تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 674 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    منم خدمت شما این عید سعید و فرخنده رو تبریک عرض میکنم امیدوارم طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق قرار بگیره .

اما در مورد مساله ای که اشاره کردین خدمت شما عرض کنم که شما چیزی که من گفته بودم رو کامل ننوشتی . من این مطلبو توی تاپیک فیفا نوشتم چون مربوط به اون بازی میشد . جریان از این قرار بود که بحث کنترلهای دستی مطرح شده بود و منم نوشتم این کنترلها هم بازیو واقعی تر میکنه و هم سخت تر به شکلی که اگه یک نفر تمام گزینه های دستیو فعال کنه نمیتونه آخر فصل روی بالاترین درجه سختی بازی جزء سه تیم بالای جدول باشه مگه افراد انگشت شمار . این دقیقا چیزی بود که گفتم و اینو هم میدونم افراد انگشت شماری میتونن این کار رو بکنن به همین خاطر تصمیم گرفتم یک جایزه هم برای کسی که بتونه اینکار رو بکنه در نظر بگیرم همین الانم میگم هر کسی میتونه اینکار رو بکنه یک جایزه خوب پیش من داره . خب حالا ابن چه ایرادی داره این که خیلی هم خوبه !

نکنه شما رفتی همه جا گفتی که حسین گفته هوش بازی فیفا خیلی بالاست ؟ باید بری هر جا گفتی درستش کنی .
    من بارها گفتم هوش مصنوعی بازیها بدلایل مختلف از جمله محدودیت سخت افزاری هنوز خیلی پایینه خیلی و من بارها سر این مساله که همین فیفا یا PES ضعفهای شدیدی دارن خیلی عصبانی شدم برو از مسعود همکار انجمن بپرس هر وقت که با بچه ها میریم کلوپ بخاطر ضعف هوش مصنوعی بازیکنان فیفا چقدر بهشون بد رو بیراه میگم ( البته فحش های بد نمیدم ) باید ما همیشه مساله زمان رو هم در نظر بگیریم همینطور محدودیتهای مختلف مثل محدودیت سخت افزاری و غیره . ببین گزینه های دستی ربطی به هوش بازی ندارن اصلا مربوط میشن به هماهنگ شدن سیستم عصبی و هوش خود آدم که به مرور و کم کم بیشتر مچ میشن اما به هر حال بازم درصد خطا به صفر نمیرسه به همین خاطر اگه یک انسان 100 سالم که بازی کنه بازم خطا خواهد داشت مثل این میمونه که شما بخوای از فاصله مثلا 50 متری با پا توپو به یک نقطه چند سانتیمتری بزنی درسته که کم کم دقتت بالا میره اما هیچ وقت به حدی نمیرسه که تمام توپها رو به اون نقطه بزنی متوجه شدین چی گفتم ؟
    من با یک قسمت از صحبتهای شما موافق نیستم و اونم اینه که میگید انسان همیشه در برابر بازیهای کامپیوتری میتونه برنده بشه . پس چرا الان کسی نمیتونه توی بازی شطرنج از کامپیوتر ببره حتی شطرنجهایی که سیستم کسب تجربه ندارن . تا چند سال پیش قهرمانان این رشته میتونستن اما الان نه . شطرنج به کنار همین بازی فوتبال من به شما قول میدم اگه کونامی یا EA بخوان بازیو سخت کنن هیچ احدی نمیتونه جلوی این بازیها قد علم کنه حتی شاید کسی پیدا نشه که بتونه توی یک زمان 10 دقیقه ای کمتر از 3 تا بخوره . اگه خواستید من براتون کامل توضیح میدم چرا .

ببینم کسی میتونه جواب این پاراگراف آخر منو بده .

در ضمن ممنونم که منو لایق دونستی و پستهامو با دقت خوندی ( میبخشی من اسم شما رو فراموش کردم و روم نشد ازتون بپرسم چون قبلا گفته بودین و من فراموش کردم ) .

کاملا حرفت در پاراگراف آخر رو قبول دارم. هوش مصنوعی و درجه ی سختی بازی یکی نیستند. من نسخه ی FIFA 10 PC رو که بازی کردم, اگر درجه ی سختی دروازه بان رو رو ی سخت ترین حالت میذاشتی به هیچ وجه نمیشد گل زد ( من که نتونستم ) که یادمه یکی از بچه ها شایدم خودت بودی توی همین انجمن, از EA نقل کرد که این کار برای به چالش کشوندن ه گیمرها هست.

در عالم برنامه نویسی هر کاری ممکنه چون کارهایی که ما با توپ در همه ی بازی های کامپیوتری که انجام میدیم محدود هست و همه ی اون ها برای بازی تعریف شده پس وقتی در Base یا موتور بازی , تمام کارهایی که ما تواناییش رو داریم انجام بدیم از قبل تعریف شده و برنامه نویسی شده پس ضد اون هم هست دیگه.

2. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

سایت رسمی بازی از امروز استارت خورد و با یه سری اطلاعات کلی از قسمت های مختلف بازی آپدیت شد.
    بد نیست یه سری به این سایت بزنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس چه طور من میرم بازم نوشته :very soon؟!

راستی سوال قبلیه من بی پاسخ موند:

تو دمو کدوم تیم ها هستند؟فقط بارسا و بایرن؟
    ملی هم چیزی هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پس چه طور من میرم بازم نوشته :very soon؟!

راستی سوال قبلیه من بی پاسخ موند:

تو دمو کدوم تیم ها هستند؟فقط بارسا و بایرن؟
    ملی هم چیزی هست؟

سایت کاملا سالمه من همین الان بودم یکم لودش طول میکشه دوست عزیز

شاد باشی

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    منم خدمت شما این عید سعید و فرخنده رو تبریک عرض میکنم امیدوارم طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق قرار بگیره .

اما در مورد مساله ای که اشاره کردین خدمت شما عرض کنم که شما چیزی که من گفته بودم رو کامل ننوشتی . من این مطلبو توی تاپیک فیفا نوشتم چون مربوط به اون بازی میشد . جریان از این قرار بود که بحث کنترلهای دستی مطرح شده بود و منم نوشتم این کنترلها هم بازیو واقعی تر میکنه و هم سخت تر به شکلی که اگه یک نفر تمام گزینه های دستیو فعال کنه نمیتونه آخر فصل روی بالاترین درجه سختی بازی جزء سه تیم بالای جدول باشه مگه افراد انگشت شمار . این دقیقا چیزی بود که گفتم و اینو هم میدونم افراد انگشت شماری میتونن این کار رو بکنن به همین خاطر تصمیم گرفتم یک جایزه هم برای کسی که بتونه اینکار رو بکنه در نظر بگیرم همین الانم میگم هر کسی میتونه اینکار رو بکنه یک جایزه خوب پیش من داره . خب حالا ابن چه ایرادی داره این که خیلی هم خوبه !

نکنه شما رفتی همه جا گفتی که حسین گفته هوش بازی فیفا خیلی بالاست ؟ باید بری هر جا گفتی درستش کنی .
    من بارها گفتم هوش مصنوعی بازیها بدلایل مختلف از جمله محدودیت سخت افزاری هنوز خیلی پایینه خیلی و من بارها سر این مساله که همین فیفا یا PES ضعفهای شدیدی دارن خیلی عصبانی شدم برو از مسعود همکار انجمن بپرس هر وقت که با بچه ها میریم کلوپ بخاطر ضعف هوش مصنوعی بازیکنان فیفا چقدر بهشون بد رو بیراه میگم ( البته فحش های بد نمیدم ) باید ما همیشه مساله زمان رو هم در نظر بگیریم همینطور محدودیتهای مختلف مثل محدودیت سخت افزاری و غیره . ببین گزینه های دستی ربطی به هوش بازی ندارن اصلا مربوط میشن به هماهنگ شدن سیستم عصبی و هوش خود آدم که به مرور و کم کم بیشتر مچ میشن اما به هر حال بازم درصد خطا به صفر نمیرسه به همین خاطر اگه یک انسان 100 سالم که بازی کنه بازم خطا خواهد داشت مثل این میمونه که شما بخوای از فاصله مثلا 50 متری با پا توپو به یک نقطه چند سانتیمتری بزنی درسته که کم کم دقتت بالا میره اما هیچ وقت به حدی نمیرسه که تمام توپها رو به اون نقطه بزنی متوجه شدین چی گفتم ؟
    من با یک قسمت از صحبتهای شما موافق نیستم و اونم اینه که میگید انسان همیشه در برابر بازیهای کامپیوتری میتونه برنده بشه . پس چرا الان کسی نمیتونه توی بازی شطرنج از کامپیوتر ببره حتی شطرنجهایی که سیستم کسب تجربه ندارن . تا چند سال پیش قهرمانان این رشته میتونستن اما الان نه . شطرنج به کنار همین بازی فوتبال من به شما قول میدم اگه کونامی یا EA بخوان بازیو سخت کنن هیچ احدی نمیتونه جلوی این بازیها قد علم کنه حتی شاید کسی پیدا نشه که بتونه توی یک زمان 10 دقیقه ای کمتر از 3 تا بخوره . اگه خواستید من براتون کامل توضیح میدم چرا .

ببینم کسی میتونه جواب این پاراگراف آخر منو بده .

در ضمن ممنونم که منو لایق دونستی و پستهامو با دقت خوندی ( میبخشی من اسم شما رو فراموش کردم و روم نشد ازتون بپرسم چون قبلا گفته بودین و من فراموش کردم ) .
    سلام اسم من مهرداد بود
    حسین جان فکر نکنم تاپیک فیفا بود بلکه تاپیک پی ای اس بود چون من تاپیک فیفا اصلا نمیرم
    یکی باید کنترل های دستی رو فعال کنه و آخر فصل قهرمان لیگ بشه ؟ مطمئنا جزو اون عده انگشت شمار باید من و مبین و آرمین و امین و حسین و خیلی های دیگه رو قرار بدی چون اگه بحث شبیه سازیه باید بشه همچین کاری کرد
    بعد هم نه من جایی نگفتم فقط از یکی که زیاد فیفا بازی می کنه درست مثل خودم که پای پی ای اس میشینم پای فیفا میشینه سوال کردم بدون دادن هیچ اسمی و اونم جواب داد گاهی وقتا اینقدر بازی برام تکراری میشه که حد نداره اخه الان قشنگ بازی رو بلد شده و راحت گل میزنه
    در مورد هوش مصنوعی گفته بودی که من واقعا شکست انسان مقابل بازی شطرنج رد می کنم :
    در بین سال های 1970 تا 1980 شرکت IMDL با در نظر گرفتن قدرتمندترین کامپیوتر اون موقع که توانایی رقابت با هوش انسان رو داشت مسابقه ای رو در نظر گرفت که در آخر با پیروزی گری کاسپارو به پایان رسید
    بعد نوبت به ابر کامپیوتر دیپ بلو در سال 1996 رسید که در یک جام تمام عیار در بازی ابتدایی ابر کامپیوتر دیپ بلو برنده شد اما کاسپارو با روحیه ای مثال زدنی یکی از بهترین بازی های تاریخ شرطنج رو به نمایش گذاشت و با یک تساوی و سه برد بقیه بازی ها قهرمان این رقابت ها شد که توسط هوش مصنوعی بهترین ابرکامپیوتر دنیا اداره میشد
    میایم به سال 2002 ابر کامپیوتر جنجال و فوق قدرتمند دیپ فریتز در یک بازی تماشایی نتونست از پس ولادیمیر کرامنیک بربیاد و بازی به تساوی کشیده شد.
    در ژانویه سال 2003 ابر کامپیوتر دیگری بنام ژونیور در نیویورک به نتیجه مساوی 3-3 رضایت دادند
    در سال 2005 هیدرا ابر کامپیوتر 64 پردازنده ای و قهرمان شطرنج دنیا با شکست تمامی ابرکامپیوترهای دیگه مایکل آدامز رتبه 7 شطرنج دنیا رو شکست داد (آمادگی آدامز کم بود) و این ابر کامپیوتر در تورنمنت برینز این بحرین ولادیمیر کرامنیک را هم شکست داد اما کرامنیک ناامید نشد در مسابقه بعدی که به تساوی کشید شروع به نوشتن راهنماها و تجربه های خود کرد و مسابقه بعدی را برد تا در فینال دوباره در مقابل هیدرا قرار بگیرد
    ولی این بار با دفاع سیسیلی کامپیوتر هیدرا قدرتمندترین ابر کامپیوتر دنیا را که تنها برای شطرنج بود را شکست داد

با وجود تمام اینا من با حرفات موافقم و قسمت دومش رو تایید می کنم انسان خطا داره و خود منم هر چقدر بازی کنم اما تو یه بازی خطا دارم همیشه اما این خطاها باعث نمیشه و نخواهد شد که بازی رو مساوی کنم یا ببازم چون چیزی که بهش فکر می کنم و تمرین می کنم پیروزیه
    اگه بحث برنامه نویسیه کونامی یا فیفا حق ندارن دسترسی های کاربر رو کم کنن این که نمیشه بازی
    مثلا همین کونامی میتونه روی درجه سختی تاپ پلیر پرش دروازه بان رو در مورد بازی بذاره 1200 اون وقت مشخصه نمیشه بهش گل و هی دروازه بان اینور اون ور میره توپو می گیره این که دیگه بازی نمیشه
    من ترجیح میدم به عقل و شعور و منطق خودم و دوستام احترام بذارم و بهشون اعتماد کنم تا اینکه از هوش مصنوعی نانوشته و ندیده یک بازی طرفداری کنم
    در ضمن تا هم اکنون سخت ترین بازی برای تموم کردن خدای جنگ 2 روی درجه سختی تیتانه که اونم توسط یک انسان در مورد شش ماه تموم شده

موفق باشید

6. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام اسم من مهرداد بود
    حسین جان فکر نکنم تاپیک فیفا بود بلکه تاپیک پی ای اس بود چون من تاپیک فیفا اصلا نمیرم
    یکی باید کنترل های دستی رو فعال کنه و آخر فصل قهرمان لیگ بشه ؟ مطمئنا جزو اون عده انگشت شمار باید من و مبین و آرمین و امین و حسین و خیلی های دیگه رو قرار بدی چون اگه بحث شبیه سازیه باید بشه همچین کاری کرد
    بعد هم نه من جایی نگفتم فقط از یکی که زیاد فیفا بازی می کنه درست مثل خودم که پای پی ای اس میشینم پای فیفا میشینه سوال کردم بدون دادن هیچ اسمی و اونم جواب داد گاهی وقتا اینقدر بازی برام تکراری میشه که حد نداره اخه الان قشنگ بازی رو بلد شده و راحت گل میزنه
    در مورد هوش مصنوعی گفته بودی که من واقعا شکست انسان مقابل بازی شطرنج رد می کنم :
    در بین سال های 1970 تا 1980 شرکت IMDL با در نظر گرفتن قدرتمندترین کامپیوتر اون موقع که توانایی رقابت با هوش انسان رو داشت مسابقه ای رو در نظر گرفت که در آخر با پیروزی گری کاسپارو به پایان رسید
    بعد نوبت به ابر کامپیوتر دیپ بلو در سال 1996 رسید که در یک جام تمام عیار در بازی ابتدایی ابر کامپیوتر دیپ بلو برنده شد اما کاسپارو با روحیه ای مثال زدنی یکی از بهترین بازی های تاریخ شرطنج رو به نمایش گذاشت و با یک تساوی و سه برد بقیه بازی ها قهرمان این رقابت ها شد که توسط هوش مصنوعی بهترین ابرکامپیوتر دنیا اداره میشد
    میایم به سال 2002 ابر کامپیوتر جنجال و فوق قدرتمند دیپ فریتز در یک بازی تماشایی نتونست از پس ولادیمیر کرامنیک بربیاد و بازی به تساوی کشیده شد.
    در ژانویه سال 2003 ابر کامپیوتر دیگری بنام ژونیور در نیویورک به نتیجه مساوی 3-3 رضایت دادند
    در سال 2005 هیدرا ابر کامپیوتر 64 پردازنده ای و قهرمان شطرنج دنیا با شکست تمامی ابرکامپیوترهای دیگه مایکل آدامز رتبه 7 شطرنج دنیا رو شکست داد (آمادگی آدامز کم بود) و این ابر کامپیوتر در تورنمنت برینز این بحرین ولادیمیر کرامنیک را هم شکست داد اما کرامنیک ناامید نشد در مسابقه بعدی که به تساوی کشید شروع به نوشتن راهنماها و تجربه های خود کرد و مسابقه بعدی را برد تا در فینال دوباره در مقابل هیدرا قرار بگیرد
    ولی این بار با دفاع سیسیلی کامپیوتر هیدرا قدرتمندترین ابر کامپیوتر دنیا را که تنها برای شطرنج بود را شکست داد

