تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 148 از 386 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه
    ديروز برادرم موقع بيرون آوردن ماشين درشو زد به ديوار و حسابي داغون كرد بردم صافكار برام بدون رنگ درآورد ولي موج داره و ديگه به دلم نميشينه. مي خواستم دوستان بگن آيا در رنگ شده فابريك تو بازار وجود داره؟ و پس از عوض كردنش موقع فروش معلوم ميشه يا نه؟ اگه قيمت هم بدين واقعا ممنون ميشم. ماشين l90e2 ايرانخودرو رنگ سفيد شيري روغني هست.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

مي خواستم دوستان بگن آيا در رنگ شده فابريك تو بازار وجود داره؟
    بله ولي پيدا كردنش خيلي سخته!

و پس از عوض كردنش موقع فروش معلوم ميشه يا نه؟
    در گلگير و هر قسمت بدنه مربوط به هر خودرو كه در بازار وجود داره با نام درجه دو شناخته ميشه و به راحتي از مدل فابريك قابل تشخيص هست
    به نظرم بي خودي هزينه زيادي متحمل نشيد
    اگر رنگ در آسيب نديده به همين شكل استفاده كنيد
    اگر هم آسيب ديده بدين نقاش براي شما مرتبش كنه

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه
    ديروز برادرم موقع بيرون آوردن ماشين درشو زد به ديوار و حسابي داغون كرد بردم صافكار برام بدون رنگ درآورد ولي موج داره و ديگه به دلم نميشينه. مي خواستم دوستان بگن آيا در رنگ شده فابريك تو بازار وجود داره؟ و پس از عوض كردنش موقع فروش معلوم ميشه يا نه؟ اگه قيمت هم بدين واقعا ممنون ميشم. ماشين l90e2 ايرانخودرو رنگ سفيد شيري روغني هست.

اگه بدون رنگ در آوردنش که پس اونقدر ها هم حسابی داغون نشده! به نظر منم همون جوری که فعلا" هست خیلی به صرفه تر هست.

5. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام.
    یه سوالی داشتم میخواستم ببینم تا حالا کسی با l90 دستی کشیده از روزی که ماشینو گرفتم جرات نکردم باش دستی بکشم.
    یعنی هیشکی تا حالا با l90 دستی نکشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که تا حالا تندر نداشته ام، ولی بابا انصاف داشته باشید، گیرم که بشه، دهن این ماشین های زبون بسته رو آسفالت نکنید!

8. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تاريخ : پنج شنبه 18 شهريور 1389

بازهم کمبود قطعه برای تندر - ۹۰

ظاهرا مشکلات تولیدی تندر -90 تمام شدنی نیست؛ چرا که با گذشت سه سال از تولید این خودرو در مقاطعی تامین قطعات این خودرو با مشکلاتی مواجه می شود که این امر توقف و کندی در روند تولید این خودرو را به همراه داشته است؛ اما ظاهرا هفته گذشته مشکلات تولیدی این خودرو مجدد تکرار شد که این امر روند تولید این خودرو را با چالش مواجه کرد.

به گفته محمدرضا نجفی منش، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو این بار کمبود سپر تولید تندر را با مشکل مواجه کرده است. نجفی منش با اعلام خبر بالا افزود: در حال حاضر تولید سپر این خودرو کمتر از مقدار مورد نیاز است که امیدواریم این مشکل هرچه زودتر حل شود.
    وی با بیان اینکه در گذشته نیز این مشکل ایجاد شده بود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید این خودرو بدون سپر ادامه داشته و بعدا سپر به خودروهای تولیدی اضافه خواهد شد.
    ظاهرا اجرای روش تک سورسی، کمبود سپر برای تولید تندر را به همراه داشته است ، در روش تک سورسی قطعات خودرو به صورت تک منبعی تولید و تامین می شود؛ به همین دلیل در صورت بروز مشکل تامین قطعه از سایر منابع امکان پذیر نمی باشد. نجفی منش در این خصوص به ایسنا می گوید: تامین تک منبعی روش مناسبی برای تامین قطعات خودروهای تولیدی است؛ با این حال برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود که تامین قطعات در زمان مورد نیاز با خللی مواجه نشود.

منبع : دنیای اقتصاد

10. 2 کاربر از armfootball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من یه سری تو سرعت 80 خواستم با ترمز دستی وایستم که کارایی خوبی نداشت. یعنی اصلا کیفیت ترمز abs جلو رو نداره . آخه هر چیزی رو برای کاری آفریدند. در حالت معمولی کارایی خوبی داره لااقل از ترمز دستی پراید خیلی بهتره

12. این کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض L90 خریدم

سلام به همه دوستان من 5 شنبه ال90 ای 1 فول خریدم _ البته مدل 86 هست و 2995 تا کار کرده بود که دیروز رندش کردم شد 3000

البته زدحالش اینجاست که ماشین قبلا تصادف داشته واسه همین دربها رو عوض کرده و رنگ داره ولی شاسی دست نخورده است ضمن اینکه کاپوت و سقف و صندون نیز فابریک هست
    البته صاحبش میگفت کشیده به جدول ولی از نظر فنی همه چیش ظاهرا نو هست

یه چیز دیگه اینکه رام عقب رو با کمک هاش عوض کرده که خودش میگفت بخاطر همون تصادف رفته نو خریده

راستش نمیدونم این ماشینی که خریدم بدردم میخوره یا نه ظاهرش نو هست دربها هم که رنگ داره فابریک نو انداخته رنگ کرده

دوستان اگه در مورد قیمت این ماشین نظر بدن ببینم چند میارزه
    البته خودم فکر میکنم که سرم کلاه رفته

خیالی نیست
    اگه مشکلی پیش نیاد که نگهش میدارم -- همه چیزاش نو هست

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

قیمت هم 11.7 خریدم (نقره ا ی هست )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سوالم اینه که عقب ماشین یکمی بالاست - البته یکی میگفت شاید بخاطر کمک های نو باشه
    یه سوال دیگه اینکه وقتی ماشین و روشن میکنم چراغهای abs airbagروشن نمیشه
    البته طرف میگفت ایربگ راننده سنسور نداره و باید سنسور بزارم روش و فعال کنم -- دوستان اگه کس در مورد این سنسور چیزی میدونه و اینکه چقدر هزینشه بگه

abs رو از کجا میشه فهمید داره یا نه ؟ البته ماشین فول هست ولی میخوام مطمئن بشم

در آغاز فعالیت atms87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •