ماشالاه چقدر زود جواب میدی.
خوب در مورد بووووو شدن جان سینا اصلا درست نگفتی اگه همین تاپیک رو نگاه کنی خود آقا رضا هم نوشته که عده ای جان سینا رو تشویق کردن و عده ای هم باتیستا رو اینو خودمم دیدم.
در مورد رسل مانیا فکر کنم یک جورایی اینطوری بشه چون اسمک داون 3 تا سوپر استار خوب بیشتر نداره که همه تشنه ی چمپین اند ولی نباید بیگ شو رو هم دست کم گرفت.
در مورد جان سینا و 13 ماهشم بگم که وینس می خواست مثل آندرتیکر و آقای رسل مانیا یک رکورد دار چمپین در wwe رو هم داشته باشه فقط تو wwe چون تو wwf هالک هوگان حتی 4 سال هم بدون باخت چمپین داشت!
به خاطر همین در همون زمان هم جان سینا داشت خیلی خوب کار میکرد دیدی که هم گریت کالی رو برد هم رندی رو هم شان رو هم تریپل رو و هم ادج رو به خاطر همین هم اون رو انتخاب کرد .
و در مورد لطف کردن به نظر من که اصلا و ابذا به تریپل لطف نکرد چون بعد چمپین فقط یک بازی با ادج و رندی و سینا مهم ترین بازی هاش بودند که وقتی درفت شد دیگه کسی نبود که بخواد چمپین بشه ادج که ازش باخت تیکرم که با ادج و بیگ شو درگیر بود به خاطر همینم که اچ با کسانی مثل جف هاردی و گریت کالی چلنج شد چون کس دیگه ای که توی اسمک داون نبود. به نظر من وینس باید فکری به خاطر کمبود سوپر استار در اسمک داون بکنه حداقل 2 تا سوپر استار معمولی مثل cm punk یا کریس رو بیاره توی درفت سال آینده.
کریس جریکو که چمپینش مثل ادج قلابی بود و اصلا وینس نباید به کریس چمپین می داد کریس در حد همون انترناسیونال چمپینه که الان مال یک سری ارازل اوباشه
.gif)
.
ادج هم که همیشه خدا چمپین بوده و نمی شد چمپین نشه اون از توی راو که همش سینا ادج سینا ادج و اونم از توی اسمک داون که اصلا همیشه چمپین بود مخصوصا امسال.
جان سینا هم که سال 2006 &2007 یک 13 ماه چمپین شد که دیگه نشد تا الان.
در مورد سینا بگم که خیلی زورش زیاده مثل سال پیش که کالی رو بلند کرد یا مارک هنری رو بلند کرد. بعضی وقت ها هم مثل بکلش سال پیش دو تایی بلند می کرد.