تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 246 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ای بابا ! یعنی اینجا هیج کس علاقه ای به سیو گل هاش نداره ؟! واقعا مسخره اس اگه همچین امکانی نباشه تو بازی !
    دوست عزیز نه نمیتونی گل ها رو سیو کنی مثل pes نیست باید بازی ارجینال بخری اونم سیو نمیشه اما میتونی اپلود کنی کلا فیفا تو این قسمت داغونه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

میگم قدیما دکمه های بازی با کیبورد محل دکمه ها فرق میکرد مثلا شوت با D بود
    پاس s
    سانتر با a
    و ..... کسی این تنظیمات دقیق رو نداره برای نسخه 2011؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ای بابا ! یعنی اینجا هیج کس علاقه ای به سیو گل هاش نداره ؟! واقعا مسخره اس اگه همچین امکانی نباشه تو بازی !
    اره زمانی فیفا این قابلیت رو داشت . چون بازی کلا جدا واسه PC میومد و PC واسه خودش کسی بود نه مثل حالا که حتی بازی با کیبرد هم مشکل داره باهاش .

میگم قدیما دکمه های بازی با کیبورد محل دکمه ها فرق میکرد مثلا شوت با D بود
    پاس s
    سانتر با a
    و ..... کسی این تنظیمات دقیق رو نداره برای نسخه 2011؟
    همون طور که گفتم کلا فوتبالهای جدید با PC مشکل دارن . دکمه هاشون که همه ایکس باکسی تعریف شده . مثلا تو بازی میگهA رو بزن . بعد A کیبرد رو میزنی میبینی B میخوره .
    جالب اینجاست که فیفا نمیزاره من با دکمه S هم پاس بدم و هم change player کنم . حتما باید روی Q باشه که زدنش سخت باشه . برو با دسته بازی کن بیشتر حال میکنی .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یعنی مشکل من با گیم پد نباید حل شه ؟
    ظاهرا کسی نمیدونه
    خیلی پشیمونم کاشکی میرفتم PES میخریدم
    خیلی ضد حال زد

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز نه نمیتونی گل ها رو سیو کنی مثل pes نیست باید بازی ارجینال بخری اونم سیو نمیشه اما میتونی اپلود کنی کلا فیفا تو این قسمت داغونه
    البته توی نسخه کنسولی میشه سیو کرد . بنابراین توی نسخه بعدی PC این قابلیت اضافه میشه .
    اگه نسخه اریجینال PC داشته باشید میشه با آپلود کردن و دانلود مجدد صحنه ها رو توی کامپیوتر سیو کرد .

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

البته توی نسخه کنسولی میشه سیو کرد . بنابراین توی نسخه بعدی PC این قابلیت اضافه میشه .
    اگه نسخه اریجینال PC داشته باشید میشه با آپلود کردن و دانلود مجدد صحنه ها رو توی کامپیوتر سیو کرد .
    به به آقا حسین کم پیدا شدین! میگم حسین این پچ اومده واسه pc که 50درصد پرسونالیتی و پرو پاسینگ رو طرف از نسخه کنسول به pc تبدیل کرد رو نصب کردی؟ یکی نصب کن ببین تغییری احساس میکنی .

من پچ رو دانلود کردم اون کرکی هم که گفتی دانلود کردم.
    فکر کنم یه جورایی مشکل گیم پد حل شده و قاطی پاطیه !!
    تو Area که اصلا گیم پد کار نمیکنه !
    تو Main Menu اگه با گیم پد کار کنم همینجوری خودش میاد پایین انگار هی تند تند داری دکمه جهت پایین رو میزنی
    توی بازی که میرم دکمه های گیم پد کار میکنه به غیر از جهتاش
    کمک
    همون اول که میگه press any key باید دکمه ی استارت دسته رو بزنی تا تو آرنا دستت کار کنه اگه با space بزنی کار نمیکنه. تنظیمات دسته رو اول تو config درست کن.

8. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستانی که پچ گیم پلی رو نصب کردن بازی رو تو اخرین درجه سختی بازی کنن تا تغییرات رو کامل حس کنند. اگر یک برادر بسیجی هم پیدا شه اینfifa11.exe اصلی رو برای ما اپ کنه من پچ 2.4 گیم پلی رو تست میکنم و میزارم برای دانلد. این پچ جدید همحوان با پچ1.01 هست

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به به آقا حسین کم پیدا شدین! میگم حسین این پچ اومده واسه pc که 50درصد پرسونالیتی و پرو پاسینگ رو طرف از نسخه کنسول به pc تبدیل کرد رو نصب کردی؟ یکی نصب کن ببین تغییری احساس میکنی .

سلام بهنام جان

هفته پیش من رفتم توی تاپیک سازنده این پچ اونجا کلی بحث در مورد این پچ شده بود فکر میکنم حدودا 40 صفحه در مورد این پچ کاربران مختلف بحث کرده بودن من حدود 7-8 صفحه از اول و آخر اون تاپیکو خوندم اکثر قریب به اتفاق کاربران میگفتن تغییری در گیم پلی بازی ندیدن فقط چند نفری مدعی بودن تغییراتی در درگیریهای بازیکنان ایجاد شده .
    توی نسخه 11 PC درگیریها و جنگهای بازیکنان بر سر تصاحب توپ فقط بصورت تنه به تنه از کنار صورت میگیره اما توی نسخه کنسولی درگیریها بشکل واقعی تر بصورت 360 درجه امکان پذیره یعنی بازیکن از هر جهتی میتونه روی بازیکنان دیگه برای به هم زدن تعادل یا گرفتن توپ اثر گذار باشه . چند تا از کاربران اونجا میگفتن این مساله رو بعد نصب این پچ احساس کردن .
    شما مطمئن باشید نمیشه توی یک فایل یک مگی اون حجم از دیتا بیس رو گنجوند علاوه بر اینکه صرف نظر از حجم داده ها انجام اینکار به این راحتیها هم امکان پذیر نیست .

11. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینم از لینک fifa.exe

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل اصلی رو قبلا دوستمون گذاشته
    پچ رو تست کردی، خبرش رو بده

---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------

دوستانی که پچ گیم پلی رو نصب کردن بازی رو تو اخرین درجه سختی بازی کنن تا تغییرات رو کامل حس کنند. اگر یک برادر بسیجی هم پیدا شه اینfifa11.exe اصلی رو برای ما اپ کنه من پچ 2.4 گیم پلی رو تست میکنم و میزارم برای دانلد. این پچ جدید همحوان با پچ1.01 هست
    بسیجی هم خودتی

13. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اين سايت نگاه كنين
    من توي نسخه 10 از اين براي گرفتن پچ استفاده ميكردم سايت كامليه
    تمام ابزارها و ويرايشها داخلش است اگه مشكل زبان پيدا كرديد چون زبانش كرهاي هست يك گزينه بالاي سايت هست english كه انگليسي ميكنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •