تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 186 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند

بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بوديم و واقعا موقعيت خطرناکي روي دروازه حريف ايجاد نکرديم.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، نمایش فوق العاده تیمش در دیدار روز گذشته مقابل لیورپول را مورد ستایش قرار داد. دو گل وین رونی در نیمه دوم بازی، سه امتیاز این دیدار را نصیب شیاطین سرخ کرد و تک گل لوئیس سوارس هم نتوانست مانع از شکست قرمزها شود.
    فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" ما نمایش فوق العاده ای داشتیم. اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم باید بگویم پیروزی 2-1 به نظرم ناامید کننده است. شاید بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بودیم و واقعا موقعیت خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد نکردیم. اما این تنها اشکالی است که من می توانم از بازیکنان بگیرم زیرا در طول بازی آنها نمایش فوق العاده خوبی داشتند."
    البته سرمربی اسکاتلندی تایید کرد که گل سوارس، دقایق پایانی را بسیار حساس و نفس گیر کرد. " هنوز قلبم می زند. واقعا هیجان انگیز بود وقتی مقابل لیورپول 2-0 پیش هستید و آنها بازی را 2-1 می کنند، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. برای به ثمر رساندن یک گل تنها به چند ثانیه زمان نیاز دارید به همین دلیل دقایق نگران کننده ای را پشت سر گذاشتیم اما در نهایت توانستیم به پیروزی برسیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من يونايتد در تکاپوي شکار هافبک 19 ساله دانمارکي

سرمربي تيم منچستريونايتد شايعات انتشار يافته مبني بر تلاش تيمش براي جذب ستاره دانمارکي خط مياني تيم آژاکس آمستردام را تاييد کرد.

به نقل از روزنامه دیلی استار، سرآلکس فرگوسن پس از پیروزی 2 بر یک ابتدای هفته مقابل لیورپول در کنفرانس مطبوعاتی از رفتار لوئیس سوارز ، مهاجم لیورپول انتقاد کرد.

وی روز گذشته در مواجه با خبرنگاران در مورد شایعه جذب کریستیان اریکسن هم اظهار داشت: باید عنوان کنیم از مدت‌ها قبل منچستریونایتد وضعیت این هافبک تکنیکی را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای همکاری با وی دارد.

فرگی افزود: با کمک همکاران‌مان تمام حرکات اریکسن را زیر نظر داریم. او می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای ورود به اولدترافورد باشد و در خط میانی و در بخش تهاجمی به یونایتد کمک شایانی کند.

سرمربی شیاطین سرخ ادامه داد: آن‌گونه که شنیده‌ایم، چند تیم بزرگ دیگر اروپایی نیز علاقمند به همکاری با اریکسون هستند. اما ما تلاش می‌کنیم او را به منچستر بیاوریم و این بازیکن راهی تیم دیگری نشود.

اریکسن با ۱۹ سال سن نزد هلندی‌ها بازی‌های درخشانی ارائه کرده است.

وی سابقه بازی برای تیم ملی دانمارک را نیز دارد.

4. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای سیتی خوش شانس! حیف شد!! بازی و 1-0 بردن ولی باز در دو قدمی یونایتد هستند. میتونیم بگیریمشون

بازی پنجشنبه خیلی حساسه. امیدوارم در لیگ اروپا اول بشیم و به کلکسیون افتخاراتمون اضافه کنیم. هر چند خیلی ناراحت کنندس که سه شنبه یا چهارشنبه بازی نداریم!! لیگ قهرمانان بدون یونایتد معنایی نداره!!

6. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

معذرت خواهـی رسمی لیورپـول ، کنی ، سوارز
    یونایتد : از معذرت خواهــی لیورپول متشکریــــم

دیدار پرافتخارترین تیمهای انگلیسی در روز شنبه زمینه ساز حواشی بسیاری شد ، سوارز دست اورا را پس میزند، اورا پس از سوت پایان شادی تحریک آمیزی میکند ،کنی اظهار میکند صحنه را ندیده و خبرنگاران این حرف او را به حساب فرار از پاسخگویی میشمارند و فرگوسن در مصاحبه ای تند سوارز را مایه ننگ لیورپول معرفی میکند ، همه این بحث ها از یک کلمه نشات گرفته است!

"من واقعا باور نمیکردم سوارز با اورا دست نداده" این جملات شب گذشته یان ایر مدیر باشگاه لیورپول بود که به طور غیر مستقیمی عمل سوارز را ناشایست میشمارد.

بیانه ی باشگاه لیورپول : "سوارز اشتباه کرد ، این تصمیم سوارز نیست که بخواهد با پاتریس اورا دست بدهد یا نه ! او تیم و کنی دالگلیش را به عنوان مربی دارد. سوارز به ناشایست بودن رفتار خود پی برده و عذر خواهی کرد و همه از باشگاه و مدیریت آن انتظار دارند به شیوه ای مسئولانه رفتار کند و ما نیز عذز خواهی خود را عنوان میکنیم."

بازیکن اروگوئه ای در مصاحبه ای با سایت رسمی لیورپول عنوان کرد : "من با مربی قبل از دیدار با منچستریونایتد در الدترافورد صحبت کردم و من میدانم که کارم اشتباه بوده است. اما سرم را پایین نمی اندازم و می ایستم و میگویم که معذرت میخواهم. من خیلی از اتفاقی که افتاده متأسف و از آنچه اتفاق افتاده ناراحت هستم ."
    "من باید قبل از بازی با پاتریس اورا دست میدادم و درحال حاضر میخواهم از رفتار خود عذرخواهی کنم.میخواهم تمام این موضوع را پشت سر بگذارم و تمرکزم را بر روی فوتبالم قرار دهم."

باشگاه منچستر یونایتد با ارسال بیانه ای به عذر خواهی سران لیورپول پاسخ داد. " منچستر یونایتد از لیورپول بابت عذرخواهی در رابطه با دیدار گذشته دو تیم تشکر میکند."
    " هر کسی در باشگاه وجود دارد میخواهد از این موضوع خلاصی یابد ، این دو باشگاه بزرگ در بریتانیا رقابت بی نظیری دارند و جزوء موفقترین باشگاهها به شمار میروند. باید به آینده تمرکز کرد و به کسانی که این دو باشگاه رو دوست میدارند."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: منم برد رو با تاخیر تبریک میگم.

8. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سرالکس فرگوسن مربي باتجربه يونايتد،امسال هم مانند هر سال ديگر با شاگردانش براي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر مي جنگد.

سرالکس در صحبتهایی گفته:« به نظرم ما انگیزه کافی برای رقابت کردن با بارسلونا و رئال مادرید را داریم و با این تیمهافاصله زیادی نداریم.مطمئنم که به زودی این را ثابت خواهیم کرد.»

مربی شیاطین سرخ معتقد است که هنوز بارسلونا برتر از رئال است ودراین باره گفت:« به نظر من بارسلونا هنوز هم بهترین تیم قاره اروپاست ،هرچند که رئال فاصله اش درصدر جدول لالیگا را با بارسلونا بیشتر می کند و این فاصله را در جدول لالیگا شاهد هستیم.»

فرگوسن سال گذشته را به یاد دارد.وقتی که تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شد:« اصلا به خاطر کارهایی که در فینال ومبلی انجام دادیم پشیمان نیستم. چون بارسلونا تیم برتر میدان بود. واقعیت این است که دو گل اول بارسا، اجتناب ناپذیر بود و شاید با خوش شانسی می توانستیم به پیروزی برسیم ولی وقتی تیمی اینقدر از تیم تو بهتر است، کار خاصی نمی توانی انجام دهی.»

مربی باتجربه یونایتد در مورد حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« این ناامیدی بزرگی بود. چون احساس می کنم که در صورتی که به دور بعد راه می یافتیم، تمام شرایط لازم برای رسیدن به فینال را داشتیم. فکر می کنم که مشکل ما بازی خانگی مان مقابل بازل بود. ما 0-2 جلوبودیم و چهار یا پنج فرصت مسلم گلزنی را از دست دادیم. بعد از آن تمرکزمان را از دست دادیم و با وجودی که یک تساوی گرفتیم، ولی این نتیجه خوبی برای ما نبود.»

سرالکس در بخش پایانی صحبتهایش درمورد رقابت حساس در رقابتهای لیگ برتر گفت:« همیشه در لیگ برتر رقابت فراوانی وجود دارد ؛ تفاوت این است که قبلا در لیگ برتر، 4 تیم برتر داشتیم: ما، چلسی، آرسنال و لیورپول ولی الان 6 تیم برتر داریم و تاتنهام و منچسترسیتی هم توانسته اند به کورس اضافه شوند.»

10. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

واقعا ادم حسرت میخوره!

فرگوسن: فاصله زيادي با بارسا و رئال نداريم

سرالکس فرگوسن مربي باتجربه يونايتد،امسال هم مانند هر سال ديگر با شاگردانش براي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر مي جنگد.

سرالکس در صحبتهایی گفته:« به نظرم ما انگیزه کافی برای رقابت کردن با بارسلونا و رئال مادرید را داریم و با این تیمهافاصله زیادی نداریم.مطمئنم که به زودی این را ثابت خواهیم کرد.»

مربی شیاطین سرخ معتقد است که هنوز بارسلونا برتر از رئال است ودراین باره گفت:« به نظر من بارسلونا هنوز هم بهترین تیم قاره اروپاست ،هرچند که رئال فاصله اش درصدر جدول لالیگا را با بارسلونا بیشتر می کند و این فاصله را در جدول لالیگا شاهد هستیم.»

فرگوسن سال گذشته را به یاد دارد.وقتی که تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شد:« اصلا به خاطر کارهایی که در فینال ومبلی انجام دادیم پشیمان نیستم. چون بارسلونا تیم برتر میدان بود. واقعیت این است که دو گل اول بارسا، اجتناب ناپذیر بود و شاید با خوش شانسی می توانستیم به پیروزی برسیم ولی وقتی تیمی اینقدر از تیم تو بهتر است، کار خاصی نمی توانی انجام دهی.»

مربی باتجربه یونایتد در مورد حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« این ناامیدی بزرگی بود. چون احساس می کنم که در صورتی که به دور بعد راه می یافتیم، تمام شرایط لازم برای رسیدن به فینال را داشتیم. فکر می کنم که مشکل ما بازی خانگی مان مقابل بازل بود. ما 0-2 جلوبودیم و چهار یا پنج فرصت مسلم گلزنی را از دست دادیم. بعد از آن تمرکزمان را از دست دادیم و با وجودی که یک تساوی گرفتیم، ولی این نتیجه خوبی برای ما نبود.»

سرالکس در بخش پایانی صحبتهایش درمورد رقابت حساس در رقابتهای لیگ برتر گفت:« همیشه در لیگ برتر رقابت فراوانی وجود دارد ؛ تفاوت این است که قبلا در لیگ برتر، 4 تیم برتر داشتیم: ما، چلسی، آرسنال و لیورپول ولی الان 6 تیم برتر داریم و تاتنهام و منچسترسیتی هم توانسته اند به کورس اضافه شوند.»

ورزش3

12. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

واقعا ادم حسرت میخوره!
    از دست دادن حتی یه جام با اهمیت کم هم برای ما هوادارای منچستر یونایتد خیلی سخته حالا که دیگه جام لیگ قهرمانان بوده.
    اما به نظر من با این وضعیت مصدومیتی که داشتیم و مصدومینی که هر بازی اضافه میشدند بهتر بود که یکی دو تا رقابت رو از دست بدیم تا کمی فشار بازیها کمتر بشه.
    انشاالله امسال قهرمانی شماره ۲۰ و لیگ اروپا رو میگیریم و سال دیگه با تقویت شدن تیم و رفتن سایه بدشانسی و مصدومیت از سر تیممون توی همه جامها مدعی میشیم و بهشون میرسیم

14. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در صورتي که مسئوليت تيم ملي را برعهده بگيرم

ردنپ: پل اسکولز را به تيم ملي باز مي گردانم

سرمربي تيم فوتبال تاتنهام گفت: در صورتي که هدايت تيم ملي انگليس را برعهده بگيرم، پل اسکولز را به تيم ملي بازخواهم گرداند.

از پنج روز قبل که فابیو کاپلو، سرمربی 4 سال گذشته انگلیس از مقامش به خاطر دخالت اتحادیه فوتبال این کشور بریتانیایی استعفا داد، از سوی رسانه‌ها عنوان شد هری ردنپ، سرمربی 63 ساله تاتنهام از بیشترین شانس برای جانشینی برخوردار است.

این مربی نیز در مصاحبه‌ای از تمایل خود برای حضور در کادر فنی تیم کشورش سخن گفت.

وی حتی به بخشی از برنامه‌هایی که در این وضعیت به مورد اجرا خواهد گذاشت، نیز سخن گفت.

او اظهار داشت: در صورتی که مسئولیت تیم ملی را برعهده بگیرم، یکی از اقداماتی که انجام خواهم داد، استفاده از پل اسکولز، هافبک منچستریونایتد است. بازیکنی که به نظرم تمام شدنی نیست و اکنون می‌تواند به تیم ملی بازگردد و کمک کند.

وی ادامه داد: همان‌گونه که اسکولز پس از یک دوره شش ماهه به منچستریونایتد بازگشت و موثر واقع شد، درتیم ملی انگلیس نیز قادر به حضوری موثر خواهد بود.

ردنپ اضافه کرد: در فوتبال امروزی سن بالا مطرح نیست. بلکه آنچه حائزاهمیت است، آمادگی است. چیزی که اسکولز آن را دارد.

این اظهارات از سوی مربی مجرب تاتنهامی‌ها در حالی عنوان شد که اسکولز ۳۷ ساله تابستان گذشته برای همیشه کفش‌هایش را آویخت. اما در ماه ژانویه وقتی دید که یونایتدی‌ها به شدت با کمبود بازیکن مواجه هستند، بازنشستگی را فراموش کرد و حاضر شد بار دیگر به میدان بازگشته و تا پایان فصل به شیاطین سرخ اولدترافورد کمک کند.

16. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

جنجال تازه‌ کارلوس توز و تمجيد از يونايتدها

مهاجم آرژانتيني ناراضي منچسترسيتي با تعريف و تمجيد از فرگوسن و بازيکنان من‌يونايتد جنجال تازه‌اي بوجود آورد.

به نقل از روزنامه دیلی‌استار، کارلوس توز‌ که از ابتدای فصل جاری بنای ناسازگاری با روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی من‌سیتی را گذاشت و مدت‌ها است که به خاطر خشم و غضب دور از «آبی‌های آسمانی‌»‌ است، در مصاحبه‌ای به نیکی از مربی و بازیکنان منچستریونایتد سخن گفت.
    همین موضوع سبب شد تا هواداران منچسترسیتی که دشمنی دیرینه‌ای با همشهری‌های یونایتدی دارند، از این گلزن جنجال آفرین دلخور شوند.
    توز که خود در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ بازیکن یونایتدی‌ها بود، در مصاحبه‌اش گفت: من فرگوسن را می‌شناسم. درست است زمانی که شاگردش بودم، مناسبات خوبی با من نداشت. اما از نظر من، او و مارچلو بیلسا سرمربی سابق تیم ملی کشورم، بهترین مربیان دنیا هستند. همین‌طور بهترین مربیانی که تاکنون داشته‌ام.
    مهاجم ۲۸ ساله آرژانتینی در مورد یاران سابق یونایتدی خود نیز عنوان کرد: پل اسکولز در کنار وین رونی و رایان گیگز، بهترین بازیکنان حرفه‌ای هستند. بیشتر از این دیگر نمی‌دانم چه بگویم. جز اینکه گفته شود آن‌ها فوق‌العاده هستند.
    این اظهارات مثبت نسبت به «شیاطین سرخ» خوشایند مسئولان منچسترسیتی نبوده است. از این رو گفته می‌شود بیان چنین نقطه نظراتی برای توز دردسر تازه‌ای را درست کند و باعث جنجال دیگری در زندگی ورزشی آپاچی شود.
    ورزش3

18. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

جنجال تازه‌ کارلوس توز و تمجيد از يونايتدها

مهاجم آرژانتيني ناراضي منچسترسيتي با تعريف و تمجيد از فرگوسن و بازيکنان من‌يونايتد جنجال تازه‌اي بوجود آورد.

به نقل از روزنامه دیلی‌استار، کارلوس توز‌ که از ابتدای فصل جاری بنای ناسازگاری با روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی من‌سیتی را گذاشت و مدت‌ها است که به خاطر خشم و غضب دور از «آبی‌های آسمانی‌»‌ است، در مصاحبه‌ای به نیکی از مربی و بازیکنان منچستریونایتد سخن گفت.
    همین موضوع سبب شد تا هواداران منچسترسیتی که دشمنی دیرینه‌ای با همشهری‌های یونایتدی دارند، از این گلزن جنجال آفرین دلخور شوند.
    توز که خود در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ بازیکن یونایتدی‌ها بود، در مصاحبه‌اش گفت: من فرگوسن را می‌شناسم. درست است زمانی که شاگردش بودم، مناسبات خوبی با من نداشت. اما از نظر من، او و مارچلو بیلسا سرمربی سابق تیم ملی کشورم، بهترین مربیان دنیا هستند. همین‌طور بهترین مربیانی که تاکنون داشته‌ام.
    مهاجم ۲۸ ساله آرژانتینی در مورد یاران سابق یونایتدی خود نیز عنوان کرد: پل اسکولز در کنار وین رونی و رایان گیگز، بهترین بازیکنان حرفه‌ای هستند. بیشتر از این دیگر نمی‌دانم چه بگویم. جز اینکه گفته شود آن‌ها فوق‌العاده هستند.
    این اظهارات مثبت نسبت به «شیاطین سرخ» خوشایند مسئولان منچسترسیتی نبوده است. از این رو گفته می‌شود بیان چنین نقطه نظراتی برای توز دردسر تازه‌ای را درست کند و باعث جنجال دیگری در زندگی ورزشی آپاچی شود.
    ورزش3
    توز از اون استعدادهایی بود که قربانی حاشیه شد.
    بهترین کار الان براش اینه بره به یه تیم خوب و کم حاشیه بتونه فوتبالش رو اونجوری که استعدادش رو داره بازی کنه.

20. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •