي چزاره پراندلي دعوت شود.

بسيار بعيد است که اين مدافع 24 ساله با توجه به مشترياني که دارد، فصل آينده را در اين باشگاه سپري کند و حال اينتر آماده ارائه يک پيشنهاد مناسب براي به خدمت گرفتن اين ستاره تورينيو است.

اينتر،پس از سپري کردن يک فصل نا اميد کننده و از دست دادن سهميه فصل بعد ليگ قهرمانان اروپا، در تلاش است تا خط دفاعي تيمش را تقويت کند و اين مدافع 24 ساله جوان گزينه ي ايده آلي براي خط دفاعي نرآتزوري به نظر مي رسد. هر چند که اينتر در اين راه و براي جذب اوگبونا بي رقيب نيست.

هر چه به روزهاي اوج نقل و انتقالات تابستاني نزديک مي شويم,اين ملي پوش ايتاليايي از باشگاه تورينو روز به روز دورتر مي شود و بر اساس آخرين گزارشات رسيده از ايتاليا، ميلان نيز تلاش براي به خدمت گرفتن اين ستاره را آغاز کرده تا او جايگزين شايسته براي الساندرو نستا در کنار تياگو سيلوا باشد

تورينو براي اين بازيکن خود مبلغي حدود 12 ميليون يورو درخواست کرده ؛اما اينتر اميدوار است تا با واگذار کردن 50 درصد از قرارداد آندره ا رانوکيا به تورينو ,مبلغ پيشنهادي براي جذب ستاره توريتو را کاهش دهد.همچنين در اين راه ممکن است فيليپه کوتينيو با قرارداد قرضي يکساله راهي تورين شود.

اوگبونا که محصول تيم جوانان تورينو است ,100 بازي رسمي با پيراهن اين باشگاه در کارنامه خود ثبت کرده و براي صعود تورينو به سري آ کمک شاياني به اين تيم کرده است.او تا تابستان 2016 با اين تيم قرارداد دارد.

12. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

استراتژی میلان برای جذب نوری شاهین

رضا فاضلی، مدیر برنامه های نوری شاهین هافبک 23 ساله رئال مادرید، روز گذشته در ویا توراتی با آدریانو گالیانی ملاقات داشته، و بحث اصلی این مذاکره صحبت بر سر انتقال هافبک ترک رئال به میلان بوده است، و بنا بر گزارش ABC به نظر میرسد گالیانی سعی در مجاب کردن فاضلی و سران باشگاه مادریدی برا انتقال شاهین به میلان را دارد.

طی این جلسه که در طبقه سوم دفتر مرکزی میلان در ویاتوراتی به قوع پیوست، گالیانی در پیشنهادی ویژه قول نقش محوری به شاهین در صورت روسونری شدن وی داد. گالیانی در حالی چنین پیشنهادی را برای فاضلی ارائه کرد که شاهین در فصل گذشته تنها در 11 دیدار و به مدت 726 دقیقه برای رئال مادرید به میدان رفت. ستاره 23 ساله سابق دورتموند شخصا اعلام کرده است که علاقه چندانی برای ترک رئال مادرید نخواهد داشت،

اما وی این مساله را نیز در نظر خواهد گرفت که در صورتی که برای دومین فصل پیاپی به یک نیمکت نشین محض در تیم مورینیو تبدیل شود، پیشرفت دوران فوتبالی او میتواند کاملا تحت تاثیر قرار گیرد. به نظر میرسد گالیانی برای مجاب کردن رئال مادرید نسبت به فروش شاهین، مستقیما با خود وی وارد مذاکره شود و با وعده های مورد دلخواه این بازیکن ترک او را مجاب به متقاعد کردن رئال مادرید برای ترک این باشگاه کند.

در هر صورت راضی کردن رئال مادرید نسبت به فروش شاهین چندان آسان نخواهد بود، و نتیجه این مذاکرات احتمالا تا اواخر آگست به طول خواهد انجامید. نقطه عطف این انتقال میتواند رضا فاضلی باشد که باید دید تا چه اندازه گالیانی توانسته در جلسه حضوری نظر وی را جلب کند.

نوری کاظم شاهین، هافبک 23 ساله و ترک رئال مادرید در سال 2011 در ازای 10 میلیون یورو از بروسیا دورتموند به رئال مادرید پیوست. وی عضو تیم ملی فوتبال ترکیه است، اما همچنین شهروند آلمانی نیز محسوب میشود، چرا که او در آلمان متولد شده است. او از دوران نوجوانی در آکادمی دورتموند پروش یافته و یکی از ارکان اصلی قهرمان دورتموند در بوندس لیگا 2011 محسوب میشود، و البته سال بعد از قهرمانی با انتقال به رئال مادرید و مصدومیت های پیش آمده برای وی به یک نیمکت نشین صرف تبدیل شد.

باشگاه رم بدنبال جذب الکساندر مرکل

باشگاه رم ایتالیا در نظر دارد تا هافبک آلمانی تبار میلانی ها , که سن سیرو را ترک کرده است را به رختکن تیمش بکشاند.

