آقا sound track بازی رو کاملشو کسی نداره برا ما بزاره؟
آقا sound track بازی رو کاملشو کسی نداره برا ما بزاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل اهنگا با حجم 100 مگ و پسورد awesome
به جز پایان بازی که ضایع بود، به نظرم بازی خوب بود.گرافیکش مشکلی نداشت به نظرم چرا بد گفتین ازش؟اهنگ های بازی هم که عالین.صدا گزاری خوبه ولی با لب ها هماهنگ نیست.
محتوای مخفی: .
براساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع Ray Muzyka رئیس Bioware حرفای جالبی زده
اشاره کرده که تیم بازی سخت دارن کار می کنن تا DLC هایی رو برای بازی آماده کنن که به سوالات در مورد داستان پاسخ میده و جزئیات اون هم ماه آپریل میاد
همچنین این اطمینان رو داده که مس افکت حتما ادامه پیدا می کنه و شماره های بعدی هم در کاره
پ.ن: فکر نکنم Bioware بدونه داره چی می کنه. اون چیزی که مشخصه نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده ای نداره!
نه وحید اقا اینا خوب میدونن دارن چکار میکنن از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره و داستان همینی که نشون دادن نیس. قبلا هم گفته بودن ادامه میدن. ولی ما زود قضاوت کردیم.( البته باید ببینیم چی پیش میاد بعد ...)
ممنون از خبرت خوشحالم کردی
سلام دوستان سال نو مبارک
چند تا درخواست
اول
اگه میشه در مورد سیستمهای اپگرید وسیستمهای جدیدی که اضافه شده کمی توضیح بدید
دوم
من تو ماموریت اکادمی گریمسون که با جک ملاقات می کنیم هستم و باید هم بگم تمومش کردم می خواستم بدونم به تیم من ملحق میشه یا خیر؟
در ضمن فقط این افراد به تیم من ملحق میشن ؟
Kaidan Alenko
Tali'Zorah vas Normandy
Liara T'Soni
Garrus Vakarian
James Vega
Ashley Williams
Javik
EDI
در مورد ماموریتی که Garrus رو میبینم هم سوالی داشتم می خواستم بدونم بعد از انجام این ماموریت رابطه من با نژادهای دیگه مثل آساری خراب میشه یا نه؟
سوم
شما ها که مثل بچه ها افتادید به جون بایوور و الکترونیک ارتز
از مس افکت 3 فقط پایانش رو دیدید پس تغییرات به عمل اومده و پیشرفت بازی در زمینه های دیگه چی ؟ از اونها هم حرف بزنید من بشخصه با وجود تموم نکردن بازی از همین الان حالم داره از پایان بازی بهم میخوره اما هر بحثی یک نقطه سر خطی داره این همه کشش ندید به دیگر بخشهای بازی بپردازید
الکس هنوز نقدتو ندیدم میخوام بدونم چجوری کیسی هادسون رو به چالش می کشی
مس افکت از نظر من تا به الان
و دوباره بازگشت
تا الان که روزی 3 ساعت بازی میکنم فکرکنم یک درصد از بازی رو بیشتر انجام ندادم تا حدودی بازی تجربه لذت بخشی داشت ولی نمیدونم چرا احساس میکنم خلاصه شده و همه چیز داره واسم سریع پیش میره
اما چیزی که هست مثل قسمت دوم جذابیت نداره و بعد از چند ساعت بازی ازش خسته میشم شاید هم بیشتر هم بخاطر درجه سختی insanty باشه تا ببینم جلوتر چی میشه
سرتو بدزد رفیق
سیستم کاورگیری که هر قسمت از مس افکت داره کاملتر میشه و بیشتر ار پیش خودش رو شبیه به صاحب این سبک گیرز اف وار میکنه اما چیزی که قابل توجه هست اینکه همانند قسمتهای قبل دیگه نمیشه راحت پشت یک ستون جا خوش کرد دشمنان مجهز به نارنجک و وسایل جنگی مختلف شدند و هی شما رو وادار به جا به جا شدن میکنند که به لطف سیستم کاور گیری بازی خیلی جذابتر و سریعتر شده وبه اکشن بازی افزوده ه یک چیز دیگه هم اینکه وقتی پشت یک شی سنگر میگیریم بهتره حسابی هوای کله آهنی شفرد رو داشته باشید به لطف هوش مصنوعی خوب بازی گاهی یکی دو تا تیر به سر و صورتش برخورد میکنه که حالت طبیعی تر به بازی داده
فرشتگان چارلی
افراد تیم حالا نقش پررنگ تری دربازی دارند در قسمتهای قبل همیشه احساس میکردم فقط برای سپر محافظ شفرد و یا یک جورایی قربانی کردن بکار میاند چه میشه کرد واقعا این وسط من بودم که دو تا اسلحه خالی میکردم دریغ از یک تیر تاثیر گذار اونها
اما حالا در قسمت سوم اعضای گروه در روند تیمی بازی بیشتر حضور دارند و دیگه یک مشت غلام حلقه بگوش بحساب نمیاند که منتظر فرمان باشند اگه بهشون دستور ندید بلدن چجوری هم از خودشون و هم از شفرد در صحنه جنگ محافظت کنند و حالت روئین تن بخودشون گرفتن و کمتر میشه دید که نئششون رو زمین افتاده در غیر این صورت با امکان جدید امداد رسانی بازی و انهم موقعی که شفرد نزدیک یار زخمی باشه میتونه اون رو بلند کنه وبه صحنه درگیری برشگردونه وگرنه از روش قدیمی این سری هم میشه استفاده کرد که این دو امکان در کنار همبازی رو شیرینتر کرده افراد گروه در زمانی که با حمله سنگین دشمن مواجه بشند عقب نشینی میکنند و زمانی که دارید به پیروزی میرسید شروع به پیشروی میکنند استفاده از قدرتها به نوبه خودش لذت دیگه داره و تلفیک اونها با هم چیز دیگه ی هستش که با انتخاب تیم درست میشه کل نقشه دشمن رو بهم بریزیم وچندین تن از اونها رو در ان واحد بطرز وحشیانه ی هلاک کنیم
عملیات قیچی
با بیشتر شدن تنوع دشمنان درطول بازی ودسته بندی شدن اونها همانند قسمت های قبلی دیگه نمیشه دسته کمشون گرفت در بیشتر مواقع نقشه من بزن بکش برو به جلو بود اما حالا باید استراتژیمو در قمست سوم سری مس افکت کلا عوض کنم گاهی طی یک حمله به دل دشمن باید از چندین روش برای نابود ساختن اونها استفاده کنیم دشمنان باز هم به لطف هوش مصنوعی خوب بازی همیشه یک جا بند نمی گیرند و به راحتی نمیشه بهشون آسیب زد و همینجور در حال جابه جایی و جا خالی دادن از نارنجکها و تیرهای شما و پیشروی به سمت محله امنتان خواهند بود غافلگیری یکی از بدترین مشکلات مبارزه با اونهاست فقط کافیست یک کمینگاه امن پیدا کنید تا بفهمید کار اشتباهی کردید بعد از چند دقیقه درگیری جانانه یک دشمن به ارامی از غفلت شما ویا هم تیمی تون استفاده کرده و از محلی که هیچوقت فکرشو نمیکنید به شما ضربه میزنه و کل محاسبات رو خراب میکنه و بعد از اون دیگر دشمنان محل سنگر گیری رو رها کرده و به طرف شما هجوم میارند و از هر سلاح و روشی استفاده می کنند وتیم شما رو از وسط قیچی می کنند از میان دشمنان تا به الان افراد سربروس بزرگترین مشکل پیش روی من بودند که با دارا بودن تیم سرباز که همیشه با دور زدن من و پیشروی از دو طرف حسابی حالمو گرفتند و تیم مهندسین که همیشه پشت دیگر افراد شون هستند و با کار گذاشتن تیربارهای اتوماتیک کلفتی حالتون رومیگیرند تیم ضربت که با داشتن سپر بدون هیچ ترسی به طرف شما پیش میاند که معمولا کشتن اونها واسم راحت تر هستش و قتی که هم تیمی شما لیارا تی سانی باشه و گروه تجهیزات سنگین بخصوص اطلس وقتی برای اولین بار باهاشون مواجه شدم حسابی من رو شوکه کرد اما همه چیز بعد از شکستن اون شیشه نارنجی این ربات آهنی یک لذت دیگه داشت همه اینها دست به دست هم دادند تا تجربه جذابی از مبارزه در مس افکت 3 تا به الان داشته باشم
به دنبال خرگوش
مس افکت 1 و 2 همیشه شما رو در یک محیط بسته برای مبارزه نگه میداشت و اجازه نمیداد هر جور که می خواهید بازی رو پیش ببرید اما در مس افکت 3 همه چیز فرق میکنه چه در یک ساختمان و یا در فظای بازی میتونید طی یک نقشه حساب شده کلک دشمناتون رو با روش دلخواهتون بکنید کافیه شما افرادتون رو جای امنی قرار بدید و از شفرد به عنوان طعمه استفاده کنید و دشمنان رو به سمت تله بکشید و یا روشهای دیگه تیم رو بالای یک ساختمان ببرید و از همونجا برروی دشمن اتش بکشید ویا به ارامی به سمت دشمن پیش رویکنید ودر یک حرکت با نارنجک و مواد منفجره براشون جهنم بسازید یا اینکه وسط درگیری شفرد رو پشت دشمن ببرید و از دو طرف به قلع و قم اونها بپردازید حالت اکشن جدیدی که به بازی اضافه شده جذابیت اون رو دوچندان کرده کافیه کلید مشت زدن رو بزنید تا بفمید با چه بوکسرحرفه ای طرف هستید و طی یک صحنه نمایشی دشمن رونقش بر زمین کنید و با ضربه نهایی کارش رو یکسره کنید یا همون کلید رو نگهدارید تا مزه خنجر بایوتیک رو بهش بچشونید
جهان در آتش
محیط بازی با پیشروی شما در ان تغییر میکند کافیست برای اولین بار از سیتادل دیدن کنید تا دفعات بعد گرد وغبار جنگ رو در اون مشاهده کنید
البته گشت زدن در سیتادل لذت بخشتر از قسمتهای قبل واسم نبود و باید هی از اسانسور استفاده میکردم ومحیط های اون کوچیک بود و بیشتر بخشهای اون غیر قابل دسترس بود که باعث میشد گشت زدن در اون بیشتر حالت سردرگم کننده داشته باشه اما تغییری که دیدم این بود که محیطها از حالت مرده خارج شده بودند کافی بود به بیمارستان برای ملاقات از اشلی سر بزنید تا این موضوع رو بفهمید دکترهایی که بالای سر بیماربود ند یا در ازمایشگاه درحال ازمایش و در اتاقی در مورد درمان یک بیمار صحبت میکردند و افرادی که از اطلاعات در مورد بیمارشون پرسجو میکردند همین حالت در دیگر بخشهای سیتادل هم وجود داشت و اینبار دیگر مردم عادی به یک نقطه خیر نمیشن و لب ولوچه رو تکون نمیدن و یا یک حرف رو چندین بار تکرار نمیکنند بلکه همیشه در حال تغییر حالت هستند وگاه کمی جا به جا شده و واکنشی نشان میدادند که با هر بار سر زدن شما در مورد بحثهای مختلف واتفاقات جدید بحث میکنند وهمینطور محیط نیز با پیشروی شما در داستان دستخوش تغییرات میشد وادمهای جدیدی اضافه و یا حذف میشد که از یکنواختی بازی در این بخش میکاست جنگیدن دوش به دوش سربازان بیگانگان انهم زیر پای ریپیرها واقعا جذابه و یک حس عجیبی به ادم دست میده و بایوور در ساخت یک کال اف دیوتی فضایی تمام آنچه که میتوانست انجام داده ، بوجود اوردن صحنه های سینمایی و فضای خوفناک جنگ ادم رو بوجد میاره ویک نبرد خارق العاده رو رقم زده
حرکت بدون توقف
دوربین بازی واقعا معرکه کار شده در دیالوگها و صحبتها دیگر شاهد مات بودنش نیستیم و همچنین کاراکترها درحال تعامل با محیط یا انجام کار به حرفهای شما گوش میدند و با حرکت در محیط وچرخش سینمایی دوربین همراه با اون به پاسخ دادن می پردازند چرخش دوربین در حین رد و بدل شدن دیالوگها واقعا خوب کار شده و همچنین قطع کردن ان توسط بازیباز که این قسمت کار همیشگی من هستش که نشون میده بایوور بفکر ما هم بوده همچنین صحنه های بینظر سینمایی که در بازی به نمایش در می آید هم به هیجان اون افزوده
سخن پایانی
البته اینها تنها بخشهایی از تغییرات داده شده در دنیای مس افکت 3 هستند که بنده مشاهده کردم که هم نکات مثبت و هم از یک جهت منفی بحساب میاند که در مطالب بالا ذکر کردم دیگر موارد وجود داشتند که از توان یاد آوری ندارم و خستگی اجازه نمی داد مانند نرماندی که از هر لحاظ طراحی اون برایم من ناخوشایند بود و سیستمهای اپگرید که من خیلی گیج شدم اما به تیم بایوور تبریک میگم واقعا هنر آفریدند و تغییراتی که واقعا نیاز بود دربازی باشد روبوجود آوردند اما حیف که جذابیتهایی که در سری قبلی وجود داشت رو در مس افکت سه ندیدم در واقع بنده وقتی مس اکفت 1 رو بازی کردم بعد از به بازار اومدن مس افکت 2 با بازی ارتباط پیدا کردم هر چند کمی از نقش افرینی بازی کاسته شده بود اما اون حسی که بین این دو بود در سه وجود نداشت و باعث گنگ بودن بازی از نظر من شد وحتی ان قابلیتها وپتانسیلها که باعث می شد قسمت اول و دوم رو بازی کنم در 3 وجود نداشت که میتوانید در مقایسه بنده بفهمید
مس افکت 1=نقش آفرینی - مس افکت 2 = اکش- نقش آفرینی - مس افکت 3= اکشن محض – نیمه نقش آفرینی
اما با این وجود از بازی راضی هستم اما از اینکه از اصل خودش دور شده نگرانم
در مورد پایان بازی من صاحب نظر نیستم اما بایور می خوساته با این پایان بگه هر طور خواستید بازی روتموم کنید (که بی احترامی به انتخابهای بازیباز محسوب میشه) و تعیین اینده زمین به این شکل این رو به من رسوند که اینکه بایوور یا می خواد یک دنیای جدید از مس افکت بسازه از یک کهکشان دیگه یا بگذشته بازی میخواد برگرده به هر حال اونا گفته بودند که فکر نکردند رو قسمت بعدی بازی پس نظریه من احمقانست
با این حال متشکرم از اینکه مطالب بنده رو تا آخر خوندید و پوزش می طلبم که سرتون رو بدرد آوردم
Last edited by xlife; 22-03-2012 at 16:52.
محتوای مخفی: .
خوب شد بازی رو برای بار دوم با سیو نسخه قبل شروع کردم ، خیلی چیزا بهتر و قشنگ تر شده
پیشنهاد می کنم که همه دوستان هم بازی رو با سیو نسخه قبلی و هم برای بار دوم انجام بدن
این سایت یه راهنمای قدم به قدم داره بد نیست!
masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_3_Guide
من هم میگم نسبت به نسخه 2 تغییرات چندانی نداشت البته خوب بهتر شده بوود دیگه ولی من انتظارم خیلی بالا بود
‘Mass Effect 3’ ending will be changed after video-gamer backlash, Bioware announces
In the end, rebellious Mass Effect 3 fans are going to get exactly what they wanted.
After a few weeks of serious fan backlash over the final moments of Mass Effect 3, Bioware announced Wednesday on its website that it will redo the ending to its fabled space trilogy.
“It’s incredibly painful to receive feedback from our core fans that the game’s endings were not up to their expectations,” Bioware co-founder and general manager Ray Muzyka said. “Our first instinct is to defend our work and point to the high ratings offered by critics — but out of respect for our fans, we need to accept the criticism and feedback with humility.”
The statement seemed to take recognition of both fan comments and the huge amount of work the Bioware staff had put into the Mass Effect saga.
The game’s latest version debuted to rave reviews earlier this month, and provided some of the most impressive play in the series, as lead character Commander Shepard finally led Earth and the rest of the Milky Way against the powerful conquering race known as the Reapers.
The latest game earned a top five-star rating from The Daily News and was similarly lauded throughout the gaming community.
However, many gamers took issue with the Mass Effect 3 ending, ripping it for failing to reflect the amount of individual choices they had made in more than 100 hours of play.
While Bioware chose to essentially provide a blanket ending that encompassed all decisions made, some gamers saw that as dismissive of their actions. Many also complained that the mood of the ending failed to reflect the series’ running idea of triumph over insurmountable odds. An Internet petition was started, and there was a massive Twitter and Facebook outcry. One gamer went as far as filing an FTC complaint against Bioware for “false advertising.”
Muzyka said that the Bioware staff pored over the Twitter, Facebook and message-board comments. But he also defended the current product, pointing out that “most folks agree that the game as a whole is exceptional,” and cited solid critical reviews Mass Effect 3 has won. Despite those positives, Muzyka said, Bioware is responding to fan frustration.
“On the one hand, some of our loyal fans are passionately expressing their displeasure about how their game concluded; we care about this feedback, and we’re planning to directly address it.”
Muzyka said executive producer Casey Hudson and the rest of the team are “hard at work on a number of game content initiatives that will help answer the questions, providing more clarity to those seeking further closure to their journey. You’ll hear more about this in April.”
It remains unclear who made the final call on changing the ending (Was it mega-powerful publisher EA, or the Bioware execs themselves?). The shape of the new ending also remains unknown. It could be a full-fledged shift, an add-on or a more subtle adjustment, and could arrive as downloadable content or a free update. All of this is to be revealed in the coming weeks.
The willingness of Muzyka and Bioware to change Mass Effect 3’s ending could be landmark decision. Muzyka hinted more than a few times that the new coda will seek to balance the current “artistic integrity” with fan requests, and will be no easy challenge.
Despite his willingness to address fan frustration, Muzyka was not completely pleased with all gamers’ reactions. He scolded some for growing “destructive” with their criticism and taking aim at Bioware and certain execs.
“We listen and will respond to constructive criticism,” Muzyka said, “but much as we will not tolerate individual attacks on our team members, we will not support or respond to destructive commentary.”
Muzyka ended by urging gamers to “play the game, finish it and tell us what you think.”
“We are doing our damnedest, as always, to address your feedback,” he said. “As artists, we care about our fans deeply and we appreciate your support.
“Thank you for your feedback — we are listening.”
Read more: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که انگلیسی هست !
وقت نداشتم ترجمه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)