دستت درد نکنه.فوقالعاده بود مخصوصا اول آهنگ.اگه اشتباه نکنم این آهنگ را قبلا تو مستند ظهور یا انتظار شنیده بود م یه مستندی بود که چند تا جوان آمریکایی ساخته بودنش.
دستت درد نکنه.فوقالعاده بود مخصوصا اول آهنگ.اگه اشتباه نکنم این آهنگ را قبلا تو مستند ظهور یا انتظار شنیده بود م یه مستندی بود که چند تا جوان آمریکایی ساخته بودنش.
الان که دارم اینو مینوسیم به آهنگ I stand alone هم دارم گوشی میدم! حس غریبیه !خوب بازی روی لول هارد تموم شد. واقعا بازی زیبا و سراسر هیجانی بود.
مخصوصا مراحل دلتا خیلی فاز داد . کلا من از مراحلی که کلی نیروی پشتیبان باشه و تجهیزات نظامی زیادی هم در اختیارت باشه خیلی حال می کنم
داستان بازی هم جالب بود. به من به شخصه بیشتر از بتل چسبید بازی. به عنوان کسی که نه تعصبی به کال دارم نه بتل باید بگم گرافیک بتل و همینطور جزئیات از این بازی سر تر بود ولی گیم پلی و داستان بازی mw3 از بتل 3 بهتر بود.
با توجه به نسخه های قبلی بتلفیلد که اصلا سیستمش فرق داشت به نظرم بتلفیلد 3 خیلی از همین سری mw کال تقلید کرده بود. کلا سیستمش و تغییر داده بود.
البته در کل هر دو بازی فاز اساسی داد.
سلام بچه ها داستانش فوق العادس واقعا عالیه عالی
آهنگاشم که محشرن
اما گرافیکش گند زده به همه چی
اقا يكي داستان بازي رو توضيح بده
منظورم اينه كه ما كي هستيم و هدفمون چيه ؟؟ من قبل از اين فقط بلك اوپس رو بازي كردم از داستان اين هيچي نميفهمم
عزیز داستان این نسخه ادامه ی نسخه ی mw1 و mw2 هستش !! و ربطی به block ops نداره !! یا برید نسخه های قبلی ( که واقعا حیفه بازی نکنید و هر کدوم شاهکاری هستن) رو برید بعد بیاید mw3 !! اما اگه نه تصمیم دارید همینو برید و داستانشم میخواید یهو بفهمید
یه سر به تاپیک های mw1 و mw2 و بعدشم پست اول همین تاپیک بزنید
![]()
سلام برای آنلاین بازی کردن اگه cd key این بازی رو بخرم باید بعدش بازی رو دانلود کنم ؟ با 128 میشه بازی کرد ؟
Last edited by princesoroush; 30-11-2011 at 07:04.
سلام دوستان چطور می شه این بازی رو شبکه بازی کرد؟ ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنون
بالاخره مشکل رو پیدا کردم ماله من نسخه 3 دی وی دی بود ومراحل اسپشل اپس تو فلدر zone نیستند واسه همین باید اونها رو دانلود کنم !!
من عادت دارم حداکثر دو روزه بازیارو تموم کنم، اما این بازیرو یه هفته پیش خردیم و تا الان کشش دادم
نمیخواستم خیلی زود تموم شه چون هم واقعا قشنگ بود و هم به احتمال زیاد آخرین فصل از سری مدرن وارِ کال آو دیوتی بود و دیگه کاپتان پرایس رو نمیبینیم!
تو این قسمت تعداد افرادی که از تیم پرایس مردن بیشتر از سری های قبل بود، واقعا بازی قشنگ تموم شد، با اون تیکه ای که میشینه سیگار میکشه هم خیلی حال کردم
عکس پایانیش هم که قشنگ بود، یاد Ghost رو زنده کرد!
واقعا مخلص اینفینیتی وارد هستم با این سری مردن وارش
دلم واسه این سری تنگ میشه![]()
اگه میتونی اون عکس آخر بازی رو آپ کن ، هر دفعه خواستم عکس بگیرم یه مشکلی پیش میومد![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 30-11-2011 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)