پس از آنکه الکساندر مرکل جوان به دلیل عدم فضای کافی در ترکیب روسونری ,اعلام کرد که میلان را ترک میکند ,باشگاه رم ایتالیا در نظر دارد تا این هافبک خوش آتیه را بخدمت بگیرد.

روز گذشته باشگاه میلان در گزارشی اعلام کرد که بر سر واگذاری 50 درصد باقیمانده مالکیت این بازیکن با باشگاه جنوا به توافق رسیده است.

با این اوصاف باشگاه جنوا که پیش از این نیمی از مالکیت مرکل را در اختیار داشت حال مالکیت کامل این جوان 20 ساله را در اختیار دارد.

روزنامه کوریره دلوسپورت در گزارشی کوتاه اعلام کرد, مدیر ورزشی باشگاه رم ,والتر ساباتینی یکی از هواداران این جوان 20 ساله است.

مرکل پیش از آنکه بار دیگر به میلان بازگردد ,13 بازی در سری آ برای جنوا انجام داد اما او که به دلیل حل بحران مصدومیت در خط میانی روسونری بار دیگر به سن سیرو بازگشت در ابتدای حضورش او نیز به لیست بلندبالای مصدومین روسونری پیوست.

با این اوصاف در نیم فصل گذشته مرکل تنها 3 بازی برای میلان انجام داد و با توجه به عدم فضای کافی در ترکیب اصلی برای او,مرکل مجبور به ترک سن سیرو و میلان شد.

میلان با واگذاری کامل السکاندر مرکل به جنوا موفق شد تا مالکیت کامل استفان الشراووی ستاره جوان ایتالیایی را بدست آورد.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایبرا: میلان دچار مشکلات مالی است، اما من برای قراردادم ارزش قائلم

زلاتان ابراهیموویچ، ستاره 30 ساله سوئدی میلان، که این روزها در تمرینات تیم ملی سوئد برای حضور در رقابت های یورو 2012 حضور دارد، در مصاحبه با آفتونبلادت از وضعیت میلان و حضور خود در روسونری سخن گفت.
    زلاتان اعلام کرد گرچه میلان در حال حاضر بر اثر مشکلات مالی نمیتواند چندان در بازار نقل و انتقالات مانور دهد، اما او به قراردادی که با میلان دارد احترام میگذارد و به حضور خود در میلان ادامه خواهد داد.

زلاتان در مصاحبه با آفتونبلادت عنوان کرد: مشکلی که میلان با آن مواجه است، واضح است. میلان در حال حاضر از نظر مالی در وضعیت خوبی قرار ندارد. میلان منابع کافی برای خریدهای جدید خود را در اختیار ندارد، نمیتواند در حدود 5 بازیکنی که باشگاه به آنها نیاز مبرم دارد خریداری کند.
    در حال حاضر میلان 3 بازیکن خریداری کرده و شاید نتواند آن تعداد دیگری که نیاز دارد را به گروه اضافه کند. البته ما در این فصل بازیکنان جدیدی در اختیار گرفتیم، و فرصت چندانی برای عادت کردن به یکدیگر نداشتیم،
    کافی است به چلسی نگاه کنید، آنها بهترین نیستند اما به دلیل اینکه سالهای طولانی در کنار یکدیگر بازی کرده اند، موفق بودند.

زلاتان همچنین در مورد شایعات پیرامون پیوستن او به تیم های دیگر را نادرست خواند: آیا من به تیم دیگری منتقل خواهم شد؟ نشریات بدون این شایعات چیزی برای نوشتن نخواهند داشت. من در میلان خوشحالم و به قرارداد خود نیز احترام خواهم گذاشت.
    در آینده ممکن است هر اتفاقی رخ دهد، اما در حال حاضر من از بودن در میلان خشنود هستم و تمام شایعاتی که میشنوم نادرست است.

زلاتان در مورد حضور خود در شبکه های اجتماعی نیز عنوان کرد: چندین صفحه و حسال کاربی در فیس بوک و توئیتر به نام من ایجاد شده است، اما هیچکدام از آنها از سوی من مدیریت نشده و متعلق به من نیست، به غیر از یک حساب فیسبوک که توسط نایکی به عنوان اسپانسر من ایجاد شده است.

16. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سيلوا به حرف‌و‌حديث‌ها پايان داد
    مدافع ملي‌پوش روسونري در اظهار نظري رسمي علاقه خود براي ماندن در ميلان را اعلام کرد
    به نقل از ساکرنت، تياگو سيلوا مدافع 27 ساله ميلان در هفته‌هاي گذشته در راس خبرهاي نقل و انتقالات قرار داشت. از آن پس آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان و ماسيميليانو آلگري مربي تيم در مورد ماندن سيلوا در ترکيب روسونري با رسانه‌ها گفت‌وگو کردند.
    گمانه‌زني‌هايي در مورد انتقال وي به بارسلونا و منچسترسيتي شنيده شده بود که در نهايت اين بازيکن ملي پوش برزيلي را وادار به واکنش کرد.

سيلوا در اين مورد گفت: سران ميلان به من گفته‌اند تو يکي از پايه‌هاي اصلي باشگاه هستي و به هيچ وجه به تيم ديگري فروخته نخواهي شد. خودم نيز به هيچ وجه علاقه‌اي به حضور در تيم‌هاي ليگ برتر انگليس و لاليگايي ندارم. در ميلان خوشحال و راحت هستم و دوست ندارم اين تيم را ترک کنم.

وي افزود: پيش از اين با آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه صحبت کرده‌ام. او نيز به من گفت بايد آرام باشي زيرا باشگاه به هيچ وجه تو را از دست نخواهد داد.

تمديد 2 ساله قرارداد مونتاري با ميلان

مدير برنامه هاي سولي مونتاري در تازه ترين صحبت هاي خود خبر تمديد قرارداد اين هافبک غنايي با ميلان را اعلام کرد,هر چند که اين خبر هنوز رسما اعلام نشده است.
    سولي مونتاري، بازيکن سابق خط مياني اينتر که فصل اخير را در ساندرلند سپري کرد، در ژانويه گذشته با قرارداد قرضي 6 ماهه و به منظور کمک به حل بحران مصدوميت در خط مياني ميلان، راهي سن سيرو شد اما اواين بار پيراهن ميلان را برتن کرد.

مونتاري در طول اين مدت حتي موفق شد براي ميلان گل هاي ارزشمندي را به ثمر برساند که معروفترين گل او به بازي جنجالي ميلان-يوونتوس مربوط مي شود ؛گلي که در تصميمي بسيار عجيب مردود اعلام شد؛آن هم در حالي که توپ کاملا در درون دروازه قرار داشت و ميلان مي توانست 2-0 از يوونتوس پيش افتد.
    دراين ميان، فدريکو پاستورلو ,مدير برنامه هاي اين هافبک غنايي در مصاحبه با ميلان نيوز ايتاليا گفت: " مونتاري تا دو سال ديگر به کار خود در باشگاه ميلان ادامه خواهد داد. براي عقد قرارداد تنها کارهاي تشريفاتي و رسمي آن باقي مانده و مشکلي از اين بابت وجود ندارد و ميلان به زودي رسما اين انتفال را اعلام مي کند. مونتاري آماده بود تا پيش از پايان فصل با گالياني در اين رابطه صحبت کند ؛چرا که او از تصميم خود مطمئن بود. در هر صورت فرصت خوبي براي گالياني و خود بازيکن فراهم ش؛د چرا که گالياني به کيفيت و همچنين انگيزه فوق العاده او باور داشت و مونتاري از آن دسته بازيکناني است که در بازي ها تفاوت را رقم مي زند"
    ورزش 3

18. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الکساندر مرکل به جنوا بازمیگردد

مالک باشگاه جنوا در صحبت هایی بازگشت الکساندر مرکل به جنوا برای فصل آینده را تایید کرد.

انریکو پرزیوسی مالک باشگاه جنوا گفت "مرکل بازیکن جوانی است که شایسته بازی در باشگاه های بزرگ را دارد اما در حال حاضر او نیاز دارد تا در باشگاهی بازی کند که فصای کافی برای پیشرفت او فراهم باشد"
    "فصل آینده او قطعا در جنوا بازی خواهد کرد چرا که او عملکرد خوب خود را با پیراهن جنوا نشان داده است"
    این جوان 20 ساله بیش از این با مالکیت مشترک در انحصار دو باشگاه میلان و جنوا قرار داشت اما سران روسونری برای بدست آوردن مالکیت کامل استفان الشراووی ستاره ایتالیایی مرکل را به صورت کامل به جنوا واگذار کرد.
    در حال حاضر استفان الشراووی ,ستاره جوان ایتالیایی کاملا بازیکن میلان است.

تمایل تایوو برای پیوستن به بنفیکا

تایه تایوو در صحبت هایی اعلام کرد که او تمایل دارد میلان را به مقصد این باشگاه پرتغالی ترک کند.

این مدافع نیجریه ای که با امیدهای فروان پس از درخشش در مارسی فرانسه راهی میلان ایتالیا شد اما نتوانست آنطور که باید آلگری را تحت تاثیر خود قرار دهد و به همین منظور در ژانویه گذشته راهی کوئینز پارک رنجرز انگلیس شد تا شانس خود را در لیگ برتر جزیره بیازماید.
    اما حال پس از سپری کردن 6 ماه قرضی در این باشگاه انگلیسی قصد بازگشت به میلان را ندارد و در تازه ترین صحبت های خود از ابراز تمایل برای پیوستن به بنفیکا گفت.
    خبرگزاری O JOGO به نقل از این بازیکن نوشت "اگر باشگاه بنفیکا بخواهد برای فصل آینده من را بخدمت بگیرد بنابراین تنها میتوانم از این لطف آنها تشکر کنم"
    "برنامه و هدف من این است که هر سال و هر فصل پیشرفت کنم که بنفیکا نمونه ی بسیار خوبی است.بنفیکا پرتغال می تواند بهترین باشگاه برای پیشرفت و توسعه من باشد تا بتوانم خود را ثابت کنم"
    تایه تایوو تا تابستان 2014 با میلان قرارداد دارد.

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •