درود.
دوست عزیز اگر میبینید که کارنمیکند.
شما میتوانید با مراجعه به سایت کومودو.
نسخه جدید را دانلود و نصب کنید.
بعضی مواقع این گزینه کارایی ندارد.
شما بهتره برای نصب نسخه جدید همیشه ان را از سایت کومودو دانلود کنید.
موفق باشید.
درود.
دوست عزیز اگر میبینید که کارنمیکند.
شما میتوانید با مراجعه به سایت کومودو.
نسخه جدید را دانلود و نصب کنید.
بعضی مواقع این گزینه کارایی ندارد.
شما بهتره برای نصب نسخه جدید همیشه ان را از سایت کومودو دانلود کنید.
موفق باشید.
این جوری شما مثلا باید هر چند وقت یه بار یه فایل 30-40 مگابایتی رو دانلود کنید که با این وضعیت اینترنت در ایران خیلی جالب نیست.
دوست عزیز.
هر 4ماه یکبار شما میتوانید با مراجعه به کافی نت دانلود کنید.
خب دیگه سرعت در ایران محدود هست ولی چه میشه کرد.
موفق باشید.
سلام
سلام بر دوست عزیز santamove
نتیجه گیری: درایورهای شرکت realtek هیچ گونه مغایرتی از لحاظ صحت اطمینان با کومودو ندارن و کومودو براشو مجوز صادر می کنه.....
خوب حالا این خوبه یا بده؟
چی کار باید بکنیم؟
سلام دوست عزیز،
کار خاصی لازم نیست!
.
.
چون یکی از دوستام گفته بود کومودو درایورش رو وارد سند باکس می کنه،اینو گذاشتم تا ببینه!
.
.
در ضمن در آینده روی یک چارت تشریح لایه های کومودو اینجا می زارم،تا دیگه کارکردن با کومودو براتون مثل آب خوردن بشه
این هم چارت لایه های امنیتی کومودو،
البته چون تو سه دقیقه طراحیش کردم،زیاد خوب در نیومد،بعدا" تشریحش می کنم!
شاید بگید پس لایه فایروال چی؟
در جواب می گم،فایروال بیشتر پروتکل ها و پورت ها رو در نظر می گیره،یعنی تراکنش داده های مورد نظر رو از سرورها به کلاینت کنترل می کنه،لایه فایروال خیلی پیچیده هست،و یک کتاب 500 صفحه ای هم نمی تونه اونو کامل شرح بده....
ولی در ساده ترین شکل ...
شما می توانید در شکل زیر لایه های تشکیل دهنده وب را ببینید،
و در شمایی بسیار مهم پروتکلها...
پس با توجه به چارت های فوق پروتکلIP مربوط به لایه اینترنت و پروتکل(TCP or UDP)مربوط به لایه انتقال است.
نکته:پروتکل Ip به لایه پیوند نزدیکتر است و پروتکل(TCP or UDP)به لایه کاربرد نزدیکتر است،در زیر بیشتر می خوانید...
یعنی اگر شما به وسیله یک فایروال دسترسی یک کاربرد(application)به پروتکل Ip را بلوکه نمائید،یعنی هم چنین دسترسی آن کاربرد را به پروتکل های سطح بالاتر یعنی پروتکل های لایه انتقال مانند(TCP or UDP)نیز بلوک کردید،
ولی اگر می خواهید یک کاربرد همچنان با لایه اینترنت و پروتکلip در ارتباط باشد،ولی تبادل داده نداشته باشد،می توانید دسترسی کاربرد را به پروتکل های لایه انتقال یعنی (TCP or UDP)مسدود نمائید،
توجه:برای برقراری یک ارتباط گفتاری بوسیله اینترنت(IP)، در لایه انتقال از دو پروتکل TCP و UDP استفاده میشود. پروتکل TCP انتقال داده را با دقت و امنیت بالا انجام میدهد در حالیکه ویژگی پروتکل UDP انتقال سریع اطلاعات، بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی برای انتقال داده، است.
پس به همین خاطر است،وقتی در سوئیت امنیتی کومودو از مسیر
firewall--->define a new blocked application
شما دسترسی برنامه ای را به لایه اینترنت مسدود می سازید،به صورت default آن کاربرد(برنامه) از طریق پروتکل IP بلوک می شود و این یعنی دسترسی آن کاربرد نیز طبیعتا" به پروتکل های لایه انتقال (TCP or UDP) مسدود می گردد.(به چارت های بالا توجه نمائید)
Last edited by santamove; 07-01-2011 at 23:17.
ممنون از توضيحاتي كه دادينخيلي كمكم كرد شرمنده يه سوال ديگه هم بپرسم:
اگر تنظيمات كمودو رو بهگونهاي انتخاب كنيم كه سوالي نپرسه از كاربر، باز هم ميتونه امنيت بالايي رو براي سيستم تامين كنه يا در اين حالت پيشنهاد ميشه از محصول ديگه اي استفاده بشه؟
این حالت اصلا" پیشنهاد نمیشه،شما با درک کلی پست
مشکلی از این بابت اصلا" ندارین،یعنی چکیده 148 صفحه این تاپیک تو اون پست هست،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===============
Last edited by santamove; 08-01-2011 at 00:51.
الان این پیغام میاد از کجا باید بدونیم این ویروس هست خطرناکه یا نه؟؟؟؟؟ این کرک برنامه ashampoo هست. برنامه Internet download manager رو هم که کرک کردم از داخل Ptogram files اینجوری آورد فقط نوع اسپمش فرق داشت اگه بزنم ببنده برنامه از بین میره چیکارش کنم بزنم تو لیست سفید؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من الان comodo رو نصب کردم برنامه هایی که تو task manager فعال هستن رو سوال پرسید همه رو زدم داخب لیست سفید ولی الان بنرامه OVI NOkia که مدیریت گوشی نوکیا هست رو باز میکنم بعد گوشی رو وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه. چرا اینطوری شده؟؟؟؟
در ضمن گزینه های Install updater اینارو که میاره برای یه برنامه که بهش دسترسی بدیم از کجا بدونیم این گزینه ها هر کدوم چه کارایی داره چی باید بزنیم؟؟؟
رفتم داخل کومودو دیددم که برنامه Nokia Ovi داخل Unrecognized file رفته که همه رو بردم داخل لیست سفید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Unrecognized file چی هستش؟؟؟ کاش در مورد خود کار با کومودو هم آموزشی بود
من الان Internet download manager رو از قسمت Unrecognized file بردم به قسمت لیست سفید ولی میخوام یه فایل رو دانلود کنم دانلود نمیشه و IDM خطا میده که فایروال نمیزاره؟؟؟ چرا وقتی دیگه تو لیست سیاه نیست اینطوریه؟؟؟ من IDM رو کرک کردم برای همین گیر داده بود بهش ولی وقتی تو لیست سفید میزنم نباید دیگه خودسر عمل کنه یا گیر بده نزاره دانلود کنه؟!!
Last edited by mrmostafa; 08-01-2011 at 17:00.
بله در حالت safe mode آپدیت کردم . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)