این آمار مزخرفی بیش نیست.دیگه همه میدونن سی پی یو آیفون 4 یکی از بهترین سی پی یو هاست.پس این اختلاف امتیاز کاملا غیر باوره.
این آمار مزخرفی بیش نیست.دیگه همه میدونن سی پی یو آیفون 4 یکی از بهترین سی پی یو هاست.پس این اختلاف امتیاز کاملا غیر باوره.
این مقایسه به نظرم یه مقایسه غیره منطقی هستش.
میتونین منبع رو هم بزارین؟؟در ضمن هر منبعی هم که یه تست بنجمارک میزاره نباید بهش اعتماد کرد.
الان سایتهای معروف تو بعضی موارد دارن پارتی بازی میکنن چه برسد به سایتهای کم ارزش.
در کل سیمبین سیستم عاملش زیاد خوشایند نیست و اگه روی این سیستم عامل یه سی پی یو 2 گیگا هرتزی هم بزارن عملا بی استفاده میمونه.
چند درصد از برنامه ها و بازیهای سیمبین سی پی یو گوشی رو به زور میندازه؟؟؟؟؟
اصلا چقدر برنامه و بازی درست و حسابی واسه سیمبین بیرون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر سیمبین خیلی خیلی خیلی جا داره تا بیاد با مک رقابت کنه.
عزیز زحمت بکش برو سایت خود glbenchmark بخش مقایسه این دو گوشی رو مقایسه کن! همین نتیجه رو میبینی!
درضمن فعلا که 1GHz که روی ایفون هست در برابر 680MHz که روی N8 هست سوسک شده!
شما عوض اینکه رو هوا ( با تعصب ، نظر دادن از روی عدد و نه کارایی ( اینکه مثلا Cpu 1GHz از 680 mhz بهتره چون عدد اولی بزرگتره ! ) بگید منطقی نیست ، بهتره یه مثال رد از یک منبع معتبر ( از نظر شما ) بیارید !
بحث و نظر دادن در مورد سیستم عاملی هم که تاحالا از 1 کیلومتری هم ندیدینشون واقعا بخش جالبی از صحبت های شما رو تشکیل میده . حالا بماند که شما حتی با اصول برنامه نویسی برای این سیستم عامل و میزان تواناییش مطمئنا آشنایی ندارید . ( منم ندارم ، برای همین هم نمیام بگم نسبت به فلان سیستم عامل بهتره یا بدتر )
اینکه نشد ، من هر چی دوست نداشتم بگم نه اینطور نیست فلانه (Because i said so ) ! دوست عزیزمون یک عکس قرار دادن در پست بعدیشون هم منبع آوردن ... شما هم همین مورد رو در جهت رد قرار بدید .![]()
به نظر من نمیتونه کیفیت HD رو پخش کنه
اینکه HD فیلمبرداری میکنه ربطی به پخش نداره من یک زمانی N82 داشتم 480*640 فیلم ضبط میکردن ولی رزولیشن بالاتر از 240*320 رو نمیتونست پخش کنه فقط فیلم ضبط شده خودش رو میتونست پخش کنه 99.99 درصد مطمئن هستم نمیتونه پخش کنه
من که تو اون سایت چیزی پیدا نکردم.اگه میشه لینک کاملشو بدین.شما بهتره برین تو ی و ت ی و ب و از اونجا مقایسه این دوگوشی رو ببینین تا بفهمین که کی زرمیزنه.
Last edited by armin_punisher6; 07-09-2010 at 07:44.
مگه یه چنین چیزی ممکنه؟
خوب وقتی خودش HD ضبط میکنه خوب یعنی اینکه قابلیت پخش این فرمت رو هم داره دیگه.
ما به همون 0.01 درصدش مطمئنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)