با وجود تمام اینا من با حرفات موافقم و قسمت دومش رو تایید می کنم انسان خطا داره و خود منم هر چقدر بازی کنم اما تو یه بازی خطا دارم همیشه اما این خطاها باعث نمیشه و نخواهد شد که بازی رو مساوی کنم یا ببازم چون چیزی که بهش فکر می کنم و تمرین می کنم پیروزیه
    اگه بحث برنامه نویسیه کونامی یا فیفا حق ندارن دسترسی های کاربر رو کم کنن این که نمیشه بازی
    مثلا همین کونامی میتونه روی درجه سختی تاپ پلیر پرش دروازه بان رو در مورد بازی بذاره 1200 اون وقت مشخصه نمیشه بهش گل و هی دروازه بان اینور اون ور میره توپو می گیره این که دیگه بازی نمیشه
    من ترجیح میدم به عقل و شعور و منطق خودم و دوستام احترام بذارم و بهشون اعتماد کنم تا اینکه از هوش مصنوعی نانوشته و ندیده یک بازی طرفداری کنم
    در ضمن تا هم اکنون سخت ترین بازی برای تموم کردن خدای جنگ 2 روی درجه سختی تیتانه که اونم توسط یک انسان در مورد شش ماه تموم شده

موفق باشید
    سلام
    مهرداد جان من الان نگاه کردم توی تاپیک فیفا اینو نوشتم حالا شاید خیلی وقت پیش اینجا هم بحثش شده به هر حال فرقی نمیکنه ما داریم درمورد یک مساله کلی صحبت میکنیم که که مربوط به هر دو بازی میشه .

در مورد شطرنج میبینی فقط افراد انگشت شماری میتونن از پس کامپیوتر بر بیان تازه اونم نه همیشه و تازه در آینده با ارتقاء ابرکامپیوترها مطمئنا کسی مساوی هم نمیتونه ازشون بگیره چون تعداد حرکات امکان پذیر شطرنج میدونی چنذ فاکتوریله ؟ شطرنج بازها حرکاتو حفظ میکنن ( نه تک تک حرکات رو مسیرها رو حفظ میکنن مسیرهایی که به برد یا باخت یا مساوی ختم میشه ) . میبینی هر چی جلو تر میایم پیروزهای انسان بر شطرنج کمتر شده .
    حالا بحث شطرنج هم یک مثال برای اینه که انسان در برابر هوش مصنوعی هم شکست ناپذیر نیست مثال دیگه کی میتونه ذهنی 40 فاکتوریا رو حساب کنه اما ماشین حساب شخصی من در کسری از ثانیه میتونه و یا معادلات انتگرال چند گانه رو ماشین حساب من راحت حل میکنه اما انسان میتونه با این سرعت حلشون کنه ؟
    تغییرات آب و هوایی رو چی ؟ شبیه سازیهای پیچیده دیگه رو چی ؟ اینا همش نمونه هایی از هوش مصنوعی کامپیوتره و ...

حالا بر میگردیم به بازی خودمون . من بازم تکرار میکنم هوش بکار برده شده توی بازیهای pes و فیفا هنوز بسیار ضعیفه اما با وجود همین هوش ضعیف اگه cpu به ما کمک نکنه بازم افراد انگشت شماری هستن که در برابر همین هوش ضعیف پیروز بشن . الان شما فکر میکنی ما خیلی هنر میکننیم که در یک زمان 10 دقیقه ای 6-7 تا گل به تیم مقابل میزنیم ؟
    تا الان شما فکر میکردید این تماما توانایی شماست که موجب شده شما بر تیمهایی که CPU کنترلشون میکنه برتری پیدا کنید ؟ اگه تا الان اینطور فکر میکردید از الان بدونید که اینطور نبوده و بخش عمده ای از موفقیتهایی که داشتید رو CPU براتون رقم زده نه شما .
    شما جهت شوتو میگیرید توپ دقیقا گوشه دروازه قرار میگیره آیا واقعا این شما بودید که اون نقطه از دروازه رو هدف قرار دادید ؟
    شما روی دروازه سانتر میکنید توپ دقیقا روی سر مهاجمتون جفت و جور میشه آیا واقعا این شما بودید که قدرت و جهت اون سانتر رو تعیین کردید ؟
    همینطور در مورد پاسهای کوتاه , پاسهای تودر و ... آیا واقعا این شما هستید که در تمام این موارد بطور دقیق جهت و همینطور قدرت لازمه برای فرستادن توپو تعیین میکنید ؟

بازیکنان حریف توپو سانتر میکنن بازیکنان شما برای هد زدن دقیقا به جایی میرند که مناسب ترین جا برای هد زدنه آیا این شما بودید که اون بازیکن رو دقیقا به محل فرود توپ فرستادید ؟

تا الان با خودتون فکر کردید اگه مجبور بودید دروازه بان رو هم کنترل کنید بازی چقدر سخت تر میشد ؟

تا الان آیا شما فکر میکردید علت سخت شدن بازی روی درجات بالا بخاطر اینه که هوش مصنوعی بازی در اون درجات ارتقاء پیدا کرده ؟ علت اصلی سخت شدن بازی در اون درجات اینه که CPU دقت پاسها و شوتها و همینطور سرعت بازیسازیشو افزایش میده که این طبیعی نیست و در درجه دوم کمی هم هوش بازیکنان افزایش پیدا میکنه .

اگه تمام موارد بالا بصورت دستی در بیاد ( حتی مورد کنترل حرکت بازیکن به سمت توپ های سر گردان که الان اتوماتیکه اما توی فیفا 11 میشه دستیش کرد ) بعد باید ببینیم باز هم این افرادی که اسم بردید میتونن 5-6 تا گل در برابر همین هوش ضعیف این بازیها بزنن ؟
    من همینجا رسما اعلام میکنم اگر شما بتونید این کار بکنید من یک جایزه نفیس بهتون هدیه میدم . بهتون یک ماه هم وقت میدم تا هر چقدر که دوست دارید تمرین کنید . نه شما هر کی که فکر میکنید مهارت بالایی در این بازی داره .

8. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13

سلام
    مهرداد جان من الان نگاه کردم توی تاپیک فیفا اینو نوشتم حالا شاید خیلی وقت پیش اینجا هم بحثش شده به هر حال فرقی نمیکنه ما داریم درمورد یک مساله کلی صحبت میکنیم که که مربوط به هر دو بازی میشه .

در مورد شطرنج میبینی فقط افراد انگشت شماری میتونن از پس کامپیوتر بر بیان تازه اونم نه همیشه و تازه در آینده با ارتقاء ابرکامپیوترها مطمئنا کسی مساوی هم نمیتونه ازشون بگیره چون تعداد حرکات امکان پذیر شطرنج میدونی چنذ فاکتوریله ؟ شطرنج بازها حرکاتو حفظ میکنن ( نه تک تک حرکات رو مسیرها رو حفظ میکنن مسیرهایی که به برد یا باخت یا مساوی ختم میشه ) . میبینی هر چی جلو تر میایم پیروزهای انسان بر شطرنج کمتر شده .
    حالا بحث شطرنج هم یک مثال برای اینه که انسان در برابر هوش مصنوعی هم شکست ناپذیر نیست مثال دیگه کی میتونه ذهنی 40 فاکتوریا رو حساب کنه اما ماشین حساب شخصی من در کسری از ثانیه میتونه و یا معادلات انتگرال چند گانه رو ماشین حساب من راحت حل میکنه اما انسان میتونه با این سرعت حلشون کنه ؟
    تغییرات آب و هوایی رو چی ؟ شبیه سازیهای پیچیده دیگه رو چی ؟ اینا همش نمونه هایی از هوش مصنوعی کامپیوتره و ...

حالا بر میگردیم به بازی خودمون . من بازم تکرار میکنم هوش بکار برده شده توی بازیهای pes و فیفا هنوز بسیار ضعیفه اما با وجود همین هوش ضعیف اگه cpu به ما کمک نکنه بازم افراد انگشت شماری هستن که در برابر همین هوش ضعیف پیروز بشن . الان شما فکر میکنی ما خیلی هنر میکننیم که در یک زمان 10 دقیقه ای 6-7 تا گل به تیم مقابل میزنیم ؟
    تا الان شما فکر میکردید این تماما توانایی شماست که موجب شده شما بر تیمهایی که CPU کنترلشون میکنه برتری پیدا کنید ؟ اگه تا الان اینطور فکر میکردید از الان بدونید که اینطور نبوده و بخش عمده ای از موفقیتهایی که داشتید رو CPU براتون رقم زده نه شما .
    شما جهت شوتو میگیرید توپ دقیقا گوشه دروازه قرار میگیره آیا واقعا این شما بودید که اون نقطه از دروازه رو هدف قرار دادید ؟
    شما روی دروازه سانتر میکنید توپ دقیقا روی سر مهاجمتون جفت و جور میشه آیا واقعا این شما بودید که قدرت و جهت اون سانتر رو تعیین کردید ؟
    همینطور در مورد پاسهای کوتاه , پاسهای تودر و ... آیا واقعا این شما هستید که در تمام این موارد بطور دقیق جهت و همینطور قدرت لازمه برای فرستادن توپو تعیین میکنید ؟

بازیکنان حریف توپو سانتر میکنن بازیکنان شما برای هد زدن دقیقا به جایی میرند که مناسب ترین جا برای هد زدنه آیا این شما بودید که اون بازیکن رو دقیقا به محل فرود توپ فرستادید ؟

تا الان با خودتون فکر کردید اگه مجبور بودید دروازه بان رو هم کنترل کنید بازی چقدر سخت تر میشد ؟

تا الان آیا شما فکر میکردید علت سخت شدن بازی روی درجات بالا بخاطر اینه که هوش مصنوعی بازی در اون درجات ارتقاء پیدا کرده ؟ علت اصلی سخت شدن بازی در اون درجات اینه که CPU دقت پاسها و شوتها و همینطور سرعت بازیسازیشو افزایش میده که این طبیعی نیست و در درجه دوم کمی هم هوش بازیکنان افزایش پیدا میکنه .

اگه تمام موارد بالا بصورت دستی در بیاد ( حتی مورد کنترل حرکت بازیکن به سمت توپ های سر گردان که الان اتوماتیکه اما توی فیفا 11 میشه دستیش کرد ) بعد باید ببینیم باز هم این افرادی که اسم بردید میتونن 5-6 تا گل در برابر همین هوش ضعیف این بازیها بزنن ؟
    من همینجا رسما اعلام میکنم اگر شما بتونید این کار بکنید من یک جایزه نفیس بهتون هدیه میدم . بهتون یک ماه هم وقت میدم تا هر چقدر که دوست دارید تمرین کنید . نه شما هر کی که فکر میکنید مهارت بالایی در این بازی داره .
    حسین جان تمام دنیای بازی رو به چالش کشیدی با این حرفت
    من به اندازه کافی تو بازی ها سررشته و همچنین تجربه دارم که بدونم درصد عمده ای حرکات داخل پی ای اس بخاطر کمک سی پی یو هست و خیلی چیزهای دیگه اما ما داریم میگیم بازی درسته ؟
    خب تو بایدم همینطور باشه اگه بخوایم به اون شکل نگاه کنیم آره حق با توئه یعنی من گیمر باید بشینم داخل بازی حساب کنم خب الان این پاس من به مقصد میرسه یا نه بشینم حساب کنم اگه من قدرت شوت رو تا نصف بذارم و جهت چپ رو سه ثانیه نگه دارم و کلی حساب و کتاب های دیگه که مطمئنا کامپیوتر اینکارارو برای گیمر انجام میده این شوت من گل میشه یا نه
    خب اینکه بازی نمیشه این که میشه کار کامپیوتر رو انسان انجام دادن
    اینی که تو میگی از نظر فوق العاده قابل رده و این انصاف نیست که یک گیمر رو در چنین شرایطی آزمایش کنیم در حالیکه امتحان واقعی برای خوب بودن یا نبودن یک گیمر اینه که خود بازی رو با چیزهایی که داره چطور بازی می کنه
    برای مثال در پی ای اس 2009 که فوق العاده خشک بود و میشد با اتوئو تمام زمین و حتی تماشاگرارو دریبل کرد ! یه پسره بود که اصلا نمی تونست دریبل کنه بهش می گفتن بابا اسونه که جهتو هی اینور اون ور کن خودش دریبل می کنه خب اینجا کامپیوتر خیلی تاثیر میذاره تو بازی اما بازم ایشون نمیتونست اینکارو اما در مقابل خیلی ها بودن و هستن و خواهند بود که خیلی راحت از این المان های بازی استفاده می کنن و پیروز هم میشن گل هم میزنن
    بهتر بگم بازی COD4 یکی از بهترین و محبوب ترین بازی ها چه بصورت تک نفره و چه به صورت چند نفره شبکه و آنلاینه در این بازی وقتی شما آر ۱ی جی رو شلیک می کنید آیا این خود شما هستید که تنها با یک کلیک ساده اتومبیل دشمن رو زدید مطمئنا نه این سی پی یو هست که محاسبه بسته به فیزیک فوق العاده بالای این بازی اون راکت به هدف بخوره یا نه یا یه مثال دیگه همین بازی رو وقتی آنلاین بازی می کنیم وقتی من یک نارنجک پرتاب می کنم طرف دشمن احتمال برخورد رو کی محاسبه می کنه؟ شاید من نارنجک رو س ثانیه تو دستم نگه دارم و پرتاب کنم و هزاران هزار مثال دیگه که مطمئنا باعث میشه به نقش کامپیوتر در بازی ها پس ببریم
    در این مورد من کاملا حرفتو تایید می کنم و میگم درسته اما غیر از این مگه میتونه بشه ؟ مطمئنا نمیشه و نخواهد شد هیچ زمانی نخواهد اومد که در یک بازی کنترل تماما دست انسان باشه چون غیر ممکنه یک انسان مثل کامپیوتر پردازش بکنه و هزاران مثال و دلیل دیگه که هم تو میتونی بیاری و هم در این مورد
    به نظر من تنها کار اینه که قسمت های مختلف رو بهبود ببخشن چطوری ؟
    در پی ای اس 2010 به مراتب دریبل کردن سخت تر از 2009 شده اینو که نمی تونید انکار کنید حداقل تو 2010 چند باری میشه توپو از دست بازیکنان سرعتی یا کسانی که BC بازی می کنن گرفت اما تو 2009 این غیرممکن بود طرف داره با اتوئو میره از کنارش میری توپ رو میزنی اخراج میشه بازیکنت اگرم نزنی میره دروازه بانو دریبل می کنه و میره تو دروازه پس به نظر من این نسبت به 2009 بهتر شده حالا اومدن تو 2011 روی پاس زیاد مانور دادن و میگن پاس اوضاعش بهتر شده و حالا تو 2012 بیان روی یک قسمت مهم دیگه کار کنن
    حالا این کار کردنا برمی گرده به یه چیز سرعت ؟ سوال اصلی اینه که بچه ها از من می پرسن چرا کونامی نمیاد تو پی ای اس 2010 که روی دریبل ها حالا کم اما تاثیر گذار به هر حال روی پاس ها هم کار نکرده ؟ چرا پاس رو گذاشته واسه 2011 ؟ بهتر نبود پاس رو در پروژه 2010 تکمیل می کرد با کار سخت تر با وقت گذاشتن بیشتر و در 2011 روی یه قسمت دیگه کار می کرد تا بازی بهتر و سریع کامل بشه ؟
    من به همه این سوالا احترام میذارم و تاییدشون می کنم چون واقعا درسته اما من میگم آیا کونامی رو میشه یا ئی ای مقایسه کرد
    باور کنید نمیشه من به شخصه EA رو کاملا تایید می کنم این کارها از این شرکت برمیاد شرکتی که میاد اضافه کردن انمییشن و حل مشکلات و تعمیم گرافیکو و خیلی چیز های دیگه رو تو یک نسخه انجام میده هر چند کم اما بهتر و تاثیر گذار تر طوری که واقعا به چشم میاد اما پی ای اس دقیقا برعکسه
    یه مثال میزنم تو 2010 مسترلیگ خیلی بهتر شده بود اسپانسر و استاف و چیزهای دیگه بازی رو دلچسب تر کرده بود خب اینا خوبه اما چه اشکالی داشت اینا تو 2009 بود کار سختی نیست که واسشون بعدش میومدن تو 2010 کامل ترش می کردن تا مثل الان هر کی نیومد از من بپرسه : مهرداد نمیدونی امسال چه چیزایی به مسترلیگ اضافه شده
    یعنی کاربرای ما هنوز نگران چیزهای ریزی هستن که میخواد به بازی اضافه بشه و واقعا از چیزهای بزرگ و ویژه ناامید هستن من واقعا حرفاتون رو تو این قسمت تایید می کنم
    فقط میتونم یه چیز بگم اونم اینه که منتظر باشید امیدوارم پی ای اس برگرده

