با سلام به دوستان، یکی از دوستان لطف کنه و بگه چجوری میشه وبکم رو تست کرد؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
با سلام به دوستان، یکی از دوستان لطف کنه و بگه چجوری میشه وبکم رو تست کرد؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
من 6080 خریدم امروز 1230 با گارانتی و کیف.
میخوام وبکم را تست کنم نمیدونم چیکار کنم.
راهنمایی کنید
من 6080 خریدم امروز 1230 با گارانتی و کیف.
میخوام وبکم را تست کنم نمیدونم چیکار کنم.
راهنمایی کنید
ببینید دوست عزیز اولویت های بسیار مهم تری نسیت به تفکر بی دلیلدر مورد ارتقا رم وجود داره....
قطعا شما هیچ وقت به رم بیشتر از 6 نیاز پیدا نخواهید کرد پس یهتر یه جابجایی تو اولویت هایی که دارین رخ بده....
ساپورت رم توسط هر مدل و در هر برندی که ممکن مد نظر داشته باشین به هیچ عنوان مزیت حساب نمی شه و نمی تونه به ارتقا رتبه دستگاه به لحاظ فنی کمکی کنه حتی اچ پی ....
سری 6000 نهایتا تا 8 ساپورت می کنه اما 6100 تا 16....
در مورد گرافیک هم مموری اختصاصی بیشتر نمی تونه پرفورمنس رو به اون صورتی که ممکن تصور بشه تغییر بده....
به دلیل اینکه memory interface 128 بیت هست و تغییری نکرده پس نمی تونه تاثیر زیادی تو افزایش فریم داشته باشه و کاملا جهت گمراه کردن تصور خریدار نسیت به عملگرد گرافیکی رو داره....
نه درایو فقط Rom هست....
دوست عزیز اگر شما پست های قبلی و به خصوص اونایی که مربوط به من هست رو خونده باشین متوجه شدین در مورد چی هیولایی اینجا صحبت شده....
نمی خوام توضیحات تکراری و خسته کننده رو دوباره بازگو کنم اما فقط همین رو بدونین اگر بتونین به چیزی جز hp و سری 6 فکر کنین قطعا بزرگترین اشتباه رو انجام دادین....
اغراق هم در کار نیست و شما باید بدونین این انتخاب می تونه فوق العاده عالی و بی نظیر باشه....
پس تو خریدش شک نکنین....
Last edited by em0fab0y; 29-07-2011 at 09:55.
دوست عزیز شما باید برنامه CyberLink YouCam رو نصب کنید تا Cam فعال بشه...
به راحتی هم قابل دانلود هست ....
دوستان میشه بگید برای اینکه بدونم لب تاب شماره سریالش درست هست یا نه به چه سایتی و لینکی برم
فرق 6090 با 6100 چیه ؟فقط تو گرافیکه یا صفحه نمایش تغییر کرده؟این مدل LIGHTSCRIB داره؟
تفاوت فقط در هارد و مموری اختصاصی بیشتر برای 6100 هست....
screen عینا مشابه بقیه مدل های سری 6 ....
همه نوت بوک های اچ پی lightscribe دارن....
بچه ها آلتیمیت نصب کردم
هاردم پاتیشن بندی کردم فقط زدم کل هاردو Delete کردم یعنی درایو ریکاوری هم پاک شد مهمه؟
البته من اولش که لپ تاپ رو خریدم ریکاوری کردم تو 4 تا دی وی دی
.
بعد اینکه میخوام اطلاعاتم رو از PC به لپ تاپ منتقل کنم و متاسفانه لپ تاپ 6090 پورت e-sata نداره !
بجز هارد اکسترنال چطوری میشه حدود 300 گیگ رو انتقال داد ؟
.
بعد اینکه لپ تاپ رو به TV نصب کردم فونتها رو یه جوری نشون میداد انگار بی کیفیت بود
تنظیمات گرافیک رو هم همرو توی بالاترین حد گذاشتم
خواستم فیفا بازی کنم روی رزولوشن 1280*1920 که گذاشتم خیلی کم میاورد و تصویر کند جابجا میشد اشکال از چیه؟
توی Laptop کم نمیاورد ولی با 1366*768
.
مک آدرس Wifi و Bluetooth لپ تاپ رو از کجا بیارم ؟
سلام دوستان
من تصميم دارم اين مدل رو بخرم فقط چند تا سوال:
حتما بايد پسوند ee داشته باشه ؟يا پسوند خاصي؟
در هنگام خريد به چه نكاتي بايد عمل كنم؟
شما چه گارانتي و فروشگاهي توصيه ميكنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)