باحالن !
چجوری باید 100 کنم ؟
باحالن !
چجوری باید 100 کنم ؟
خیلی ممنون مشکل همون caps lock بود که حل شد![]()
Iron ingot و Leather Strips بخر بعد باهاش Iron Dagger بساز...
همین کارو تکرار کن Smithـت Level up میشه بعد باید پرک هاشو بگیری تا بتونی آرمورهای مختلفو بسازی.
از Forge ( کوره آهنگری ) هم برای ساختن Iron Dagger استفاده کن که تو هر شهری هست.
وقتی iron Dagger ها رو ساختی حتما اونا رو یک جایی ذخیره کن چون برای lvl up کردن Enchanting ( که به اندازه Smiting مهمه ) خیلی بدرد میخورند و هزینه فروششون هم هر کدوم میشه بالای 200
من برای لول آپ کردن Enchanting مجبور شدم 200-300 Iron dagger دوباره بسازم![]()
تو تريلر هاش اون Giant ها به هيرو حمله نميكردن مگر اينكه تحريك ميشدن ولي من از كنارشون رد ميشم حمله ميكنن !
چرا؟
اون غول بزرگا که حمله نمیکنن مگه اینکه نزدیک اسبابشون بشی
یا خودشون یا ماموتاشونو بزنی
__________________________________________________ ______________
یه جا زورم نمیرسید بزنم یه عده بودن اون ور هام ماموت بود کشیدم طرف مامونا تیر زدن خورد به ماموت دیگه ماموت ها 7 یا 8 نفرشونو کشت من فقط وسیله جم میکردم
زیاد سخت نگیر!
کلا موجودات خیلی خاص و جالبین ()! آزاری هم به آدم نمی رسونن تا زمانی که احساس خطر نکنن!
مثلا من اولای بازی یه بار رفتم کنارشون بهم حمله کردن! با بدبختی تونستم یکیشون رو بکشم...
یه دفعه ی دیگه رفتم نزدیکشون دیدم با اون گرزی که داره، هی داره به زمین می کوبه ، انگاری داره هشدار میده نزدیک نشو! ( من اون موقع تو حالت حمله بودم )
بار آخری که از دور دیدمشو، سریع اسلحمو غلاف کردم و رفتم پیششون، کاری باهام نداشتن...
پس میشه نتیجه گرفت تا وقتی که بهشون زیاد نزدیک نشی یا به ماموتاشون دست نزنی کاریت ندارن...
( موجودای خوبی هستن، چند بار منو تو کشتن دراگون کمک کردن)
اتفاقا این غول ها خیلی به اتیش حساسن فقط با ماموتاشون در نیفتین که...
به سلامتی منم اولین خونه ام رو تو وایت ران خریدمحالا با لیدیا هم خونه شدم!! میشه باهاش ازدواج کرد؟
راستی اگه همه وسایل تزئینات خونه رو بخرم alchemy و enchating و... همش رو میاره؟ الان کلی اسلحه با قابلیت جادویی رو دستم مونده که برم تو اینچتینگ ابشون کنم ولی نشونشون نمیده... غنیمت و دزدی هستن همه
حالا برم تو شهر ریفتن یعنی دسته دزدان میشه ابشون کرد؟ حداقل قابلیت جادوییشون رو بگیرم و gem پر کنم اینجوری بهتر میشه ولی... دوستان یه راهنمایی میکنید؟
--------------------------------------------------------------
دوستانی که دنیال فالوور خوب هستن Eola خیلی عالیه! عملا تنهایی یه بلود دراگون رو کشت من رفتم فقط روحش رو حذب کردم...!!
الان در مورد 3 تا چیز من گیج شدم :
1-نمیشه همزمان هم میج زد هم شمشیر تو دستت باشه؟ oblivion میشد اخه! الان من P رو زدم رفت تو قسمت میج ها..یه میج رو فعال کردم..دیگه شمشیر رو نشون نمیده! باید میج رو غیر فعال کنم تا بره رو شمشیر! یعنی نمیشه سوئیچ کرد بین شمشیر و میج؟
2-کوئست های اصلی و فرعی چرا قاطی هستند؟ نمیشه اینا رو از هم تشخیص داد...چطوریه؟ توی oblivion .چیزی به اسم main quest داشتیم..
3- چطوری میشه بین شمشیر ها سوئیچ کرد؟ هی باید برم تو اینوتوری انتخاب کنم؟!!!!!
کسایی که اهنگری رو 100 نکردن و deadra armor میخوان برن برای imperial legion بجنگن (یا همون پادشاه) هر دفعه که ماموریت رو تموم کنید یه چیز بهتون میده یکیش daedra armor هست . کلا خیلی هم بهتر از stormlock هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)