سلام. دوستان من 175 قد و 70 وزن دارم دوست دارم برم بدنسازی و عضله سازی کنم ولی دوست ندارم وزنم خیلی بره بالا نهایت 75 فقط میخوام عضله و کمی کات داشته باشم میتونم؟چجوری؟
سلام. دوستان من 175 قد و 70 وزن دارم دوست دارم برم بدنسازی و عضله سازی کنم ولی دوست ندارم وزنم خیلی بره بالا نهایت 75 فقط میخوام عضله و کمی کات داشته باشم میتونم؟چجوری؟
سلام
من یکی دو هفتس دارم میرم بدنسازی ولی یهو با یه مشکلی مواجه شدم ..اونم اینه که بعد از چند تا حرکت سینه یه طرف از سینم باد کرده و یه کم درد میکنه
به خود مسئول باشگاه که گفتم گفت دلیلش اینه که سنگین کار کردی و چون یهو بعد از یه مدتی وزنه زدی اینطوری شده که تا چند روز دیگه از بین میره
میخواستم از کسایی که واردن تو بدنسازی بپرسم درست میشه این باد کردگی؟ چون فقط یک طرف سینمه یه کم نمای خوبی نداره!
چه کارایی میتونم بکنم که ورمش بخوابه؟ لطف کنید سریع جواب بدید چون خیلی نگران شدم..
اصلا نگران نباش....این قضیه کاملا عادیه...وقتی شما تمرین با وزنه انجام میدید تارهای عضلانی پاره میشن و درشون ورم ایجاد میشه.
عضله برای اینکه بتونه بار اضافی که بهش تحمیل میکنید رو طاقت بیاره مجبور میشه خودشو با شرایط وفق بده که همین قضیه دلیل اصلی رشد عضله و
افزایش قدرت عضله هست..که این رشد بعد ترمیم عضلات اسیب دیده در تمرینات حاصل میشه...
دلیل این قضیه که یک طرف بدنتون بیشتر ورم کرده به خاطر قوی بودنش هست که بار بیشتری رو تحمل میکنه و قسمتی که ضعیف هست فشار کمتری متحمل میشه..
که این قضیه با افزایش سابقه تمرین و گذر زمان کاملا حل میشه...
راه حل خاصی برای کم کردن ورم وجود نداره چون اصلا این قضیه بین بدنسازان به اصطلاح دم کردن بدن میگن که خیلی هم رضایت بخشه..
ولی دوش اب گرم و ماساژ دادن میتونه تا حد زیادی کمک کنه...
سلام
از دوستان کسی در اصفهان مربی خوبو کاربلدو وارد سراغ داره واسه یه برنامه بدن سازی!!
اگه سراغ دارین لطف کنین بگین باتشکر![]()
شما برو سراغ مربی تیم ملی (حمزه خسرویان)
اگه آدرس و اینا نداری خصوصی پیام بده بهت بدم.
ندارم لطف کن بده داداش
سلام دوستان . اینم چند تا عکس انگیزه ای برای دوستان . واقعا بدنهای زیبایی دارند .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینا همشون مصرف کردن اینجوری شدم ... منم این همه آمپول بزنم اینجوری میشم![]()
چه حرفیه عزیزم؟ این طرز تفکر اشتباهه با تغذیه خوب و مکمل میشه به بیشتر از اینها هم رسید..فقط باید تلاش و علم داشته باشی...راستی منظور شما از مصرف کردن چی بود دقیقا ؟
حرف حقیقت رو زدم مجید جان..... مصرف کراتین و انواع اقسام مواد مکمل ... آمپول و هزار کوفت دیگه ..... میخوای بگی با نون پنیر شدن این هیکل؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)