فکر کنم فیلیپس برای پوست های خیلی حساس مدل های سری 84 مثل 8420 و 8440 را طراحی کرده و بهتره برای پوست های خیلی حساس از این مدل ها انتخاب کنید که البته ضد آب هم می باشند
فکر کنم فیلیپس برای پوست های خیلی حساس مدل های سری 84 مثل 8420 و 8440 را طراحی کرده و بهتره برای پوست های خیلی حساس از این مدل ها انتخاب کنید که البته ضد آب هم می باشند
بهتر بود میگفتم Shaver ... میخوام موهای سرمو از ته ته بزنم، مو نمونه رو سرم.![]()
این همون کار رو میکنه؟
گرچه آنلاین نمیشه قیمتش رو درآورد![]()
سروش جان من برای مو شیور تا حالا ندیدم در واقع تریمر هستند فرق شیور و تریمر این است که تریمر دارای دندونه است مثل ماشین اصلاح موزر است اما شیور اینطور نیست دارای تیغ است اگر چه شاید بشه از ریش تراش ها (منظورم شیورها است) برای تراشیدن مو استفاده کنی ولی از اونجایی که تیغ دوام کافی برای تراشیدن موی سر را ندارد (موی سر معمولا کلفت تر پرپشت تر و وسعت بیشتری داره) متاسفانه خیلی زود توانایی خودش را برای تراشیدن از دست می دهد به همین دلیل برای سر از ماشین هایی استفاده می شود که دارای دندانه می باشند (البته تا اونجایی که من اطلاع دارم ). حداکثر توانایی تراشیدن مو در ماشین های اصلاح حدود نیم میلیمتر است که البته من خودن با جابجا کردن دندانه های زیرین ماشین موزر تونستم خیلی کمترش کنم و در حد صفر برسم اما متاسفانه پوست را هم می تراشید
سلام بچه ها میخاستم یه سوال بپرسم،
چطوری میشه فهمید ریش تراش فیلیپس اصله یا تقلبی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
(حذف شد)
اگه کسی از این بادی گروم استفاده کرده لطفا تجربیاتشو در اختیارمون قرار بده. Philips TT2040
ایا راضی بودین؟
کارایی لازم رو داره؟
وقعا مثل تیغ از ته میزنه؟
چند ساعت باید شارژ بشه و چند ساعت کار میکنه؟
پوست رو نازک / حساس یا زخمی نمیکنه؟
برای همه جا ی بدن قابل استفادس؟
با یکی 2 بار کشیدن روی محل مورد نظر تمام موهارو از ته میزنه؟؟؟
بادی گروم پاناسونیک دارم باس 10 بار بکشی تا یه تغییری احساس کنی / پوستو داغون میکنه
ورزش میکنم و موهای زائد باعث تشدید گرما و تعریق بیشتر میشه .. دنبال بادی گرومی هستم که مثل تیغ از ته بزنه و پوستو قرمز و حساس نکنه و زمان زیادی شارژ نگه داره چون زیاد دقت میکنم مدت زمان استفاده از بادی گروم بیشتر میشه نمیخوام مثل پاناسونیک 2 وجب رو که زدی شارژش تموم بشه ... میخوام لااقل هر بار که شارژ میشه 2 ساعت یکسره کار کنه ... اینطور که پیداس این بادی گروم اخرین محصول فیلیپسه و تعریفشو زیاد شنیدم .. میخواستم قبل از اینکه برم دنبالش نظره شما دوستان رو هم بدونم ... اگه بادی گروم دیگه ای هم استفاده کردین و این شرایطی که مد نظر من هست رو داره " پیشنهاد بدین.. خلاصه همه چی تموم باشه از هر لحاظ
اینجا کمی دربارش توضیح داده :
متشکر از اینکه وقت گذاشتین و خوندین ....![]()
Last edited by VAHID; 21-06-2013 at 21:45. دليل: از ادبیات مناسب استفاده کنید
سلام دوست عزیز.
ایا راضی بودین؟
جواب : در مجموع ، نمره قابل قبولی رو میگیره
کارایی لازم رو داره؟
جواب : تقریبا"
وقعا مثل تیغ از ته میزنه؟
جواب : خیر ، البته قسمت هایی که سر دستگاه به طور کامل منطبق بر پوست میشه و اگر جهت دستگاه دقیقا" در خلاف جهت رویش مو ها باشه ، بهترین حالت اصلاح رو دارین. ولی بازم از ته ته نمیزنه! البته اینم بگم ، اصلاح نقاط استخوانی بدن سخت تر هست و دقت پایین تری داره!
چند ساعت باید شارژ بشه و چند ساعت کار میکنه؟
جواب : متاسفانه یکی از بزرگ ترین نقاط ضعف این دستگاه همین مورد هست. یه شب تا صبح شارژ برای حداکثر 1:30 ساعت اصلاح.
پوست رو نازک / حساس یا زخمی نمیکنه؟
جواب : خیر ، ولی سعی کنید دستگاه رو زیاد روی پوست فشار ندین.
برای همه جا ی بدن قابل استفادس؟
جواب : بله ،
با یکی 2 بار کشیدن روی محل مورد نظر تمام موهارو از ته میزنه؟؟؟
جواب : بستگی داره با چه سرعتی روی پوستتون بکشین و دقت و حساسیتتون نسبت به اصلاح چطور باشه !! ولی در حالت کلی اینکه میگن با یه بار کشیدن .... اغراق هست. 2 الی 3 بار کشیدن جواب میده!
Last edited by hadinba; 21-06-2013 at 22:37.
من چند ماه دارم
مشکل اصلی این هست که 8 ساعت شارز بشه تا 50 دقیقه با زور کار کنه
چند روز پیش هم مشکل باطری پیدا کرده بود روی گارانتی عوضش کردن
فقط طرفی که توری داره باید دقت کنی که گاز نگیره برای من بعضی وقتها روی قسمتهایی که تماس با پوست کامل نیست گاز میگیره
گارانتی معتبر داشتن یکی از راههای تشخیصشه
ممنون قیمتش چقدره؟
ممنون از hadinba & alijigari
از این نمونه جدیدتر یا بهتر توی بازار ایران وجود نداره؟.
از کجا میشه فهمید اصله؟
لوازمش هست؟ مثلا تیغش یا هر قسمت دیگش به هر دلیلی قابل استفاده نباشه تعویض میشه؟
اها 50 دقیقه بزور کار میکنه !! بادی گرومی میشناسین که کاراییش مثله همین یا بهتر از 2040 باشه اما مستقیما به برق وصل بشه؟ که دیگه کلا مشکل شارژ حذف بشه و البته ضد اب هم باشه.
مثلا اینجا گفته با 1 ساعت شارژ 50 دقیقه کار میکنه !!! :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)