دوست عزیز نه نمیتونی گل ها رو سیو کنی مثل pes نیست باید بازی ارجینال بخری اونم سیو نمیشه اما میتونی اپلود کنی کلا فیفا تو این قسمت داغونه
دوست عزیز نه نمیتونی گل ها رو سیو کنی مثل pes نیست باید بازی ارجینال بخری اونم سیو نمیشه اما میتونی اپلود کنی کلا فیفا تو این قسمت داغونه
میگم قدیما دکمه های بازی با کیبورد محل دکمه ها فرق میکرد مثلا شوت با D بود
پاس s
سانتر با a
و ..... کسی این تنظیمات دقیق رو نداره برای نسخه 2011؟
اره زمانی فیفا این قابلیت رو داشت . چون بازی کلا جدا واسه PC میومد و PC واسه خودش کسی بود نه مثل حالا که حتی بازی با کیبرد هم مشکل داره باهاش .
همون طور که گفتم کلا فوتبالهای جدید با PC مشکل دارن . دکمه هاشون که همه ایکس باکسی تعریف شده . مثلا تو بازی میگهA رو بزن. بعد A کیبرد رو میزنی میبینی B میخوره
.
جالب اینجاست که فیفا نمیزاره من با دکمه S هم پاس بدم و هم change player کنم . حتما باید روی Q باشه که زدنش سخت باشه . برو با دسته بازی کن بیشتر حال میکنی .
یعنی مشکل من با گیم پد نباید حل شه ؟
ظاهرا کسی نمیدونه
خیلی پشیمونم کاشکی میرفتم PES میخریدم
خیلی ضد حال زد![]()
البته توی نسخه کنسولی میشه سیو کرد . بنابراین توی نسخه بعدی PC این قابلیت اضافه میشه .
اگه نسخه اریجینال PC داشته باشید میشه با آپلود کردن و دانلود مجدد صحنه ها رو توی کامپیوتر سیو کرد .
به به آقا حسین کم پیدا شدین! میگم حسین این پچ اومده واسه pc که 50درصد پرسونالیتی و پرو پاسینگ رو طرف از نسخه کنسول به pc تبدیل کرد رو نصب کردی؟ یکی نصب کن ببین تغییری احساس میکنی .
همون اول که میگه press any key باید دکمه ی استارت دسته رو بزنی تا تو آرنا دستت کار کنه اگه با space بزنی کار نمیکنه. تنظیمات دسته رو اول تو config درست کن.
دوستانی که پچ گیم پلی رو نصب کردن بازی رو تو اخرین درجه سختی بازی کنن تا تغییرات رو کامل حس کنند. اگر یک برادر بسیجی هم پیدا شه اینfifa11.exe اصلی رو برای ما اپ کنه من پچ 2.4 گیم پلی رو تست میکنم و میزارم برای دانلد. این پچ جدید همحوان با پچ1.01 هست
سلام بهنام جان
هفته پیش من رفتم توی تاپیک سازنده این پچ اونجا کلی بحث در مورد این پچ شده بود فکر میکنم حدودا 40 صفحه در مورد این پچ کاربران مختلف بحث کرده بودن من حدود 7-8 صفحه از اول و آخر اون تاپیکو خوندم اکثر قریب به اتفاق کاربران میگفتن تغییری در گیم پلی بازی ندیدن فقط چند نفری مدعی بودن تغییراتی در درگیریهای بازیکنان ایجاد شده .
توی نسخه 11 PC درگیریها و جنگهای بازیکنان بر سر تصاحب توپ فقط بصورت تنه به تنه از کنار صورت میگیره اما توی نسخه کنسولی درگیریها بشکل واقعی تر بصورت 360 درجه امکان پذیره یعنی بازیکن از هر جهتی میتونه روی بازیکنان دیگه برای به هم زدن تعادل یا گرفتن توپ اثر گذار باشه . چند تا از کاربران اونجا میگفتن این مساله رو بعد نصب این پچ احساس کردن .
شما مطمئن باشید نمیشه توی یک فایل یک مگی اون حجم از دیتا بیس رو گنجوند علاوه بر اینکه صرف نظر از حجم داده ها انجام اینکار به این راحتیها هم امکان پذیر نیست .
فایل اصلی رو قبلا دوستمون گذاشته
پچ رو تست کردی، خبرش رو بده
---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
بسیجی هم خودتی![]()
دوستان اين سايت نگاه كنين
من توي نسخه 10 از اين براي گرفتن پچ استفاده ميكردم سايت كامليه
تمام ابزارها و ويرايشها داخلش است اگه مشكل زبان پيدا كرديد چون زبانش كرهاي هست يك گزينه بالاي سايت هست english كه انگليسي ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)