[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- رو با soft gozar جایگزین کنید
---------- رو با soft gozar جایگزین کنید
Last edited by majid4mi; 08-10-2012 at 14:26.
آقا مجید شما خودتون صلاح میدونید که 8 رو تو این مدل بریزیم؟
به نظر من برای لب تاب و PC که رابط کاربری لمسی براشون کاربردی نداره ویندوز 7 بهتره
مهمترین دلیل اینکه ویندوز 8 با این شکل و شمایل تولید شد بازاری بود که مایکروسافت نمی خواست اون رو از دست بده و اون هم بازار تبلت ها بود.
ولی با توجه به مقایسه ای که در سایت های معتبر بین ویندوز 7و8 صورت گرفته در کل به نظر میاد ویندوز 8 بهتر باشه.
آزمایشات بر روی سیستمی با پردازنده 3.3GHz Intel Core i5-2500K و رم 8GB DDR3 و هارد 1TB با سرعت چرخش 7200-rpm و کارت گرافیک پرقدرت Nvidia GeForce GTX 560 Ti
درآزمایشات WorldBench7 و در مقایسه با نتایج ویندوز7، ویندوز8 نزدیک به 14 درصد سریعتر عمل کرد. در کل تفاوت بیش از 5 درصد میتواند برای کاربران محسوس باشد
زمان شروع (Startup Time)
وب گردی و تولید محتوا
خلق محتوا
بازده در آفیس
آفرين داداش مجيد بهترين هستي به خدا زنده باد با اين همه معلومات
سلام به همگی دوستان کسی هست بدونه میشه یکی از دو گرافیک رو بلکل غیرفعال کرد؟
من وقتی کابل شبکه رو به لپ تاپ وصل میکنم قسمت Touch از کار میافته و مجبور میشم از موس معمولی استفاده کنم این مشکل مربوط به نرم افزاره یا سخت افزار؟
آخرین ورژن درایور های این لپ تاپ رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ (به غیر از خود سایت DELL )
سلام در همون حالی که کابل وصله و مشکل تاچ دارید درایور تاچپد رو نصب کنید. نرم افزاریه R301357 - TouchPad Alps
سلام بر دل داران عزیز
به نظرتون من این لپ تاپ رو بخرم یا تو این رنج قیمت لپ تاپ بهتری هم هست ؟!(قیمت جدیدش چنده ؟)
ممنون
کلا لپتاپ خوبیه - ولی الان دیگه کم پیدا میشه و بهتره دنبال مدلای جدید باشید
مثلا تا این رنج قیمت (1.800 حدودا) چی خوبه ؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)