تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 416 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درگیری مورینیو با یک عکاس در فرودگاه مادرید
    اگر اشتباه نکنم تو اینگلیس هم که بود این مشکلات براش پیش اومده بود. فکر کنم کار به شکایت هم کشیده بود...

کلا رو خانوادش حساس هست.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بالدانو: کسی در ژانویه از رئال نمی رود

سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که در بازار نقل و انتقالات زمستانی، بازیکنی از رختکن رئال جدا نخواهد شد

این درحالی است که اخبار مختلفی ازاحتمال جدایی بازیکنان مختلفی از سانتیاگو برنابئو صحبت می کنند و به عنوان مثال می توان از سرخیو کانالس (سمپدوریا/ آرسنال)، لاسانا دیارا (آرسنال/ چلسی و پورتسموث) ،اسکیل گارای ( شالکه) و کاکا (اینتر) نام برد ولی بالدانو اعلام کرده که هیچ انتقالی در زمستان صورت نخواهد گرفت.

بالدانو در ادامه به این نکته اشاره کرده که کهکشانی ها جایگزینی برای گونسالو ایگواین مصدوم نیز خریداری نخواهند کرد:«همه چیز در رئال مادرید مثل قبل خواهد بود. این همان چیزی است که من فکر می کنم.»

بالدانو که در کنفرانس خبری صحبت می کرد، در مورد احتمال حضور رئال در بازار زمستانی صحبت کرد:« هدف اصلی ما این است که هیچ خرید و فروشی انجام ندهیم ولی ممکن است از فرصتی اکازیون برای جذب بازیکنان استفاده کنیم.هر چند که تمایلی به جذب بازیکن نداریم.البته هیچ کسی را به جای ایگواین به خدمت نمی گیریم. شرایط مصدومیت او روشن نیست و امیدواریم که مشکل ایگواین به زودی حل شود.»

بالدانو توپ طلای سال 2010 را به چابی ارناندس می دهد:« سه نامزد نهایی دریافت این جایزه، ویژگی های زیادی دارند ولی امسال، چابی کامل ترین بازیکن سال بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

... چیزی که واسه من عجیبه اینه که امثال جناب فلاح، که افکار گروهی عظیمی از ایرانی ها رو با گزارش های مغرضانش تغییر میده، چطوری متونه پاسخگوی اعمالش در برابر خدا خودش باشه!!
    دوست من چیزی که تو ایران خیلی خیلی زیاده دروغه
    از مجریان و گزارشگرا بگیر تا خبرگزاری ها
    من تاثیر فردی مثل خیابانی در وارونه نشون دادن حقایق رو صد برابر فلاح میدونم
    ---
    خبرایی هست پیرامون فروش لاس به من بو و خرید یورنته
    فکر کنم هر دو به نفع رئال و خصوصا لاس باشه که این فصل خیلی کم بازی کرد
    ---
    حالا که لئوناردو رسما اعلام کرد که کاکا به اینتر نمیره
    دوباره شایعات خرید کاکا توسط چلسی به گوش میرسه
    ---
    من دیگه واقعا از این شایعان خسته شدم
    خوبه که مربیمون مورینیو یه وگرنه هر روز یه سرمربی جدید هم اعلام میشد دی:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بويان كركيچ: هميشه از حضور بازيكني مانند آفلاي در بارسا استقبال مي كنيم

آبي و اناري ها پيش از كريسمس به طور رسمي اين مهاجم ملي پوش هلندي را به خدمت گرفت و روز گذشته براي اولين بار همراه با تيم جديدش تمرين كرد.

سايت گل- بويان كركيچ، مهاجم بارسلونا، از حضور ابراهيم آفلاي، ستاره جديد باشگاه كاتالاني در نوكمپ با آغوش باز استقبال كرد.

آبي و اناري ها پيش از كريسمس به طور رسمي اين مهاجم ملي پوش هلندي را به خدمت گرفت و روز گذشته براي اولين بار همراه با تيم جديدش تمرين كرد.

آفلاي بازيكني است كه مي تواند در چند پست بازي كند و كركيچ معتقد است كه اين بازيكن مي تواند كمك زيادي به بارسا بكند.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا گفت:" من به او سلام كردم و خوشامد گفتم اما فرصت نشد با هم صحبت كنيم زيرا من انگليسي يا فرانسه بلد نيستم. اما مي دانم كه او بازيكن خوبي است. از حضور هر بازيكني مانند او در بارسا استقبال مي كنيم."

بويان كه در نيم فصل اول رقابت ها در اوج آمادگي قرار نداشته و نتوانسته به تركيب اصلي تيم راه يابد، به ادامه فصل خوش بين است.

" بارسا در يك دوره تاريخي قرار دارد زيرا بهترين بازيكنان دنيا در اين تيم بازي مي كنند. شكايتي ندارم. پيدا كردن فرصت بازي دشوار است به همين دليل سخت تمرين مي كنم."

کد:
    2010/12/30

دمیچلیس تستهای پزشکی مالاگا را پشت سر گذاشت

ستاره آرژانتینی به زودی به عنوان بازیکن رسمی مالاگا معرفی خواهد شد.

سایت گل- مارتین دمیچلیس یک گام دیگر به معارفه رسمی اش به عنوان بازیکن جدید مالاگا نزدیک شد. این ستاره آرژانتینی پس از پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی در این باشگاه اسپانیایی، با قراردادی قرضی از بایرن به مالاگا منتقل خواهد شد.

این ستاره 30 ساله با امضای قراردادی قرضی تا پایان این فصل در اختیار مالاگا خواهد بود و روز چهارشنبه تستهای پزشکی اش را پشت سر گذاشت.

مالاگا در حال حاضر در منطقه سقوط جدول لالیگا قرار دارد و پیوستن ستاره آرژانتینی که می تواند به عنوان بازیکن خط میانی با ویژگی های تدافعی نیز بازی کند، قطعا در شرایط این تیم تاثیرگذار خواهد بود.

روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در صورت ادامه حضور مالاگا در دسته اول لیگ اسپانیا، سران این باشگاه، می توانند با پرداخت 3 میلیون یورو به بایرن مونیخ، دمیچلیس را با قراردادی دائمی به رختکن تیمشان منتقل کنند.

کد:
    2010/12/30

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

نتایج نظرسنجی گل: کریس رونالدو بهترین بازیکن لالیگا تا این‌جای فصل

سایت گل – کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، از دید خوانندگان سایت گل بین‌المللی به عنوان بهترین بازیکن لالیگا در نیم فصل اول رقابتهای فصل 11-2010 شناخته شد.

پس از رونالدو، لیونل مسی با فاصله اندکی رده دوم را به خود اختصاص داد. آندرس اینیستا با کسب 263 رای در رده سوم قرار گرفت و این در حالی بود که رونالدو با کسب 5501 از مجموع 11687 رای، اول شده بود.

ستاره آرژآنتینی بارسا هم با اندکی فاصله نسبت به رونالدو و کسب 5427 رای، دوم شده بود. خوان فورلین، مدافع اسپانیول هم با کسب تنها 10 رای قعر جدول را به خود اختصاص داد.

به کریستیانو رونالدو تبریک می گوئیم!!

کد:
    گزارش روز:آفلای از چه عکس و فیلم می گرفت؟؟

سایت گل – ایبراهیم آفلای، آخرین خرید باشگاه بارسلونا در روز معارفه اش در دفتر باشگاه بارسلونا موبایلش را از جیبش خارج کرده و به عکسبرداری پرداخت. پس از پایان کنفرانس خبری آفلای در سالن پاریس و پیش از آنکه او با لباس بارسلونا برای عکس گرفتن وارد زمین چمن شود، وارد رختکن شد. آندونی سوبی سارتا کمد آفلای را به او نشان داد. کمد آفلای بین کمدهای ماکسول و مسی قرار داشت. ستاره هلندی چند قدم عقب رفت و موبایلش را از جیبش خارج کردو عکسی از کمدش گرفت. یادگاری خوبی از اولین روز حضور در رختکن بارسا!

کد:
    ساندرو روسل: تنها خود گواردیولا از آینده اش خبر دارد

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که اینکه پپ گواردیولا سرمربی این تیم باقی بماند یا خیر، تنها به خودش بستگی دارد. چند روز قبل شایعاتی منتشر شده بود مبنی بر اینکه گواردیولا قصد دارد در سال جدید قراردادش را با بارسلونا تمدید کند. روسل در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 گفت:" پپ برای بارسلونا بسیار مهم است، اول به عنوان یک بازیکن و بعد به عنوان یک مربی. اما واضح است که آینده هر فرد را تنها خودش می داند." روسل همچنین در مورد زلاتان ابراهیموویچ که در تابستان به طور قرضی راهی میلان شد، گفت:" فکر می کنم زلاتان بازیکنی است که در ایتالیا بهتر از اسپانیا بازی می کند. فکر می کند سبک بازی او برای کالچو عالی است

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كارلوس پويول مصدوم شد؛ غيبت 10 روزه كاپيتان آبي و اناري ها

مدافع بارسلونا از ناحیه همسترینگ آسیب دیده است.

سایت گل – کارلس پویول، مدافع بارسلونا 10 روز از میادین دور خواهد بود. او در جریان دیدار دوستانه تیم منتخب کاتالونیا با هندوراس آسیب دیده است.

قهرمان جام جهانی اوایل دیروز مانند همیشه تمرین می‌کرد، اما مجبور شد پس از کمی تمرین میدان را ترک کند چرا که درد حس می‌کرد.

باشگاه اعلام کرده فشار روی عضله همسترینگ او وارد شده و به او توصیه کرده که 10 روز استراحت کند تا آسیب بیشتری به پای او وارد نشود.

پویول بی‌تردید دیدار 2 ژانویه مقابل لوانته را از دست می‌دهد و بازی در بیلبائو مقابل اتلتیک در مرحله برگشت جام حذفی هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پپ گواردیولا این هفته مشکل بسیاری برای انتخاب ترکیب تیمش دارد، چرا که جرارد پیکه هم به دلیل محرومیت غایب است.

کد:
    2010/12/31

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مارکا

پیش خوان برجسته:

مصاحبه اختصاصی مارکا با ایکر کاسیاس:
    " آدمهای خوب همیشه برنده هستن "

دیگر پیش خوان ها:

ایکر کاسیاس در سال 2010 به بهترین افتخارات ملی رسید و قصد دارد سال 2011 این افتخارات را در عرصه باشگاهی تکرار کند

کاسیاس:

" قهرمانی در جام جهانی ثمره تلاش یک تیم پرقدرت و متحد بود "

" قهرمانی در جام جهانی یکی از بهترین قهرمانی هاست و البته از سخت ترین ها هم هست "

" وقتی روبن در خط دفاعی ما تنها شد و داشت به سمت من میومد، به همه چیز فکر می کردم "

" امکان نداشت فینالی که همیشه آروزیم بود را شکست بخورم "

5000 نفر تماشاگر به تمرینات رئال مادرید آمدند و برای اولین در این فصل کاکا را در تمرینات گروهی دیدند

هرکولس از دست درنته عصبانی شده و ممکن است وی را به رئال مادرید بازگرداند

هیگوآیین باید جراحی کند

تمدید قرارداد بوسکتس با بارسلونا دچار مشکلاتی شده

یک شوخی بی مزه از الیاس در مراسم مرافعه اش

آاس

پیش خوان برجسته:

مصاحبه اختصاصی آاس با رافا نادال:
    " سال جدید خوبی را برای همه آرزو می کنم "

دیگر پیش خوان ها:

نادال سال جدید را به تمام مردم تبریک گفت

یک 2010 رویایی برای نادال:

1. نفر اول در مسابقات ATP
    2. قهرمانی در رولاند گاروس
    3. قهرمانی در ویمبلدون
    4. قهرمانی در مسابقات آمریکایی
    5. بهترین ورزشکار سال از نظر AS, L'Equipe, Tennis Channel و BBC

نادال:

" سال 2010 رویایی ترین و بهترین سال عمرم بود "

" از تمام هوادارنمان نهایت تشکر را دارم و امیدوارم در سال جدید هرکس که مشکلی دارد مشکلش حل شود "

فدارسیون فوتبال اسپانیا تصویب کرد:
    " بازیها همان روز تعیین شده برگزار می شوند "

روبرتو کارلوس:
    " خیلی دوست دارم دوباره به مادرید بیایم و با فلورنتینو پرز ملاقات کنم "

الیاس:
    " می خوام در اتلتیکو مادرید تاریخ ساز شوم "

5000 نفر هوادار مادریدی برای تماشای تمرین رئال مادرید به ورزشگاه آمدند

// با تشکر از اردلان عزیز

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پيشنهاد 35 ميليون پوندي رئال مادريد براي خريد سسك فابرگاس

اين در حالي است كه باشگاه بارسلونا از مدت ها پيش به دنبال اين ستاره اسپانيايي است.

سايت گل- به گزارش نشريه ديلي ميل، ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، قصد دارد با پيشنهادي 35 ميليون پوندي، سسك فابرگاس، ستاره كاپيتان آرسنال را به خدمت بگيرد.

اين در حالي است كه باشگاه بارسلونا از مدت ها پيش به دنبال اين ستاره اسپانيايي است اما مديران باشگاه آرسنال تاكنون حاضر نشده اند با پيشنهادهاي باشگاه كاتالاني موافقت كنند. فابرگاس فوتبالش را از تيم جوانان باشگاه بارسلونا آغاز كرد و در سال 2003 بود كه به آرسنال پيوست.

اما در چنين شرايطي رئالي ها نيز قصد دارند براي خريد اين ملي پوش اسپانيايي با باشگاه بارسلونا وارد رقابت شوند. گفته مي شود مورينيو اين بازيكن را گزينه ايده آل براي تشكيل يك زوج مناسب با ژابي آلونسو در مركز خط مياني رئال مي داند.

مورينيو از مديران باشگاه رئال خواسته تا به هر ترتيب ممكن فابرگاس را به سانتياگو برنابئو ببرند. اين در حالي است كه كاپيتان توپچي ها بارها اعلام كرده دوست دارد به تيم سابقش، بارسلونا، برگردد.

کد:
    2010/12/31

ديويد ترزگه: مي خواهم در اركولس بمانم

پيش از اين مدير برنامه هاي ترزگه و مدير ورزشي اركولس نيز اعلام كردند كه اين مهاجم 33 ساله فرانسوي قصد ندارد اين باشگاه را ترك كند.

سايت گل- ديويد ترزگه، مهاجم باتجربه اركولس، تاكيد كرد كه دوست دارد همچنان براي اين باشگاه اسپانيايي بازي كند.

پيش از اين آنتونيو كاليندو، مدير برنامه هاي ترزگه و پاكيتو اسكودرو، مدير ورزشي اركولس نيز اعلام كردند كه اين مهاجم 33 ساله فرانسوي قصد ندارد اركولس را ترك كند.

ترزگه در مصاحبه با نشريه ماركا گفت:" من با اين قصد به اركولس آمدم كه در اين باشگاه خوب كار كنم. هدف من اين است كه ارزش ها و جاه طلبي هايم را نشان دهم."

او همچنين به طرفداران تيم اطمينان داد كه مديران باشگاه سرانجام راه حل مناسبي براي مشكلات مالي اين باشگاه پيدا خواهند كرد.

" باشگاه يك راه حل مناسب پيدا خواهد كرد. جاي نگراني نيست."

کد:
    2010/12/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: در سال 2011 هیچ‌چیزی را نباید بدیهی فرض کنیم

او بر این باور است که بارسلونا باید سخت تلاش کند تا شرایط فعلی را در سال جدید نگاه دارد.

سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا به تیمش هشدار داده و گفته نباید آنها در باد موفقیت‌های گذشته بخوابند. قهرمان اسپانیا سال 2011 را با نبرد مقابل لوانته در روز یکشنبه آغاز می‌کند و اینیستا در نشست خبری پیش از بازی گفت که آنها به مانند سال 2010 سخت تلاش خواهند کرد.

او گفت: «ما واقعا انگیزه داریم تا سال جدید را عالی آغاز کنیم، اما سال 2011 سختی پیش روی ماست. ما نباید قهرمانی‌ها یا حتی تکرار موفقیت‌های 2010 را تضمین‌شده بدانیم. اما می‌توانم به شما اطمینان بدهم که نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا فصل را به نحوی به پایان ببریم که بخت ما برای قهرمانی همچنان بسیار بالا باشد. مطمئنم که تیم ما هیچ کسی را ناامید نخواهد کرد. امیدوار هستیم که 2011 بهترین سال ممکن باشد. امیدوارم اوضاع خوب ادامه یابد. من از احساسات جدید لذت ببرم و آن قدر آماده باشم که عالی تمرین کنم و بازی کنم. 12 ماه گذشته زمانی برای بازگشت به حالت طبیعی، پس از مصدومیت‌هایم بود. باید همان جایی آغاز کنیم که قبل از تعطیلات داریم. ما چند بازی عالی داشتیم، مانند برد مقابل مادرید که همه ما را با آن به یاد خواهند داشت.»

اینیستا از ابراهیم آفلای هم استقبال کرد: «او بازیکن مهمی برای ما خواهد شد. او بسیار بااستعداد و با کیفیت است و بسیاری به دنبال خرید او بودند. تلاش خواهیم کرد او هر چه سریع‌تر جا بیفتد.»

قهرمان جام جهانی درباره حضور در لیست نامزدهای توپ طلا هم گفت: «بودن در جمع سه نامزد نهایی عالی است و اشتراک آن با لیو و چابی برای ما و باشگاه عالی‌تر هم هست. هرگز به برنده شدن فکر نکرده‌ام. رسیدن به جمع نامزدهای نهایی عالی است، اما نمی‌دانم بردن چطور است!»

کد:
    2011/1/1

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 17 لالیگا:والنسیا- اسپانیول، نبرد برای کسب رده چهارم

سایت گل- یکشنبه شب هفته هفدهم رقابتهای لالیگا آغاز می شود و دیدارهای باقی مانده نیز روز دوشنبه دنبال خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته شانزدهم این رقابتها، بارسلونا با 43 امتیاز صدرنشین جدول است و رئال مادرید با 41 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داده.ویارئال با 33 امتیاز در رده سوم است و والنسیا و اسپانیول هر دو با 28 امتیاز رده های چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده اند.

برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

یکشنبه 12 دی

* اتلتیک بیلبائو – دپورتیوو لاکرونیا

* بارسلونا – لوانته

*اسپورتینگ خیخون- مالاگا

*سویا – اوساسونا

*والنسیا – اسپانیول

دوشنبه 13 دی

* اتلتیکو مادرید – راسینگ سانتاندر

*مایورکا- ارکولس

*ساراگوسا- سوسیداد

*ویارئال- آلمریا

*ختافه – رئال مادرید

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •