فك ميكنم با T بود بايد به در ضربه بزني با اسلحه تا باز شه ولي مطمئن نيستم T باشه كليد هاي ديگروهم امتحان كن
فك ميكنم با T بود بايد به در ضربه بزني با اسلحه تا باز شه ولي مطمئن نيستم T باشه كليد هاي ديگروهم امتحان كن
بايد نانو سويتتو روي maximum strenth بزاري و با مشت به در ضربه بزني...........اگه نشد يه تفنگ بيار با T به در ضربه بزن.......باز اگه نشد امكان داره مشكل از ترينر يا بازيت باشه........ميخواي تو اين مرحله از ترينر استفاده نكن.......
اگه دست كاري نكرده باشه همون T هست اين دكمه همون ميلي اتاك هست كه با قنداق تفنگ ضربه مي زنه. خيلي جاها كه فشنگات ته ميكشه ميتوني با ماكسيمم استرنگ اين ضربه رو بزني كه مهلك ميشه
با سلام من هر چی سیم آبی رنگ بود رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد. اونجایی که من هستم چهار تا سوراخ وجود داره که هوا از اونا بیرون میاد. و چند تا دریچه بسته وجود داره که دستگاهی از اونا بیرون میاد که وارد یک دریچه دیگه میشه و دوباره برمیگرده تو همون دریچه قبلی. واقعا موندم چکار کنم.
آهان همونطور بايد بري تا راه خروج رو پيدا كني متاسفانه هيچ راهنمايي نذاشته از اونجا خارج بشي همونطور بايد توي يه مسير بري تا ازش خارج بشي
چرا اون آخر مرحله ي recovery اون غاره بستس؟؟؟؟؟ولي مال بعضيا بازه؟؟؟؟؟؟
ميشه بيشتر نوضيح بدي كدوم غار؟
كي گفته بسته اس ؟
بايد ادامه بدي غار رو بالا تر كه رسيدي غار انتهاش راه هست
من ميگم.....مال من اينجوريه....
من چرا ديروز پستهام 79 بود حالا شده 68؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي دست ميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
علي جان شما كه 4850 ati داري ميخواستم بدونم كرايسيس رو رو چه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟؟؟
همون غار آخر مرحلهي recovery
همون غار آخر مرحله ي recovery
بدون ترینر ، سیو و کد تقلب تمومش کردم .
بازی جالبی بود شاید اون یکیشم بازی کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)