تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 179 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بابا درسته همین مشکل تاچ داری حساسیت تاچ رو بردی بالا همین که اشاره بهش میشه عمل میکنه بهتره غیر فعالش کنی یا دستتو برای تایپ بالا بگیری

ممنون .
    چه جوری می‌تونم برای همیشهdisable کنم..اینطوری هر دفعه که لپتاپ را روشن می‌کنم باید disable کنم..؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

salam bacheha man pesar khalam in labtap bo kharide vali gerfikeshro to ghesmate adapter information chek kardam zade bod 1051

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ممنون .
    چه جوری می‌تونم برای همیشهdisable کنم..اینطوری هر دفعه که لپتاپ را روشن می‌کنم باید disable کنم..؟
    fn+f7 میتونی غیر فعالش کنی.
    فکر کنم.هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم اینطوری باشه.

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

یه سوال دارم و اونم اینه که دمای این لپ تاپ باید چه قدر باشه؟؟؟اخه من وقتی بازی میکنم از کنارش باد خیلی داغی بیرون میاد.این عادیه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

13

fn+f7 میتونی غیر فعالش کنی.
    فکر کنم.هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم اینطوری باشه.

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

یه سوال دارم و اونم اینه که دمای این لپ تاپ باید چه قدر باشه؟؟؟اخه من وقتی بازی میکنم از کنارش باد خیلی داغی بیرون میاد.این عادیه؟؟؟

Battlefield یا Call of Duty را نصب کن تا ببینی داغ شدن یعنی چی اتیش از بغل میاد بیرو موردی نداره تا 78 درجه اگر اشتباه نکنم هیچ ایرادی نداره

اگر بخوای همیشه وابرلست را خاموش کنی ( دیزیبل کنی . .قتی خواستی انش کنی به صورت دستی این کار رو بکن

Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
    بعد از بغل مانیتور سمت چپ نوشته Change adapter settings روش کلیک کن و در اینجا Wireless Network Connection را راست کلیک کن روش و دیزیبل را انتخاب کن دیگه کارت وایرلس دیزیبل میشه و وقتی خواستی فعال کنی همین مسیر و اینیب ل را انتخاب کن مشکلی بود بگو تا عکس بزارم

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Battlefield یا Call of Duty را نصب کن تا ببینی داغ شدن یعنی چی اتیش از بغل میاد بیرو موردی نداره تا 78 درجه اگر اشتباه نکنم هیچ ایرادی نداره

اگر بخوای همیشه وابرلست را خاموش کنی ( دیزیبل کنی . .قتی خواستی انش کنی به صورت دستی این کار رو بکن

Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
    بعد از بغل مانیتور سمت چپ نوشته Change adapter settings روش کلیک کن و در اینجا Wireless Network Connection را راست کلیک کن روش و دیزیبل را انتخاب کن دیگه کارت وایرلس دیزیبل میشه و وقتی خواستی فعال کنی همین مسیر و اینیب ل را انتخاب کن مشکلی بود بگو تا عکس بزارم
    اینی که شما گفتی‌ برای وایرلس هست..
    من تاچ پاد را می‌خوام همیشهdisable باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینی که شما گفتی‌ برای وایرلس هست..
    من تاچ پاد را می‌خوام همیشهdisable باشه

Fn+F7 تاچ را همیشه غیر فعال میکنه برای فعال سازی مجددم میتونی بازم از همین کلید استفاده کنی

روی خود کیبردم نگاه کن ببین رو F7 شکل دست کشیده و علامت ممنوع را زده دقت کنی روی خود کیبرد کاملام واضع هست کلید های ترکیبی

سوالی بود بازم درخدمتم

7. این کاربر از ztczt328 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گاهی وقتا وایر لس لپتاپ مشکل پیدا می‌کنه ولی‌ وقتی‌lan رو به رایانه وصل می‌کنم اینترنت راه میافته..اشکال از کجاست..؟
    در ضمن من می‌خوام مثل win xpپائین دست راست نشانگر اینترنت معلوم باشه که ببینم اینترنت وصل هست یا نه و یا چقدر اطلاعات ردو بدل شده..
    ویندوزم 7 هست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گاهی وقتا وایر لس لپتاپ مشکل پیدا می‌کنه ولی‌ وقتی‌lan رو به رایانه وصل می‌کنم اینترنت راه میافته..اشکال از کجاست..؟
    در ضمن من می‌خوام مثل win xpپائین دست راست نشانگر اینترنت معلوم باشه که ببینم اینترنت وصل هست یا نه و یا چقدر اطلاعات ردو بدل شده..
    ویندوزم 7 هست ...
    سلام دوست عزیز
    من هم قبلا همچین مشکلی داشتم
    کاری که کردم این بود:
    با کابل لن لبتاپ رو به مودم وصل کن و داخل فایر فاکس یا اینترنت اکسپلوره 192.168.1.1 رو بزن
    یوز و پس: admin
    تا اینجاشو احتمالا همه بلدن
    اگه مودمت TP link وارد قسمت Qucik start شو بعد ران ویزارت بعد 2بار نکست رو بزن وارد صفحه Quick Start - ISP Connection Type که شدی حالت bridge رو انتخاب کن و بقیه تنظیمات هم که مربوط به isp که داری استفاده میکنیه بعد از پایان کار یک connection درست کن و کانکت شو تمام!!!
    من این کارارو کردم وازاون به بعد دیگه مشکلی نداشتم.
    راستی یادت نره برای وایرلس پسورد بزاری !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

سلام
    من با لپ تاپ acer 5742G چند مشکل دارم!!!
    1. بعضی وقت ها بی دلیل بدون هیچ پیام و یا صفحه ی ابی ریست مسشه!!!!!
    2.تو قسمت اطلاعات سیستم نوشته : RAM: 4GB (2Gb Usable ) چطوری میشه از همه ی ظرفیت رم استفاده کرد؟؟
    3. این لپ تاپ 2 تا کارت گرافیک داره. در هنگام اجرای بازی ها چطوری میشه از کارت اصلی استفاده کرد؟؟؟ این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه یا تنضیماتی لازم است؟؟

با تشکر از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من با لپ تاپ acer 5742G چند مشکل دارم!!!
    1. بعضی وقت ها بی دلیل بدون هیچ پیام و یا صفحه ی ابی ریست مسشه!!!!!
    2.تو قسمت اطلاعات سیستم نوشته : RAM: 4GB (2Gb Usable ) چطوری میشه از همه ی ظرفیت رم استفاده کرد؟؟
    3. این لپ تاپ 2 تا کارت گرافیک داره. در هنگام اجرای بازی ها چطوری میشه از کارت اصلی استفاده کرد؟؟؟ این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه یا تنضیماتی لازم است؟؟

با تشکر از دوستان
    1-منم این مشکل رو داشتم.مال من سر 2 ساعت ریست میشد مشکل از ویندوزم بود حالا شما ببین سر یه تایم ریست میشه یا نه؟
    2-شما از ویندوز 32 بیتی استفاده میکنی که فقط میتونه از 2 گیگابایت رم استفاده کنه.یا یه ویندوز 64 بیتی نصب کن یا از پچ افزایش رم استفاده کن
    3-این لپ تاپ optimus نداره فقط graphic switching داره.این دومی یه خورده ضعیف تر از اولیه ولی خودش قابلیت اینو داره که خودکار از گرافیک اصلی استفاده کنه اگه میخوای میتونی دستی هم تعیین کنی که بچه ها تو صفحه های قبل زحمتشو کشیدن

راستی بچه ها دستگاهم رو فرستادم گارانتی

12. این کاربر از ghandeasall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •