تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 148 از 291 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

من نگاه کردم. بازيهاش به همون اسمهاي سايت Samsung Apps هستن. ولي کيفيتشون بيشتر شبيه بازيهاي سِگا ئه!! دو بعدي هم هستن.

البته من منظورم بازيهاي نوشته شده با جاواش بود که خب انتظار کيفيت جالب نميشه ازشون داشت و البته من هم وقت بيشتر گشتن نداشتم. حالا اگه شما منظورتون بازيهاي ديگه‌اي بوده منو ببخشيد.
    نه اشتباه نکن همون بازی های اصلی بادا هست که به صورت فایلهای app و imgهستش
    من الان با گوشیم و نمیتونم لینک دقیق صفحه ای که بازیها توشه رو بذارم ولی دوستان دو سه صفحه پیش گذاشته بودن البته یه لینک از صفحه دانلود بازی exzues دارم اگه تونستی با حجم 60مگ هست دانلود کنید و تو اون سایت شیوه ههک رو زده برای نصب اونجا مراجعه کنید

اینم لینک exzues
    translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fa&sl=zh-CN&tl=en&u=http://u.115.com/file/f8ecd43946&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhhaE X2CO0Fcou2GGw8jign4gk9kWw

2. این کاربر از vtv004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خب اين که خيلي خبر خوبيه. آرزو ميکردم اشتباه کرده باشم!!

داره خودمونی میشه sopack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شهركرد

پيش فرض

اخه جالبه! بعضی از دوستان میگن که تهران یا اصفهان گارانتی دارش گیر میاد! ولی من هرچی زنگ میزنم میگن نداریم و معلوم نیس اصلا بیاد یا نه؟!!

سوال اساسی: اگر من به فرض تا آخر این ماه هم صبر کنم که مثلا wve 8500 بخان تشریف فرما بشن تو ایران، خوب تا اون موقع چه گوشیای جدیدتری که روانه بازار نمیشه!! به نظر شما اون گوشیا را ترجیح ندم به این که داره دیگه جلبک میشه؟!!!

داره خودمونی میشه sopack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شهركرد

4 نقل قول

می گم که دوست عزیز اون آشناتون که گوشیش بعد از یه هفته خراب شد و 245 هزار چوق براش آب خورد تصادفا من نبودم ؟
    همون نمایندگی که شما می گین رفتین سراغش از بس من هر روز بهش سر می زنم دیگه کچل شده از دستم ازش بپرس توضیح می ده واست مفصل !
    ولی به احتمال بسیار زیاد گوشی با گارانتی بعد از ماه رمضان توزیع می شه دیگه ته تهش 2 هفته دیگه زیاد عجله نکن ضرر نمی کنی در ضمن خبری هم توش نیست
    دوست عزیز، ممنون ! راستش خود نمایندگی هم ذکر خیر شما را رسوند و فکر کنم حسابی کلافه اش کرده بودی (آی دمت گرم!!) چون من 2 بار رفتم مغازه اش هر دفعه سعی میکرد من این گوشی را نخرم!!!هی میگفت زود خراب میشن!!راستی pixon12را به جاش بهم پیشنهاد کرد. ولی فکر نکنم هیچ چی فعلا رو دست موج خروشان دوست داشتنی خودم بلند شه!!! مگر i9000 که دیگه شوخی سرش نمیشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.
    من به نمایندگی مرکزی زنگ زدم.نداشتن.و معلوم هم نیست که دوباره کی بیارن.بقیه نمایندگی ها پارس مایکروتل هم نداشتن.
    پس فعلا wave بی wave.
    این شانس من بد بخته.حالا که مخوام بگیرم نیست.آخیرش 6 روز پیش فروخته شده با قیمت 440

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

7

آقا نمیشه به سامسونگ ایمیل بزنیم و بگیم اینجا دارن مارو میپیچونن
    من که میگم یه کمپین اعتراضی راه بیندازیم و از زحماتی که مایکروتل میکشه قدردانی بکنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    با wave مشیه فایل ها ویدیویی رو ویرایش کرد؟
    یه سوال دیگه امکان تغییر فرمت عکس آهنگ و فیلم رو داره؟

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب منم تصمیم گرفتم تا آخر ماه رمضون واسه با گارانتی این گوشی صبر کنم امیدوارم بیاد وگرنه دیگه حالم ازین مایکروتل بهم میخوره و سفارش میدم از آلمان برام بیارن...!!!!
    Last edited by ali_saeedi; 07-09-2010 at 14:16.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان

این گوشی من زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه باید چیکار کنم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من متاسفانه هر چی سعی می کنم بیشتر حواسم به گوشیم باشه ، بیشتر گند می زنم . . .
    تو راه برگشتن از مسافرت که بودم ، تو هواپیما گوشیم رو پام بود اومدم پاشم سقوط کرد خورد زمین ( هواپیما نه ، گوشیم ) ولی بعدش تا الان تو هرجاش میرم ، اشکالی پیدا نکرده . نه صدا ، نه صفحه ، نه آنتن دهی و . . .
    قبل از این هم یه بار از 0.5 متری افتاد رو زمین والیبال ولی خاموش بود خدا را شکر و در هر دو مورد ضربه گوشیم داخل کیفش بود که از اول تو قوطیش بود .
    هر چی بیشتر میخوام مواظبش باشم بدتر میشه .
    با این اوصاف . . . من می تونم مطمئن باشم گوشیم سالمه ؟
    بدجور گوشیما دوس دارم ، این اولین گوشی ه که خودم خریدمش . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •