تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 449 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من از نسخه 5.0.163....... اینترنت سکوریتی کمودو استفاده می کنم. امروز که روی قسمت check for update کلیک می کنم تا برنامه آپدیت بشه هیچ اتفاقی نمی افته و هرچی روش کلیک می کنم اصلا جوابی نمی ده یعنی به نظر می یاد که این گزینه از کار افتاده. کسی می دونه مشکل چیه؟
    درود.
    دوست عزیز اگر میبینید که کارنمیکند.
    شما میتوانید با مراجعه به سایت کومودو.
    نسخه جدید را دانلود و نصب کنید.
    بعضی مواقع این گزینه کارایی ندارد.
    شما بهتره برای نصب نسخه جدید همیشه ان را از سایت کومودو دانلود کنید.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

این جوری شما مثلا باید هر چند وقت یه بار یه فایل 30-40 مگابایتی رو دانلود کنید که با این وضعیت اینترنت در ایران خیلی جالب نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این جوری شما مثلا باید هر چند وقت یه بار یه فایل 30-40 مگابایتی رو دانلود کنید که با این وضعیت اینترنت در ایران خیلی جالب نیست.
    دوست عزیز.
    هر 4ماه یکبار شما میتوانید با مراجعه به کافی نت دانلود کنید.
    خب دیگه سرعت در ایران محدود هست ولی چه میشه کرد.

موفق باشید.

5. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    سلام بر دوست عزیز santamove

نتیجه گیری: درایورهای شرکت realtek هیچ گونه مغایرتی از لحاظ صحت اطمینان با کومودو ندارن و کومودو براشو مجوز صادر می کنه.....

خوب حالا این خوبه یا بده؟
    چی کار باید بکنیم؟

7. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    سلام بر دوست عزیز santamove

نتیجه گیری: درایورهای شرکت realtek هیچ گونه مغایرتی از لحاظ صحت اطمینان با کومودو ندارن و کومودو براشو مجوز صادر می کنه.....

خوب حالا این خوبه یا بده؟
    چی کار باید بکنیم؟
    سلام دوست عزیز،
    کار خاصی لازم نیست!
    .
    .
    چون یکی از دوستام گفته بود کومودو درایورش رو وارد سند باکس می کنه،اینو گذاشتم تا ببینه!
    .
    .
    در ضمن در آینده روی یک چارت تشریح لایه های کومودو اینجا می زارم،تا دیگه کارکردن با کومودو براتون مثل آب خوردن بشه

9. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

این هم چارت لایه های امنیتی کومودو،
    البته چون تو سه دقیقه طراحیش کردم،زیاد خوب در نیومد،بعدا" تشریحش می کنم!

شاید بگید پس لایه فایروال چی؟
    در جواب می گم،فایروال بیشتر پروتکل ها و پورت ها رو در نظر می گیره،یعنی تراکنش داده های مورد نظر رو از سرورها به کلاینت کنترل می کنه،لایه فایروال خیلی پیچیده هست،و یک کتاب 500 صفحه ای هم نمی تونه اونو کامل شرح بده....
    ولی در ساده ترین شکل ...
    شما می توانید در شکل زیر لایه های تشکیل دهنده وب را ببینید،

و در شمایی بسیار مهم پروتکلها...

پس با توجه به چارت های فوق پروتکلIP مربوط به لایه اینترنت و پروتکل(TCP or UDP)مربوط به لایه انتقال است.

نکته:پروتکل Ip به لایه پیوند نزدیکتر است و پروتکل(TCP or UDP)به لایه کاربرد نزدیکتر است،در زیر بیشتر می خوانید...

یعنی اگر شما به وسیله یک فایروال دسترسی یک کاربرد(application)به پروتکل Ip را بلوکه نمائید،یعنی هم چنین دسترسی آن کاربرد را به پروتکل های سطح بالاتر یعنی پروتکل های لایه انتقال مانند(TCP or UDP)نیز بلوک کردید،

ولی اگر می خواهید یک کاربرد همچنان با لایه اینترنت و پروتکلip در ارتباط باشد،ولی تبادل داده نداشته باشد،می توانید دسترسی کاربرد را به پروتکل های لایه انتقال یعنی (TCP or UDP)مسدود نمائید،

توجه:برای برقراری یک ارتباط گفتاری بوسیله اینترنت(IP)، در لایه انتقال از دو پروتکل TCP و UDP استفاده می‌شود. پروتکل TCP انتقال داده را با دقت و امنیت بالا انجام می‌دهد در حالیکه ویژگی پروتکل UDP انتقال سریع اطلاعات، بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی برای انتقال داده، است.

پس به همین خاطر است،وقتی در سوئیت امنیتی کومودو از مسیر
    firewall--->define a new blocked application
    شما دسترسی برنامه ای را به لایه اینترنت مسدود می سازید،به صورت default آن کاربرد(برنامه) از طریق پروتکل IP بلوک می شود و این یعنی دسترسی آن کاربرد نیز طبیعتا" به پروتکل های لایه انتقال (TCP or UDP) مسدود می گردد.(به چارت های بالا توجه نمائید)
    Last edited by santamove; 07-01-2011 at 23:17.

11. 7 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gharibane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    در به در تر از باد زيستم در سرزميني كه گياهي در آن نميرو

پيش فرض

جواب سوال 1:
    اگر زیاد به بدافزارها علاقه دارید(یعنی خودتان برای سرگرمی انواع بدافزارها را دانلود و تست می کنید)
    علاوه بر کومودو باید یک آنتی ویروس مالتی انجین نظیر g-data را با گارد deactive در کنار کومودو داشته باشید،
    اگر زیاد دانلود و کنجکاوی نمی کنید و به سایت های تورنت نمی روید و در کل آدم عادی در سطح وب هستید ،کومودوی خالی کافیست،
    جواب سوال2:
    اگه یه پیش زمینه از مباحث امنیتی + مطالعه پست های این تاپیک بکنید مشکلی پیش نمیاد،ولی اگر کاملا" ناآشنا باشین کومودو رو پیشنهاد نمی کنم،چون کاملا" اینتراکتی(تعاملی) هست!!!
    جواب سوال3:
    کومودو رو می توان طوری کانفیگ کرد که حتی یک سوال هم نپرسه،
    جواب سوال4:
    پست دوم این تاپیک یک مرجع مناسب هست....
    جواب سوال5:
    شما اگر نسخه 5.0 را دارید بذارین باشه،ولی اگه ندارین می تونین با مراجعه به سایت کومودو ، نسخه5.3 نهایی رو دانلود کنین...

ممنون از توضيحاتي كه دادين خيلي كمكم كرد شرمنده يه سوال ديگه هم بپرسم:
    اگر تنظيمات كمودو رو به‌گونهاي انتخاب كنيم كه سوالي نپرسه از كاربر، باز هم ميتونه امنيت بالايي رو براي سيستم تامين كنه يا در اين حالت پيشنهاد ميشه از محصول ديگه اي استفاده بشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از توضيحاتي كه دادين خيلي كمكم كرد شرمنده يه سوال ديگه هم بپرسم:
    اگر تنظيمات كمودو رو به‌گونهاي انتخاب كنيم كه سوالي نپرسه از كاربر، باز هم ميتونه امنيت بالايي رو براي سيستم تامين كنه يا در اين حالت پيشنهاد ميشه از محصول ديگه اي استفاده بشه؟
    این حالت اصلا" پیشنهاد نمیشه،شما با درک کلی پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلی از این بابت اصلا" ندارین،یعنی چکیده 148 صفحه این تاپیک تو اون پست هست،
    ===============
    Last edited by santamove; 08-01-2011 at 00:51.

14. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان این پیغام میاد از کجا باید بدونیم این ویروس هست خطرناکه یا نه؟؟؟؟؟ این کرک برنامه ashampoo هست. برنامه Internet download manager رو هم که کرک کردم از داخل Ptogram files اینجوری آورد فقط نوع اسپمش فرق داشت اگه بزنم ببنده برنامه از بین میره چیکارش کنم بزنم تو لیست سفید؟؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من الان comodo رو نصب کردم برنامه هایی که تو task manager فعال هستن رو سوال پرسید همه رو زدم داخب لیست سفید ولی الان بنرامه OVI NOkia که مدیریت گوشی نوکیا هست رو باز میکنم بعد گوشی رو وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه. چرا اینطوری شده؟؟؟؟
    در ضمن گزینه های Install updater اینارو که میاره برای یه برنامه که بهش دسترسی بدیم از کجا بدونیم این گزینه ها هر کدوم چه کارایی داره چی باید بزنیم؟؟؟

رفتم داخل کومودو دیددم که برنامه Nokia Ovi داخل Unrecognized file رفته که همه رو بردم داخل لیست سفید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت Unrecognized file چی هستش؟؟؟ کاش در مورد خود کار با کومودو هم آموزشی بود

من الان Internet download manager رو از قسمت Unrecognized file بردم به قسمت لیست سفید ولی میخوام یه فایل رو دانلود کنم دانلود نمیشه و IDM خطا میده که فایروال نمیزاره؟؟؟ چرا وقتی دیگه تو لیست سیاه نیست اینطوریه؟؟؟ من IDM رو کرک کردم برای همین گیر داده بود بهش ولی وقتی تو لیست سفید میزنم نباید دیگه خودسر عمل کنه یا گیر بده نزاره دانلود کنه؟!!
    Last edited by mrmostafa; 08-01-2011 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از داخل سیف مود رفتین(f8)؟
    من دیروز اپدیت افلاین کردم و مشکلی نبود.
    بله در حالت safe mode آپدیت کردم . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •