چرا خوشت نمياد؟؟؟؟
از بچه هايي كه 5010 با گرافيك V 550 دارند كسي تابحال اين كارت گرافيكو تست كرده؟؟؟ با چندتا بازي سنگين از لحاظ گرافيكي؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه نتيجه رو به ما هم بگيد![]()
چرا خوشت نمياد؟؟؟؟
از بچه هايي كه 5010 با گرافيك V 550 دارند كسي تابحال اين كارت گرافيكو تست كرده؟؟؟ با چندتا بازي سنگين از لحاظ گرافيكي؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه نتيجه رو به ما هم بگيد![]()
مناسب با مدل گرافیکت ، می تونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما تست کن ببین بازی هایی که 5470 به راحتی اجرا کرده روی 550v هم به همین صورته؟روی کاغذ باید باشه اما تست کن که مطمئن شی
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
والا تا حالا هرچی بازی بوده این بنده خدا اجرا کرده ، شما چه انتظاری مگه از گرافیک لپ تاپ 800 تومنی داری؟این بهترین گزینه در این رده قیمته ، تازه اونایی که این لپ تاپ رو میخرن میشه گفت بازی خور نیستن
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
به صفحه اول یه نگاهی بنداز![]()
من چند بار ویندوز عوض کردم
دوتا 64 بیتی
سه تا 32 بیتی
(منظورم ویندوز سون هست)
ولی همشون مشکل دارن یعنی مشکل اینه که سرعت خیلی پایینه
فقط یه دقیقه طول می کشه تا ویندوز بیاد بالا
قبلا توی همین تاپیک گفتم بچه ها گفته بودن ویندوزت مشکل داره چون مال اونها 30 ثانیه ای ویندوز رو لود می کنه
الان کلی ویندوز عوض کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
کسی می دونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟
اخه من با قیمت کمتر از اینی که 5470 روشه میتونستم 550 بگیرم ولی امان از اطلاع رسانی اشتباه
Last edited by sambox; 05-11-2010 at 11:07.
سلام
این دستگاه به زودی با کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و CPU:intel Q720m cor i7 به بازار خواهد آمد.
برای مشاهده لیست گیمهای تست شده با کارت گرافیکها هم می توانید به این صفحه مراجه کنید:
شاید لینک تکراری باشد ولی به علت تعداد زیاد صفخات این تاپیک نتوانستم همه آنها را مشاهده کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به توصیه یکی از بچه های همین تاپیک عمل کردم مشکل سرعتم حل شد
شما با نرم افزار Acronis Disk Director که بوتیبل هم هست کل هاردتو پاک کن و از نو پارتیشن بساز!
برای نصب ویندوز دو راه داری :
1- اگر کمتر از 4 گیگ رم داری حتما و فقط 32 بیت نصب کن
2- اگر 4 گیگ رم داری فقط 64 بیت نصب کن
ویندوزت هم حتما از یه شرکت درست حسابی معتبر باشه! تا جایی که یادمه ویندوزهای شرکت گردو و JB Team بهترین ها هستند!! من خودم الان از 32بیت گردو دارم استفاده میکنم سرعت فوق العاده است! منم لود ویندوزم حدود 1 دقیقه طول میکشید ولی الان دیگه حدود 35 الی 40 ثانیه طول میکشه لود میشه!!
سلام. آقا ميگم بالاخره چي شد؟؟؟ اگه خدا بخواد بعدازظهر ميخوام بخرم(((البته اگه مشكلي پيش نياد))) اما هنوز سر اين كارت گرافيك(550 وي )) دودلمو موندم.آخه زيگورات فقط همونو داره.
چيكار كنم؟؟؟؟ همينو بخرم يا از جاي ديگه با كارت گرافيك 5470؟؟؟؟ توروخدا يكي يه راهي جلو پام بزاره!![]()
کارت گرافیک 550v از 5470 بسیار قویتر بوده و در یک کلاس بالاتر از 5470 قرار دارد.(طبق طبقه بندی سایت نوت بوک چک)
دیدن این لینک هم برای مقایسه این کارتها به شما کمک خواهد کرد.برای مقایسه دو کارت گرافیک را انتخاب گزینه restrict را در گوشه سمت چپ و بالای جدول را کلیک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این سوال رو جای دیگه مطرح کردم اما مثل اینکه بهتر اینجا بپرسم
با تشکر از راهنمایی دوستان من مدل 5010 corei5 با کارتهای گرافیک مختلفی پیدا کردم
مثل 5470 550 4650 که کیفیتشون به همین ترتیب نوشتنشون زیاد می شه توی لینک سایت دل هم که نوع کارت گرافیک
رو مشخص نکرده
حالا یک سوال برای من پیش می یاد
آیا همه مدلها اصل هستن یا بعضی رو ری اسمبل کردن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)