سري هاي B مربوط به 2009 هستند عزيز
سري هاي B مربوط به 2009 هستند عزيز
نمیگیرمفكر ميكنم اگر وايرلس منظورتون باشه بايد دانگل داشته باشين تا جفت بشن
-اگر هم غير وايرلس كه بايد دستگاهها همنام باشند و از طريق hdmi-cec ارتباط برقرار بشه
-اينجا رو نگاه كن عزيز :
من میخوام از طریق گوشی فایل های ویدیو و عکس و اینام رو روی تی وی ببینم!
این hdmi-cec چی هست و چطوریه؟
-منظور همون ارتباط از طريق كابل hdmi بود
-در مورد گوشي هم حتما بايد دانگل واي فاي داشته باشه hdtv عزيز يا اينكه wi-fi built-in باشه خود hdtv تا نيازي به دانگل مجزا نداشته باشه
مطمئن هستین اینو ؟ من فکر کردم وقتی زده all share یعنی داخل هست دیگه!
من چند تا ویدیو واسه این کار دیدم همچین چیزی رو ندیدم بگه !
مشکل من اینه وقتی سرچ میکنه تی وی رو پیدا نمیکنه...
-بله نياز به يك شبكه واي فاي داره تا جايي كه اطلاع دارم مثلا لينك زير روببينيد :
محتوای مخفی: يوتيوب
شما اینجا رو ببین
حجمش زیاد نیست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا حرفی نزده ماله خوده سامسونگم هست....
من تا ثانیه ی 28 ویدیو میرم ولی اونجا وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه ! تو تی وی نباید برم روشن کنم وای فای رو ؟!
-خوب اگر گوش بدين خودش هم داره ميگه كه نياز هست به كانكشن توسط واي فاي
-اخه واي فاي داخلي نداره c8000 كه توي بازار هستند
من از جوانرود خریدم! پس این all share چه مسخره بازیه که گزاشتن روش وقتی نداره؟
اون PVR که غیر فعاله,گیرنده ی دیجیتالم که برداشتن اینم از ALL SHARE شون....
عرض سلام و ادب فراوان خدمت اساتید.
بنده قصد خرید ال ای دی 46 سامسونگ رو دارم و به شدت بین دو مدل 6960 و7770 گیج شدم.سری 6960 رو دیدم اما 7770 رو موفق به دیدن تصویرش نشدم.----- من دریم باکس 8000 هست و شبکه های 3دی رو باز میکنه.اول از همه کیفیت تصاویر اچ دی واسم مهمه و بعد اگر شد 3دی.شنیدم حالت ابری شدن در سری 7 وجود داره اما 6960 رو خبر ندارم.لطفا بنده رو راهنمایی کنیید که سری 7 از لحاظ کیفیت و کنتراست برتری به 6960 داره یا اینکه بر عکس.خواهش میکنم استیدی که این 2 پنل رو کنار هم دیدن راهنمایی کنن.سپاس گذارم
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه
با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)