سلام
منم خدمت شما این عید سعید و فرخنده رو تبریک عرض میکنم امیدوارم طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق قرار بگیره .
اما در مورد مساله ای که اشاره کردین خدمت شما عرض کنم که شما چیزی که من گفته بودم رو کامل ننوشتی . من این مطلبو توی
تاپیک فیفا نوشتم چون مربوط به اون بازی میشد . جریان از این قرار بود که بحث کنترلهای دستی مطرح شده بود و منم نوشتم این کنترلها هم بازیو واقعی تر میکنه و هم سخت تر به شکلی که اگه یک نفر تمام گزینه های دستیو فعال کنه نمیتونه آخر فصل روی بالاترین درجه سختی بازی جزء سه تیم بالای جدول باشه مگه افراد انگشت شمار . این دقیقا چیزی بود که گفتم و اینو هم میدونم افراد
انگشت شماری میتونن این کار رو بکنن به همین خاطر تصمیم گرفتم یک جایزه هم برای کسی که بتونه اینکار رو بکنه در نظر بگیرم همین الانم میگم هر کسی میتونه اینکار رو بکنه یک جایزه خوب پیش من داره . خب حالا ابن چه ایرادی داره این که خیلی هم خوبه !
نکنه شما رفتی همه جا گفتی که حسین گفته هوش بازی فیفا خیلی بالاست ؟
.gif)
باید بری هر جا گفتی درستش کنی .
.gif)
من بارها گفتم هوش مصنوعی بازیها بدلایل مختلف از جمله محدودیت سخت افزاری هنوز خیلی پایینه خیلی و من بارها سر این مساله که همین فیفا یا PES ضعفهای شدیدی دارن خیلی عصبانی شدم برو از مسعود همکار انجمن بپرس هر وقت که با بچه ها میریم کلوپ بخاطر ضعف هوش مصنوعی بازیکنان فیفا چقدر بهشون بد رو بیراه میگم ( البته فحش های بد نمیدم
.gif)
) باید ما همیشه مساله زمان رو هم در نظر بگیریم همینطور محدودیتهای مختلف مثل محدودیت سخت افزاری و غیره . ببین گزینه های دستی ربطی به هوش بازی ندارن اصلا مربوط میشن به هماهنگ شدن سیستم عصبی و هوش خود آدم که به مرور و کم کم بیشتر مچ میشن اما به هر حال بازم درصد خطا به صفر نمیرسه به همین خاطر اگه یک انسان 100 سالم که بازی کنه بازم خطا خواهد داشت مثل این میمونه که شما بخوای از فاصله مثلا 50 متری با پا توپو به یک نقطه چند سانتیمتری بزنی درسته که کم کم دقتت بالا میره اما هیچ وقت به حدی نمیرسه که تمام توپها رو به اون نقطه بزنی متوجه شدین چی گفتم ؟
من با یک قسمت از صحبتهای شما موافق نیستم و اونم اینه که میگید انسان همیشه در برابر بازیهای کامپیوتری میتونه برنده بشه . پس چرا الان کسی نمیتونه توی بازی شطرنج از کامپیوتر ببره حتی شطرنجهایی که سیستم کسب تجربه ندارن . تا چند سال پیش قهرمانان این رشته میتونستن اما الان نه . شطرنج به کنار همین بازی فوتبال من به شما قول میدم اگه کونامی یا EA بخوان بازیو سخت کنن هیچ احدی نمیتونه جلوی این بازیها قد علم کنه حتی شاید کسی پیدا نشه که بتونه توی یک زمان 10 دقیقه ای کمتر از 3 تا بخوره . اگه خواستید من براتون کامل توضیح میدم چرا .
ببینم کسی میتونه جواب این پاراگراف آخر منو بده .
در ضمن ممنونم که منو لایق دونستی و پستهامو با دقت خوندی ( میبخشی من اسم شما رو فراموش کردم و روم نشد ازتون بپرسم چون قبلا گفته بودین و من فراموش کردم ) .