مدل W900A سونی.
اگه تا آخر تابستان صبر کنی سری W850C مدل 2015 هم میاد.
XPERIA Z3
مدل W900A سونی.
اگه تا آخر تابستان صبر کنی سری W850C مدل 2015 هم میاد.
XPERIA Z3
42 LG چی پیشنهاد می کنید؟
3D مهم نیست.
ممنون دوست عزیز ولی w900 اصلا نیست w904 هم نیست نظر شما در مورد samsung f8000 چیه؟ فرمت sd خوب دیده میشه؟
به سایت میهن مارکت یه سری بزنید اونجا هستش.
این دو تا TV بهترین تلویزیون های 2013 بودن،ولی رنگ زنده (ترایلیمینوس) و اینپوت لگ خیلی پایین W9 برتری بیش از اندازه ای بهش میده.
XPERIA Z3
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان.من میخواستم تلویزیون پاناسونیک vt60 رو بگیرم .مصرفم هم فقط گیم هست.شنیدم vt60مشکل به جا ماندگی تصویر یا همون burn in وجود داره.دوستانی که اvt60دارند همچین مشکلی براشون پیش امده یا نه؟دوستان خواهشا جواب بدید.چون خیلی در مورد کیفیت تصویر بسیار عالیش شنیدم میخواستم بگیرمش ممنون میشم جواب بدید.
سلام خدمت دوستان بنده بین دو مدل ال جی ub 830 و ub 850 موندم 830 سیستم عامل قدیمی رو داره و 900 هرتز ولی 950 سیستم عامل وب او اس و 1000 هرتز و هر دو 4 کی هستن 830 رو میدونم اشتراک گذاری میرا کاست داره ولی 950 رو نمیدونم این گزینه رو داره یا نه کسی میدونه وب او اس هم اشتراک گذاری میرا کاست رو داره یا نه؟ برام این گزینه خیلی مهمه بقیه اشتراک گذاری رو میدونم داره فقط از این گزینه مطمئن نیستم کسی میتونه کمکم کنه؟ با تشکر.
من قبلا گوشیم اندروید 4 بود و وقتی از قابلیت screen mirroring استفاده میکردم مشکلی نداشت
و میشد فایل های رو گوشی رو تول تلویزیون ببینم
بعد آپدیت به اندروید 5 خیلی وقت بود از این قابلیت استفاده نکردم تا اینکه امروز تست کردم
دیدم همچین اروری میده
این چیه و چطور باید رفع بشه ؟؟؟
Last edited by albertxx; 02-08-2015 at 19:52.
سلام
یه تلوزیون 32 اینچ میخوام که response time و refresh rate خوبی داشته باشه و تصاویر سریع رو روون نشون بده
قیمت تو حدود 1 تومن.. بالاتر شد هم اشکال نداره 32F6450 از سامسونگ چطوره؟
سلام
دوستان من یه تلوزیون 55 اینچ میخوام ، نظرتون راجع به sharp 55le860 چیه؟
کیفیت تصویرش خوبه؟
سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)