سلام دوست عزیز
زیاد سخت نگیر اینجور اطلاعات فنی بدردت نمیخوره
بهتره تجربی خرید کنی و راجع به مدلهایی که بچه ها دارن اینجا سوال کنی تا بتونن راهنماییت کنن
سلام دوست عزیز
زیاد سخت نگیر اینجور اطلاعات فنی بدردت نمیخوره
بهتره تجربی خرید کنی و راجع به مدلهایی که بچه ها دارن اینجا سوال کنی تا بتونن راهنماییت کنن
سلام این فیلم های ساید باید سایدی که رو دی وی دی تو سایت 3dbaz می فروشند کیفیتش چه قدر هست تو خود سایت نوشده عالی منظور از عالی چیست لطفا زود باسخ دهید
من pz9500 سایز 50 اینچش مد نظرم هست البته من از lw5700 هم خوشم اومده البته چون برای بازی می خرم و قیمت و سایزشم برام مهم است pz9500 انتخاب بهتری اما چون تو شهر ما نیست کیفیتش رو نمی دونم خوبه یا نه نمایندگی شهر ما گفته تو ایران فقت سایز 60 اینچش است ایا درست است اگر کسی دیده کیفیتش خوبه با تشکر
اولا اینا چه ربطی به هم دارن؟
ثانیا PZ 9500 اصلا نداریم ، یه مدل داریم PZ 8500 که پلاسما هست و صفحش هم لمسی هست
فقط هم 60 اینچ داره قیمتشم حدوده 4.700.000 هست
عزيزان كسي اين مودم و اينترنت 1 ساله كه lg تابستون تبليغ ميكرد رو گرفته تا به حال؟
ما از تابستون علاف ايم.هر وقت و زنگ مي زنم نمايندگي يه بهونه مياره.
اول گفت انترنت شاتل طرف شما رو ساپورت نميكنه رفتم شاتل گفت اتفاقا خوب ام ساپورت ميكنه.
بعد كه گفتم بهشون مي گه مودم بي سيم الان موجود نيست بايد صبر كنيد.
ميخوام ببينم كسي گرفته اين مودم و اينترنت و يا تبليغات الكي بوده و نمي خوان بدن بهمون.
(در ضمن بقيه عينك ها و اون فيلم 3d رو هم ندادن هنوز)
آره ما خیلی وقت پیش گرفتیم
اکانت اینترنتش رو دادم به دوستم
اما مودم رو دارم و هنوز استفاده نکردم چون خودم یکی دارم
عینکها و فیلم بلوری و کنترل جادویی هم همراهش می فرستن
كنترل جادويي رو خود tv بود با 4 تا عينك.نمي فرستن نامردا.اكانت اينترنت ات مال چه شركتيه؟شاتل؟
شما تهرانی؟ اگر نه کجا هستی؟
کارت هدیت هم شارژ نشده؟!
آره شاتل بود
واقعا جواب داد
فقط يه rename ساده
از تو فايل ايميج بلوري فايل اصلي فيلم رو بيرون كشيدم rename كردم و هاردمو وصل به تلويزيون كردم فيلم رو راحت پخش كرد حتي صداشم ساپورت كرد اما سه بعدي نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)