سلام
چرا این گوشی با nokia PC suite به کامپیوتر وصل نمیشه؟
سلام
چرا این گوشی با nokia PC suite به کامپیوتر وصل نمیشه؟
یعنی چی ...؟
خب PC Suite رو بنصب بعد از تو اون Connect a Phone رو بزن و بعد کانکت شدن با کابل یا بلوتوث رو انتخاب کن ...
مشکلت کجاست دوست عزیز ؟
نه با کابل وصل میشه نه با بلوتوث.
پیغام خطا میده: "یه مشکلی با گوشی شما وجود داره، شما باید با ovi suite وصل بشین"
کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
کسی تونسته N8 رو با PC suite به کامپیوتر وصل کنه؟
بر اساس نظر سنجی انتخاب شد:بهترین اسمارت فون در بازار ایران تا اسفند 89
منبع:مجله کالایاب
mobilestan.net/showpost.php?p=1859516&postcount=6222
![]()
من موس کامپیوترم رو به n8 وصل کردم و گوشی اون رو شناخت و باهاش کار کردم.
کیبورد هم بهش وصل میشه؟
این کیبوردهای ژله ای که تو بازار هست،میشناسه؟ و بهش میخوره؟
بله کیبرد رو هم می شناسه.
من موس و کیبرد وایرلس وصل کردم همزمان کار کرد .. دانگل موس و کیبرد رو زدم سر کابل یو اس بی هاست![]()
من یه مشکل با وایرلس گوشی دارم
به وایرلس (روتر یا ad-hoc ) وصل میشه ولی وقتی میخواد وب بروزینگ کنه این پیامو میده
invalid server name
من که هرچی تو فروم نوکیا گشتم مشکلم حل نشد
کسی این مشکلو داشته و حلش کرده؟؟؟
بچه ها مشکل پخش زیرنویس با پسوند هایی به غیر از srt حل نشد؟اونطوری که من تست کردم فعلا فقط زیرنویس های با پسوند srt بدون تبدیل کردن پخش میشه .همینطوره؟
کسی اطلاعی داره؟
کسی تونسته N8 رو با نرم افزار PC suite به کامپیوتر وصل کنه؟
سایتی رو که شما باز میکنی فیلتره!با گوگل تست کن ببین اگه باز این پیغامو داد داخله کانکتیویتی برو اول اتصالو برقرار کن با مودم بعد تست کن!
در ادامه مشکله ایمان 206 هم بگم آقا جدا خیلی خوشحال شدم گوشیت تعمیر شد!اما یه توصیه به بقیه دوستان کنم امید وارم به ان8 دارا بر نخوره!من شخصا هیچ وقت دنباله سری ان نرفتم و نمیرم!زمانی که ان 95 اومدو یادتونه؟چقد خرابی و شکایتو...
هرکس قصده خریده این گوشی رو داره سی 7 بهترین جایگزینه!سرعتش دوبرابره به دلیله دوبرابر بودن رام!هیچ شکایتی در دنیا از هنگو دد و خرابی ازش نشده!اگرم خروجی اچدی ام ای مهمه واستون چند ماه صبر کنین ای 7 بخرین چون الان قیمتش فضاییه!اما هرکس عشقه ان 8 داره تجربه آقا نیما درسه خوبیه!موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)