سلام اینکه میگه سمند با رینگ فولادی 15 اینچ میخواستم دقیقا بدونم چه شکلیه کسی میتونه یه عکس از این نوع رینگ بزاره
من یه سمند ای اف سون ال اکس با رینگ فولادی ثبت نام کردم به زودی میگرم کسی میتونه راهنمایی کنه این رینگ فولادی چیه؟!
سلام اینکه میگه سمند با رینگ فولادی 15 اینچ میخواستم دقیقا بدونم چه شکلیه کسی میتونه یه عکس از این نوع رینگ بزاره
من یه سمند ای اف سون ال اکس با رینگ فولادی ثبت نام کردم به زودی میگرم کسی میتونه راهنمایی کنه این رینگ فولادی چیه؟!
Last edited by e_kh78; 16-11-2015 at 10:55.
همون رینگهای معمولی مشکی رنگه که قالپاق بهشون میخوره.
از این وامی ها ثبت نام کردید؟
رینگ فولادی همون رینگ معمولی و با حداقل کیفیتی هست که n ساله داره استفاده میشه
رینگ آلومینیومی هست که گزینه جدیدتر و بهتره
در واقع وقتی رینگ ماشین آلومینیومی باشه به عنوان آپشن میگن رینگ آلومینیومی هم داره
وگرنه اینکه میگن سمند با رینگ فولادی مثل اینه که بگن سمند دارای چراغ جلو و باک!
لاستیک یزد خوبه؟؟؟
بله خوبه بهترین لاستیک ایرانی هست که در خاور میانه صادر میشه .
سلام
من لاستیک هایی ک زیر ماشینم( از تو کارخونه) لاستیک های تری آنجل هستن
الان یکساله زیر ماشین دارن کار میکنن، در کل کیفیت این برند لاستیک چطوریاست؟
بعد اگر بودجم واسه عوض کردنشون به کومهو نخوره شما تو ایرانیا کدوم لاستیک رو توصیه میکنید؟
سلام دوستان..من در ماه تقریبا 2500 کیلومتر مسافت طی میکنم...بنظرتون لاستیک ایرانی بندازم بصرفه تر نیست؟
سلام دوستان... من میخوام واسه پرایدم لاستیک نو بگیرم خارجی...فروشنده یه جفت لاستیک هانکوک رو میده 290 تومن...ولی من با تاریخ تولیدش مشکل دارم تاریخش هفته 5 سال 2015 ....0515...به نظرتون تاریخش زیاد نگذشته؟..
- - - Updated - - -
.
سعی کنید تاریخ تولیدش نهایت 6 ماه باشه
اما یکسال کمی زیاده
اقا محمد یه سوال دیگه...حقیقتش شاید نهایتا یه سال دیگه این پراید دستم باشه حالا به نظرتون بازم ارزش داره حدود 560 تومن بدم لاستیک هانکوک...یا لا ستیک ایرونی بذارم زیرش کافیه؟..میشه یه لاستیک خوب و البته نرم ایرانی بهم معرفی کنید مثل بارزی که الان روشه سفت نباشه..ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)