10. 5 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان تمام دنیای بازی رو به چالش کشیدی با این حرفت
    من به اندازه کافی تو بازی ها سررشته و همچنین تجربه دارم که بدونم درصد عمده ای حرکات داخل پی ای اس بخاطر کمک سی پی یو هست و خیلی چیزهای دیگه اما ما داریم میگیم بازی درسته ؟
    خب تو بایدم همینطور باشه اگه بخوایم به اون شکل نگاه کنیم آره حق با توئه یعنی من گیمر باید بشینم داخل بازی حساب کنم خب الان این پاس من به مقصد میرسه یا نه بشینم حساب کنم اگه من قدرت شوت رو تا نصف بذارم و جهت چپ رو سه ثانیه نگه دارم و کلی حساب و کتاب های دیگه که مطمئنا کامپیوتر اینکارارو برای گیمر انجام میده این شوت من گل میشه یا نه
    خب اینکه بازی نمیشه این که میشه کار کامپیوتر رو انسان انجام دادن
    اینی که تو میگی از نظر فوق العاده قابل رده و این انصاف نیست که یک گیمر رو در چنین شرایطی آزمایش کنیم در حالیکه امتحان واقعی برای خوب بودن یا نبودن یک گیمر اینه که خود بازی رو با چیزهایی که داره چطور بازی می کنه
    در این مورد من کاملا حرفتو تایید می کنم و میگم درسته اما غیر از این مگه میتونه بشه ؟ مطمئنا نمیشه و نخواهد شد هیچ زمانی نخواهد اومد که در یک بازی کنترل تماما دست انسان باشه چون غیر ممکنه یک انسان مثل کامپیوتر پردازش بکنه و هزاران مثال و دلیل دیگه که هم تو میتونی بیاری و هم در این مورد
    مهرداد جان پس چطوری الان من یا مسعود یا امین( Justin 11 ) داریم فول manual یا کاملا دستی بازی میکنیم پس میشه .
    الان ما تمام گزینه ها رو روی دستی گذاشتیم ( خود من از وقتی فیفا نکست بازی میکنم تا الان 90 درصد بازیهامو روی حالت دستی بازی کردم نه کمکی و از سی پی یو کمک نگرفتم ) . من با تمرین زیاد تونستم دقت شوتهامو بالا ببرم همینطور دقت سانترها و پاسهای مختلف امسال تصمیم دارم کنترل حرکت بازی رو هم دستی کنم و این جذابیت بازیو صد برابر میکنه چون هیچ وقت بازی برام کاملا راحت نمیشه و مزه بازی برام از بین نمیره دیگه بازیها برام تکراری نیست که به هر تیم 6-7 تا بزنم حتی بعضی از بازیها رو هم میبازم و این طبیعیه نه اینکه بیاییم هر فصل با یک تیم ضعیف همه تیمها رو لوله کنیم و قهرمان باشگاههای اروپا بیشم و همه افتخارات رو هم با اختلاف زیاد از آن خودمون کنیم مثل آقای گل و .... اینجا اگه کمی بی دقتی کنی پاسها به مقصد نمیرسه یا شوتها توی چارچوب قرار نمیگیره دیگه با این روش ما باگ گل زنی نخواهیم داشت چون این توانایی خودمونه که در نتیجه گیری تاثیر گذاره نه کمک cpu . دیگه نمیتونیم بگیم چرا این پاسو cpu بد داد و ... چون این خود ما هستیم که تعیین کننده همه چیز هستیم و این طبیعیه نه اونچیزی که شما میگی و میگی که باید cpu کمکمون کنه نه این واقعی نیست در حالت کمکی در واقع این cpu هستش که میبره نه شما بعد افتخارشو بنام خودتون میزنید . پس نباید افتخار کرد که مثلا با کمک سی پی یو من 6 تا به حریف زدم نه این شما نیستی که میبری .
    به هر حال پس حرف من نقض نمیشه که میگم در حالت دستی که کاملا واقعیه فقط تعداد انگشت شماری هستن که در برابر کامپیوتر در درجه بالا میبرن . و اون جایزه ای که گذاشتم هم بی دلیل نیست چون کار واقعا سخته .
    این نظر سنجیو ببین بیشتریا دوست دارن دستی بازی کنن :

Last edited by 4039; 11-09-2010 at 12:45.

12. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حسین جان فکر کنم این دوستمون چون اصلا فیفا نکست بازی نکرده در جریان حالت دستی و کمکی نیست لذا مثال های شما رو درک نمیکنه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام اسم من مهرداد بود

موفق باشید
    کاملا" تأیید میشه ، ضمنا" این نکته رو اضافه کنم که آخرین رویارویی میان انسان و رایانه حدودا" 3 سال پیش بود که بین ابر استاد بزرگ ، نابغه بزرگ جهانه شطرنج و نرم افزار x3d فریتز بود ، که این نرم افزار مجهز به آخرین بانک اطلاعاتی مربوط به تمام رقابت های برگزار شده جهانه شطرنج بود و مسابقه در یک تصویر 3 بعدی بر روی مانیتور و با قرار دادن عینک مخصوصی که مغز متفکر جهان شطرنج بر روی چشم داشت ( گری کیموویچ کاسپارف ) برگزار شد ، این یه تجربه جدید برای نابغه شطرنج بود ، در طول این رویارویی دو جانبه کاسپاروف در هر دیدار کاملا" بر این نرم افزار مسلط بود و در حالیکه روز به روز به غلبه کردن بر این نرم افزار نزدیکتر میشد متأسفانه در یکی از راندها و بر اساس خستگی فیزیکی که در طول یک نبرد 8 ساعته بر کاسپاروف چیره شده بود و در اثر یک اشتباه بسیار جزئی نتونست در نهایت و در پایان 6 راند x3d فریتز رو مغلوب کنه و در خاتمه به تساوی 3-3 رضایت دادند ، و درحالی این تساوی رقم خورد که همگان به برتری قاطعانه ابر استاد بزرگ گری کاسپاروف و تسلطش بر روی این نرم افزار واقف بودند ، و در پایان این رقابت گاسپاروف گفت : ما انسانها مثل رباطها نیستیم که با خستگی فیزیکی بیگانست ، ضمنا" به این نکته اشاره کنم که بعد از پیروزی کاسپاروف در سال 1996 بر رایانه دیپ بلو ، و در سال 1997 که نتیجه رو به این ابر کامپیوتر واگذار کرد همگان از یک تقلب آشکارا در راند آخر و بر روی حرکت qd6 خبر دادند ، گویی این حرکت بر گرفته از ذهن یک انسان بود نه کامپیوتر ، وردر در پایان این رقابت گری کاسپاروف در یک اظهار نظر جنجالی عنوان کرد " این دستهای خدا بود که مهره های دیپ بلو رو جابجا میکرد !!!

.
    حسین جان شما درست میفرمائید ابر کامپیوتر در کسری از ثانیه میتونه میلیاردها پوزیشن رو پردازش کنه و تمامی حرکتها رو تا انتها بررسی کرده و پر ارزش ترین حرکت رو انتخاب کنه ، ولی شما یک نکته رو در نظر نگرفتی که کامپیوترها فاقد اون هستند و تا چندین سال آینده هم به اون دست نخواهند یافت و همین عامل موجبات برتری بشر بر رایانه رو فراهم میکنه ، و اون هم چیزی نیست مگر تعیین یه استراتژی کلی و هدفمند و اتنخاب تاکتیکهایی برای رسیدن به اون استراتژی از پیش طراحی شده هست ، در واقع کامیوترها توانایی انتخاب استراتژی هدفمندی رو ندارند و محاسبات پیچیده ابر کامپیترها به دلیل اینکه فاقد استراتژیست در مواردی به بنبست میخوره و اینجاست که ذهن بشر و خلاقیتش نمود عینی و عملی پیدا میکنه و وجه تمایز انسان و رایانه بیش از بیش قوت میگیره.

موید باشد

15. 3 کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام.
    این بازی دقیقا کی میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •