اي بابا مطمئني اينا نيستن توي نسخه پي سي؟
اينا كه خيلي چيزاي باحالي بودن چرا باس حذف بشن مگه اينكه چيزهاي بهتر از اينها اضافه بشه اونوقت ميشه ناديده گرفتن نبود اين چيزها رو
اي بابا مطمئني اينا نيستن توي نسخه پي سي؟
اينا كه خيلي چيزاي باحالي بودن چرا باس حذف بشن مگه اينكه چيزهاي بهتر از اينها اضافه بشه اونوقت ميشه ناديده گرفتن نبود اين چيزها رو
شما خودت بازی کردی میگی حذف شده یا از جایی آوردی ؟
اگر از جایی آوردی احتمال داره اشتباه باشه . من خودم یه تریلر دیدم توش هواپیما داره . چطور میگی نداره ؟؟؟؟
اتفاقا منم يادم مياد توي يكي از عكسها ديدم باشگاه داره منم فكر نميكنم اينها حذف بشن دليلي نداره. مگه اينكه دوستاني كه اين ادعا رو دارن مدرك موثق بيارن اينجوري خيال همه راحت ميشه. تازگيها خوب مد شده تو تاپيكهاي اخبار شايعه بندازن بعضيا
این پست دو بار ثبت شد
Last edited by aseman e ghermez; 28-09-2008 at 16:48.
نه منظور ایشون خلبانی بود یه قسمت کاملا بی خود بود و دور از واقعیتولی بخش هلی کوپتر خوبه اخه مگه یه ادم معمولی هوا پیما میرونه که نیکو برونه
یا تانک اگه بخش نظامی میزاشتن بله یه چیزی ولی بخش های دیگر رو موافقم ولی خیلی خیلی
طبعیی تر از قبل شده از جمله هوش مصنوئی (ورزش صبح گاهی مردم . تماس به پلیس اتش نشانی . دریافت تم از اینتر تت .تماس مردم با پلیس در صورت دیدن جرمی از ما یا دیگران. وارد خانه شدن بدون لادینگ . تعویض گوشی . تماس با دوستان. دادن اس ام اس . اپلود عکس گرفته شده در موبایل . شکستن شیشه ماشین برای دزدیدنش . شما نقد چند صفحه پیش رو بخون این ها تازه بخشی از نقد بود. در صورت خوردن مشروب نیکو چند ساعت حالت طبیعی ندارد . دمو های طبیعی تر) لطفا ضهنیت گیمر هارو خراب نکن
در ضمن بخش کاور که مثل gears war شده اگه گیمر بودی این حرف هارو نمیزدی
شهر وسیعش san رو میخوره دوستان نقد چند صفحه پیش رو بخونید![]()
من نقشه بازي رو ديدم ولي به نظر نميومد از San Andreas بزرگتر باشه مگه اسم شهر ليبرتي نيست؟
دوستان من نسخه ی xbox360 را دارم و تمام چیزهایی که پدرام جان در مورد بازی میگویند درسته.
دوستان لطفاً زود در مورد این بازی قضاوت نکنید ... عدم وجود چند تا وسیله مثل هواپیما و دوچرخه و تانک اصلا از ارزش بازی کم نکرده. سازنده های راک استار آدم های آماتوری نیستند و مطمئن باشید روی تمام این فاکتورها کار کردند و به این نتیجه رسیدند که باید حذف بشن... ارزش این بازی خیلی بالاتر از این حرفاست. اتفاقا عدم وجود این وسایل نقلیه باعث باورپذیر تر شدن بازی شده..
تمام صحرا ها و جاهای بیخود پاک شدن این بازی واقعا بهترین بازی در عصر تکنولوژی میباشد خود راکستار هماین عقیده را دارد این بحث رو ادامه ندید داریم از موضوع اصلی خارج می شیم
![]()
ولی توی نسخه san andreas دشت ها و کوه ها خیلی رانندگی توشون حال میداد و تنها بدیش این بود که توی خارج از شهر خیلی تصادفهای بیخودی میشد که امیدوارم این نسخه رانندگی هاش هوش مصنوعی بالایی داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)